Vlahović: „Jövőre a scudettóért kell küzdenünk”

vlahovic_dusan_magasba_emelt_kezekkel_csalodottan.JPGA Juventus a Napoli ellen számos helyzetet dolgozott ki, és a kiváló helyzetek nyomán simán nyerhette volna a meccset, ám Dušan Vlahović nem tudta értékesíteni ezeket, és a szerb csatár hibái tudatában állt a DAZN mikrofonjai elé.

„Őszintén mondhatom, hogy az összes kihagyott helyzetet bánom. Ha azzá akarok válni, akit megcéloztam, akkor ezen a szinten plusz egy lépésre van szükség, és be kell lőnöm ezeket a helyzeteket. Mást nem lehet mondani. Megvoltak a lehetőségeim a meccs megnyerésére, keményen dolgoztam a héten, és mindent megtettem azért, hogy megfelelő állapotban legyek, de ma este nem jött össze.

A legnagyobb kihagyott helyzetem? Ez történik, amikor nem követem a megérzésem, ilyenkor csúsznak be ilyen hibák. Először át akartam venni a labdát, de aztán úgy döntöttem, hogy rálövöm egyből. Ha átveszem, tízből kilencszer az ilyen lövésekből gól lesz, de abban a pillanatban azt hittem, hogy az ellenfél be fog csúszni, és ezért sietnem kell.

Ha viszont tényleg adott futballistává szeretnék válni, akkor jobban kell teljesítenem. Dolgozni fogok továbbra is, és biztos vagyok benne, hogy jönni fog a gól.

A célom? Hogy nagyszerű csatár legyek. Ma három vagy négy egyértelmű helyzetem volt, szóval elképzelésem szerint négy gólt kellett volna szerezzek. De a legnagyobb probléma, hogy nem nyertünk.

Mindenki a világ legjobb játékosa akar lenni, ezért dolgozunk az edzéseken. Folytatni akarom a munkát, és vissza akarok térni a gólszerzéshez a következő meccsen, amelyen szerepelhetek, mert sajnos az Atalanta ellen nem lehetek a pályán.

A csapat nagyon jól teljesített, mindent megtettünk, amit a mester kért tőlünk, de ha egyet értékesítek a helyzeteimből, szerintem nagyon más meccsről beszélnénk most. Köszönet illeti a csapattársaimat, láttam az arcokat az öltözőben, és tényleg mindent beleadtunk. Erős teljesítményt hoztunk, és tudom, hogy ha betalálok, akkor másképp alakult volna a meccs.

A mester nagyon jól teljesített azzal, hogy segítette a fiatalok beilleszkedését, legyen szó Kenan Yıldızről vagy Joseph Nongéról. Tisztában vagyok azzal, hogy én is a fiatalok közé tartozok, de vannak köztünk tizenévesek is.

Pár héttel ezelőtt még versenyben voltunk a scudettóért, ezért továbbra is hallgatnunk kell a mesterre, aki nagyon jól teljesített a fiatalok tekintetében. Következő évtől pedig a bajnoki címet kell megcélozzuk, mert a Juventus vagyunk, és más cél nem létezhet számunkra. A mester nagyon sokat segített nekünk a fejlődésben. Az Empoli elleni döntetlent komoly ütésként éltük meg pszichológiailag, aztán nem volt megfelelő a hozzáállás az Inter ellen, illetve kikaptunk az Udinesétől. Ezek mind részei a fejlődési folyamatnak, és ez a tapasztalat szerintem segíteni fog a jövő szezonban.

20 gól vagy BL-szereplés? A siker számomra az, ha nyerünk egy trófeát vagy bebiztosítjuk a helyünk a BL-ben. A személyes célkitűzéseket félreteszem, mert ha egy csatár 20 gólt szerez, de aztán a csapat nem nyer, akkor a csatár sikere értelmét veszti.

Mindegy, hogy a második vagy a negyedik helyen zár a Juventus? Nem, egyáltalán nem mindegy számomra, hogy hányadik helyen zárunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8218345119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2024.03.04. 05:26:49

Egy ilyen vereség után azt érzem, hogy nincs ok negatívan beszélni sem a mesterről, sem a játékosokról, mert a csapaton látszott, hogy akart, helyzeteket dolgoztak ki a srácok, hajtottak, de most ez ennyire volt elég. Nem egy ilyen meccsen múlnak a dolgok, sokkal inkább érzem dühítőnek azokat a meccseket, ahol sündisznózva a vezetés tudatában vagy az 1-2 esetleges kontra reményében teljesen visszahúzódva és kiscsapatként kezeli a csapat a meccset. Voltak meccsek idén, amiket csalódásként éltem meg, de ez a vereség után nem érzek felháborodottságot úgy egészében a mesterrel és/vagy a csapattal szemben.

Attilio79 2024.03.04. 07:44:40

@venember83: Pontos leírás!
Két dolgot fűznék csak hozzá a Napolit Guintoli ismerheti a legjobban és látszott, hogy jól készültünk belőlük.
A másik, hogy a keretben vannak hely foglalók (Pogba, Kean, DS stb.), akik helyén jó lenne, ha értékesebb, használhatóbb játékosok játszanának, padoznának.
A plusz egy észrevétel, nem rengett meg csapatunk Rabiot és McK hiányában és ez nagyon fontos. :)

Shyr Kahn 2024.03.04. 07:54:55

@venember83: Valoban nem kell nagyon elovenni a jatekosokat, de azert megiscsak illik kiemelni a hibakat, mert azokbol tanul az ember. Vlaho, ha igaz amit leirt, tulzottan tulbonyolitotta magaban a helyzeteit.
A vedekezesben gyorsan osszeszedtunk nehany sargat (abbol mondjuk nem mind volt sarga, de a spori kisse szigorubbnak tunt velunk szemben), Bremer osszessegeben eleg jol semlegesitette a nigeriai csatart.
Sok volt a pozitivum... fokent az elso felidoben. Sajnos a masodikban (a Chiesa gol ellenere, ami a legkevesbe eselyes helyzetunk volt) a Napoli lefocizott bennunket.

@Attilio79: Mind Rabiot, mint McKennie hianyzott a kp-rol.. bar Miretti egesz jol jatszott az elozo merkozeseihez kepest. Alcaraz viszont netto emberhatrany volt. Ha Rabiot van a helyen, valoszinu erosebbek vagyunk a kp-n.

MarcoT 2024.03.04. 07:58:42

Végül is tegnap nem kaptunk ötöt ez már fejlődés nem?

JeetTrader 2024.03.04. 08:05:01

Nagyon dühítő volt a meccs mert a Napoli csak mákkal nyerte ezt meg. De az örökös törvény él. A helyzeteket be kell rúgni!! Lehet h Vlaho kattog fejben valami miatt (mez súlya?) a nagy helyzetek előtt....ezzel nem tudom mit lehet kezdeni sajna. Ez a vagy felnő vki a feladathoz vagy nem című történet. Ha ebből most nem tanul akkor az baj...

Amúgy nagyon pofás meccs volt és látszik h mi hiányzik. Alcaraz nem egy 50 millas játékos, nem is értem ezt az árcédulát.

venember83 2024.03.04. 08:19:15

@JeetTrader: "Nagyon dühítő volt a meccs mert a Napoli csak mákkal nyerte ezt meg."

Akkor képzeld el, mit éreznek a nem Juve-szurkolók, amikor a Juve sorozatban nyeri így a meccseket...

Attilio79 2024.03.04. 08:28:56

@Shyr Kahn: Olyan szempontból érdekes az a kérdés, hogy hiányoztak vagy sem, hogy velük bár lehet stabilabbak vagyunk, viszont helyezkedésben a 16os előtt eltűnnek, nincs, aki átlövést vagy csiki-csuki játékot játszana, ezért számomra nagy kérdés, hogy mennyire hiányoznának ők hosszabb távon. Tegnap csak a második játékrészt láttam, nem tűnt gyengébbnek a két név nélkül a csapat. Sőt, olyan sem volt, hogy egyik vagy másik jobban oldotta volna meg, azt viszont észrevettem, hogy Locatelli felszabadultabban (kvázi kor elnökként) játszott.

Bonav70 2024.03.04. 09:40:22

Ezt a tizit megettük rendesen.....ez egy figura volt....amikor Oszi nekifutott akkor a hátrébb álló összes nápolyi is...ha gól oké,ha nem akkor is ők érnek oda a kipattanóra,lendületből....mire mi elindultunk a vonalról már késő volt.

Pavel1988 2024.03.04. 10:13:28

@venember83: Üdítő amit írsz és örülök, hogy ezzel a kommenttel kezdődtek meg a másnapi reakciók és nem Allegrizünk.

Nekem Miretti és Locatelli játéka nagyon tetszett, Rugani kitűnően játszott és Bremer-Sandro párost is dícséret illeti.
A tizenegyesig 1-es xg-t engedtünk a Napolinak, ami teljesen rndben van. Hiába domináltak, ezekből nem jöttek ki helyzetek és elképesztő szerencsével nyerték meg a meccset(annak ellenére, hogy mezőnyben ők tűntek jobbnak).
Alcaraz viszont elveszett volt, túl körülményesnek tűnt és rettentő lassan hozta meg a döntéseit.

Nagyon szimpatikus ahogyan Vlahovic vállalta a felelősséget, valami tényleg átkapcsolt nála és a kis hisztis gyerek kezd vezérré válni. Nyáron simán elcseréltem volna Lukakura, most remélem sikerül hosszabbítani vele.
A nagy meccseken idén sok ziccert ront, de az összes reakciója arra utal, hogy őt ez nagyon mélyen érinti és így nem is tudok rá haragudni.
A legnagyobb csatárok pont arról híresek, hogy átvétel nélkül lőnek ha a 16-oson belül kapják a labdát, én pont ezt hiányolom nála(emlékezzetek csak Trezeguetre). Körülményes labdaátvétel aztán toporgás nem fér bele, épp ezért nekem rossz pont, hogy így értelmezi a kihagyott ziccerét.

Marci04 2024.03.04. 11:02:19

Emelt fejjel, csak előre nézve, 11 meccsel előttünk, Forza Juve!

venember83 2024.03.04. 11:26:54

@Pavel1988: "Üdítő amit írsz és örülök, hogy ezzel a kommenttel kezdődtek meg a másnapi reakciók és nem Allegrizünk."

Korán keltem, így könnyű. :) Hidd el, engem is untat már mindig ugyanazon körök futása, s ezért próbáltam kicsit más szempontból megvilágítani a dolgokat, de ezúttal voltak is pozitívumok a játék tekintetében, így azért sokkal könnyebb.

danimester1 2024.03.04. 12:45:18

Sajnos a szerencse nem volt velünk.Maga a meccset nem láttam,csak az összefoglalót.Nekem tetszett hogy végre játszottak,helyzeteink voltak,nem beálltak és várták a lehetőséget.A helyzetek alapján egy győztes meccsnek kellett volna lennie,de ma Fortuna asszony nem fogta a kezünk.Ilyen mentalitással,küzdeniakarással lesz keresnivalónk a dobogón.Mint sokszor írtátok is,inkább így kapjunk ki,mint betömörülve hátrapasszolgatva lélektelen játékkal.Forza Juve!

gomorra21 2024.03.04. 12:57:25

@Pavel1988: @Attilio79: egyetértek Mirettivel kapcsolatban. Ha Loca túloldalán McKennie lett volna, aki érti a dolgát, aki ez egy izgalmas hármas lett volna. Locatelli, akit Allegri szándékosan nem mozgat túl a pályán, két mozgékonyabb játékos mellett egyből sokkal hasznosabbnak tűnik, jobban kijönnek az erényei. Mirettiben ennyi idősen inkább egy félidőnyi idő van. Szerintem ezt meg kéne tudnunk adni neki. Az az érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor Sandro helyett kezdett el játszani Spinazzolna: több a hiba, de több a váratlan megoldás is. A hiba idővel minimalizálható.

Attilio79 2024.03.04. 13:21:44

@gomorra21: Igen és remélem jövőre egy turbó Fagioli is érkezik hozzájuk!
Barrenecheat és Soulét nem herdálnám el, kíváncsi lennék rájuk is, ráadásul velük egy kicsit több formációt is lehetne próbálni.
Ranocchiát is kicsit elherdáltnak gondolom.
Meglátjuk, hogy mit akar a vezetőség.

Shaky79 2024.03.04. 13:53:31

Sajnos a játék képével nem voltam megelégedve, mert megint csak a meccs nagyon pici részében fociztunk (labdabirtoklás a Juvénál 29 %), viszont amikor nálunk volt a labda akkor tudtunk váratlant húzni és megteremtettük a helyzeteinket is, sajnos most nem mentek be, ilyen van, máskor meg helyzet nélkül rúgott kettőt Vlaho!
Viszont ha Rabiot, MCK, Danilo, Kostic, DS felépülnek, akkor ők fognak játszani és megint a fiatalok ülnek a padra, sajnos ezen kellene változtatni, mert akkor borzalmasan statikus és álló focit játszunk, főleg támadásban, most viszont sokkal jobb volt a kémia a játékosok között. Ha nem a kedvencek játszanának és még allegri engedné is őket focizni, mondjuk ne 29%-ot, hanem mondjuk 50%-ot, akkor sokkal nagyobb lenne az előrelépés. Amit viszont Nongeval csinált az mindennek a legalja, ilyet a kedvencekkel soha nem tenne meg. Egy borzalmasan kevés lehetőséget kapó fiatal hibáját egyből megtorolja, megalázza, ez aztán a pedagógia...

gomorra21 2024.03.04. 14:06:18

@Shaky79: A statikus jelző amit írsz, az pontos. Egyetértek, kivéve McKennieben. Ő pont egy nagyon is dinamikus játékos. Ha nem akarunk statikus focit játszani, Kennie ebben sokat tud segíteni.

alexGicamo 2024.03.04. 17:21:17

Így beszél egy igazi juventino !
FINO ALLA FINE !

Wizzurah 2024.03.04. 21:02:20

Szerintem meg közel sem akkora klasszis. A szerbeken és a hozzá közel állókon ill. ott ahol ő játszott, azokon kívül senki sem mondta, hogy mekkora klasszis és potenciál van benne, csak azok szajkózzák. Aztán amikor eljön a pillanat, a labdát nem tudja átvenni. Középcsapatba való, ezért tűnt kiemelkedőnek pl. egy Fiorentínában. Bár ha minden így folytatódik a Juventus is középcsapat lesz szóval, ha elég kitartó, még lehet itt is jó.

Attilio79 2024.03.04. 22:56:42

@Wizzurah: 23 éves és egyszer már versenyben volt a gólkirályi címért, a jelen szezonban is második, igen, valóban egy elűzendő játékos. :D
Lehet, hogy a Serie A már nem olyan vonzó, mint egykoron és nincsenek Baresik, Tottik, Del Pierok, mégis azt gondolom, hogy Vlaho és Chiesa hasznos lesz a csapatunk számára, ha megfelelő emberek vannak mögöttük.

Wizzurah 2024.03.04. 23:21:03

@Attilio79: Ránézve a gól lövő listára, ettől nekem még nem lett jobb, sőt... A jelenlegi taktikába, ha lehet így nevezni szerintem amúgy nem kellene semmilyen csatár, max false nine vagy split strikerekkel mint anno a city-nek volt. Bár szerintem nálunk azért nem kell csatár, mert gyenge a csapat, az edző meg még gyengébb, de ez már egy másik kérdés. Az általad említett játékosok már valóban nincsenek, mert visszavonultak, de vannak "jó nevű" játékosok, mert gondolom erre céloztál, csak már nem a Juventusban játszanak. A Serie A szerintem továbbra is vonzó, a Juventus már nem, nem annyira, mint régen.
Vlahot meg nem zavarnám el, hanem eladnám, pénzért. Akit elzavarnék, az hallegri. Bár hozzá teszem én Chiesa-t is eladnám, de ez már megint egy másik történet.

gomorra21 2024.03.05. 00:01:45

@Wizzurah: Chiesával kapcsolatban nem lehet, hogy mindössze az igazolódott be, hogy nem seconda punta? Lehet, hogy valahogy úgy lenne célszerű újragondolni a 11-et, hogy az, aki a szélről tud igazán jól támadni, az játszhasson a szélen, nem? Én adnék ennek egy esélyt.

Rikoo 2024.03.05. 03:29:33

@gomorra21: Én is. Régóta mondom már, hogy felállást kellene váltani.
Egyébként megkockáztatom, hogy Chiesa nem is a jó szél felé játszik.
Az EB győztes csapatban jobboldalon játszott és balon Insigne.
Meg lehetne próbálni most is ezt, csak itt a balon Iling Jr. vagy Yildiz játszana.
Az égvilágon semmi értelme nincs már 3 belső védővel játszani.

Wizzurah 2024.03.05. 04:37:34

@gomorra21: Ezzel egyetértek. Én őt azért adnám el, mert ekkora értéknél amennyit ő játszik és amennyit kihagy sérülések miatt úgy, hogy egy igen komoly sérülése véleményem szerint hangsúlyozom kb. félbe törte az amúgy nagyon sikeresnek induló karrierjét... szóval én kizárólag ezért adnám el, Vlahot meg azért, mert suta.

venember83 2024.03.05. 04:47:22

@Rikoo: "The boys have worked well, I don't foresee any big changes in defense, we have always played with four at the back."

www.juventus.com/en/news/articles/allegri-let-s-return-to-winning-ways

Nem tudom, miért terjeszti mindenki a kamu híreket. Még hogy háromvédős rendszer, 3-5-2 stb. Megtéveszti a sajtó az embereket. Szégyen. Vergogna, ahogy az olasz üvölti! A mester megmondta, hogy mindig négyvédős rendszerben játszik a csapat. Punktum.

Attilio79 2024.03.05. 06:59:47

@Wizzurah: Ezért írtam, hogy mefelelő emberek (és nem játékosok) mögöttük. Vlaho ismeri az olasz közeget és viszont ismerik őt, tehát felkészülhetnek ellene, mégis van benne még pár olyan év, amiben nagy hasznunkra lehet.
Milik, Kean, esetleg Kaio, aki maradna, ha Vlaho menne, mind a három sokkal rosszabb döntés lenne.
Hiszem, hogy lesz olyan szezonunk a jövőben, ahol jobbak leszünk a jelen teljesítményünknél.
Egyébként jó lenne két teljes értékű, hasonló képességű csatár a keretben.

gomorra21 2024.03.05. 13:12:35

@Wizzurah: valószínűleg Chiesa a jelenlegi állapotában mélyen áron alul menne el. A legjobb lenne egy másik edző más felfogása mellett, más edzésmódszer mellett megnézni, hogy mit tud. Illetve nyárig legalább más szerepkörben.

Ugyanakkor nekem Chiesa lenne az egyik olyan játékosunk, akit nagyon rossz lenne látni rivális csapatnál, mint húzóember. Old school csupa szív játékos.

Pavel1988 2024.03.05. 13:59:04

@Wizzurah: Chiesa eladása mellett érvhez hozzátenném azt is, hogy 8 millió körül szeretne keresni és nem igazán akarja meghosszabbítani a szerződését.
Nagy kedvencem volt, de amióta itt van állandó probléma a pénz. Nem igazán kedvelem az ilyen játékosokat, akkor sem ha a pályán amúgy szimpatikus a vehemenciája.
Szerintem amúgy jelenleg egy másik olasz csapat lenne számára a realitás. Az Interben úgyszint nincs posztja, marad a Napoli-Roma-Milan hármas.

Úgy érzem az edzőkérdés fogja eldönteni a sorsát, ha Motta jön akkor marad. Allegri esetén pedig biztosan távozik a nyáron.

gomorra21 2024.03.05. 14:10:06

@Pavel1988: nekem ez a kess ügy általában nem egyeértelmű. Dybala is, Cuadrado is állítólag nagyon ragaszkodott itt a magas fizuhoz, aztán máshol meg kevesebbért beérte. Biztos, hogy igaz volt az esetükben a pletyka? Hát, nem tudom.

Pavel1988 2024.03.05. 14:20:22

@gomorra21: Semmi nem biztos, én azokból a hírekből/pletykákból tudok következtetni amik nyár óta konzisztensen jönnek.
Én Giuntoli törekvéseiről olvasok, de valahogy szeptember óta nincs hosszabbítás.
De amúgy jogos a kérdés, mert Chiesa ügynökétől még nem olvastam nyilatkozatot.

NagyonJuve 2024.03.05. 17:14:50

Vlahovic megtanithatná allegrinek hogyan is kell vállalni a felelősséget.

Wizzurah 2024.03.05. 17:40:27

@gomorra21: Ezzel is egyetértek, csak ahogy Pavel is írta, a szerződése a végéhez közeledik, emellett sérülékeny és a fizetési igénye, ami lehet az övé, vagy az ügynöké, aki ki szeretné harcolni, de ez a klub szempontjából lényegtelen. Szóval sehogy sem fér bele szerintem, ha áron alul megy el, hát ez van... sérülékeny, valószinüleg A roma sem annyit tervezett kiszedni Zaniolo-ból, stb. hogy a hasonló de sérülékeny olasz tehetségeket nézzük.
Az általad említett két játékost is nézd meg hol vannak most. Én simán elhiszem és kinézem belőlük, hogy megpróbálták lehúzni a klubot, nem jött össze, elmentek és igen, beérték kevesebbel, mert kénytelenek voltak. Jelenleg Cuadrado már sehol sincs, Dybala ugyanúgy leszokott sérülni még ha némileg kevesebbszer is, mindamellett ugyanúgy nem kelti fel az érdeklődését egy komolyabb klubnak sem, pedig ha jól tudom igen alacsony kivásárlási ára van. Szerintem ez azért sokat sejtet.
Igencsak benne van a levegőben, hogy ingyen megy el és nekem rohadtul nem tetszik ez a tendencia, amit Chiesa is kezd leművelni meg amit Rabiot, hogy kivárnak a pénz miatt és akkor most vagy elmegy ingyen, vagy kiharcolja a fizetését... Az ilyenektől meg kell szabadulni.

gomorra21 2024.03.05. 18:21:22

@Wizzurah: hát, nem tudom. Dybala úgy bőgött az utolsó meccsén mint egy kiscsoportos óvodás. Full kellemetlenül éreztem magam (egy zokogó gyerek arcára nem voltam felkészülve).

Nekem a Messi sztori ugrik be, hogy maradt volna a Barcánál, de jogilag nem mondhatott le a fizuról... - Szóval szerintem ez ilyenkor nem csak és kizárólag a játékos akaratától függ. A szerződés ügy tuti, hogy mindig bonyolult, és összetett.
Lényeg a lényeg: a nyerészkedőket én sem szeretem, kérdés persze, hogy ki számít nyerészkedőnek.

venember83 2024.03.05. 22:29:27

@gomorra21: ilyesmi miatt közöltem le a diegós interjút a brazil játékos születésnapján, hogy nyilvánvaló legyen mindenki számára, hogy nem csak a klubon vagy csak a játékoson múlnak ezek a dolgok. Dybalának is volt elég ideje, hogy hosszabbítson, erre nem került sor, s aztán végül távozott. Ez mindkét fél kudarca volt szerintem, mert a Juventusnak sem volt éppen ideális, hogy Dybala hosszabbítás helyett ingyen lelép, ahogy nyilvánvalóan Paulo sem akarta mindenképpen elhagyni a Juventust.

Rikoo 2024.03.05. 22:31:36

@venember83: Elvileg megromlott a kapcsolat a klub és közte, amikor ragaszkodott a COVID alatt a fizetéséhez és nem akarta elfogadni a klub álláspontját.
De nekem van egy olyan érzésem, hogy inkább a család irányítgatja Paulot és ez nem feltétlenül az ő döntése volt.
Finoman szólva sincs valami erős kiállása a srácnak.:D

Juvino 2024.03.05. 23:12:03

Dybala allitolag Arrivabenevel nem jott ki, aki mar nincs is itt. Ha ez igaz, megkoszonhetjuk annak az idiotanak. Az utolso meccset latva nem gondolnam,h nem maradt volna itt annyiert,m amit a Romanal keres most es ami nekunk is jo lett volna. Ezt meg nyaron is boven megtehettuk volna(lasd Rabiot). Ő legalabb ki tudta szolgalni Vlahot

gomorra21 2024.03.05. 23:15:04

@venember83: jaja, az a mondat érdekes volt, hogy a klub azt mondta neki: ragaszkodik hozzá, de az ügynök jelezte, hogy le van okézva a klub részérő, hogy mehet. Biztos ment a sz@rkavarás. Nagy mázlija lehet annak, aki jó morálú ügynökhöz kerül.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása