Ma már az Udinese elleni meccsre készül a csapat

milik_arek_golorom.jpgA La Gazzetta dello Sport mai beszámolója szerint a Juventus a mai edzésen már az Udinese elleni bajnokira készül, ám kérdéses, hogy mennyire lehet számolni Dušan Vlahović és Federico Chiesa bevetésével. A szerb csatár várhatóan nem fog pályára lépni, az állapotát az orvosok napról napra kiértékelik izomsérülése után. Federico Chiesa egy rúgást kapott a vasárnapi derbin, de tegnap már kevésbé volt bedagadva a lába. A csatárok sorába visszatér Arkadiusz Milik, és a lengyel támadó bizonyosan ki akarja majd javítani az Empoli elleni meccsen elkövetett buta hibáját. Danilo eltiltás miatt hétfőn nem játszhat, a védőhármas bal oldalán pedig Daniele Rugani vagy Alex Sandro kaphat helyet. A milánói lap szerint pedig Carlos Alcaraz is lehetőséget kaphat hétfőn.

A Sportmediaset is a télen szerződtetett Carlos Alcaraz esetleges játszatásáról ír, mivel az argentin játékos kivívta a szakmai stáb elismerését az edzéseken. A játékos várhatóan bemutatkozhat majd az Udinese ellen, és az sem zárható ki, hogy kezdőként fog rá számítani a mester az egyes játékosoknál felmerülő sérülések és fáradtság okán.

A Tuttosport értesülései szerint pedig Massimiliano Allegri egy támadóhármas bevetését fontolgatja azt követően, hogy az Inter elleni meccsen Kenan Yıldız nem kapta meg a szükséges támogatást a csapattól, és Dušan Vlahović is nagyon elszigetelt volt a védők között. A torinói lap szerint a mester a Vlahović-Yıldız-Chiesa hármas bevetését fontolgatja, de természetesen nem azonnal már az Udinese ellen, mivel eleve a három játékos közül kettőnek az állapota kérdéses.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5918320305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2024.02.07. 11:35:03

Milik 2, robogunk tovább!

Azért nem semmi, hogy az angol másodosztályban van olyan játékos, aki a mi azonnali elismerésünket kivívja és kezdőként akarjuk szerepeltetni. Illetve természetesen az ára is, de ez más téma.

Akkor most erős ez a középpálya vagy sem, ha egy ilyen játékos nekünk azonnali segítség? Nem vitát akarok generálni, csak ez egy újabb érv a minőségünket tekintve hogy elég erősek vagyunk e.

gomorra21 2024.02.07. 14:26:31

@Rocky80: kell a 3 belső középpályás ha a középpályás felhozatalunk nem túl minőségi, vagy át kellene szervezni a csapatot az edzőnek?
Nem vitát akarok generálni (nem a f@szt nem), de a múltkori kérdésemet végül nem válaszoltad meg:)

venember83 2024.02.07. 15:16:05

@gomorra21: "vagy át kellene szervezni a csapatot az edzőnek?"

Próbálkozott, vagy 100 különböző felállást kipróbált a harmadik évére. De ez a ramaty, rosszul felépített, fiatal és tapasztalatlan keret megköti a kezeit.

gomorra21 2024.02.07. 17:45:00

@venember83: én nem vagyok egy elképesztő nagy ellenszenvvel Allegri iránt, sőt.
Volt neki itt nagy korszaka, amit én sose felejtek.

Az lehet, hogy ő a saját eszköztárából mindent kipróbált. De nem biztos, hogy kell a csapatnak egy regista, nem biztos, hogy azt úgy kell használni, ahogy ő a különböző keretek tulajdonságaitól függetlenül állandóan erőlteti.
Kipróbálhat dolgokat még, de a játék alapjáról vallott nézetei nem változnak. Ha lennének nagy bajnokok a csapatban, és zsenik, akik az edzői alapállástól függetlenül képesek váratlant húzni, akkor nem lenne plafonja a növekedésünknek.

Ilyen zsenik nincsenek. De vannak jó játékosok. És vannak olyan edzők, akik a jó játékosokat is képesek jó rendszerbe rakni.

venember83 2024.02.07. 20:37:04

@gomorra21: "én nem vagyok egy elképesztő nagy ellenszenvvel Allegri iránt, sőt.
Volt neki itt nagy korszaka, amit én sose felejtek."

Ezzel kapcsolatban hadd idézzek névtelenül egy véleményt, amivel szerintem nehéz nem egyetérteni az elmúlt két és fél évet látva:

"Nézd, ha legalább annyit képesek lennének az Allegristák elismerni, hogy már nem a régi és elvesztette azt a képességét, hogy merjen változtatni formációt, ha kell, hogy az a keret játékosai számára jobban megfeleljen, ahogy régen tette, akkor lehetne legalább egy értelmes vita erről, de addig, ameddig minden döntését valami tévedhetetlen isteni kinyilatkoztatásnak tartják, úgy nem"

Ethan Hunt 2024.02.07. 21:04:48

@Rocky80: "Azért nem semmi, hogy az angol másodosztályban van olyan játékos, aki a mi azonnali elismerésünket kivívja és kezdőként akarjuk szerepeltetni."

Nem értem, miért jó elferdíteni a tényeket, de biztosan nem lesz tőle jobban igazad! Alcarazt a Premier League-ben szerepelve igazolta le a Southampton, nem a másodosztályban... Attól, mert úgy alakul, hogy kiesik egy csapat, azzal nem lesz minden játékosa automatikusan B-kategóriás, mint amit te sugallni próbálsz...

Hogy ezzel próbáld "erősíteni" a
"milyen szar a keretünk, ha már egy másodosztályból igazolt játékos is erősítés nekünk, tehát Allegri nem tehet semmiről és hatalmas tettet hajt végre a kerettel" című nótát...

gomorra21 2024.02.07. 21:11:01

@venember83: ezzel abszolút egyetértek!

@Ethan Hunt: jó meglátások! @Rocky80: kolléga szereti hajlítgatni a valóságot, hogy a Mister szobra minél szebben csillogjon:)

Ethan Hunt 2024.02.07. 21:44:25

@gomorra21: "@Rocky80: kolléga szereti hajlítgatni a valóságot, hogy a Mister szobra minél szebben csillogjon:)"

Igen, de az a szobor már szétporladt a tavalyi minden idők legszégyenteljesebb BL-csoportköri szereplésével, aminek persze semmilyen következménye lett, mert neki rekordfizetésért ez is belefér... :)

Thuglife! 2024.02.07. 21:47:26

@gomorra21: sokkban van szegény Rocky.most halt meg Apollo :(

gomorra21 2024.02.07. 21:52:40

@Ethan Hunt: amúgy nem porladt az szét nálam sem.. két BL döntő és egyéb hatalmas meccsek. Elmúlt már a szerelem, de nagy korszak volt az övé.

@Thuglife!: :))

Ethan Hunt 2024.02.07. 22:33:45

@gomorra21: "két BL döntő és egyéb hatalmas meccsek. Elmúlt már a szerelem, de nagy korszak volt az övé."

Nálam szerelem sosem volt. A bajnoki címeit elismerem. A BL-ben néhány bravúros meccsre jutott sokkal több fájdalmas, amik alakulhattak volna máshogy, ha más játékfelfogást követünk...

Rikoo 2024.02.07. 23:27:22

@gomorra21: Mind a két oldal nagyon szélsőséges kommenteket ír. Lassan már ott tartunk, hogy nincs középút.

A kedvencem, amikor valakik azt mondják, hogy Westont összekapták Angliában.:D
Az ember egy mém volt a Leedsnél. A szurkolók fütyülték és negatív énekeket kántáltak a stadionban. A közösségi médiában szétszedték teljesen.
De nyilván őt Angliában kapták össze, nem a Juventusnál. Ez mi ha nem ferdítés?

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-12135467/Weston-McKennie-jumps-straight-train-Leeds-dad-slams-fans-fat-b-d-chants.html
www.goal.com/en/lists/mckennie-leeds-chant-harambe-relegation-disaster/bltd57df232b8a62a30

gomorra21 2024.02.08. 00:00:59

@Rikoo: jaja, ez világjelenség sajnos, és mindennel kapcsolatosan nagyon végletesek az emberek. Az egyedüli dolog, amit tenni lehet, hogy csak azért is pofátlanul használjuk a színeket és az árnyalatokat. Persze csak ha kell. A focimez pl. maradjon csak fekete fehér;)

Thuglife! 2024.02.08. 18:01:17

A kedvencem mikor Allegri megtanít valakit focizni hónapok alatt.azelőtt nem tudott,nem is tudom hogy hívta fel magára a figyelmet: héj gyertek már itt van egy gyerek a bundesligában aki nem tud focizni de mivel amerikai, nagy a piaca vegyük meg majd Allegri megtanítja néhány hónap alatt focizni.Kean is egy szupersztár lett a keze alatt...
A csávó erőssége a fejelés és a hosszú labdák és a USA válogatottjában középső középpályás,de ami eddig volt az mind nem számít...mert most a mester megmondta hogy kiesett a leedsel most fejben össze kell kapnia magát.hát hogy nem mástól kapta a fejmosást az is biztos.csak nem a helyén játszik? EGY JÓKORA KONDICIONÁLIS LÖKETTEL AMIT EGY PREMIER LEAGUE CSAPATNÁL SZEDETT MAGÁRA és ami még mindig látszik de már nem annyira mint év elején.nyilván ahhoz az edzésmunkához tartja magát amit ott kapott.
Fuuuu ez az Allegri pszichózis veszélyes dolog.

Rikoo 2024.02.08. 20:22:56

Sejthettem volna ki írta.:D
Ki mondta azt, hogy hónapok alatt megtanította őt focizni?

"EGY JÓKORA KONDICIONÁLIS LÖKETTEL AMIT EGY PREMIER LEAGUE CSAPATNÁL SZEDETT MAGÁRA és ami még mindig látszik de már nem annyira mint év elején.nyilván ahhoz az edzésmunkához tartja magát amit ott kapott."

XDDDD
Jah értem. Akkor ennyi a megoldás, igazolni kell a PL kluboktól válogatott játékosokat.

Hogy jött ide Kean? 24 éves lesz pár hét múlva és egy viszonylag jó idényen túl semmit nem tud felmutatni.
Azért 16 évesen mégis a nagy gonosz felvitte a csapathoz és 17 évesen már be is mutatkozott abban az idényben, amikor majdnem triplázott a Juventus.

Jaja, igen. Allegri pszichózis.XD
Akkor még van pár pszichózisom, mert több edző munkáját is hasonlóan kedvelem.
Furcsa pszichózisban élhetnek a 30 alatti emberek is, mindenki csodálkozik, hogy miért nem akarnak a fiatalok szavazni egyik pártra sem vagy poénból a kétfarkú kutyapártra.:D Furcsa pszichózisban szenvedünk.

venember83 2024.02.08. 20:41:28

@Thuglife!: nem tudom, én azt látom, hogy pár kilót szedett magára McK, egész kis pufinak látom az arcát. De amíg megbízhatóan ellátja a feladatát, nincs miért panaszkodni. De az is lehet, hogy tévedek, ti hogy látjátok? :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása