Tardelli szerint egy négypontos előny sem dönt semmiről

tardelli_marco_sajtotajekoztaton_oltonyben.JPGA La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott Marco Tardelli, aki szerint az Inter négypontos előnye a tabellán sem jelent még veszett ügyet a Juventus számára, mivel a bianconero klub kisebb terheléssel menetelhet a bajnokságban, míg az Internek BL-meccsekkel is kell foglalkoznia.

„Ha az Inter négypontos előnyre tesz szert, az szép előny, de ettől még a Juve esélyei megmaradnak. Ha viszont az Internek sikerül megtartani ezt a négypontos előnyt február végéig, és legyőzi az Atalantát, a bajnokságnak lényegében vége. Az Inter kerete magasabb szintet képvisel, ráadásul Simone Inzaghi ül a padon, aki sokat fejlődött, és csapata képes úgy is meccseket nyerni, mint például a Fiorentina ellen, amikor nem igazán érdemli meg. Ahogyan egykoron a Juventus tette. A Juventus viszont nem játszik európai meccseket, ezért jobb állapotban lehetnek, mint az Inter, nem fizikailag, mert az Inter kerete elég mély, hanem inkább mentális stressz tekintetében.”

A Tuttomercatoweb beszámolója szerint Paolo Di Canio is nyilatkozott a vasárnapi derbiről, s az egykori játékos szerint a Juventus mestere nem fog mindent egy lapra feltenni a győzelemért.:

„Szerintem a Juventus mestere a tőle megszokott megközelítést fogja alkalmazni egy döntetlen érdekében a rangadón, mivel tudja, hogy az Inter előtt komoly csaták állnak. Az Atlético Madrid elleni BL-meccsre és az Atalanta elleni bajnokira gondolok. Paradox módon jelenleg a Juventusnak azért kell szurkolnia, hogy a nerazzurro csapat minél tovább meneteljen Európában.”

Az egykori kapus, Sebastian Frey is megosztotta véleményét a vasárnapi rangadó fontosságáról a TvPlay műsorában: „Massimiliano Allegri próbál némi nyomást helyezni az Interre. Ha megtartotta volna magának egyes gondolatait, biztos nagy baj történt volna. A nerazzurro csapat bizonyosan a győzelemre fog törekedni, míg a Juventus azért lép majd pályára, hogy ne veszítsen. Ha a bianconero csapat elveszíti a meccset, a scudettóért zajló versenynek vége szakad.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1018315347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2024.01.31. 14:29:44

Ennyi marhaságot is csak focisták tudnak összehordani. Hiába na, a focisták ritkán az eszükről híresek, nem egy vízilabdázó szint.

Shyr Kahn 2024.01.31. 17:56:55

@Wizzurah: Minden sportagban vannak okosabb es kevesbe okos emberek... no meg ott van a sajto nyomasa. Valaki mer ramutatni a butabb kerdesekre, valaki nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása