A Napoli lemondott Samardžićról?

samardzic_lazar_profil_udinese_mezben.JPGAz olasz lapok a napokban rengeteget cikkeztek a Juventus kapcsán Moise Kean és Lazar Samardžić helyzetéről, az olasz csatár a játéklehetőség érdekében váltana januárban, míg a szerb futballista elhagyná az Udinesét, és a pletykák szerint a Juventust választaná, ám az Öreg Hölgy jelenleg csak egy kölcsönben gondolkodhat, ami kevés lehet az Udinese számára.

Nicolò Schira értesülései szerint Moise Kean továbbra sincs teljesen meggyőződve arról, hogy a Juventus elhagyása a legjobb megoldás, miközben Adriano Galliani nyomást fejt ki úgy a Juventusra, mint a játékosra, hogy a csatár a Monzához csatlakozzon. A Juventus az ideiglenes távozás előtt szeretné meghosszabbítani a csatár szerződését, megelőzve, hogy ingyen távozzon másfél év múlva. Mindeddig csak a Stade Rennais kért hivatalosan tájékoztatást a csatár helyzetéről.

Alfredo Pedullà arról számolt be, hogy Moise Kean teljesen nyitott a Monzával való egyeztetés során, ám a Fiorentina is valódi opciót jelent jelenleg.

A RAI Sport újságírója, Paolo Paganini szerint Cristiano Giuntoli és Lazar Samardžić édesapja pozitív egyeztetést folytatott nemrégiben, Massimiliano Allegri pedig erősítésként olyan középpályást szeretne, aki ismeri a Serie A közegét.

Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy a Napoli lépéseket tett Hamed Traoré megszerzése érdekében, és az elefántcsontparti középpályást a déli klub Lazar Samardžić helyett igazolná le. A Juventus már érdeklődött a szerb középpályás helyzetéről, s beszélt úgy az udinei képviselőkkel, mint a játékos édesapjával. Az Öreg Hölgy szeretne középpályást igazolna, azonban nem hagyhatja figyelmen kívül a klub negatív likviditási indexét, ami viszont pozitívvá válhat Moise Kean távozása esetén.

Nicolò Schira értesülései szerint Lazar Samardžić kizárólag kölcsönben szerezhető meg a Juventus számára, kivásárlási opcióval, ami kötelezővé válik egyes feltételek teljesülése esetén. Ha az Udinese nyitott erre a lehetőségre, akkor az Öreg Hölgy kész tárgyalásokat folytatni a játékos téli megszerzéséért.

A napokban felmerült szaúdi klubok érdeklődése Filip Kostić iránt, ám Luca Momblano szerint a játékos semmiképpen sem kívánja elhagyni a Juventust, a keleti ajánlatokkal nem kíván foglalkozni.

A Sky Sport értesülései szerint a fiatal Matija Popović ügynöke tegnap Torinóban járt, s ezt Romeo Agresti is megerősítette, a megbízható olasz újságíró a Juventus és a szerződés nélküli játékos ügynökei közötti egyeztetésről írt, s az értesülések szerint a klub fontolgatja a Németországban született szerb támadó középpályás szerződtetését. A pletykák szerint több olasz és külföldi klub is érdeklődést mutat a játékosért.

A német Sky Sport munkatársa, Florian Plettenberg egy másik középpályás helyzetéről számolt be, akiért a Napoli és a Juventus verseng. A német újságíró szerint a Nottingham Forest védekező középpályása, Orel Mangala felkeltette a két olasz klub figyelmét, a Napoli kölcsönszerződést is kínált a játékos ügyében, opciós kivásárlással, s hasonló keretek között a Juventus is szívesen fogadná a 25 éves belga középpályást. A pletykák szerint az egyeztetések és tárgyalások folyamatban vannak, a játékos szeretné elhagyni a Nottinghamet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6618301637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2024.01.13. 08:09:34

Hat nem tudom Keant hasonloan nehez lesz eladni mint Arthurt, hosszabbitani vele nem biztos h jo otlet ,ha nem tervezunk vele. Nyilvan kerdes pl egy ugynoki dij vagy alairasi penz mennyit tesz ki.
Egyebkent tudja valakihogy Rabiot mennyi alairasit kapott nyaron? Mert ugye ha most is hosszabbit ujra megkaphatja egy ev utan.

Rocky80 2024.01.13. 10:54:05

@Gaben Smith: szerintem Keant nem is kéne eladni, hanem játékba kéne lendíteni mint Miliket. Csak ugye kit hagysz ki, olyan sok meccs meg nincs...

Tolnám forgóban amúgy az összes csatárt ilyen 60. percben történő cserékkel, aztán nyomjátok srácok! Mindre lehet számítani és ez tök jó!

Rocky80 2024.01.13. 10:56:25

Azt kell minden játékosnak megértenie, hogy ezzel az 5 cserével szinte két meccs minden meccs, rengeteg lehetőséget lehet adni mindenkinek és még fontosabb a cserék szerepe. Meg hogy mindenki egyenlőbb lett ezáltal.

delpi0823 2024.01.13. 11:58:41

@Rocky80: Kean hekyzete Yildiz berobannasaval szinte lehetetlenne valt.Neki menni kell kolcsonbe,es a Monzanal remelhetoleg jol fog termelni,es akkor meg boven profitalhatunk is a szituaciobol.Chiesa,Yildiz,Vlahovic,Milik,Kean,5csatarunk van 2helyre,es heti 1 meccset jatszunk.

babo0410 2024.01.13. 13:58:23

Én elengedném Keant, mert szerintem nálunk a kevés lehetőség miatti bizonytalanság és elégedetlenség okán csak romlani fog a teljesítménye. Neki most olyan csapat kéne, ahol rendszeresen lehetőséghez jut, és ott meg is kapja a bizalmat. Akkor az önbizalma javulna, és ezáltal újra jó formába kerülne. Akkor szerintem lőhetne sok gólt.

Shyr Kahn 2024.01.13. 19:32:18

Kean nem rossz jatekos es - bar nagyon jol kezdett - nem tudjuk, hogy Yldiz lendulete meddig tart. Lehet tenyleg Yldiz lesz a jovo, de lehet nem ... ehhez a hatralevo szezont vegig kellene jatszani. Addig viszont Kean cserekent felmehetne a palyara, vagy az olasz kupaban kezdhetne. Nem kellene szerintem elengedni most. Majd a szezon vegen jobban at lehet latni a csatarhelyzetet.

DelPiero2 2024.01.13. 20:01:39

Szerintem Kean-ből simán lehetne középpályást csinálni. Allegri nagy mestere ennek. Miért nem próbálja meg?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása