Perin: „A scudetto mellett a kupagyőzelmet is akarjuk”

perin_mattia_kupameccs_utan_nyilatkozik.jpgA Juventus játékosai örömmel az arcukon nyilatkoztak a Frosinone elleni magabiztos győzelem után, s Mattia Perin például az idén többször megnyilvánuló csapategység fontosságáról beszélt a Mediaset mikrofonja előtt.

„Két különböző csapat a bajnokságban és a kupában? Nem, igazából ugyanaz a csapat, és ezt bizonyítjuk, mert például a Salernóban aratott győzelem csak úgy lehetséges, ha egységes és kompakt csapatot alkotunk.

Ma a meccs a lehető legjobban kezdődött, mivel hamar megszereztük a vezetést, aztán az ellenfél kinyílt, és több területünk volt. Ma jól hasznosítottuk a lehetőségeket.

Locatelli gólpassza? Igen, Manu nem a saját góljait tartja szem előtt, inkább gólpasszokat ad, nagyon önfeláldozó srác, inkább Areknek segített a triplázásban, minthogy őt ünnepeljék.

Ahogy a mester mondta, én is csak ismételni tudom őt, az Olasz Kupa a célkitűzéseink közé tartozik, hiszen egy begyűjthető trófea, egy presztízzsel bíró kupa, és év végén vagy főleg egy karrier végén az számít, mennyit nyert egy játékos, szóval mindenképpen a célkitűzéseink közé soroljuk az Olasz Kupát. Ilyen célkitűzés a bajnokságbeli harc is. Tudjuk, hogy kemény feladat vár ránk, de ezzel a hozzáállással, ezzel a tartással és egységes akarattal végül elégedettek lehetünk majd.

Igen, a scudettóról beszélek, mert bár év eleje óta egyértelművé tettük, hogy egy BL-hely bebiztosítása a célunk, nem bújhatunk ezen kijelentés mögé, és nem mondhatjuk, hogy nem hiszünk a scudetto megnyerhetőségében. Tudjuk, hogy nehéz lesz, és tudjuk, hogy az Inter a favorit, ezért a mi feladatunk, hogy bizonyítsuk, képesek vagyunk az ő szintjükön teljesíteni.”

A meccsen triplázó Arkadiusz Milik is megszólalt a Mediaset stábjának, és nem tagadhatta örömét.

„Igen, nagyon boldog vagyok különösen azért, mert sikerült továbblépni, de nyilván a mesterhármasnak is örülök, mivel segíthettem a csapatnak a góljaimmal, így az elődöntőbe jutottunk, és erre büszkék vagyunk.

Locatelli gólpassza? Igen, barátok vagyunk, talán ennek köszönhetem, hogy kapura lövés helyett gólpasszt adott.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6918300963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása