A City szívesen Torinóba küldené Phillipset

phillips_kalvin_pep_guardiola_mellett_ertetlenul.jpgA La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Pep Guardiola támogatja Kalvin Phillips Olaszországba szerződését, a Manchester City vezetői szeretnék elengedni a játékost, azonban inkább külföldi célponthoz engednék, minthogy bajnokságon belül váltson. Így a Juventus készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen az angol középpályás ügyében.

A Corriere dello Sport szerint Gleison Bremer a Napoli elleni meccset követően Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna társaságában vacsorázott, s a felek a szerződéshosszabbításról beszéltek. A játékos nagyon közel áll az új szerződés aláírásához, amely 2028 nyaráig fogja őt a Juventushoz kötni. A két sportvezető célja minél hamarabb, lehetőleg akár karácsonyig tető alá hozni a megállapodást.

A Corriere dello Sport beszámolt Federico Gatti helyzetéről is, miután felmerült angol klubok érdeklődése. A lap szerint a Juventus keretében kevés játékos igazán érinthetetlen, ám Federico Gatti ezek sorába tartozik. A védőjátékos kulcsember a Juventus számára úgy a pályán, mint azon kívül. Bármilyen ajánlat is érkezik a játékjogáért, ezt el fogja utasítani úgy a klub, mint a játékos.

Ekrem Konur ezzel ellentétben arról számolt be, hogy Samuel Iling-Junior nem lesz elutasító az érdeklődőkkel szemben, a partvonalra szorult játékos már télen Angliába szeretne szerződni, és a pletykák szerint öt klub is érdeklődik iránta.

A Tuttosport úgy értesült, hogy a bianconero vezetőség Dean Huijsen jövőjéről beszélget, és a fiatal játékos számára talán egy kölcsönszerződés lenne a legjobb, hogy folyamatosan játéklehetőséghez juthasso, méghozzá a Serie C-nél magasabb szinten.

A La Gazzetta dello Sport beszámolt egy pozitív fejleményről, hiszen Timothy Weah visszatért, a szélső részben már a csapattársaival edzett, és jó esély mutatkozik arra, hogy az amerikai játékos pénteken már szerepelhet a Genoa elleni meccs keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3518278411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pavel1988 2023.12.11. 10:11:28

Iling Jr.-ért szerintem ha kapunk egy 20 millió feletti ajánlatot azt képtelenség elutasítani a jelenlegi helyzetben és én személyesen is azt érzem, hogy ez egy jó eladás lenne.
Van pár skillje ami nagyon jónak tűnik, de még mindig a zsákbamacska kategória, Giuntoli ennyiből fog találni egy jó mezzalát Allegrinek.
Phillipset kiváló játékosnak tartottam és szerintem 6-os pozícióban lenne is helye a csapatban, viszont 2 év padozás után fél év kölcsönből semmi nem fog kiderülni. Vagy vegyük kölcsön a következő szezonra is vagy hagyjuk.

Közben belehallgattam egy Matic interjúba, ahol mesélt a Unitedes időkről. Azt mondta 2 játékos volt aki szinte minden edzésről elkésett, Pogba és Sancho. Amikor számonkérte őket annyit mondtak: "ez van, mit tehetünk?". Részemről ennyivel le is zárnám a Sancho ügyet, menjen egy olyan csapatba ahol többet aludhat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása