Allegri: „Fontos három pontot szereztünk”

allegri_massimiliano_kozelkep.jpgA Juventus a Monza ellen győzelmet szerzett, s ezúttal Federico Gattinak köszönheti a győzelmet a csapat, miután a védőnek sikerült a 94. percben válaszolnia Valentín Carboni 91. percben született találatára.

„Fontos győzelmet arattunk, mert egy olyan erős csapat ellen született, amelyik jól játszik.” - értékelt a mester a DAZN számára.

„Voltak lehetőségeink az előnyünk növelésére, de a második félidőben az ellenfél birtokolta a labdát. Mi nem kockáztattunk sokat, de túl nagy szabadságot engedélyeztünk Valentín Carboninak, aki jó játékos. Viszont azonnal reagáltunk, és elismerés illeti a srácokat, akik nagyon akarták a győzelmet.

Tudjuk, hogy nem egyszerű meccseket nyerni, és az összes srác keményen dolgozik nagy sikeréhséggel. Ismerjük a korlátainkat, és dolgozni fogunk ezeken. Még pár játékosnak fel kell épülnie. Danilo ma visszatért, Alex Sandro kiváló meccset játszott, és remélhetőleg hamarosan Manuel Locatelli is megszabadul a fájdalomtól.

Nem állhatunk le. Hanem hétről hétre keményen dolgoznunk kell, hogy minél közelebb maradjunk a tabella tetejéhez.

Ma egy elkerülhető gólt kaptunk, Valentín Carboni már betört háromszor, szóval mindenképp javulnunk kell. Viszont nem hibáztathatok senkit. Kötelezően javulnunk kell labdakezelés tekintetében, különösen a második félidőben, amikor kicsit nyomás alatt vagyunk.

Dušan Vlahović marad-e a tizenegyeslövőnk? Meglátjuk. Ha egy játékos kihagy egy büntetőt, ez nem jelenti azt, hogy nem lőhet többet. Dušan Vlahović ma jól játszott, koncentrált végig, és ez a legfontosabb dolog. Ami a többit illeti, majd meglátjuk. Technikailag nagyon jól játszott.

Fontos három pontot szereztünk idegenben egy olyan csapat ellen, amely meccsein tavaly gólt sem szereztünk, és kétszer kikaptunk.

A Napoli visszakapaszkodhat a tabella éllovasai közé, ahogy az AC Milan is. Számos meccs van még hátra, és egy jó győzelmi sorozat elég lehet a visszatéréshez. A srácaink segítséget és támogatást érdemelnek, mert fontos dolgokat hajtanak végre, célunk pedig a BL-szereplés kivívása.

A jövőm? Novemberben mindig erről beszélnek. A fontos dolog az, hogy a srácok jól teljesítsenek. Ahogy tegnap mondtam, a klub jövője a legfontosabb. Tervezniük kell több évre előre, és a futball egyszerű tud lenni némi tervezéssel.

Cristiano Giuntoli, Giovanni Manna és Maurizio Scanavino jó környezetet biztosít, és mindannyian ugyanazt az álláspontot képviseljük. Egyértelmű céllal rendelkezünk, ez pedig a BL-szereplés. Van pár fiatal játékosunk, akik kezdik megmutatni magukat, és az fontos az UEFA lista tekintetében is, ez is fontos.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4018272053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pilsnerurquell 2023.12.02. 10:51:49

Gratulàlok Maxi. A tegnapival elértétek hogy ameddig Torinoban rontod a levegőt nem nézek több Juvemeccset. Függetlenül attól hogyan alakul a szezon. Ehhez a cirkuszhoz én màr öreg vagyok.
Ennek a sportnak a neve "labdarúgàs" nem Catenaccio egy Monza ellen. Gyomorforgató volt számomra hogy szint vallottak a "tanítvànyaid" a Monza egyenlítő gólja utàn.

Következő szezonban majd benézek. Sziasztok.

Rocky80 2023.12.02. 11:07:02

:D

Mi öröm ez a meccs és mennyi haszna van!

delpi0823 2023.12.02. 11:25:11

@Pilsnerurquell: Ezt meg hanyszor jatszod el hogy nem nezel tobbet meccset?Aztan meg is itt vagy,es kommentelgetsz........:)

DelPiero2 2023.12.02. 22:04:03

@Pilsnerurquell: Ez butaság. Allegri korábban mondta, aki szórakozni akar, menjen színházba. Ez butaság, ilyen kabarét még színházban sem lehet látni. Ha hozzávesszük Allegri nyilatkozatát, akkor már Hofi szintre emelkedünk.
"az összes srác keményen dolgozik nagy sikeréhséggel", "Dušan Vlahović ma jól játszott, koncentrált végig, és ez a legfontosabb dolog. Ami a többit illeti, majd meglátjuk. Technikailag nagyon jól játszott." Szóval Dusán sétálgatása is bele volt építve a technikába. Tudtam én hogy ez csak huncutkodás, hogy noha lőhetnék 10 perc alatt hármat, inkább ravaszul átadtuk a területet...Érdekes nyilatkozatot kaphattunk volna akkor, ha 1-0-ra hozzuk le a meccset. Szóval gáz. Kíváncsi leszek a Napoli ellen, ha az Inter és Atalanta ellen sem mertük döntésre vinni.

DegerFaCan 2023.12.03. 12:58:52

@Pilsnerurquell: hallod, tényleg nem muszáj idekommentelni mindig hogy ennyi volt. Oké tudomásul vesszük, nekem is csökkent a meccsmegnézési arányom, ez van

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása