Allegri: „Egyik csapatot sem becsülhetjük le”

allegri_massimiliano_sajtotajekoztato_14.jpgMassimiliano Allegri a Monza elleni pénteki meccs előtt csütörtökön tartott sajtótájékoztatót, s ezen elmondta, veszélyes ellenféllel fog szembenézni csapata.

„A Monza az egyetlen csapat, amely tavaly hat pontot zsebelt be tőlünk, és akik ellen egyszer sem találtunk be. Folytonosságot kell adnunk az eredményeknek az Inter elleni döntetlen után.

Danilo és Alex Sandro bevethető, Manuel Locatellit holnap fogjuk kiértékelni, a fájdalom gondot jelent, a minap segítségünkre volt, pénteken pedig majd meglátjuk, mi fog történni.

Meg kell néznem másokat a mai edzésen, Hans Nicolussi Caviglia jó meccset hozott, de jó ideje nem játszott. Rajta kívül is vannak megoldásaink.

Scudetto? Soha nem lépek be a srácok öltözőjébe, mivel az szent hely. Mindannyiunknak éreznie kell az ambíciót, hogy valami fontosat érjen el, de most a legfontosabb dolog a Monza elleni meccs. Nehéz volt a klub számára, hogy idén nem szerepelhet a BL-ben, ezért erre kell gondolnunk.

Mit akarok látni? Az első 13 fordulóban szereplő Juventust. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy bármelyik csapatot lebecsüljük, csapatként kell teljesítenünk függetlenül attól, mi lett a vasárnapi meccs eredménye.

Federico Chiesa és Dušan Vlahović jól teljesített, de a többiek is jól vannak. Voltak pillanatok, amikor Moise Kean és Arkadiusz Milik játszott, s ebben az évben a BL-be való visszatérés célkitűzésére kell koncentrálnunk. Elmondtam a srácoknak is, hogy lesznek pillanatok, amikor egyesek kevesebb lehetőséghez fognak jutni. Többször eszembe jut Mattia Perin, aki nagyon magas szintet képviselő kapus, de kevesebbet védhet.

Ebben az időszakban mindig a jövőről beszélünk. Az én szerződésem a Juventushoz köt 2025-ig, együtt dolgozunk a klubnak a jövőjéért. Nagyon jól tudok dolgozni az új igazgatókkal, jó harmónia jellemzi a munkát, amely biztosítja a fontos jövőt a Juventus számára. A Juventusnál a játékosok cserélődnek, de a gének változatlanok, csendben kell maradnunk, dolgoznunk kell lehajtott fejjel. Nagyon jól egyezek az aktuális vezetőséggel.

Második hely az év végén? Ne beszéljünk most arról, hogy mi lesz december 30-án, mert ennek semmi értelme. Gondoljunk a Monzára és a barátomra, Adriano Gallianira, aki ismét megerősíti, hogy a legmagasabb értéket képviselő vezetők egyike, volt szerencsém dolgozni vele, és kiváló kapcsolatot ápolunk.

Szokás szerint Adriano Galliani nem hibázott az edzőjével. Raffaele Palladino nagyon jól teljesít, biztos vagyok abban, hogy fejlődni fog, Adriano Galliani mellett az ember csak fejlődhet. Kiváló karrier állhat előtte. Vannak fiatal és jó edzők, akik fejlődnek, és előnyére szolgál, hogy egy olyan rendkívül tapasztalt vezető van mellette, mint Adriano Galliani.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7618271035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gomorra21 2023.11.30. 23:44:22

"Soha nem lépek be a srácok öltözőjébe, mivel az szent hely."

Hát, ez elég meglepő egy edzőtől.

Talán, ha vannak nagy formátumú tekintélyek a csapatban (Allegri alatt: Buffon, BBC, Pirlo, Vidal, Marchisio, Evra, Mandzukic, CR, esetleg Khedira), akkor védhető, de nekem még akkor is fura.
Jelenleg azért elég megúszós hozzáállás.

Shyr Kahn 2023.12.01. 17:15:43

@gomorra21: Plusz feltehetoen ezek az eros egyenisegek iranyitjak az oltozot ezek szerint, ami azt jelenti, hogy a legerosebb, vezeto szemelyisegnek koszonheto (reszben) az aktualis csapatmotivaltsag.

alexGicamo 2023.12.02. 11:06:43

@gomorra21: Ez engem is roppantmód meglepett ! Úgy látszik, nem csak a kapusoknak, de az edzőknek is vannak babonáik ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása