Matri: „Phillips és Berardi sem változtatna az erőviszonyokon”

matri_alessandro_dazn_hatter_elott.JPGAlessandro Matri a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott a Juventus idei meneteléséről, és bár szerinte az Öreg Hölgy kihívó lehet a szezon végéig, a kerete miatt végső soron az Inter tekinthető favoritnak.

„Massimiliano Allegri a csapat számára hozzáadott értéket képvisel. Sikerült kompakt és szilárd csapatot kialakítania. A futballstílus nem kifejezetten szemkápráztató, de fejleszti az egyéneket jellemzőik tekintetében, és védekezés tekintetében nagyon sikeres. Fokozatosan a támadókat is fejleszteni fogja.

Több gólt vártam Dušan Vlahovićtól és Federico Chiesától, akik nagyszerű kvalitásokkal rendelkeznek. Az első scudettót eredményező Juventusnál, a 2011-12-es csapatban Antonio Conte vezetésével mi is kicsit hasonlóképpen szereztük a gólokat, sokat elmond, hogy én szereztem a legtöbb gólt 10 találattal.

Papíron, európai kupaszereplés adta előnyt is figyelembe véve ez a bianconero csapat kerete gyengébb, mint az Inter, Milan és Napoli hármasnak. Mindazonáltal, bár a Juventus nem favorit, ha folyatja ezzel a harckedvvel, és ha ebben a pozícióban lesznek márciusban, a végéig versenyben lesznek.

Kalvin Phillips és Domenico Berardi érkezne erősítésként januárban? Életet lehelnének ebbe a csapatba, ha figyelembe vesszük Nicolò Fagioli és Paul Pogba eltiltását, ők hozzáadott értéket jelentenének, hogy a csapat a végsőkig menetelhessen. De ez a két játékos nem elég ahhoz, hogy a Juventus egy szinten legyen az Interrel.

A Derby d'Italia döntene a bajnokság tekintetében? Nem hiszem, hogy ez bármiről döntene bárki számára, de a Juve és a fiatalok számára ez a meccs jó erőfelmérő lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1618258541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2023.11.16. 23:12:53

Erősebb az inter, Milan, Napoli trio kerete? Aztán mitől? Szerintem ez a keret nem gyenge, csak a fiataloknak több lehetőség kéne.

Ethan Hunt 2023.11.18. 17:01:08

Az Inter kerete biztosan erősebb, de ott az edző személye is egy nagy plusz, mert láthatóan sokkal értelmesebb tartalommal tudja megtölteni ezt a 3-5-2-t, mint Allegri, pedig kétfronton is helyt kell állnia és annyival azért nem jobb a kerete...

Számunkra Berardi biztos, hogy erősítést jelentene, de nem tudom, hogy 3-5-2-ben hol lenne a helye, formációt meg úgysem váltanánk miatta szerintem, mehetne 'support striker'-nek a center mellé/mögé. Phillipsről nem tudok semmit, nem is érdekel különösebben ameddig nem lesz orvosin nálunk.

Európai meccsek híján ezzel a kerettel igenis harcban kell lennünk végig a bajnoki címért és ha nem így lesz, az Allegri antifutballja miatt lesz...

Sokan el vannak ájulva az eddigi pontszámunktól pedig lehetne több is, mert se a Bologna, se a Sassuolo nem mutatott semmi olyat, ami miatt ebből a két meccsből csak 1 pontot kellett volna szereznünk a lehetséges 6 helyett. Nyilván az igazság másik oldala meg az, hogy rengeteg bemákolt 3 pontunk van, ami simán lehetett volna 1 is...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása