Bremer: „Chiellini azt mondta, játsszak félelem nélkül”

bremer_gleison_golorom_hagyomanyos_mezben.jpgGleison Bremer a Milan ellen kiválóan teljesített, s érkezése óta lényegében kirobbanthatatlan tagja a kezdőcsapatnak. A védő nemrégiben az ESPN Brasil munkatársának beszélt arról, miért a Juventushoz igazolt, és hogy kik segítették a gyors beilleszkedését.

„Amikor a Juventus jelentkezett, kicsit sem haboztam. A legnagyobb olasz klubról beszélünk, és nemrégiben sorozatban kilenc bajnoki címig jutottak. Valamint a katari világbajnokság időpontja is közeledett, és nem hagyhattam ki ezt a nagyszerű lehetőséget a szintlépésre.

Beszéltem Giorgio Chiellinivel, kérdezősködtem kicsit a Juventusszal és az edző játékstílusával kapcsolatban. Ő azt tanácsolta nekem, hogy félelem nélkül játsszak, és hogy készen állok arra, hogy a Juventusnál futballozzak! Miután beszéltem vele, már nem volt nehéz döntés a Juventust választani. Giorgio Chiellini olyan futballista, akit nagyra tartok, s egy napon remélhetőleg eljutok oda, ahova ő. Gyakran beszélek vele, tanácsokat kérek, hogy szerinte miben kellene javulnom. Tartjuk továbbra is a kapcsolatot.

Danilo és Alex Sandro is üdvözölt érkezésemkor, és segítettek megérteni, hogy mennek a dolgok a Juventusnál. Nekik is köszönhetően nagyon jól beilleszkedtem, s az elmúlt évben kialakult a brazil védőhármasunk.

Első BL-meccs? Az elején nagyon nehéz volt háromnaponta játszani, míg közben Torinóban csak egy edzésünk volt a két meccs között. Fizikailag bonyolult helyzet volt, és a meccs utáni feltöltődés alapvető fontosságú szempont lett.

A tavalyi évem egyéni szempontból pozitív volt, sokat tanultam adott időszakban. Idén sajnos nem szerepelünk a BL-ben, de így legalább több időnk van az energiaraktárak feltöltésére, és jobban tudunk koncentrálni a bajnokságra és az Olasz Kupára.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr10018242587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása