Januárig többen hosszabbíthatnak, majd Højbjerg érkezhet

cristiano_giuntoli_napszemuvegben_mannaval_a_hatterben.jpgA Tuttosport értesülései szerint a Juventus edző tekintetében jó állapotnak örvend, mivel Massimiliano Allegri kiváló motivátor, és képes az öltöző hangulatát megfelelő szinten tartani a klubot megrázó külső események ellenére. Ráadásul Massimiliano Allegrihez csatlakozott Cristiano Giuntoli is, akit Giovanni Manna segít sportszakmai tekintetben, így pedig a klubnál kiváló a csapatszellem.

A hangulatot javítandó a vezetőség az év végéig hat játékosnak meghosszabbítaná a szerződését, az érintett futballisták pedig Dušan Vlahović, Federico Chiesa, Gleison Bremer, Manuel Locatelli, Federico Gatti és Daniele Rugani. A szerződéshosszabbítás nem csak a klub gazdasági érdekeit szolgálná, bár csökkentené a könyvelést terhelő éves amortizációs értéket, illetve a bérek újrakalibrálása is nagy segítséget jelentene. Ezen kívül a klub a hosszabbításokkal a stratégiáját húzná alá, a vezetőség a játékosokat jobban bevonná a projektbe, és növelné a Juventushoz tartozás érzését, valamint természetesen a következő átigazolási időszakokban is más alkupozícióba kerülne a klub.

A mercato kapcsán a Corriere dello Sport is cikkezett, és a lap megerősítette, hogy valószínűleg középpályán erősíteni fog a klub, mivel várhatóan a Juventus elveszíti Paul Pogbát és rövidebb időszakra Nicolò Fagiolit is, akivel szemben zajlik a rendőrség és az ügyészség vizsgálata. A két futballista kiesésével igencsak megvékonyodik a középpályások száma, így a klub az anyagi helyzettől függetlenül igazolni lesz kénytelen. Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna előtt két út áll, az egyik már kész, tapasztalt játékosok szerződtetése vagy inkább a befektetési szempontokat veszik figyelembe olyan tehetség szerződtetésével, aki kész a meghatározó nagy előrelépésre karrierjében.

A tapasztalt középpályás mintapéldányát testesíti meg Pierre-Emile Højbjerg, a 28 éves dán futballista már nem jelent referenciapontot a Tottenham számára, mivel Ange Postecoglu mindössze 125 percet adott a középpályásnak hét bajnokin. A dán futballista bevetésre készen érkezne, és tapasztalatával is segítséget jelentene a keretnek, mindemellett mennyiség tekintetében is fontos segítséget nyújtana, amire szükség is lenne, hiszen a stabil kezdőnek érkezett Paul Pogba kiesett, míg egy ígéretes tehetség is kieshet Nicolò Fagioli eltiltásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9118235159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodri13 2023.10.15. 20:31:13

Thuram hojbjerg duo jó lenne ha télen érkezne

Wizzurah 2023.10.15. 22:11:17

Örülök, hogy az irány marad az elmúlt évek jól megszokott sikeres átigazolás politikája. Már látom a fényt az alagút végén.

JeetTrader 2023.10.15. 22:39:03

Igazából olyan ez mint egy rossza álom...ennel már csak jobb lehet.

Félek az anyagi helyzet nem fogja megengedni Thuramot pedig sokkal inkább őt kéne hozni mint a dánt. Kétlem h két kp érkezne a téli igazolási szezonban max ha olcsón szerezhető két játékos.

Zsltrk977 2023.10.16. 07:47:55

Allegri jó motivátor?? Ezt a baromságot. Elképesztő mennyi hülye van a klubnál. Az elmúlt 3-4 év eseményei fényesen bizonyítják ezt.

Csak Csucsu 2023.10.16. 07:59:53

Sajnálom Pogbát az akkora mennyiség volt hogy akár a hétköznapokban is véletlenül belehet szedni. Állítólag.
Fagioli meg csak lerakta a haverja tippjeit szórakozásból nem nyerészkedésből.
Erősnek kell lenni s ki kell tartani meg küzdeni kőkeményen az igazáért.
Azért ez nem egy bundabotrány.. de mindenki annak állítja be :D
De amúgy kiesett a rotációból( nem a kezdőből sajnos)
Állandóan Thuramot hozzák szóba mint Giuntoli célpontja.
Erre nem is tudom hogy jöhet szóba egy tapasztalt közel 30 éves padmelegítő

Várjatok…
“Hogy kit hozol ide? A Thuram nak a kisfia az még gyerek.. a végén elrontja a szezonom a tapasztalatlánságával s a nehéz szezon mellett pátyolgatni kész agyrém. Nekem egy tapasztalt rutinos középpályás kellene aki tud rombolni és tisztában van a posztokkal.”

a Juventus: bejelentkezett Emil Hjolbergért xddd
Mondjuk alig játszik.. legálább nem sérült s egyből bevethető

venember83 2023.10.16. 08:09:44

@Csak Csucsu: "Sajnálom Pogbát az akkora mennyiség volt hogy akár a hétköznapokban is véletlenül belehet szedni. Állítólag."

A sajtóban az ellenkezője is szerepelt, hogy ez a mennyiség nem érhető el véletlenül táplálékkiegészítőkből, s pár nappal a vizsgálat előtt szedhette be az adott szert. Nem tudom, kinek lehet hinni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása