Scanavino: „Lépésről lépésre kell haladnunk a sikeresség felé”

scanavino_maurizio_napszemuvegben.JPGA Juventus igazgatótanácsa tőkeemelésről határozott, ezzel kapcsolatban pedig megszólalt a vezérigazgató, Maurizio Scanavino, aki a Sky Sport munkatársának beszélt a tőkeemelés indokairól és a klub céljairól.

„Ez a fontos tőkeemelés megerősítése az Agnelli család elkötelezettségének és kötődésének a Juventusszal szemben. Ez a kötődés 100 éve tart, és ezt fogjuk megünnepelni, aminek a csúcspontja a keddig Pala Alpitour esemény lesz, egy nagyszerű családi ünneplés számos bianconero legendával.

Ez a tőkeeemelés nagyon fontos pillanatban érkezik, a BL-ből való kimaradás nehézségeket okozhatott volna a klubnak. Így ehelyett most a jövőt tervezhetjük nyugodtan és eltökélten. Ezek fontos erőforrások, amelyek olyan projektet tesznek lehetővé, amelynek részét kell képezze a fenntarthatóság és a versenyképesség. Ha a nemrégiben lezárult nyári átigazolási időszakot vesszük alapul, a legjelentősebb és legértékesebb játékosokat a klub megerősítette a pozíciójukban, fontos megerősítés volt például Adrien Rabiot megtartása, emellett kivásároltuk Arkadiusz Miliket, illetve érkezett még Andrea Cambiaso és Timothy Weah.

Ami a jövőt illeti, az edzővel és a sportigazgatóval egyeztetett sportügyi projektnek olyan résztvevői lesznek, mint szakértő bajnokok, akik a teljesítmény kontinuitását fogják biztosítani, illetve a Next Gen csapatból érkező vagy piacon azonosított fiatal tehetségek.

Massimiliano Allegrivel és Cristiano Giuntolival azonos célokat és ambíciókat határoztunk meg, célunk a visszatérés a sikerhez minél előbb. Az elképzelésünk, hogy lépésről lépésre haladunk, miközben nem rugaszkodunk el a valóságtól. Gazdasági szempontból a BL-be jutás alapvető fontosságú, mivel a következő idényben az ideinél magasabb jövedelemmel fog szolgálni a kiírás.

Paul Pogba ügyében annyit mondhatok, hogy sajnáljuk a srácot, most az ő és a képviselői jelentkezését várjuk, hogy megtudjuk, mi lesz a következő lépésük.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6618229417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2023.10.06. 22:18:05

Feneketlen kut ez a klub. Azert kivancsi lennek hanszor kuldte el a francba Elkan Agnellit. Miota Marotta kiszallt siman osszebugaztak egy 800 millios deficitet. Azert valljuk be ha az exor nem tolna a lovet mar a csod szele is meguthette volna a klubbot.

babo0410 2023.10.07. 01:55:18

@Gaben Smith: Nem csak Marotta távozása okozta a bajt. Szerintem ha nincs a COVID járvány, nem lett volna szükség ennyi tőkeemelésre. De sajnos a COVID, és az akkor hozott rossz döntések ezt eredményezték. Andrea Agnellit én jó vezetőnek tartottam, aki szerette a Juvét. Sajnos rossz emberekkel vette körbe magát. Kár hogy Marotta helyett Ronaldot választotta. Ronaldo nagyon sokban járult hozzá a mostani helyzethez. Na nem az ő személye, hanem az ára és a számunkra nehezen kigazdálkodható fizetése. Ilyen feltételekkel nem lett volna szabad leigazolni. És a COVID járvánnyal karöltve már nem bírtuk el CR7 fizetését, mert rengeteg bevétel esett ki. A klub és Andrea legrosszabb döntése egyértelműen Ronaldo leigazolása volt. Többet vitt, mint amennyi hasznot hozott. A 9 bajnoki cím szerintem nélküle is összejött volna, viszont a BL-ben már csak egyre gyengébbek voltunk vele is. És szerintem az is hozzájárult, hogy a csapatban mindenki elvárta, hogy majd CR7 megoldja. Ez meg a BL-ben már kevés volt.

Zizou_empereur 2023.10.07. 09:18:22

@babo0410:
Valóban a Covid és Ronaldo fizuja együtt egy halálos párosítás volt a klub gazdálkodására. De nem szabad mindent erre fogni, mert a Juvéra nézve legalább ekkora probléma, hogy egy szakmány játékos van és volt akinél a fizu és a teljesítmény fényévekre van egymástól (egyesek esetébent teljesítményről nem is lehet beszélni): Ramsey, Arthur, Paredes, Pogba, Sandro, De ligt, Di Maria, Rabiot, ezek mind horribilis pénzeket kerestek, és mit láttunk tőlük? Mennyi pénztől szabadították meg szeretett csapatunkat?

És ne feledkezzünk meg az egy fizetési polccal lejjebb lévő, de semmit nem érő játékosokról mint Kulusevski, Benta, Kostic, Kean, Locatelli
És biztos van még sok, előre is elnézést kérek azoktól a léhűtőktől akinek a neve már eszembe sem jut.

Rocky80 2023.10.07. 12:35:30

@Zizou_empereur: egyetértek.

Nem akarom Ronit szopk*dni, meg a régi vitát újranyitni de!:
ez a játékos a világ valaha volt legnagyobb BL góllövője és játékosa vita nélkül. Az egyénisége meg a fizetése más tészta, nem ez a lényeg meg a legnagyobb tanulság az ittlétéből, amit meg kellett volna tanulnunk; hanem az, hogy testközelből tapasztalhatta meg minden játékos, hogy mi tesz egy top játékost azzá, ami, és ezek miatt tart ott, ahol, illetve a klubja is (mármint a Real): akarat, meló, elhivatottság, győzni akarás, na meg persze a tudás.
Ehelyett remegtek a lábak nálunk mellette és fejben sem tudtuk magunkat ugyanerre a polcra helyezni. Lehet ezért tartunk ott, ahol. Példa volt előttünk és azóta se tudtunk tanulni belőle.
Meg hogy meglőjjük majd a góljait csapatszinten. Aha, jól meglőttük!...

Il Principino 2023.10.07. 16:16:01

@Rocky80: +1
igen szegény Roni elnyomott mindenkit..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása