Gasperini: „A Juve a bajnokság legjobbjaihoz tartozik”

gasperini_gian_piero_atalanta_sajtotajekoztato.JPGVasárnap Gian Piero Gasperini a Juventus ellen vezeti csapatát, s az Atalanta mestere nem tagadta meg juvés múltját.

„Sok évig voltam a Juventusnál, és ez nagyszerű lehetőség volt a tanulásra, de amint megkezdődik a meccs, csak az Atalanta létezik számomra. Ez fontos mérkőzés, és egész Bergamo várja a meccset. Teljes figyelmünket a meccsre koncentráljuk, majd következik a Sporting és a Lazio elleni találkozó. Jó sorozatban vagyunk, a Juvenutus nagyszerű csapat, és szerintem ez mindenki számára egyértelmű.” - mondta a Juventusnál az utánpótlásnevelésben kilenc évet töltő mester a szombati sajtótájékoztatón.

„A Juventus jól kezdte a bajnokságot, a Sassuolo elleni botlást figyelmen kívül hagyva, és tudjuk, hogy a bajnokság egyik legjobbja ellen lépünk pályára. Ez a szezon legkeményebb meccse száminkra, kíváncsian várjuk, hogyan teljesítünk ezen az erőfelmérőn.

A Juventusnak mindig sikerül betalálni, ritkán marad érintetlen az ellenfél kapuja, ezért a győzelemhez egynél több gólra van szükség. Nagyon kiegyensúlyozott és kiélezett bajnokságra számítok, a meccsek kimenetele mindig kérdéses, folyamatosan pengeélen táncolnak a csapatok.”

A félresikerült milánói kaland után Charles De Ketelaere idén az Atlanatában bizonyíthat, ám a vasárnapi játéka sérülés miatt kérdéses.

„Meg kell várnunk a délutáni edzést. Tegnap pesszimistán válaszoltam volna erre a kérdésre, ma kissé optimistább vagyok, de csak abban az esetben nevezem a keretbe, ha játékra kész.

Teun Koopmeiners dinamikus játékos, aki egyúttal technikailag is kimagasló, képes bárhonnan lőni és eltalálni a kaput. A dinamikájának köszönhetően bármilyen területet képes lefedni, és egyértelmű, hogy ő alapvető erőforrásom.”

A két csapatot egy pont választja el, így valódi rangadó lesz a vasárnapi mérkőzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9018225177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pilsnerurquell 2023.09.30. 22:02:07

Ezt a meccset akár meg is nyerheti a Juve még az antitálentum kínnel is. Jó kis alakulat az Atalanta, de ők sem képesek egyenletes teljesítményre úgyhogy a holnapi tippmixet ki is hagyom.(mint ahogy a mait is kihagytam és de jól tettem. Megvan a Pool szezonbeli első veresége. Bár 11 v 9, két piros mellett nehéz rangadót nyerni idegenben. Bár ehhez kellett Matip öngólja is a hajrában XD)

babo0410 2023.09.30. 22:59:49

@Pilsnerurquell: A Tottenham jó csapat. Idén pláne. Én a PL-ben őket nagyon kedvelem. Szerintem, ha nincs a kiállítás, akkor is minum egy döntetlen meglett volna.
Holnap meg akárhogy is, de nyerni kell. A Sassuolo ellen nem ment az internek sem, de ma megint 4-et vertek. Jó lenne velük tartani a lépést, és nem már most lemaradni. És a Milan is nyert. Ha nem akarunk leszakadni, nyerni kell. Jó lenne stabilabban játszani idén, mint tavaly. Szerintem ez a csapat sokkal jobb, mint a tavalyi.

Pilsnerurquell 2023.09.30. 23:17:41

@babo0410: Nem látom jelét de legyen igazad és a Juve végül maradjon mindig dobogóközelben.
H őszinte legyek... Nem inkább nem leszek az mert itt megint nekem esnének...Lényeg h a Juve egy Serie A középcsapat a(mára)elb*szott címer súlya alatt. Ez lehetne pozitív is, de inkább negatív.

Mindenesetre bármennyire is nem látok reális esélyt arra hogy ebből az Allegri rendszerrel lesz valami, én drukkolok a Juvénak h csakazért is sikerüljön. Mert akkor lesz BL. Vélhetően egy komoly szakemberrel, a helyes úton.

*
A Spurst hagyjuk...11 v 9 is Matip öngólja kellett nekik otthon a 3ponthoz. Állítom marad a 11v10 ugyanazt lehozzák Domiék mint a Newcastle ellen.

Mind1 ez csak erősíti a Pool-t :D Nagyon sok van még hátra:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása