Allegri: „A legjobb négy közé kell kerülnünk”

allegri_massimiliano_magyaraz_bajnoki_elott_allianz_melegitoben.JPGMassimiliano Allegri a Lecce elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt a Sassuolo ellen elkövetett hibákról és a súlyos vereséghez komolyan hozzájáruló játékosok helyzetéről.

„Federico Gattinak meg kell őriznie nyugalmát, csendben kell maradnia, mert még csak karrierje elejénél tart. Lesznek még hibái, talán nem olyanok, mint szombaton, de lesznek még hibák.

Wojciech Szczęsny a csapat első számú kapusa, és holnap játszani fog, de egyértelmű, hogy Mattia Perin fontos kapusunk.

Moise Kean sípcsontjánál sérülés jelentkezett, ez begyulladt, a mai napon ki fogjuk értékelni az állapotát, a többiek mind rendben vannak.

A védősor részét képezi Danilo és Wojciech Szczęsny, valamint Alex Sandro, még ha most sérült is. Daniele Rugani sokat fejlődött. Az elmúlt évhez képest veszítettünk tapasztalat tekintetében, viszont nyertünk sebesség és könnyedség tekintetében.

Folytatnunk kell a munkát kiegyensúlyozottan és annak tudatában, hogy lesznek olyan nehéz helyzetek, amikkel szombaton találtuk szembe magunkat. De szombaton inkább egyéni hibák vezettek az adott eredményhez, nem csapathoz köthető helyzetek. Innen csak fejlődhetünk, de természetes, hogy ha hiányzik a belső egyensúly, akkor hullámvasútra ülünk fel eredmények tekintetében, és ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Meg kell találnunk a vágyat és az akaratot a maximális eredmények eléréséhez. Nagy a nyomás a keret részéről, és rendkívüli felelősségtudat jellemzi a keretet. A srácoknak nyugodtnak kell maradniuk, adott döntések születtek a klub jelene és jövője tekintetében.

Holnap egy szilárd csapat ellen lépünk pályára, Roberto D'Aversa nagyszerű edző, és jó eredményeket ér el a Lecce csapatával. Jól játszanak, vannak technikás játékosaik, és nagyon szilárd csapat benyomását keltik. Ezen kívül a klubnál dolgozik Pantaleo Corvino, aki nagyszerű szakember, az egyik legtapasztaltabb igazgató, aki mindig jó csapatokat épít, amilyen a tavalyi is volt.

Az Inter, a Napoli és a Milan a három csapat, amelyik a többiek fölött áll. Az Inter bizonyítja, hogy megérdemelten foglalják el a tabella első helyét, és elég jónak kell bizonyulnunk, hogy a legjobb négy helyért harcoljunk, ez fontos eredmény lenne, mondom ezt anélkül, hogy bármilyen korlátot állítanék a csapat elé. Amikor megnyílik egy ciklus a Bajnokok Ligájában való szereplés nagyon fontos, ezért döntő fontosságú minden szempontból, hogy a legjobb négy között zárjunk.

Kenan Yildiz szép gólt szerzett a NextGen csapatában, és elégedett vagyok a győzelmükkel, mert három vereség után nem volt ez egyszerű. Ő nagyon jó srác a pályán, nagyon kedvelem. Daniele Rugani jól érzi magát, ahogy Arkadiusz Milik is. Moise Kean kapcsán meglátjuk, hogy játszhat vagy sem, s ki kell majd értékelnem Federico Chiesa és Dušan Vlahović állapotát, mivel két fontos meccset játszottak. Kettejük közül valamelyik kezdhet, másikuk padon kap majd helyet. Ne feledjük, a következő meccsünk Bergamóban lesz.

Federico Chiesa nagyon jól teljesít, sokkal inkább bevonja magát a játékba, elégedett vagyok. Ő is csak javulhat, tudatában van az új szerepkörének a követelményeivel. Az állapotát majd ki kell értékelnem, mert fárasztó volt számára a szombati meccs, ahogy Dušan Vlahović számára is. Holnap kemény meccsünk lesz, mint mindig, a cserék jelentik majd a különbséget.

Nem arról van szó, hogy javulunk, ha azt mondom, hogy emeltük a szintet… Minden nap javulunk a pályán. Ismernünk kell a korlátainkat, és ezeket erősséggé kell alakítanunk. A valóság az, hogy van három csapat, és papíron ők esélyesek a bajnoki címre. Aztán a pályán megfordulhatnak ezek a sorrendek, s ez nem jelenti azt, hogy mi majd megállunk, ha megvan a negyedik hely. A célkitűzés a legjobb négybe kerülés, aztán a többit meglátjuk. De a Roma is az első négy hely valamelyikéért küzd, és az Atalanta is egy szinten van velünk. Ott van még a Lazio, a Fiorentina, szóval nem egyszerű a helyzet.

Amikor új ciklust kezd egy csapat, több veszélyforrás is fenyegeti a BL-szereplést. Jó állapotban kell lennünk, és meg kell őriznünk a koncentrációs szintet, ahogy haladunk előre, aztán meglátjuk, hogy elöl tudunk-e maradni. A Sassuolo elleni győzelemmel egy estig elöl lehettünk volna, de nem jött össze. Szép dolog álmodni, de össze kell kapnunk magunkat. Vágyni kell a dolgokra, de a vágy elvisz valahova. Jó dolog álmokról beszélni.

Dušan Vlahovićnak meg kell találnia az utat, hogy megfelelő egyensúlyba kerüljön. A fontos dolog az, hogy folyamatosan a meccsre koncentráljon, ő fontos és kivételes játékos, és pár éven belül teljesen más játékos lesz belőle.

További egyéni hibák? Nem gondolkodhatunk negatív módon, hinnünk kell a munkánkban. Az elmúlt este megfizettük az árát az egyéni hibáknak, és Wojciech Szczęsny rossz estét fogott ki.

A Sassuolo elleni meccset megelőző hetet kicsit a figyelmeztető jelek jellemezték, például a győzelmet követő eufória. Próbáltunk javítani a helyzeten, de a futball nem precíz tudomány. Gondolkodtunk együtt és beszélgettünk a negatív töltetű estéről. A csapat motivált, különösen sajnálja a történteket, és dühösek a Sassuolo elleni meccs miatt. Holnap óvatosabb meccset fogunk játszani. Tegnap volt egy találkozó, amin beszélgettünk az előző meccs történéseiről. Nem volt rossz meccs technikai tekintetben, de rosszul védekeztünk, és technikai hibákat vétettünk.

Reméljük, hogy amint lehet elkapunk egy jó sorozatot, ezért dolgozunk. A holnapi meccs kemény lesz, az ellenfél kevés gólt kapott, valamint jól játszik. Meg kell legyen bennünk az eltökéltség, hogy javunkra fordítsuk a negatív incidenst.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1118221677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak Csucsu 2023.09.25. 15:22:47

Top4 be kell lenni…. Evvel a játékkal a BL ben új rekordot akar beállítani jövőre a 6-1-5 után?
Locsog fecseg.. felelősséget nem vállal
Ancelotti a Madridi ranagadó után: Az eredmény az én hibám.

Thuglife! 2023.09.25. 15:32:26

Rugani sokat fejlődött:D
Hiába na.Padoin is évröl évre lett egyre jobb ahogy öregedett.kivárta a helyét.
Még a lengyel is fejlödhet.
Weah-val mi van?sérült?te jó ég ő még fiatal.neki rengeteget kell még fejlődnie.
Mindenki csak fejlődik.a padon ülve.még Perin is.ilyen évben ahol lehetne esélyt adni mindenkinek.ilyenkor belegondolok vajon az európa ligát mire használnánk?
Még szerencse hogy a mára fix kezdők az év védője az év támadója na meg a francia válogatott Rabiot és az olasz válogatott Locatelli folyamatosan fejlődnek a szakmai stáb alatt...ezért nem féltem én a fiatalok töretlen ívű fejlődését.
Nem tartozott soha a hobbiajim közé Inter edzők nyilatkozata,de mikor nyilatkozott ilyen elismerően rólunk bármelyik interest edző?
Sok munka lesz még itt a Spirito visszahozatalával.

FAF 2023.09.25. 16:07:39

Komolyan mondom ezt a gyáva, kishitű mentalitást ülteti át a játékosokba is. Mindig minden meccs kemény, az elenfél jól játszik, szilárd. A kérdés az kedves mester mi miért nem vagyunk azok és miért nem játszunk jól. Egy kisiklás után egyből jön az óvatosabban fogunk játszani, jöhet a szokásos fos.

Egy Juventus edzője soha nem nyilatkozhat így mint ez a beszari. A legjobb lenne ha nem beszélne se a célokról se az ellenfelekről. Elég volt már ezekből a mentegetőzésekből hogy jaj hát három csapat versenyzik a bajnoki címért de még a negyedik hely is necces mert jújj Roma, Atalanta, Fiorentina, Lazio. Mondjuk mit is várunk attól aki összeszarja magát egy Leccetől. A legjobb amikor azon elmélkedik hogy jó-e hogy van egy hét felkészülni egy meccsre... Ki ne találná már hogy az neki hátrány hogy nincs több terhelés.

venember83 2023.09.25. 17:52:44

@FAF: az olvasóknak/szerkesztőknek biztos, hogy átadja. Lassan úgy érzem, az örök lúzer Arsenalnak a blogján az edző mondandóját fordítom. BL-hely a cél. Ott ette meg a fene.

Gaben Smith 2023.09.25. 18:20:03

Erdekes a meccsek elott fejlodtunk ,tapasztalatot szereztunk a meccs utan pedig fejlodnunk kell es tapasztalatot szerezni.
Ez a harmadik szezonja a mesternek es meg mindig azon kell remegni meglesz e az elso negy.
Azt hiszem megkerdojelezhetetlen a fejlodes az iranyitasa alatt.

FeriGjuve 2023.09.25. 20:17:34

Szóval.akkor a Lecce ellen már újra betoljuk a buszt. :D
Alig várom már,komikus szezonra számítok ismét.
A vigyori buzi majd hamarosan megint ingerült lesz,mert a kínos eredmények után azt sem tudna majd megint,hogy mit nyilatkozzon.
Hogy ne hozza magát még kínosabb helyzetbe. ?

venember83 2023.09.25. 21:12:50

@FeriGjuve: talán ehhez kapcsolódik, hogy a pletykák szerint a Curva Sud kihagyja a Lecce elleni holnapi meccset. TuttoJuve.

JuveMI 2023.09.25. 22:35:05

Hánynom kell már a 352 felállástól!
Persze anno Conte egy egészen új aspektusban hozta vissza a köztudatba, ezt a borzasztóan defenzív (catenaccio-szerű) játékot, hiszen két pitbullal akarta megvédeni nyugdíjas registáját... Pirlot, hogy korlátlan nyugalommal és zsenialitással szervezhesse csapata játékát (mint anno a milan-ban tette).
S. Inzaghi a sintértelep igazgatója teljesen más megközelítésből szerelmes Conte egykori hadrendjébe... egyrészt nagyon jó wingback-jei vannak, másrészt pedig a túltöltött középpályája képes átfolyatni a labdát védekezésből támadásba (köszönhetően a winback-ek offenzív stílusának).
De hogy Max Allegri miért ragaszkodik ehhez a szisztémához? Nagyon nem értem!
Sem védendő registája nincs... használható wingback-jeit pedig a zömében a padon pihenteti... sem Rabiot, sem Locatelli, sem Fagioli nem igényel maga mellé pitbullokat, viszont elől kevesen vagyunk, így a mondvacsinált registáink szenvednek a labda támadásba történő gyors átfolyatásával...
Miért kell ezt a sz@rt erőltetni?? Hiszen nem is ez volt Misterünk alapjátéka a múltban! Miért kell sz@rul másolni mások sz@rát??
u.i.: Pogba off... így nincs védendő registád... legalább tennéd fel az offenzív wingback-eket... hogy se' a csapat, sem pedig mi szurkolók ne szenvedjünk tovább!!!! EZ A KERET EGY 433-ÉRT KIÁLT! Vedd már észre bammeg!

FeriGjuve 2023.09.26. 07:13:01

@venember83: Pedig már éppen kezdene a hangulat is visszatérni,de ha nem fog rászolgálni a pályán nyújtott teljesítmény,akkor hiába...

venember83 2023.09.26. 08:47:02

@FeriGjuve: "Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta."

delpi0823 2023.09.26. 09:03:50

@venember83: Tavaly meg azt nyilatkozta szezon elott hogy mi a Juventus vagyunk kotelezo a scudettoert mennunk.Aztan ev vegen meg az volt a baj hogy azt nyilatkozta.........De amugy ti komolyan gondoljatok hogy ezzel a kerettel ha meg heti egy meccs is van lehet scudettot nyerni?Inter,Napoli,Milan 3asnak biztos hogy jobb kerete van,de az Atalanta,Roma kettose se biztos hogy rosszabb mint a mienk sztem.

venember83 2023.09.26. 09:21:52

@delpi0823: szerintem az idei Napoli szépen megmutatja, mennyit ér az edző, mit számít, ha egy edző kihozza a keretből a maximumot. Spallettivel tavaszra meglett a bajnoki cím, a Juve elleni erődemonstráció is belefért. Most meg Rudi Garciával már 7 ponttal vannak lemaradva az első helytől, és a 7. helyet foglalják el. Nem hiszem, hogy ez a keret ennyire képes. Hogy ennyit tud kihozni belőle a mester, az viszont egyértelmű így a harmadik évben. Másrészt meg egy Juventusnál igenis a bajnoki cím a cél. Nehogy már top fizetésekkel más legyen a cél. Úgy játékosoknak, mint edzőnek és vezetőségnek. Aki nem így látja, talán nincs a megfelelő klubnál.

venember83 2023.09.26. 09:45:37

@delpi0823:

Ui. De azt sem zárom ki, hogy én nem vagyok a megfelelő klubnál.

FAF 2023.09.26. 11:20:11

@delpi0823: Egyrészt egyik olasz csapatnak sincs világverő kerete max jobban használják. Másrészt ha csak az idei évet nézzük gondot okozott a Bologna meg a Sassuolo eddig. Nekik aztán tényleg baromira jó keretük van. Az ilyen meccseken lehet megnyerni a bajnokságot nem feltétlenül a rangadókon. De hagyjuk is a bajnoki címet. Az a baj hogy minimalista a mester és a cél a 4 közé jutás és ezt mantrázza állandóan. Egy Juventusnál ez nem szabadna hogy beleférjen mint ahogy az se hogy már egy Lecce elleni meccs előtt is összecsinálja a gatyáját hogy jaj jól játszanak, kemény meccs lesz. Nem kell lenézni egyik ellenfelet se meg divat a PC duma, de akkor ne beszéljen az ellenfélről mert ez így előre magyarázkodásnak tűnik. Kb mint a győzelmi eufóriás duma. Ez a szerencsétlen nem kihasználja motivációnak hanem demotiválja és elveszi a játékosok önbizalmát ezekkel a dumákkal. Be is jött neki.

A hozzáállással van a baj nem azzal hogy bajnokok leszünk vagy sem. Szóval egyelőre nem az a kérdés hogy az általad említett hármasnak jobb-e a kerete hanem hogy gyengébb csapatok ellen is sikerül már megint botladozni. Ha az ilyen meccseket behúznánk és mégse lennénk bajnokok mert az a hármas megver minket akkor azt könnyebben elfogadnám. De így majd megy megint a siránkozás hogy ha ezeket a meccseket megnyertük volna akkor ez meg ez lenne. Nem, nem lenne mert nincs ha.

xXPeiperXx 2023.09.26. 12:04:31

@delpi0823: Ezzel a kerettel kötelező lenne vègig harcban lenni. Ez a keret semmivel se rosszabb mint bármelyik csapatè, viszont az, hogy ay edző nem veszi èszre, hogy a keret tulajdonságai nem passzolnak a 3-5-2 hadrendhez az nagyon nagy gond.

Folyamatosan szerencsétlen Locatellit erőlteti mint regista, de ő nem az. Folyamatosan registáèrt sír a szája, de aki tudott volna registàt játszani azt elküldte (Rovella), aki még mèg talán kèpes lenne rá meg se próbálja, sőt mi több padoztatja folyamatosan (Fagioli).

Ezzel a kerettel már nagyon règ az Allegri által korábban alkalmazott 4-2-3-1 felállást kellene gyakoroltatni, de erre utaló jelek sincsenek. Folyamatosan megy a bekkelès ès az imádkozás egy gólèrt. Nincs felvàllalva a nyílt futball.

Csak egyszer nèzz meg egy Brighton meccset (Juventus meccsek helyett erre szoktam át), ott sincsenek nagy nevek, de az a vègletekig begyakorolt gyors foci valami egészen elképesztő. Ès láss csodát, eredmènyes, 18 lőtt gól a legtöbb a PL-ben ès harmadik hely a City ès a Pool mögött.

Bárki bármit mond szerintem Allegri nagyon is felelős a kialakult helyzetèrt.

Bundesz 2023.09.26. 13:39:33

Biztosan sokan unják már, de takarítsa el valaki ezt a vámpírt!! Egyszerűen Chiesa ahogyan megtépte a majmot, az hűen tükrözi a valós állapotokat!!! Szégyen, és qva nagy pofonok lesznek, tudom, tudom szar a keret...... Takarodj Allegri!! Sem egy Conte, sem más nyugdíjas nem kell ide, spirito kell, aki felrázza ezt a csapatot, addig amig mindenki hazáig nem fog futni .. Szégyen!

delpi0823 2023.09.26. 13:52:47

@xXPeiperXx:Ne haragudj mar meg a Brightonnal milyen elvarasok vannak?kb semmilyen,ott azert tetnelkul csinalhatsz,probalkozhatsz amit akarsz.Meg nalunk minimum a 4ben kell vegezni.Ez a Sassuolo is pont olyan mint a Brighton,tetnelkul,nagycsapatok ellen felszabadultan footbalozhat.Az utobbi evekben nem mi voltunk az egyeduli nagycsapat akit a sassuolo elpicsazott sztem,sot..........Nekik kifejezetten megy a nagycsapatok ellen.Meg ezert a veresegert is Allegrinek neki ugrani azert eleg abszurd nem gondoljatok?3nevetseges golt kaptunk,de hat arrol is biztos o tehet.En se vagyok egy nagy Allegri fan ezt ugy mondom,de azert azt latom hogy a keret minosege is hagy nemi kivannivalot.

Marci04 2023.09.26. 13:53:47

Ancelotti az Atletico utáni 3:1es vereség után ezt nyilatkozta: "Ezt én szúrtam el"
Konkrétan bocsánatot kért azért, amiért kikapott egy spanyol nagycsapat ellen.
A mi Mesterünk egy "világverő" Sassoulo után is csak azt mantrázta hogy "tanulnunk kell a vereségből" meg hogy "nem vagyok rendben mentálisan", stb.
Minden egyes meccs után ugyanezt mondja.
De meccsek előtt mit csinál? Kijelenti hogy huuu a Bologna nagyon erős csapat, a Sassoulo szintén, csak éppen azt nem mondja hogy mi pedig a nagybetűs Juventus vagyunk. Ezek után legyen rendben a játékosok mentalitása?
Elvárom, mint Juventus drukker, egy olasz rekordbajnok csapat szerelmese, hogy az edző vállaljon magára valamit.
Mennyivel szimpatikusabb nyilatkozat lenne meccs előtt, ha azt mondaná egy meccs előtt, hogy: "Tiszteljük a másik csapatot, legyen az egy Lazio vagy egy Sassoulo, de ne felejtsük el hogy a Juventus vagyunk, akinek meg kell mutatni hogy az olaszok legjobbja. Egy biztos győzelmet várok."
Ha pedig botlunk, akkor: "Egy meccs nem csak a játékosok felelőssége, hanem az edzőé is."

Marci04 2023.09.26. 13:54:47

@Marci04: elnézést a szóismétlésért

xXPeiperXx 2023.09.26. 14:17:30

@delpi0823: Tènyleg megy a nagycsapatok ellen nekik, az Atalanta ès a Napoli ellen sima 2-0, a Frosinone megverte őket, kiestek egy alsóbb osztályú csapat ellen a kupából. Ne akard nekem beadni, hogy a Sassuolo egy óriás ölő csapat. Olyan fejetlenség van a csapatnál, hogy az valami elképesztő.

A Brightonnál nincs tèt?! Kenyèr hol èlsz te. A tavalyi eredmènyeik után az a minimum, hogy hozzák ugyanazt (ez ki is volt jelentve èv elejèn) ès szemmel láthatóan ez sikerült is, egy Premier League-ben, ami csak klasszisokkal erősebb mint a Seria A.

A jelenlegi pénzügyi helyzetben ez a keret igenis jónak mondható ès az edző bűne, hogy nem kèpes alkalmazkodni a játèkosokhoz. Volt már ennèl sokkal rosszabb keretünk ès akkor se volt ennyire siralmas a helyzet.

Említetted a gólokat, ennek a Sassuolonak alaphelyzetben nagyon a kapunkig se kellene eljutnia, nem hogy többször beszorítania. Èn úgz gondolom, ha minden megvan tökéletesen szervezve ès labdatartáson alapuló gyors focit játszunk, akkor egy ilyen kis csapatnak esèlye sincs. Erre mi történik, három lassú középső vèdővel feltölt vèdekezèssel próbálunk hátul passzolgatva felívelgetèsekkel játszani, úgy, hogz előp nem egy klasszikus cölöp csatár van, aki kèpes ilyen helyzetben labdát tartani. A közèppályán egy olyan ember próbálja szervezni a játèkot, aki a büdös èletben nem lesz kèpes erre. Mirettire ráerőlteti a mezzala pozíciót, úgy hogy ő a támadók mögött a középpályások előtt igazán jó. Becserèli a szèlső támadó Illing Juniort ès a srác a meccs nagyrèszèben vèdekezett.

Ez ki szerinted, ha nem edzői hiba?! Ahogy leírtam, ez a keret 4-2-3-1 felállásban lenne az igazi. Perin - Weah,Danilo,Bremer,Cambiasso - Fagioli,Locatellit/Rabiot - Chiesa,Miretti,Illing Junior - Vlahovic

Ezt kellene egyszer megnèzni, szerintem mindannyian meglepődnènk. De Allegritől ilyet ne várjunk.

venember83 2023.09.26. 14:17:30

@Marci04: "De meccsek előtt mit csinál? Kijelenti hogy huuu a Bologna nagyon erős csapat, a Sassoulo szintén, csak éppen azt nem mondja hogy mi pedig a nagybetűs Juventus vagyunk."

Szerintem az öltözőben azért teljesen másról szólnak az edző szavai.

orwelll1 2023.09.26. 14:19:13

@delpi0823: tény, hogy három nevetséges gólt kaptunk, de ez kinek a stratégiája hogy lehetőséget kapjon az ellenfél, hogy röhejes gólokat rúgjon. Azért az is egy nevetséges taktika, hogy a kapus elvéhez egy kis szabadrúgást, és azt miért kell vissza passzolni a kapusnak.

FAF 2023.09.26. 14:28:34

@venember83: A nyilvánosság előtt is mondja azt akkor vagy egész egyszerűen hagyja ki azt a részt, ne beszéljen az ellenfélről. Felőlem kussolhatna is mert újat úgyse tud mondani csak borzolja az idegeinket.

Pilsnerurquell 2023.09.26. 14:52:27

Nem bírtam végigolvasni. Előző szezon reoloaded, csak most pontlevonás nélkül.

Szintén kiverte a biztosítékot az hogy Chiesa és a túlértékelt Szerb állapotát ki kell értékelni. Miért is?

Mind1 Max meggyőzött. Vendégre teszem a mai meccset. 5rongyot megér.

venember83 2023.09.26. 15:04:05

@Pilsnerurquell: az igazság az, hogy nem is Pool-szurkolóknak készítjük a blogot, s fordítjuk ezeket a karakterhalmokat.

MdewC 2023.09.26. 16:16:42

Nekem csak annyi a bajom, hogy már 5 ponttal le vagyunk maradva az első helytől.

Nagyon sok.

alexGicamo 2023.09.26. 17:14:13

@delpi0823: Szerintem , nem mindig az nyeri a bajnokságot , akinek a legjobb kerete van . Sok múlik a szerencsén is ÉS azon , hogy milyen felfogású edzője van egy csapatnak . Ha lenne egy Conte típusú mesterünk, az addig űzné - hajtaná a csapatunkat , hogy legrosszabb esetben is ezüstérmesek lennénk . Szerintem .

alexGicamo 2023.09.26. 17:41:11

@Marci04: Ez így sokkal elfogadhatóbb lenne, az egyszer biztos !

2023.09.26. 19:57:04

@xXPeiperXx: Ez nekem is egy álom felállás. És cserék is vannak hozzá. Érthetetlen

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása