Lukaku más opciókat kereshet, a PSG érdeklődik Chiesa iránt

chiesa_federico_allegrivel_szemben.jpgA Sky Sport értesülései szerint Romelu Lukaku egyéb opciók után nézhet, mivel a Juventus és a Chelsea közötti egyeztetés teljesen megszakadt, így a játékos Torinóba szerződtetése meghiúsult. Alfredo Pedullà szerint a Tottenham is bejelentkezett a csatárért, miután értékesítette Harry Kane-t, és a belga csatár Juventushoz való szerződtetése zátonyra futott.

Kissé aggasztóbb pletyka, hogy Giovanni Albanese a PSG heves érdeklődéséről ír Federico Chiesa kapcsán, akit a Juventus a pletykák szerint értékesítene megfelelő ajánlat esetén, ami 50-60 millió euróra tehető.

A Sky Sport egy újabb fiatal távozásáról számolt be, holnap Enzo Barrenechea várhatóan a Frosinone keretéhoz fog csatlakozni, és a nagyon közeli jövőben Fabio Miretti és Hans Nicolussi Caviglia kölcsönszerződése is végleges formát fog ölteni.

Romeo Agresti szerint Matías Soulé ügynöke is a játékos távozásáért ténykedik, mivel a fiatal argentin csatár nem sok játéklehetőségnek nézhet elébe a Juventusnál.

Kaio Jorge viszont a Tuttosport szerint legalább januárig keretben maradhat, Massimiliano Allegri ragaszkodik a fiatal dél-amerikaihoz.

A Sky Sport több értesülést is közölt Habib Diarra kapcsán, a Strasbourg 19 éves középpályása lehet Cristiano Giuntoli első igazi szerződtetése, ám a Wolfsburg is érdeklődik a játékosért, és a német klub 15 millió eurót ajánlott a futballistáért. A Strasbourg azonban elutasította az ajánlatot, és legalább 20 millió eurót kér a tehetséges fiatalért, a Juventus pedig figyelemmel követi az eseményeket.

Végül pedig jöjjön a Sportitalia értesülése, mely szerint az Aston Villához kerülhet a Juventus kiszemeltje, Nicolò Zaniolo. Az olasz játékosért érdeklődött a Juventus, ám az olasz klub jelen helyzetben nem tudja kifizetni a 35 millió eurós kivásárlási árat, az Aston Villa pedig kész 4 millió eurót fizetni az egyéves kölcsönért, plusz további 20+7 millió eurót fizethet a játékosért, ami már megközelíti a Galatasaray által megálmodott árat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr918193331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobJuW34 2023.08.14. 22:31:34

Csóri lukaku ezért várt ránk ilyen sokat a tottenhamban jó helye lesz

RobJuW34 2023.08.14. 22:33:53

Habib Diarra gyereket látta valaki játszani vagy videókban hogy milyen

Leram7 2023.08.14. 22:48:10

@RobJuW34: Én nem ismerem, de elvileg a chesea tulajdonosi köre vette meg strassbourgot, így ha a játékos ér valamit, akkor nem fogják feltehetőleg eladni.

Chiesaért kár lenne.

Lukaku öröm, hogy nem jön.

Wizzurah 2023.08.15. 01:27:38

Szerintem sosem volt igazán képben a benga feka, szeretném ezt hinni. Így szerencsére ránk nem lesz az igaz, ami a sintérre, hogy a leglja, hogy képesek a legnagyobb és általuk legjobban gyűlölt csapattól igazolni, aki ellenük ráadásul mindig balhézott, a patkány, eltorzult fejú kvádrádót. Ez külön öröm.
Nem jön a porcelánbaba balhés túlsztárolt Zaniolo sem, tiszta jó hírek vannak ma.
Az a baj, hogy az agyhalott hallegri minden fél évben más fiatalhoz ragaszkodik, utána meg mehetnek kölcsönbe, vagy el 10 millióért, netán beszámítanánk egy 30+-os kiégett árába, vagy simán visszarakjuk a next gen-be. Ennek így semmi értelme és ez minden, csak nem fiatalítás és csapat építés.
Ha 60-ért viszik Chiesat, akkor kb. épp hogy nem bukik rajta a klub. Nem tudom, hogy jó döntés e, mert szimpatikus, jó, de a komoly sérülése miatt szerintem visszatérő sérülései lesznek már, sokszor önző és nagyon hullámzó a teljesítménye. Szóval igazából lehet megérné most eladni 60-ért, de egy jó szezon utána vihetnék 80-90-ért is, fene tudja, hogy megéri e a kockázatot. Így, hogy Giuntoli intézi már az igazolásokat, megnézném mit tudna alkotni 60-ból és szeretném azt hinni, hogy nagyon jó és sokszorosan megtérülő üzleteket kötne.

Galbandi 2023.08.15. 09:53:24

@Wizzurah: Ha volt már komolyabb sérülése egy játékosnak, az természetesen növeli az újabbak kockázatát, de nem feltétlenül igaz az, hogy utána mindenképpen egymást érik nála a sérülések. Ellenpéldának Ronaldot hoznám fel (a Fenomént, nem a portugált), aki majd két és fél évet kihagyott egyhuzamban a térdsérülései miatt, majd miután felépült, nyert egy aranylabdát, egy VB-t és ő lett az ötödik nem spanyol származású játékos, aki 100 gól fölé jutott a Real Madridnál (és ehhez mindössze négy és fél év kellett neki).

Én is úgy vagyok vele, hogy olyan játékosok mellé, akikben potenciálisan benne van a veszély, hogy újabb komoly sérülést szednek össze, nem igazolnék olyan időzített bombát, mint Zaniolo, de Chiesát én semmiképpen se adnám el attól tartva, hogy hátha rásérül. Szerintem ő lenne az egyik, akinek egy edzőváltás kifejezetten jót tenne.

Ethan Hunt 2023.08.15. 11:01:36

"Kaio Jorge viszont a Tuttosport szerint legalább januárig keretben maradhat, Massimiliano Allegri ragaszkodik a fiatal dél-amerikaihoz."

Allegri meg a fiatalokhoz való ragaszkodás... ezen jót nevettem! :D

Sokkal drámaibb lehet ennek az oka sajnos, ti. arra számít, hogy Vlahovic vagy Chiesa el lesz még adva és ha ez megtörténik, nem akar esetleges pótlás nélkül maradni... Januárban már esetleg elengedné, ha tudunk majd újra igazolni...

Del Pybala 2023.08.15. 12:20:44

@Galbandi: se Del Piero se Ronaldo nem volt a regi a serulesuk utan

Wizzurah 2023.08.15. 13:48:38

@Galbandi: Nem írtam, hogy ez törvényszerű és egyet is értek veled, de. Olyan, mint Ronaldo kb. 30 évente ha van 1, de lehet még több és Chiesa ügyes, de közel sem ér fel egy Fenomeno szinthez. Ne legyen igazam persze, én csak feltételezem és félek tőle, hogy az lesz, így lehet jobb lenne eladni, mert én úgy látom, hogy van fiatal tehetségünk házon belül, akivel tudnánk pótolni ingyen.

Andras74 2023.08.15. 14:30:55

@Ethan Hunt: nem lepődnék meg, ha az utolsó pillanatban Géza és Vlahó is menne. Szerintem Maxi erre számít! :(

Juvino 2023.08.15. 14:47:38

Igen, sajnos barmelyik pillanatban robbanhat a bomba,h eladtuk Vlahot-Chiesat, ahelyett,h a mestert adnank el.
Zaniolot sajnalom is meg nem is,m Juve szurkolo, olasz es jo jatekos, viszont serulekeny es balhes. Ingyen v kolcsonben azert johetne!

Ethan Hunt 2023.08.15. 15:47:03

@Andras74: Engem abszolút nem lepne meg, hiszen már Giuntoli beiktatásának idején megírtam, nagyon türelmeseknek kell lennünk vele, mert a Napolinál megszokott rendezett körülmények helyett, itt súlyos pénzügyi kihívásokat fog találni és a neve alatt realizálódhat több népszerűtlen, de elkerülhetetlen döntés is és kész csoda lenne, ha a Vlahovic-Chiesa-Bremer trióból nem kellene csak egynek távoznia 2024.06.30-ig. (Szerintem egyiküknek már a jelenlegi átigazolási időszakban.)

Mindenesetre a mostani pletykák Berardi szerződtetése és Kaio Jorge itt tartása kapcsán, Chiesa és Vlahovic távozását vetíthetik elő, de ha nem történne meg ez most, akkor is benne maradna a pakliban a következő átigazolási időszakokra is...

Amennyiben létezik az a venember83 fórumtárs által is írt megállapodási paktum az UEFA-val, miszerint az elmúlt és a következő 2 szezon éves mérleghiánya együttesen nem haladhatja meg a 60 milliót, akkor bajban vagyunk és már az is félő, hogy ezt a hiányszámot már a mögöttünk hagyott szezonban elértük! Lévén a 2022/23-as szezon félévi jelentésében már -30 milliós hiány szerepelt, ami jó eséllyel csak emelkedhetett azután, hogy tavasszal már nem szerepeltünk a BL-ben sem, hanem csak egy harmadannyi pénzdíjazású sorozatban nyomtunk még pár kört...

Ethan Hunt 2023.08.15. 15:56:07

A fiataljaink nagy számú játszatása a felkészülési meccseinken is valszeg parasztvakítás volt (ti. Allegri meg akarja nézni, kit érdemes a felnőttnél hagynia) és valójában egyetlen célt szolgált, hogy láttassa, hogy húúú, mennyire számítanánk rájuk a következő szezonban és emiatt reálisabb árat kaphassunk az érdeklődőktől... Valójában alig várjuk az ajánlatokat mindenkiért...

venember83 2023.08.15. 18:50:20

@Ethan Hunt: ugyan, hisz Huijsent és Yildizt is felvitte a nagy csapathoz.

Rocky80 2023.08.15. 20:00:58

@Ethan Hunt: tehet ő arról, hogy az idősebb játékosaink a kutyának nem kellenek? Csak kérdezem.

Amúgy meg ne lássatok már mindent ennyire negatívan! Mindjárt kezdődik a szezon, alig várom!

Del Pybala 2023.08.15. 20:37:21

@venember83: Huijsen 18 golos 60 meccsen amugy a Juveban :D

Ethan Hunt 2023.08.15. 23:24:14

@Rocky80: "tehet ő arról, hogy az idősebb játékosaink a kutyának nem kellenek? Csak kérdezem."

Nálunk az a legfőbb gond, hogy még a piacképes játékosainkért sem kapunk piaci árat, mert nézhetetlen a csapat játéka, ami kizárólag Allegri hibája. Mi mindenkit drágán veszünk, hiszen természetszerűleg jó formában lévő, jó teljesítményt nyújtó játékosokat vásárolunk, de nálunk ilyen edzővel nem tud tovább növekedni az értéke senkinek, hanem egyszerűen lecsökken, hiába vettük meg jó korban Vlahovicot vagy Chiesát is... Ezt kellett volna már a vezetőségnek rég felfognia, hogy sokkal nagyobb veszteségeket okoz Allegri focija a klubnak a játékosok értékcsökkenésével, mint amennyibe az elzavarása került volna akár most is...

A fiatalok közül sem tudunk jóformán direktben eladni senkit, mert csak 10-20 perceket olyan meccseken, ahol már nem akarunk semmit játszani, mert kialakult a számunkra kedvező állás és nincs semmi más célunk, csak ölni az időt meg az ellenfél játékát... Senki nem akar értük direktben pénzt fizetni, mert azt sem tudják megítélni, hogy mit tudnak... Először csak kölcsön, aztán majd meglátják...

Nyilván az idősebb játékosokkal kapcsolatos metódusunkat is felül kell sürgősen vizsgálni, mert az nem normális dolog, hogy egyre idősebb egy játékos és annál jobban keres, mert fizetésemeléssel hosszabbítunk vele, mint az történt Khediránál, Mandzukicnál, Bonuccinál, Alex Sandrónál, Cuadradónál, Szczesnynél, hogy aztán esze ágában sem legyen távozni, ha leromlott a teljesítménye...

2023.08.15. 23:29:29

@Del Pybala: Azt a k...a ezt nem is tudtam. Enélkül is nagyon tetszett Dean. Remélem tényleg marad a keretben

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása