Spalletti: „A szenvedélyt keresem”

spalletti_luciano_napoli_sajtotajekoztato.jpgA minap különleges eseményt rendeztek Certaldóban, és a Certaldo nel Pallone alkalmával Luciano Spalletti is megjelent szülővárosában, az ünnepeltek sorában, és beszélt az újságíróknak a jövőjéről.

„Hogy készen állok-e az egyéves pihenőre? Az újságírók találták ezt ki, és folyamatosan erről beszélnek, én annyit mondtam, hogy időre van szükségem ahhoz, hogy kicsit fellélegezzek, és elrendezzek egy-két dolgok. Továbbra is időre van szükségem, aztán meglátom, milyen történések lesznek, és kiértékelem a szükségleteim. Jelenleg pihenem és tanulnom kell a többi edzőtől. De nem tetszik a kihagyott év ötlete. Nem lehet megmondani, hogy jövőre visszatérek az aktív edzők sorába vagy sem. Az emberek igényei változnak, és egyéb dolgok válhatnak vonzóvá. Hol képzelem el a következő kalandot? Mindig szükségét érzem annak, hogy érezzem a játék szenvedélyét, kell a labda. Nem mindenképpen valami kivételes dologra kell gondolni. Olyasmi kell, ami lázba hoz, ami adott érzést kelti fel bennem, a klub által képviselt szinten kívül.

A Juventus? Egyértelmű, hogy ha az ember szeret valamit, akkor meg kell hallgatnia az érzéseket és azok véleményét, akiket szeret. Nem tehet az ember rosszat azoknak, akik szeretik. Szóval ezt a kérdést most túl nehéz megválaszolni, és aki azt mondja, hogy most majd én is csatlakozok a Juventushoz, mert Cristiano Giuntoli is a Juventushoz igazolt, azok szerintem rossz úton járnak, mert nincsenek indokaik. Szövetségi kapitány? Ne legyünk rosszak, bizonyosan a fenekemen ülök még idén. Aztán meglátjuk, hogyan érzem magam, ha az ember szeretett valamit úgy, mint én a Napolit, akkor nehéz új kalandot keresni. A szurkolók befogadtak, rájuk gondolok.

A következő év tekintetében szerintem ugyanazok a csapatok lesznek versenyben, nagy vágyat látok a scudetto megszerzése iránt. Egyes csapatoktól erős játékosok távoztak, de ez természetes, sok minden függ a pénzügyektől. Sok erős játékos maradt, és a fontos dolog a megfelelő környezet megtalálása, ebben a Napoli kivételes volt. A Napolinál mindenki készen áll. Esélyesként vágnak neki a szezonnak, és kivételes játékosok alkotják a csapatot, mint Kvara, Osimhen, Di Lorenzo. De az Inter, a Juve és a Milan kényelmetlen ellenfél.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2918160318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása