Chiesa ügynöke cáfolta a játékos magas bérigényét

chiesa_federico_allegrivel_szemben.jpgA Juventus játékosai kapcsán számos újságcikk jelenik meg, egyes híresztelések viszont alaptalanok, s ennek kapcsán szólalt meg Federico Chiesa ügynöke, Fali Ramadani, aki tagadta, hogy pártfogoltja 8 millió eurós fizetéshez kötné a szerződéshosszabbítást, továbbá azt is tagadta, hogy a játékos megjelent volna Alessandro Bastoni esküvőjén, ahol megszólalt az örökbecsű „Chi non salta un è un gobbo juventino” rigmus, amelyre egyes felvételek szerint Federico Chiesa is ugrált.

A Tuttosport úgy értesült, hogy Massimiliano Allegri számára nem jelentene problémát Federico távozása, a mester szívesen fogadna kiegyensúlyozottabb teljesítméyre képes futballistát, s a klub már 50 millió euró környékén elengedné a támadót.

Giovanni Albanese szerint egy másik távozó Matías Soulé lehet, a klub csak a megfelelő ajánlatra vár. Az érdeklődők sorát a Sassuolo és pár spanyol klub gazdagítja, és ezek a klubok fel is vették a kapcsolatot a játékos képviselőivel.

A Juventus viszont ragaszkodik Adrien Rabiot szolgálataihoz, a bianconero vezetőség péntekig várja a játékos válaszát, és Nicolò Schira értesülései szerint péntekig érvényes a klub ajánlata. A pletykák szerint a mester is felvette a kapcsolatot az elmúlt napokban a játékossal, és marasztalni próbálta.

Giovanni Albanese és egyéb megbízható források szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot Adrien Rabiot képviselőjével,  hivatalos ajánlat is érkezett, és megkezdődtek a tárgyalások. A Tuttosport szaúdi klubok érdeklődéséről is írt, ám a játékos magasabb szinten szeretné folytatni a karrierjét.

Giovanni Albanese értesülései szerint Nicolò Rovella iránt továbbra is több klub érdeklődik, ám a Juventus vezetősége érinthetetlennek tekinti a játékost, és Nicola Balice szerint a Juventus vezetősége Fabiano Parisit is lefoglalta magának a bal szélre.

Gianluca Di Marzio beszámolója szerint Timothy Weah csütörtökön érkezik Torinóba, és ekkor a felek megejtik az átigazolás előtti kötelező orvosi kivizsgálást.

A La Gazzetta dello Sport az Al-Hilal érdeklődéséről írt, Arthur Melo kapcsán, ám a játékosért a Sevilla és a Fenerbahçe is érdeklődik, míg a középpályás szívesen visszatérne az angol bajnokságba a Brighton mezében.

A milánói sportlap szerint a Juventusnál szinte mindenki mozdítható, így Dušan Vlahović és Federico Chiesa mellett a vezetőség Gleison Bremer kapcsán is kész meghallgatni az ajánlatokat. A brazil futballistát a Premier League több klubja vinné, bár csak tavaly nyáron érkezett 41 millió euróért. Leginkább az Aston Villa és a Tottenham részéről várható ajánlat, 50-55 millió euróért pedig már mozdítható lehet a hátvéd, akinek a helyére Mario Hermoso vagy Pau Torres érkezhet.

A La Gazzetta dello Sport megsaccolta Cristiano Giuntoli érkezését, a szakember legkésőbb július 4-én csatlakozik a Juventushoz, és szerződésének felbontása érdekében kész lemondani megközelítőleg 4 millió euróról, ami őt illetné az elmúlt évi sikerek nyomán. Ugyancsak a Gazzetta erősítette meg, hogy Massimiliano Allegri nemet mondott az Al-Hilal csillagászati ajánlatára, és a mester Cristiano Giuntolival szeretne egy új győztes ciklust kezdeni a Juventusnál a következő szezonban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr118153592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Del Pybala 2023.06.26. 05:37:41

Soule, Rabiot mehetnek. Chiesa es Rovella viszont nem...

ACE12 2023.06.26. 08:22:08

Jöhet, mehet itt bárki...amíg Allegri itt lesz, foci nem lesz.

venember83 2023.06.26. 08:22:30

@Del Pybala: Nicolò Rovellát a GdS szerint a Juve beszámíttatná SMS árába. Engem nem zavar az újraindulás, közel nulláról, de ahhoz akkor megfelelő sportvezető (pl. Giuntoli) és fiatal, motivált játékosok kellenek. Nem kb. utolsó szerződését kötő SMS.

ggbuffon 2023.06.26. 08:39:36

Rabiot 2 éve gyakorlatilag az egyetlen aki Juve mezhez méltó produkcióval áll elö, de öt elzavarnátok..az a Chiesa akinek egyetlen skillje jelenleg az, hogy olasz és eddig egy jó félszezonja volt (tudom,tudom sérült volt), na ő meg érinthetetlen. Ki érti ezt...

Del Pybala 2023.06.26. 08:46:17

@ggbuffon: Rabiotnak 1 jo eve volt epp amikor lejart a szerzodese...baromi konnyen potolhato.

Del Pybala 2023.06.26. 08:48:09

@venember83: Kozeppalyara nem art egy rutinos jatekos SMS szemelyeben...o egeszen mas szint mint pl Rabiot vagy Loca.

Shaky79 2023.06.26. 08:49:23

Rabiot a vb illetve a szerződésének lejárta miatt nyújtott elfogadható teljesítményt, ami csak az előzőekben nyújtottaktól volt csak jobb! Ebbe a rendszerbe mindenki beleszürkül, láthatjuk az összes Juve játékos teljesítménye romlott az elmúlt 2 évben, csak sajnos ezt külső körülményekkel magyarázzák és nem önvizsgálattal!

JeetTrader 2023.06.26. 09:26:33

Nem tudom mennyire igaz de elvileg pont ezen a hétvégén kellett vna Rabiotnak döntenie. Pont ugyanazt csinálja mint tavaly. És ezért még mindig haragszom rá. Nekem megint úgy tűnik h megy a kapzsiskodas. Mehet isten hírével!

Rovellat nem aldoznam be még SMSert sem, pedig öt szívesen fogadnam. Sem Vlaho sem Chiesa távozása nem tenne jót max anyagilag.

Csak porgessuk meg és dőljön el minden minél hamarabb.

venember83 2023.06.26. 09:32:48

@JeetTrader: elvileg most vette fel vele a kapcsolatot a United egy többéves ajánlattal. Én már róla és Allegriről nem szeretnék semmit sem írni.

rabsic02 2023.06.26. 09:55:50

@Del Pybala: hát én nem igazán értem, hogy miért van a többség elájulva SMS-től.
Stabil a játéka, elismerem, de ne tőle vàrjuk az extrát. Mellé ugyanúgy kell egy-két labdaügyes playa.

Juvino 2023.06.26. 10:36:00

Nem ertem ezt az egeszet. Koltseget kell csokkentenunk es emiatt elengedunk barkit, akire ajanlat erkezik, de az edzonk, aki nagyon sok kart csinalt-csinal es a bere is csillagaszati, az erinthetetlen. Tehat eleve nagyon magas a bere, öt vereseggel kiesunk a bl csop korbol, nem jutunk be a következo evi bl-be(igaz,h 10pontot levontak, de igy is boven bent lehetnenk), a jatekosaink formaja es ára folyamatosan csokken, nezhetetlen a jatekunk, a szurkolok nem akarnak meccsre jarni, amig ő az edzo(emiatt is csokken a bevetel), stb, stb, sokszor kiveseztuk mar. Annyira nincs penzunk, h elkuldeni sem tudjuk, aztan vmilyen csoda folytan jon egy arab klub, aki kibebaszott sok penzt ajanl neki, es megoldana nekunk a megoldhatatlant.(raadasul a mester nem is akar elete vegeig edzoskodni, tiszta lappal indulhatna, igy ennel jobb befejezes nem is lehetne) Ilyenkor senki nincs a klubnal, aki "segitene" a mesternek a dontesben, ami mindenkinek a legjobb megoldas lenne? Ezt direkt csinaljak, m tonkre akarjak tenni az egeszet, h eladhassak? Vagy Itt mindenki hulye? Vagy mi lehet a hatterben, amirol egy mezei szurkolonak fingja nincs? Raadasul a F1 csapatnal sem stimmel vmi

venember83 2023.06.26. 10:38:12

@Juvino: mindig ezek a negatív hullámok. Nyár van, meleg, süt a nap. Nyugi. Még a végén elvisz valami keringési zavar. Vigyázz magadra.

Leram7 2023.06.26. 11:25:05

Chiesa képességei vitathatatlanok. Az viszont, hogy Allegri vagy a sérülése vagy épeen mindkettő volt rá rossz hatással biztosan nem tudjuk. Én őt megtartanám.

Rovellának maradnia kell.
Parisit nem ismerem.
Bremernek maradnia kell.

Soulé esetében szerintem kölcsönben kell gondolkodni. Ugyan eddig nem mutatott nagyot, de az ő posztján szoktak egy fél szezon alatt a játékosok értékei kilőni az űrbe.

Rabiot esetében az a kérdés, hogy lesz e még ilyen szezonja. Remek védekezés, sok gól, jelenleg ez hiány nálunk.

venember83 2023.06.26. 12:03:34

CdS: Rabiot szerdán írja alá új szerződését a Juventusszal. Legalább erre a kérdésre is pont kerül, ha így lesz.

venember83 2023.06.26. 12:46:33

Nicolò Schira: a Spurs lehet a befutó Bremerért megközelítőleg 60 millió euróért.

juve28adam 2023.06.26. 12:52:14

@venember83: Nagyon kár lenne érte... :(

venember83 2023.06.26. 13:06:26

@juve28adam: a Tuttosport szerint 80 millió eurót kér érte a Juve. Mintha a Juve diktálhatna, s nem tudná mindenki, hogy mi a helyzet az egész olasz közegben.

steven.h 2023.06.26. 13:22:34

@venember83: most még azt a szakaszt éljük szerintem, ahol akár még diktálhat is. Cserébe ha nem jönnek be a számítások és nem tudunk szabadulni a tényleges ballaszttól (McK, Zak, Arthur stb) akkor utána jön majd az áron alul értékesítés.

Én azért nagyon remélem, hogy nem egy Bonucci, Rugani, Danilo hármassal akarjuk megtámogatni Gattit, akkor legalább egy Scalvinit hozzunk el az Atalantából.

steven.h 2023.06.26. 13:31:36

@venember83: Jogos, őt kihagytam, de élek azzal a gyanúval, hogy előbb fog Rugani kezdeni Allegrinél mint ő, vagy hozunk valaki nagyöreget "olcsón".

JeetTrader 2023.06.26. 13:50:10

@venember83: kár lenne érte is, de ha választhatnék akkor inkább ő menjen mint Vlaho vagy Chiésa. Mondjuk ha hatvanért elviszik akkor még lehet reménykedni hogy hátha még elmegy a sallang és velük meglesz az a bevétel cél amit annyira mondanak hogy kell.

Rabiotról nagyon remélem hogy nem igaz hogy megint aláír...én még a jelenlegi fuzuját is sokallom...pedig tuti többet akar. Ok, hogy az előző évbe ő volt az MVP de akkoris...támadásban borzasztó, nem is nagyon passzol jól, hajtani és rombolni mondjuk legalább tud.

Na meglátjuk...

SMS-ről még annyit, hogy jelenlegi értékét figyelembe véve nagyon is jó játékos és legfőképp nagy erősítés lenne a jelenlegi középpályánkra. Nem, nem tőle várjuk a megváltást, de tud passzaolni és fejelni is, tud hajtani is, nagy erő tudna lenni.
Kivi leszek hogy igaz lesz akkor az amit pletyiznek hogy Allegre 433-at akarna.

delpi0823 2023.06.26. 13:51:38

@ggbuffon: 1evre akar alairni?Szted annak mi ertelme van?

steven.h 2023.06.26. 14:01:20

@JeetTrader: a hírek szerint pontosan ugyanannyit keresne mint eddig, ha jól tudom. Szóval az hogy ő többet akar, az egy dolog. Szerintem Dybala 2.0 a szituáció, az ügynöke (a kedves anyuka) azt hitte bármilyen fizut ki tud harcolni a PL-ből mondjuk, de szembejött a valóság és így már az is jobb ha ugyanannyiért aláír, mintha utána kevesebbért kellene máshova mennie.

steven.h 2023.06.26. 14:04:13

@JeetTrader: egyébként meg én jelenleg amellett vagyok, hogy akkor inkább maradjon Rabiot, ha így maradhat Rovella is, mint hogy Rovellát beáldozzuk SMS-ért, tekintve hogy nem egy poszt és egy jó registára, mint egy falat kenyér, szükség van, mert láthatóan másban nem akar Allegri gondolkodni, és jöhet SMS ha ugyanúgy nem tudjuk kihozni majd a labdát rendes regista hiányában. Locatelli nem az, és ne is áldozzuk be arra a posztra, mert ő pont az a játékos aki tudna támadásban is hozzátenni, de be lett áldozva Allegri által registába...

venember83 2023.06.26. 14:05:03

Tuttosport: a Juve megszerezte Parisit az Empolitól.

Thuglife! 2023.06.26. 14:18:56

@venember83: jó hír!
Aki esetleg még nem látta volna,ügyes srác aki egy egy cselt is megenged magának,rendszeresen feljár a támadásokkal.
De Winter miatt kezdtem el nézni az empolit,de feltünő jelenség volt ez a srác baldanzival együtt.összel még Zümi egy közvetítésében azt mondta hogy a Lazio van pole pozícióban érte.de pletyka szinten beszéltek róla más olasz csapatoknál is.ez kicsit megzavarhatta a fejét mert a tavaszi szezonja nem sikerült már olyan jól,elég sok eladott labdával.ezeket számokkal nem tudom alátámasztani csak úgy szemtesztre mondom.
De legjobb formájában egy abszolút válogatott szintű játékos.

venember83 2023.06.26. 14:35:38

@Thuglife!: gondolom, nem kölcsönben terveznek vele. Főleg ha sikerül Alex Sandrótól megválni.

steven.h 2023.06.26. 14:45:33

@venember83: Ha nem sikerül, akkor is jó lenne....Sandro már leginkább semmire sem alkalmas, max az olasz kupában a 2. és 3. osztályú ellenfelek ellen - amiket soha nem fogunk kapni :D

Andras74 2023.06.26. 14:55:02

@venember83: A Juve játékosa. Nem akarjuk eladni. Igenis kérjék meg az árát, ha valaki vinni akarja! Végre ilyen irányról is olvasni lehet!

Gaben Smith 2023.06.26. 15:22:04

Tudjatok amikor Allegri az edzo eredmeny nelkul es kenye kedvere dobalhatja ki az amugy jo de nala hasztalan embereket es azt mondja ,hogy egy Rabiot a projekt kozepe akkor lassan jon a vilagvege…minden heten tudunk süllyedni melyebbre .
Amugy a nagy Rabiot aki ingyen igazolhato ,miert nem allnak sorba erte az erdeklodok ha olyan jo jatekos?
Ugyan sztem is jol jatszott iden ,de nekem inkabb individualnak tunik mint egy a csapatszinten es jatek osszkepere hasznos jatekosnak.
Tovabba a csapat ertekes es normalis edzoi tamogatassal kiemelkedo jatekosait szeretnenk elzavarni, de egy szo sem esik a balanszt ertekesiteserol.
Nehogy jovore is alex sandro meg cuadrado poroszkaljon a szelen bonuccival koztuk…elol meg a szenzacios kean-milik paros.
Dobbenetes,nyilvan sok a pletyka de nem zorog a haraszt…

nortu30 2023.06.26. 15:51:31

Lehet számolgatni, meg kombinálni, de főleg fohászkodásra lesz itt szükség ha marad ez a kókler M.A. a nyakunkon, mert akkor szerintem édesmindegy, kik alkotják a keretet, játék és eredmény tekintetében semmi nem fog változni. Mitől változna?

JeetTrader 2023.06.26. 16:28:44

@steven.h: igen, igen, ezzel teljesen egyetértek. Hallani hogy Rovellát akarnák beszámítani SMS-be de ugyanakkor meg azt is hallani hogy Rovella érinthetetlen. Mondjuk, igen, anyagi szempontból mégis jobb ha nem kell venni több 10 milláért valakit és ha új a szerződés akkor már jövőre kaphatnánk is érte pénzt :)))

Kb sztem ha most nem jön SMS akkor már semmikor...ezzel sztem ő is tisztában van...utolsó esélye hogy váltson potenciálisan egy nagyobb csapathoz...én örülnék neki de az a fránya anyagi helyzet és hogy emiatt gyakroltailag azon múlik hogy Rabiot mennyire lesz kapzsi több mint elszomorít.

@venember83: Na eeeez, viszont több mint felvidít! :)))

Attilio79 2023.06.26. 17:36:11

Azokat adjuk el, akik érnek valakit, a selejt itt marad? :) A Juventus hű marad Paratici nevéhez, egyre mókásabb, nevetségesebb emberek kerülhetnek döntési pozicióba a klubnál.

alexGicamo 2023.06.26. 17:54:53

Persze ! Adjunk el mindenkit, aki csak él és mozog , oszt zárjuk be a boltot ...
Úgy rémlik, mintha Giuntoli nem csípné Maximust ...

alexGicamo 2023.06.26. 18:03:38

@ggbuffon: Rabiot sosem volt nekem szimpi, ráadásul nem érzem azt, hogy olyat domborított volna, amióta itt van , hogy mindenáron meg kellene tartanunk .
Nem tagadom, hogy Chiesával elfogult vagyok, mert olasz, fiata, agilis , szívvel - lélekkel játszik és szerintem,szereti a klubunkat .

ggbuffon 2023.06.26. 18:11:12

@alexGicamo: mondj az elmúlt félévben, de inkább másfélben egy normális meccsét Chiesanak..

Félreértés ne essék én sem adnám el, csak míg a franciát mindenki hőbörögve rakná az első vonatra, miközben az elmúlt 1,5évben pontosan hozza azt amiért anno vettük, az egyenlőre inkább ígéret kategória Chiesat meg tűzzel vassal itt tartanánk, annak ellenére is h kis túlzással bármelyik ifi hozta volna azt , amit a sérülése után csinált.

Kicsit kettős mércének érzem.

alexGicamo 2023.06.26. 18:20:29

@ggbuffon: Most így kapásból nem tudok olxan meccset mondani , de én a komoly sérülése ellenére is szeretnék hinni abban , hogy fog ő még szenzációsan karistolni szeretett csapatunkban ! ( Ehhez mondjuk nem ártana egy tök más - támadó - felfogású edző sem ... )

Del Pybala 2023.06.26. 18:35:22

@ggbuffon: 4 evbol 1 ben nyujtott elfogadhato teljestimenyt...karcsu. A fizetese kb felet ha megeri a francia...

Attilio79 2023.06.26. 18:56:58

@ggbuffon: 2 jelentős probléma akad a franciával, az első, hogy egy évre írna alá, azaz jövőre ugyanez a helyzet állna fenn és csak foglalja a helyet olyan fiataltól, aki itt lenne több évig (pl. Rovella) ráadásul a fizetése is magas.
A második, hogy az elmúlt 1 évet leszámítva alibi focista volt. Tehát a bérét nem érte meg, akkor ne tüntessük már ki, hogy mennyit tett a csapatért. Az ilyen játékosok miatt tartunk itt, ha 4 évből 1 rossz lett volna....
Újra elodázzuk csak az ő problémáját 1 évvel.

delpi0823 2023.06.26. 19:38:49

@venember83: De jo lenne.Lattam az olasz u21es meccset,nagyon jol jatszott.Igazi feludules lenne ot nezni a baloldalon Sandro helyett..

Wizzurah 2023.06.26. 19:39:38

10 millióért képesek voltak tényleg meghosszabbítani ennek a kutyaütő franciának a szerződését. Gratulálok.

JeetTrader 2023.06.26. 19:51:42

@Del Pybala: így van, pontosan! Az eddigi utolsó éve volt értékelhető.
Én ezért vagyok rá dühös és nehezen fér a bogyembe h miért csak most jött ki belőle ez a performance.

Igaz h Chiesa is árnyéka önmagának de nála inkabb láttuk már mire képes. A következő idényben bizonyíthat...persze nem lesz egyszerű Allegri mellett de hátha egy 433ban új életre kel. Hátha lesz valamire való előre játék és lesznek hasznalhato labdák amivel visszaepitheti az önbizalmat. Meglátjuk...

venember83 2023.06.26. 20:18:39

@Wizzurah: ez valóban elég demoralizáló hírként értelmezhető, ha igaz. De persze az is lehet, hogy már megint ezek a qrva elvárások a hibásak szurkolói részről.

Wizzurah 2023.06.26. 20:31:02

@venember83: Ez annyira demoralizáló, hogy holnap írják már alá a csigazabálók hazájában a szerzit. Nem csak nso hozta le.
Sebaj, ha hallegrit elvinné Arábia, belefér.

ggbuffon 2023.06.26. 20:57:42

Továbbra se értem mi a bajotok Rabiotval. A mostani szezonja alapján egyértelmű és egyetlen értékelhető játékosunk a középpályán, a statjai alapján se mondanám h bárki elől elvenné a helyet..vannak ebben a keretben ezerszer nagyobb kutyaütők.

Pláne h ebben a mercatoban valóban nem lesz pénz, így meg pláne nem értem ezt a hozzáállást.

Vagy áruljátok már el h kitöl veszi el a helyet? A hótvak Locatellitől? Vagy a szezononként 5 meccsre képes Pogbától? Vagy attól a Mirettitől akit végiganyázott mindenki a szezonban?

Thuglife! 2023.06.26. 22:44:02

@ggbuffon: Savictól veszi el a helyet.
Vagyis a változás reményét veszi el.

JeetTrader 2023.06.26. 22:56:24

@Thuglife!: És a pénzt veszi el...ha tényleg igaz h 10 millat adunk neki, tökön szurom magam...

2023.06.27. 00:15:15

@JeetTrader: Kurva sok egyébként.
Bár a meccsek száma alapján nem ő a legjobban túlfizetett

2023.06.27. 00:28:28

Jó lenne már megnézni Rovellával a 4-3-3-at. Talán a nyáron már végre rendeződik a két szélső védő sorsa és nekivághatunk egy egészséges Pogbával, meg Chiesaval a helyén. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz a jobboldali támadó. Vagy Chiesa lesz jobbon, Kostic meg baloldalon?
Egyébként én is beáldoznám Rabiot SMS-re, ha Rovella beválik, akkor ütős lehetne ez a felállás.
Amúgy meg ha 3-5-2 lesz, onnan nagyon fog hiányozni a francia.

MdewC 2023.06.27. 01:57:36

@LacaGLJuve: egyet értek, én is megnézném végre Rovellat nálunk. Fagioli is milyen szépen tolta sok meccsen, őt is vártuk. Remélem javulgat.

venember83 2023.06.27. 05:23:55

@ggbuffon: színtelen, szagtalan, igazi eltökéltség nélküli profi, aki az elmúlt négy évből megnyomott háromnegyed évet kb. összesen. Csak ennyi. S marad, mindezt úgy, hogy a Juventusnak komoly megtakarításokat kell produkálnia, és közben vannak fiatalok a keretben, főleg ha tényleg marad Rovella. Pár hónapja rengeteg pletyka szólt a Juve fiatalokra és olaszokra épülő stratégiájára, ehhez képest a tengelyben marad egy utolsóéves Rabiot? Pogba fizetésétől még évekig nem tud megszabadulni a klub, de évi tizenmillió bruttót megspórolhatott volna a klub Rabiot elengedésével. Álságos az egész "projekt", s ennek megtestesülése Rabiot (is), aki interjúkban vezérként aposztrofálja magát, közben meg meccsen az elvesztett labdák után már degradáló futni/küzdeni.

ggbuffon 2023.06.27. 06:43:17

@venember83: 1 évvel hosszabbít, aminek a ktge még mindig kevesebb mint valakit leakasztani 40+ m ért, arról nem is beszélve h hasonlóan besülhet mint a szerb sztárcsatárotok 80m ért..

Továbbra se értem h mi a probléma ezzel a hosszabbítással, főleg h idén egy büdös szava nem lehetett senkinek a teljesitmenyere, amit nem sokan mondhattak el magukról a keretből.

De nyilvan majd csupa 20évessel váltjuk majd meg a világot.

venember83 2023.06.27. 07:08:51

@ggbuffon: sztárcsatárunk? Elnézést, nem tudtam, hogy ez ennyire személyes ügy.

ggbuffon 2023.06.27. 07:21:12

@venember83: nem személyes.

Csak szimplán értetlenül állok azelőtt, hogy egyesek 0 teljesitménnyel (pláne vételárhoz mérten) szent tehenek a szurkolók szemében.

Szimplán azt próbáltam érzékeltetni, hogy amikor bevallottan nincs pénz komoly erősítésekre, akkor lehet nem azon kellene fennakadni, hogy a tavalyi szezonban egyetlen értékelhetö teljesítményt nyújtó játékosunk 1 éves hosszabbitásán akadunk le, pláne h ez pénzügyi oldalról is teljesen védhető a jelen helyzetben.

venember83 2023.06.27. 07:44:43

@ggbuffon: mások nevében nem beszélhetek, és számomra is csalódás, amit Vlaho nyújtott az elmúlt bő egy évben. De csalódás az is, amit Rabiot nyújtott három éven át. Másrészt Vlaho jelenleg szerintem csak a vételi díjnál olcsóbban értékesíthető, ami nem lenne túl jó döntés, még ha a könyvelési értéket nézve, akár pluszosnak is nevezhetnék páran az átigazolást, meg ugye a viszonylag jelentős fizetése is felszabadulna. Plusz ott van benne az irdatlan potenciál, amit kár és vétek kihasználatlanul hagyni. Szóval szerintem nem jó ötlet eladni, de ha a pénzügyek rendbe tétele, költségcsökkentések, fiatal tehetségek bevonzása, olasz mag létrehozása stb. a prioritás, akkor nem szent tehén Vlaho, és inkább szent tehénnek tekinteném Fagiolit, ha valakit meg kell nevezni. Aki viszont nem illik ebbe a fiatal, költségoptimalizált projektbe, az pl. Rabiot, aki rövid távú megoldás, magas fizetéssel, és lelépésekor átigazolási díjjal sem gyarapítja a Juve kasszáját.

Én próbálom mindazt a maszlagot lenyelni, amit a vezetők és a szakértők a futballszerető közönséggel próbálnak megetetni, s ez leginkább a Juventusnál az olaszosításról, költségcsökkentésről és fiatal tehetségek szerződtetéséről szól. Ebben én nem látom Rabiot helyét, világmegváltásról pedig jó ideig szó sem lehet az Öreg Hölgy kapcsán, szóval azt sem várok sem húszévesektől, sem a Juventustól az elkövetkező években.

Del Pybala 2023.06.27. 07:54:52

@ggbuffon: rabiot egy evente 2-3 milliot ero jatekos max...nem 10...egy szurke alak aki talalt par golt veletlen

ggbuffon 2023.06.27. 08:23:01

@venember83: ha a megérzéseim nem csalnak 1-2 évig nem a Serie A megnyerése, pláne nem BL győzelem lesz a cél, hanem a károk enyhítése, a klub anyagi stabilizálása.

El lehet itt küldeni ész nélkül mindenkit, láttuk h idén pl Mirettire milyen népharag zúdult csak mert 19 évesen nem váltotta meg a vilagot..

Az h hány évig volt jó meg nem jó, nem biztos h a helyes irányba visz. Ennyi erövel Vlahovic 1,5év / 2-3 hónap vállalható produkció aranyszámmal rendelkezik, Chiesa se áll ilyen tekintetben túl fényesen, Locatelli, Kostic stb. meg szót se érdemel

ggbuffon 2023.06.27. 08:23:53

@Del Pybala: igaz végülis egy stabil francia válogatottról beszélünk. Bezzeg SMS.. hagyjuk már ezt a hülyeséget pláne a mai világban.

venember83 2023.06.27. 08:41:27

@ggbuffon: Kostic szót sem érdemel? Ha nem tévedek, ő adta a legtöbb gólpasszt az elmúlt szezonban. Értem én, hogy nem úgy teljesített ebben a rendszert nélkülöző, támadások tekintetében fejetlen Juventusban, mint előző csapatában, ahol kimagasló számokat hozott (pl. az EL-ben), de valahogy mégis kimagaslott a 11 gólpasszal, miközben mindenki panaszkodott, hogy képtelen beadni egy labdát. De nem Kostic védelméről akartam elsődlegesen írni, hanem arról, hogy mennyire szubjektíven ítéled meg te is ezt az egészet, miközben másokat vádolsz azzal, hogy érdemtelenül szent tehénnek tekintenek valakit.

Del Pybala 2023.06.27. 08:42:37

@ggbuffon: annyira stabil h keretben sincs :D:D

Juvino 2023.06.27. 18:17:47

@venember83: egyebkent igazad van, nekem is be kene vennem vegre a leszarom tablettat...mert ez az egesz belulrol ragja szet az embert

Type-R 2023.06.27. 23:23:40

@venember83: Én csodálom Rabiot-t, szerintem marha okos ember. Egy igazi megélhetési focista, tehetséges srác, ezt nem lehet elvitatni tőle, aki az utolsó eurót is leakasztja. Ráadásul az ügynöki díj is családban marad, zseniális. Jó üzletember, na!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása