Allegri: "Nem tárgyalok semmiféle szerződésbontásról"

allegri_massimiliano_udinese_ellen_1.jpgA Juventus az Udinese otthonában zárta a szezont, s ugyan Federico Chiesa találatának köszönhetően megszerezte mind a három pontot, mivel sem az Atalanta, sem az AS Roma nem hibázott, jövőre csak a Konferencia Ligában próbálhat szerencsét, amennyiben az UEFA nem dönt másként.

"A szurkolók még ma este is a csapat mellett álltak. Köszönetet kell mondanom a fiúknak, s mindazoknak, akik Continassában dolgoztak. A tavalyihoz képest fejlődtünk. 72 pontot szereztünk a pályán, ma este jó mérkőzést játszottunk, s idegenbeli győzelemmel zártunk, amiből ebben a szezonban nem sok volt." - mondta  a Juventus mestere, Massimiliani Allegri a vasárnap esti mérkőzést követően.

"Ebben a szezonban három fontos statisztika van: harmadik helyezés, valamint elődöntő az Európa-ligában és az Olasz Kupában, mindez egy nehéz helyzetben. Egy csapattal kezdtünk, majd egy hónap múlva már egy másikkal folytattuk. Ezek nem kifogások, azokat nem akarok. Nem volt egyszerű minden mérkőzésen győzelmi kényszerben játszani, s mindezek dacára, 72 pontot gyűjtöttünk. 

Köszönetet kell mondanunk a srácoknak, akik nagyszerűen küzdöttek egymásért, s közben mindenki fejlődött. Ebben a szezonban sérülés miatt hiányoztak játékosok is, s számos dolog történt. Nem tudom a számokat, de adott egy jó alap. Van egy jó keret fiatal és tapasztalt játékosokkal, s megvannak a feltételek ahhoz, hogy jövőre jobb teljesítményt nyújtsunk. Nem minden év egyforma, a mostani nagyon különleges volt, s jobb teljesítményt kellett volna nyújtanunk a szezon eső felében.

A klubnak el kell készítenie a terveket, s amikor ez elkészült, én pedig megkapom a jelzéseket, onnan indulunk majd. A klub rendelkezésére állok, ahogyan mindig is tettem. Nem tárgyalok semmiféle szerződésbontásról, a szerződésem még két évig érvényes."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5518139326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2023.06.05. 11:38:34

Nem is kell tárgyalni, minden a legnagyobb rendben volt/van, számolj el magadban minden döntéseddel, kezdve azzal, hogy 2 egyforma felállást nem tudtál kiállítani, folytatva azzal, hogy nincs összjáték, középpályáról történő átlövési vagy támadási kísérlet, végezetül, hogy a játékosok morálja a béka feneke alatt található.
Az elmúlt 2 évben zajló csapat építési kísérlet elég kevéske, azoktól az arcoktól sem sikerült megvállnia a keretnek, akik csak bomlasztottak (Bonucci, Sandro, Pogba, DS, DM, Paredes mehetnének már Torinotól messzebb)
Bravó mester, bravó klubvezetés, ez a szezon tényleg jól és eredményesen sikerült!

2023.06.05. 11:43:03

Nem is kell tárgyalni. Elég, ha kibasznak a picsába.

juve28adam 2023.06.05. 12:15:33

Tőled már mindenki Allegriás... Akarom mondani allergiás.
Fel is út...

Rocky80 2023.06.05. 12:25:56

Nyilatkozat rendben van, eredmény rendben van, jó pihenést Maestro! Nézzük mi lesz a döntés! Én még mindig azt mondom hogy a csapat megreformálása lenne az első és utána ő. Nem biztos, hogy egy új edző sikereket hoz majd, mélyebbek a problémáink. Meg alapvetően hűséges típus vagyok! :D

Ravanelli 2023.06.05. 12:34:27

Mentségére szolgáljon, hogy rendkívül sérülékeny a keret, Pogba pl.perceket játszott, pedig vezéregyéniségnek hoztuk. Valamint a keret összetétele is igen gyengécske. Tovàbbá levontak 15 pontot, visszaadtak tízet, ilyen körülmények között pedig rohadt nehéz jó teljesítményt nyújtani.

KokoSRB 2023.06.05. 12:50:52

,,Köszönetet kell mondanunk a srácoknak, akik nagyszerűen küzdöttek egymásért''
Hat en ezt nem igy latom. Szinte minden jatekosunk nagyon onzo, aki teheti lovi el meterekkel fole/melle.

Direct_01 2023.06.05. 12:51:47

@Rocky80: Ő fogja megreformálni a csapatot?

Azokat a játékosokat akiket kért a vezetőségtől, a legnagyobb favágók a csapatban.Di Maria,Kostic, Cuadrado,Rugani,De Sciglio,Danilo,Kean,Milik és még sorolhatnám.Nos ezek a világsztárok Allegri kedvenc játékosai.

Ezzel szemben aki tényleg ér is valamit, azoktól fog a klub megszabadulni a nyáron töredék áron, mivel nem tudja Őket beépíteni abba a zseniális játékrendszerébe( Chiesa,Rabiot,Illing Jr,Vlahovic).

Thuglife! 2023.06.05. 12:55:54

Igen voltak problémák amikkel meg kellett küzdeni.de nem látom az elért képzeletbeli 4. Hely eléréséhez a hozzá adott értéket.
Ha belegondolok hogy ez lenne Pirlo 3. Éve a Juvénál.gondolom már teljesen más játékkal és a berögzült játéklassítás, csak az ellenfél ját3kának gyilkolása,legyen az cremonese vagy sevilla,ezeken kívül saját karakterjegyek.ez játékosállománytól független.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2023.06.05. 12:59:19

talán abban lehet reménykedni, hogy oylan szinten szar minden, hogy ettől talán csak jobb lehet.

Thuglife! 2023.06.05. 13:00:22

@KokoSRB: Cuadradora sincs magyarázat.egyik szezonban házi gólpasszkirály.idén meg 30 fokból lövöldözte fölé mellé.mi ez ha nem a játékrendszer meg a játékosok közti összhang hiánya.

Rocky80 2023.06.05. 13:15:53

@Direct_01: igen, Di Maria tényleg favágó típus. :D

Viccet félretéve, azt kért akit olcsón meg lehetett szerezni, azért ne állítsuk már úgy be, mintha korlátlan összegekből gazdálkodhattunk volna! Kb. döntsd el hogy a sz*rt vagy a f*st választod, de a te döntésed, vállald érte a felelősséget!

Nem kedvencek ezek, csak ezekből kellett főzni ezért ezek játszottak.

Chiesa egyes adottságai nagyon jók, de rendkívül önző és most tért vissza egy nagyon súlyos sérülésből, keresi magát meg a játékát. Rabiot-tól eddig semmit nem láttunk, most a lejáró szerződése meg a vb miatt összeszedte magát, mehet amerre akar.
Illing maradni fog nagyon remélem, Vlahovic meg annyira maga alatt volt idén, hogy nem reális a kép amit róla látunk. Amúgy meg aki nem akar itt focizni, mehet amerre lát!

Pilsnerurquell 2023.06.05. 13:29:35

"A tavalyihoz képest fejlődtünk"

TAKARODJ MÁR EL INNEN A VÉRBE!!!

Thuglife! 2023.06.05. 13:47:41

@Rocky80: "Cambiaso helyett De sciglio mert mindkét oldalon bevethető"
Hát igen elég sokszor bevethető volt...
Rovella helyett Paredes...nélküle nem is tudom hol végeztünk volna.
Perin helyett a lengyel itt maradt elsőszámúnak.
Ezek voltak az olcsóbbak?
és ha azt mondod hogy volt beleszólása az igazolásokba akkor hol van a bűvös (de bátor)szó:Nem! Nem kell hatosnak Zakaria mert túl lendületes és ő felviszi a labdát nem képes vertikális passzokra(ugye ezt kérte Paredestől)Nem kell a serie A legígéretesebb támadója se (Vlaho)mert még fejlődnie kell...majd ha beérik megvesszük 200 millióért
Nem kell Chiesa mert nem tudom hova beilleszteni ahogy se Dybalát se Ronaldót.Ha jól emlékszem neki Scamacca és depay kellett.
Jött Milik akinek egyébként fekszik az olasz foci.valakinél.
Izgalmas Mercatonak nézünk elébe pénz nélkül kell építkezni de hát na.van akinek ez is megy.PL Lazio akik második helyre bejöttek.
Jöjjön Allegri 5. Mercatója az építkezés jegyében.

Rocky80 2023.06.05. 15:20:16

@Thuglife!: hozott döntéseket szezon elején, amik a fiatalok kárára történtek, igen. Ez egy ilyen pozíció.

Nyilván nem tudjuk hogy velük meddig jutottunk volna, lehet hogy jobb volt így, nem tudhatjuk. Rovella pl lenyilatkozta, hogy szüksége volt erre a plusz évre máshol, belátja.

A lengyel jópár meccsen világklasszis volt idén, Perin meg végig stabil, nyilván a magasabb fizetésű az első számú és játszatni kell, én ebben nem látok akkora problémát. És a teljesítménye is oké volt!

Annál olcsóbbak, igen, hogy vásárolnunk kellene egy valódi minőséget, szerinted nem?

Zakaria meg annyira lendületes és reményteli, hogy a lendületes angol fociból is egy év után bassz*k vissza; Paredes meg kurva nagy mellényúlás volt, valóban.

Vlahot illetően meg nem értem hogy mit akarsz kihozni: nyilván egy minőségi játékos, ki mondana rá nemet? Csak ugye a mögé képzelt középpálya, meg az osztogatónak szánt DM teljes egészében befuccsolt...

Chiesat illetően pedig elbizonytalanodtam idén - ha már úgyis eretnek vagyok, folytatom a munkásságom -, lehet tényleg jobb lenne eladni mert túlságosan öncélú és nem biztos hogy magára talál a sérülését követően. Legendának sem akkora legenda itt, mint DP volt, lehet hogy jobb lenne a csapatnak ha pénzzé tennénk...

Jöjjön aminek jönnie kell, Allegrivel vagy nélküle, a csapat a lényeg.

sleepy8 2023.06.05. 15:23:19

@Direct_01: Ez is egy többször felmerulo érv, hogy a Mister kért játékosokat. Még pletyka szintjén se nagyon olvastam ilyet, Romano pl úgy emlékszem annyit hozott le, hogy nyáron Depay helyett, egy vkp-t szeretne, ez lett Paredes. (De szerintem akkor sem azt írták, hogy Őt kéri, hanem hogy nem csatárt, hanem kpt kér.)

Semmilyen komolyan vehető forrás nem hozott le ilyet emlekeim szerint. De javítsátok ki, ha tévedek.

alexGicamo 2023.06.05. 15:38:39

Na , ne sírass ! :-(

Thuglife! 2023.06.05. 15:52:54

@Rocky80: a posztriválisokat azért hoztam fel mert azt írtad hogy az olcsóbb opciókat választotta.hát az általam felsoroltaknál mind vissza lehetett volna vágni a bérköltségből.
Szerintem Zakaria nem egy rossz játékos,svájci válogatott,tudni kéne használni.
Nyilván minden edzőnek más típusú játékosok kellenek,ezért mondhatott volna német is rá,ahogy Vlahora is hogy még kevesebb pénzből hozzuk ki ugyanazt az eredményt ami (4.hely) úgy látszik a plafon ennek a projektnek.
Amúgy meg a Vlaho mögött befuccsolt középpályáról annyit hogy nem csak a középpálya közepéről lehet gólpasszt adni.
A Sevilla pl a szélről jövő beadásokból verte végig európa csapatait.
És szélsőink nekünk is vannak bőven.

Lord Viktor 2023.06.05. 16:10:47

"A tavalyihoz képest fejlődtünk. 72 pontot szereztünk a pályán." Tavaly 70 pontot szerzett a Juventus. Mi ez, ha nem fejlődés?

Direct_01 2023.06.05. 16:52:42

@sleepy8: A 35 éves, nyugdíj előtt álló Di Maria és Frankfurtban brillírozó Kostic is az Ő vágyálma volt ha nem tévedek! Emellett Morata volt még a kívánságlistáján és Bremer.

Az 90millió euróért vett De Ligt meg 67millióért lett el adva.Ugyanez fog történni Vlahovic-csal is idén.

xXPeiperXx 2023.06.05. 17:01:18

Elég vegyes hírek vannak mindenhol, csak egy pár darab.

Giovannino Manna csak júliusig lesz kinevezve, mert Giuntoli július 1.-től lesz nálunk (Nápolyban tényként kezelik, hogy sikerült megállapodnia az öreggel), addig ő fogja intézni az átigazolásokkal kapcsolatos munkákat.

Felröppentek olyan pletykák (szerintem nagyon kacsa), hogy Allegri kirúgatta Calvo-t (ő akarja nagyon elküldeni Allegrit), ezzel Elkann megerősíti Allegrit a pozíciójában.

Ha mégsem érkezik Giuntoli, akkor Allegri kitölti a szerződését, Elkann így döntött. (Több helyen olvasható, hogy nem lesz sporthoz értő vezetője a Juventusnak az elkövetkezendő egy évben).

Eladások terén semmi bíztató, a használhatatlanok maradnak, a hasznosak mennek.

Eddig ez nem fest túl jól. Sajnos hivatalos, megbízható források sehol sincsenek megjelölve.

Bundesz 2023.06.05. 17:13:51

Remélem úgy b@sznak ki, mint macskát sz@rni! Nekem már hányingerem van ettől, meg a megmondó Allegrit istenítő dumától is. Abszolút nem lehet Allegrire alapozni, teljesen mindegy milyen a csapat... Két egyforma csapat nem ment fel az utóbbi 100 meccsen! Mi ez ha nem egy beteg elme agyszüleménye?! Nagyon remélem, van esze a tulajdonosnak, vagy ha nincs, akkor el akarják adni a csapatot az tuti.... Inkább ne nyilatkozna már, csomagolj "Mister"! Egyébként teljesen véletlenül, kb a szurkolók 40-50%-a helyezte kilátásba, hogy nem újítja meg a jövő évi bérletet, gondolom ez is mindenki más hibája, nem ez a fenomén tehet róla... Pfuuu bmeg mostanra már irritál, aztán lehet védeni a tuti mestert.....

sleepy8 2023.06.05. 17:44:05

@Direct_01: Honnan ez a "kívánság lista"? Tuttosport? :D Bocsi, tényleg nem kotekedesbol, csak kurvara kiborulok ezen, hogy baszki akarki leírhat a mai vilagban akármit, az emberek meg ez alapján formálják a saját véleményüket. Az hogy mi jön a hivatalos forrásokból, vagy a megbízható újságíróktól az meg le van szarva.

Továbbra is mondom, nem akarom már védeni Allegrit, le is szarom már ha megy. Majd rajottok hogy nem latjatok a fától az erdőt. De attól ne pletykák alapján építsük a véleményünket pls.

Milyen szép rendező az élet, @xXPeiperXx: kolléga be is mutatta amit fentebb írtam.

Van 3, nagyon max 4 hitelesebb forras, akik ha nem írnak a Juventussal kapcsolatban valamiről, az valószínűleg nem történt meg. És akkor nyilván lehet mondani, hogy buborék, de ha az lenne a nem buborék, hogy olyan mediumoknak hiszek el mindent, amik hétfőn megirnak valamit, szerdán meg az ellenkezőjét, akkor inkabb vallalom a buborékot. (Megjegyzem, elolvasom a pletyiket is nyílván, csak nem hiszem el automatikusan, azért mert valaki leirta)

Direct_01 2023.06.05. 18:22:59

@sleepy8: Lassan 40 leszek nem veszem magamra és meggyőzni se akarok senkit . De ha én valakit nem akarok a csapatomba mert nem illik bele, szimplán megmondom hogy ő ide nem kell.Nincsenek meg a kvalitásai stbstbstb..

Ha lenne hozzá merszem! De ha egy besz.ri pojáca vagyok,mint esetünkben az öreg Max, akkor rámondom mindenre az Àment! Többször is bizonyította emberünk, hogy alkalmatlan elvezetni egy élklubot.
Pl. a BL döntős meccseinken, amikor messze nem azt játszotta a csapat amit egész szezonban.Konkrétan mindkét meccsen a földbe döngölték a csapatot.A mesterünknek maradhatott a vicsorgás.

De az még szép korszak volt, azóta viszont... nem a Barca meg a Real döngöli a földbe a gárdát hanem az Empoli meg a Monza.

Megmaradhatna a maradék büszkesége ha lemondana,mert ez neki most tùl mély víz.Talán egy Lazio,Roma jó lenne neki de nem a Juventus.Ha bárki engem kérdez én már szeptemberben kirúgtam volna a stábjával együtt, a Salernitana és a Benfica elleni fiaskó után.Vissza is lehet nézni a kommenteket, én szóltam hogy itt valami nem okés.

Wizzurah 2023.06.05. 18:44:58

@sleepy8: Megosztanád kérlek azt a 3, nagyon max 4 hitelesebb forrást? Melyik volt a biztos 3 azok közül is és melyik a nagyon max negyedik? Szeretném követni őket. Köszi.

sleepy8 2023.06.05. 18:58:59

@Wizzurah: Romano, Agresti, Di Marzio?
De igazából követni Fabrit is elég, mert ha megerősítést kap az infó, tovább osztja utóbbi kettő híreit.

Gaben Smith 2023.06.05. 20:18:36

Albanese es Momblano beszelget Allegrirol de szivesen meghallgatnam csak hat olasz

Gaben Smith 2023.06.05. 20:19:18

@sleepy8: sotetben tapogatozunk az emlitett urak is. Naprol napra ellentetes hireket kozolnek.

venember83 2023.06.05. 21:37:24

@sleepy8: "De attól ne pletykák alapján építsük a véleményünket pls."

Akkor mire? Mert csak pletykák vannak. Agresti hírei is csupán pletykák, vagy a klub hivatalos szóvivője lenne?

sleepy8 2023.06.05. 21:57:52

@Gaben Smith: @venember83: Azért a fent említett uriemberek, szabad szemmel láthatóan is próbalnak a saját forrásaik (pl ügynökök, edzők, játékosok, klubokhoz kozeli emberek) alapján csak tényeket közölni. De rendben, Ők sem hitelesek. Ilyen Tuttosport/Gazzetta féle kb bulvár cikkeket meg tényként kezelünk?

Azt mar nem is említem, amikor random facebook posztok vannak ide masolva kommentbe hirkent, mindenfele forrás megjelölés nélkül. (És ezt nyilván, nem a szerkesztőkre vonatkozik)

sleepy8 2023.06.05. 22:07:26

@Direct_01: Ebben egyetértünk, hogy elég halvérű szegény. Nyilván Én is elkuldtem volna a helyében a halál faszara a fél csapatot, meg a komplett vezetoseget. Aztán ki tudja, lehet még a konfetti sincs meg. Azért vegyük figyelembe, hogy ezek a srácok simogatassal is nullak voltak mentalisan.

Amúgy lehet Én is örülnék egy edzőnek, akinek pl szabad keze van az igazolasokban is. Csak a Juventusnak volt mar ilyen edzoje valaha?

Menjen amúgy Allegri nyugodtan, ha már nem bíznak benne. De attól a sportszakmai részlegünk kuka marad, a keretunk fele meg mehetne a monzaba.

venember83 2023.06.05. 22:25:01

@sleepy8: én hiteles forrásnak tekintem őket. De attól még előfordul, hogy ők is tévednek, vagy éppen csak a publikált értesüléseikkel a klub érdekeit szolgálják.

Csak arra akartam utalni, hogy abszolút hihető forrás nincs. Miközben elismerem, hogy a három említett úriember azért közel áll a tűzhöz, de ők sem tévedhetetlenek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása