A Sky szerint Allegri marad, Giuntoli pedig még nem érkezik

giuntoli_cristiano_de_laurentiis_tarsasagaban.jpgVasárnap este a Sky Sport Italia számos információt osztott meg az egyes pletykák szerint komoly megújulást tervező Juventusról.

Az általában viszonylag megbízható információkkal rendelkező forrás megerősítette Fabrizio Romano értesüléseit, aki a minap arról tájékoztatott, hogy a Chelsea nem küldött 80 millió eurós ajánlatot Dušan Vlahović ügyében, a szerb válogatott viszont valóban egyike a klub által nagyra tartott csatároknak. Egyelőre nincs szó egyeztetésről vagy ajánlatról. A Bayern München és a Manchester United is érdeklődést mutat a játékos iránt, ám továbbra is várni kell a Juventus döntésére a csatár kapcsán. A Sky Sport Italia szerint viszont a Juventus kész meghallgatni az ajánlatokat a csatár kapcsán, de csak megfelelő ajánlattal lehet mozdítható a 80 millió euróért vásárolt játékos. A Bayern München is ajánlatot fog tenni a játékosért a várakozások szerint, és a Juventus nagy érdeklődéssel hallgatja ezt meg.

Játékosok kapcsán a Sky Sport Italia arról számolt be, hogy Ángel Di María szinte bizonyosan nem fog hosszabbítani az olasz klubbal.

Cristiano Giuntoli érkezése pedig valószínűtlenebbé vált, miután Aurelio De Laurentiis nem kívánja elengedni az érvényes szerződéssel rendelkező vezetőt. A Sky Sport Italia tagadta, hogy Massimiliano Allegri ellenezné a sportvezető kinevezését, és azt sem állították a műsorban, hogy ne érkezne Cristiano Giuntoli, azonban a Napoli tulajdonosa egyelőre nem bólintott rá a sportigazgató távozására. Cristiano Giuntoli volt az egyetlen külső szakember, akivel a Juventus felvette a kapcsolatot, és Francesco Calvo ötéves szerződésben egyezett meg a szakemberrel. Amennyiben a sportigazgató nem mozdítható, a Juventus feltehetően egy évre előléptetné Giovanni Mannát, aki eddig a Next Gen csapat sportigazgatói feladatait látta el.

Végül pedig Gianluca Di Marzio pár értesülése, az olasz újságíró szerint Cristiano Giuntoli érkezése továbbra is esedékes, Massimiliano Allegri helyzete azonban nem kérdéses a Juventus vezetőségének a berkeiben, az edző erős kapcsolatot ápol a vezetőséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5618129742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thuglife! 2023.05.22. 05:55:46

Milyen vezetőséggel?
Ügyvédekkel meg írnokokkal meg kávéfőző aszisztensekkel van jóban?
Itt senki nem képviseli a szakmát aki talponrúghatná!
Remélem legalább a részvényesek nem lesznek saját pénzük ellenségei.és a szponzorok?ki most a Juve arca?Pogba?
Elképesztő.a stadionba kilátogató emberek mit tesznek? Hogy lehetnek ennyire igénytelenek?

Így szokott kezdődni...80M ajánlat ami nem igaz...
Remélem ha most nem is merik elmondani de az eligazolásuk után Vlahovic és Chiesa nyilatkoznak valami őszintét mint De Ligt...

Pilsnerurquell 2023.05.22. 06:27:34

Ha Allegri marad akkor ugyanaz lesz mint a Hertha-nál. Érdemes Dárdai Palkó nyilatkozataira vetni egy pillantást ahol a klub vezetésre is kitér meg az elhibázott üzletpolitikára/igazolásokra. Vagyis már ugyanaz van.

Persze kiesni nem fog a Juve jövőre hiszen Allegri védekezni tud(ha mást nem is)de ha nem lesz elküldve fel lehet készülni egy még cudarabb idényre, még nagyobb Juve identitás megsemmisülésre, még nevetségesebb nyilatkozatokra Allegri részéről.
Mondjuk engem konkrétan a segédedzőjétől is lever a víz ha meglátom.

Gaben Smith 2023.05.22. 07:14:01

Az a helyzet , hogy a sky ezt irta…a masik 20 lap pedig 20 kulonbozo feltevessel allt elo :)
Emlekeim szerint amirol ennyit cikkeznek ilyen-olyan megkozelitesbol annak van valosagalapja nevezetesen a menesztesnek.
Ha minden rendben lenne akkor nem születne ennyi cikk/hir.
Egy biztos Allegri kemenyen megkopasztja a juvet ha jol tudom a legutobb is volt fizetett eve a kirugas utan most is lenne ketto.
Most mondja meg valaki ilyen egy igazi Juventino

venember83 2023.05.22. 08:18:45

@Gaben Smith: "Nagyon sok az ellentmondas ebben a temaban nem lathatunk tisztan sajna."

Melyik témára nem igaz ez? Sohanem tudhatod, ki tájékoztat valós eseményekről, s ki kavarja csak a híg fekáliát saját érdekei szerint, legyen szó újságíróról, játékosról, edzőről vagy klubvezetőről.

delpi0823 2023.05.22. 08:55:06

@Pilsnerurquell:Igen,az a Landucci is egy nagyon unszimpatikus figura.Igazan eltakarodhatnanak Allegrivel.En mar ugy vagyok vele hogy teljesen mindegy ki jonne a helyere az is jobb lenne,nem kene olvasni az irgalmatlan hulye nyilatkozatait egesz evben.

SuperTrezi 2023.05.22. 09:02:06

"az egyes pletykák szerint komoly megújulást tervező Juventus"
Látom, ez a játékosállományra vonatkozik. Az edzővel, vezetőséggel nincsen semmi baj. Inkább árusítsuk ki a legjobbjainkat, mert ne legyen kétséges, Vlahovicsnak semmi kedve még egy évet vergődni ott elöl, és az utóbbi meccsek teljesítményéből kiindulva Chiesa is szívesen ajtón kívül látná a Mestert.

venember83 2023.05.22. 09:07:36

@SuperTrezi: mindenről pletykálnak. Na jó, Calvo, Ferrero és Scanavino leváltásáról nem.

De inkább jöjjön pár számadat a pletykák helyett:
A BL-pénzek összege szabadesésben: az idei csúfos év 20 millió euróval múlja alul a 2 évvel ezelőtti szezont európai kupasorozatokat illető jövedelmek tekintetében. Az EL-menetelés mindössze 10 millió eurós bevételt generált, míg a BL-csoportkör kb. 53 millió eurót hozott (levonva az FFP miatti 3,5 millió eurós büntetést). Forrás: Calcio e Finanza

rockitbaby 2023.05.22. 09:14:17

@Gaben Smith: Teljesen tisztán valóban nem, de ugyanazon témát több újságból olvasva, magyarán körüljárva, azért kapható egy hozzávetőleges kép. Igaz, ez nem éppen egy szép tájkép, sokkal inkább egy véres csatajelenet. Olyan közhelyekkel élve, mint nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, vagy minden pletyka legalább fele igaz, azért látható, hogy a klub körüli helyzet minimum elkeserítő és egyre inkább az látszik, hogy ebből nem kifelé megyünk.

2023.05.22. 09:28:11

Amikor kezd hiányozni Agnelli és Medved:)

Wizzurah 2023.05.22. 13:22:34

A sky egy foshalmaz.

Rikster 2023.05.22. 13:59:24

Komolyan mondom ennyi depresszív hírt olvasni az egyetlen szeretett csapatomról...nagyon frusztráló jövőkép rajzolódik ki Allegrivel az élen. A fejét verném egész nap, aki ennek az embernek képes volt ilyen busás szerződést adni és még képes lehet mind a négy évet trófeák nélkül végigdirigálni....

venember83 2023.05.22. 14:45:54

@Rikster: ez minden bizonnyal az én saram, elnézést kérek, én vagyok a túlságosan realista elem, bizonyosan nem arról van szó, hogy a klub pénzügyileg, sportszakmailag, erkölcsileg és jogilag szarban lenne, miközben a sporthoz értő, céltudatos vezetőség is hiányozna, és ennek meg a lejárató kampánynak a folyományát láthatjuk/olvashatjuk. :)

DelPiero2 2023.05.22. 23:01:04

Akárhogy is nézzük, durva hogy a Juve kapja az utóbbi évek legnagyobb büntetéseit, holott sokkal nagyobb balhéktól volt meg most is hangos a világ. Sőt egyesek semmit sem kapnak, Cefre hamisíthat, Platini sumákolhat, de felmentik, Napolira külön jogszabály vonatkozik meccsen való meg nem jelenés miatt...Hol van itt már a római jog?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása