Tudor lenne a megfelelő megoldás?

tudor_igor_verona_poloban_s_nadragban.JPGA Tuttosport értesülései szerint Massimiliano Allegri és a Juventus közötti válás csak közös megegyezéssel vagy egyéb klubok megjelenése nyomán valósulhat meg, mivel a mester komoly költségeket tartalmazó szerződéssel rendelkezik, amely 2025 nyaráig érvényes. A pénzügyi vonatkozás nagyon komoly szempont, de bármilyen váltás csak egy új technikai projekt nyomán valósulhat meg egy fiatal edzővel, aki ismeri a közeget, s ebből a szempontból Igor Tudor áll a legközelebb a bianconero elképzelésekhez. A horvát mester kiváló szezont fut a Marseille padján, és egyéb opciókhoz képest megfizethetőbb lehetőséget jelent, ráadásul a mestert nagyra értékelik a proaktív futballmegközelítése és a Juventus világának az ismerete miatt.

A Tuttosport felsorolta a további jelölteket is, így Igor Tudor mellett a klubnál felmerült a tapasztalt Gian Piero Gasperini, a drága opciót jelentő Antonio Conte, az ambíciózus Zinedine Zidane és Roberto De Zerbi, utóbbi mozdítható a Brightontól, azonban 13 millió eurós kivásárlási ár ellenében.

Az edzőkérdés tekintetében Romeo Agresti is elmondta a véleményét, s az általában igencsak jól értesült újságíró azt mondta, nem lepné meg Antonio Conte torinói visszatérése.

A Juventus csatársora az elmúlt időszakban igencsak gyenge teljesítményt nyújt, s így május közeledtével felmerülnek a pletykák az erősítések kapcsán. A Tuttosport szerint Arkadiusz Milik ügyét a Juventus továbbra sem véglegesítette, és a vezetők szeretnék a szezon végére eltolni a megállapodást, és egyúttal némi árkedvezményt is szeretne kialkudni a kölcsönszerződésben meghatározott 7,5 millió eurós kivásárlási díjból. A torinói napilap szerint Álvaro Morata harmadik visszatérése sem zárható ki, és bár a spanyol csatár szívesen játszana ismét a Juventusnál, ezért a bérét is hajlandó csökkenteni, ám szerződése 2024 nyaráig érvényes. A CalcioMercatoWeb pedig a nyáron a Liverpoolt ingyen elhagyó Roberto Firmino nevét is bedobta, akiért a lap szerint a Juventuson kívül Milánó két legnagyobb klubja is érdeklődik.

A spanyol Diario Sport arról számolt be, hogy a torinói vezetőség szívesen szerződtetné Franck Kessiét, aki nem váltotta be a reményeket a Barcelonánál, és ezért az Öreg Hölgy játékosokat is bevonna a csereügyletbe.

Giovanni Albanese megerősítette, hogy a Juventus nem kíván megválni Alex Sandrótól, és a vezetőség a szezon végén egy újabb évvel megtoldaná a brazil balhátvéd kontraktusát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5018112652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pilsnerurquell 2023.04.28. 10:06:58

Juvénál már odavesztek egyénenként...Váltani kell.

Attilio79 2023.04.28. 10:22:16

Morata - ugyan már
Kessié -talán
Firmino - talán
Megint feltöltjük 30+ koruakkal a keretet?
Nincs spotigazgatónk és Allegri alatt is rezeg a léc a kispadon.
Ki hoz ilyen döntéseket, honnan érkeznek a pletykák?

babo0410 2023.04.28. 10:25:14

Sandro marad és még egy évre szerződést kap? Ez csak vicc ugye? Tudorral kapcsolatban meg ugy vagyok, hogy Allegrinél már bárki jobb, de nem lennék nyugodt, ha ő jönne. De aztán bízom benne, ha ő jönne, akkor beigazolja, hogy jó edző.

Juvegaspy 2023.04.28. 10:31:49

"Massimiliano Allegri és a Juventus közötti válás csak közös megegyezéssel vagy egyéb klubok megjelenése nyomán valósulhat meg, mivel a mester komoly költségeket tartalmazó szerződéssel rendelkezik, amely 2025 nyaráig érvényes."
Ugyan mar, egy lofej az agyaba es meg is van a kozos megegyezes.
Tudor...haaat vegulis nem rossz opcio.
Zizu szal nem tudom mennyire igaz, meg hogy o mennyit kerne stb.

2023.04.28. 11:50:57

Komolyan nem értem a vezetőséget. Alex Sándorhoz ragaszkodnak, aki "öreg", drága és sehol sincs a régi önmagához képest, de Vlahovic-ot elengednénk, aki fiatal, van benne potenciál és egy NORMÁLIS edző kezei közt simán kivirágozhatna. Morartát meg hagyjuk már a francba! Hányszor akarjuk még visszahozni??? Akkor már inkább jöjjön Trez és ADP.

cd1 2023.04.28. 12:22:35

Sandro??? Mar 2 eve itt sem kene lennie.

venember83 2023.04.28. 13:00:46

@cd1: majd lép együtt Bonuval, De Sciglióval, talán Cuadradóval és Maxival. Calma, calma, türelem, elvtárs! Hosszú még ez a meccs.

Pilsnerurquell 2023.04.28. 13:13:04

The Morata saga continues... XD Én nem tudom ezekből mi igaz és mi nem, de tartok tőle h komoly szinten amatőrök az illetékesek a klubnál.

Komolyan nincs itt olyan h játékosmegfigyelő v mi a pélóm történik itt?
Nem kellenének még posztra sem klasszisok, csak ígéretes, hajtós focisták. Régebben azokból váltak klasszisok a Juvénál.

DE mind1 is mert amíg Allegri meg a stábja van addig a mercato-t is b*szhatjuk. És most finom voltam meg nőies.

steven.h 2023.04.28. 15:42:28

@Pilsnerurquell: nincs sportigazgató, mit vársz? senki nem ért a klubnál a focihoz, mindenki jogász meg gazdasági ember Cherubini meg jelenleg egy vicc. Szerintem nem is nagyon keresgélnek játékosokat elővették az eddig listákat hogy az elmúlt 10 évben kik merültek fel aztán most bedobják őket megint.

Én még várom az SMS, Pjanic, Verratti, Jorginho stb szintű pletykákat is.

Leram7 2023.04.28. 15:44:34

Miliket meg kell venni.

Sandro maradhat, de csak akkor, ha jelentőssen csökkentik a fizetését. Valamint a kezdőcsapatba már nem való.

Morata szerintem jobb volt, mint Vlahovic jelenleg, ennek ellenére nem benne látom a megoldást.

Előbb az edzőt kéne kitalálni: Allegri, Conte, De Zerbi, Zidane közül szerintem mindegyik jó megoldás lehet.

Amúgy a Leeds is közelít a kieséshez, szurkolni kell, hogy bent maradjanak és akkor talán a McKennie, Kulusevski duoért kapunk valami kis alamizsnát.

Tény, hogy nem szép Allegri focija, de Sarri és Pirlo focija sem volt szebb.
De Zerbi még nem irányított nagy klubbot, Zidane esetében nem lehet tudni, hogy a csapat volt jó a 3 BL győzelem alatt vagy az edzői munkája. Conte pedig egy időzített bomba, bár lehet Vlahovicból pont ő tudna focistát csináni.

Gaben Smith 2023.04.28. 15:54:15

@Leram7: “Tény, hogy nem szép Allegri focija, de Sarri és Pirlo focija sem volt szebb.”
Azzal mindenki kiegyezne ha nem szep focival eredmenyesek lennenk, viszont itt megvan a nem szep foci es az eredmenytelenseg is.
Azert ha visszaemlekszel Sarri bajnok lett es BL16 Pirlo pedig 2 hazai kupat nyert negyedik helyel es BL16.
Nem nezem vissza de sztem annyi pontal ami most nekunk van nemigen lehetett elso negyben lenni sarri es pirlo szezonjaban.
Szoval nem latok semmifele fejlodest akarhonnan nezem es ez a legbantobb.

Pilsnerurquell 2023.04.28. 16:10:54

Meredek lesz a Bologna is vasárnap. 8adikok jelenleg. Ütötték az Udinese-t 3-0ra, aztán az Atalantát 2-0ra, majd X-eltek a Milánnal, és kikapnak a Veronátol.

Nem ízlene nekik még egy vereség úgyhogy nem sok jóra számítok.

Persze normál esetben kötelező győzelem lenne, de nem normál eset van..

rockitbaby 2023.04.28. 16:44:22

@Pilsnerurquell: Van egy pár kis és közép csapat, akik meglepő edzőválasztás után mintha kicserélődtek volna és sajnos a Bologna is ilyen. Elég komoly gödörben vannak a fiúk ahhoz, hogy ez valóban gondot okozzon, de általában ilyenkor szokták megrázni magukat és kibrusztolni a győzelmet valahogy. Másban nem bízhatunk.

Pavel1988 2023.04.28. 16:45:51

@Leram7: Morata sokkal jobb volt a Juventusban, mint Vlahovic.
Mezőnyben és összejátékokban ég és föld a két játékos, morálisan is szintekkel jobb a spanyol.
Igazából Vlahovic csak a befejezéseket tekintve jobb nála, de ez jelenleg nem mutatkozik meg, mivel nem jut el hozzá a labda. Morata ezt úgy orvosolta, hogy visszajött a saját térfelére és felcipelte a labdát, erre sem képes Dusan.
A megoldást nem tudom hogyan kéne definiálni ebben az esetben, de sokkal beljebb lennénk ezzel a cserével az a durva.

"Tény, hogy nem szép Allegri focija, de Sarri és Pirlo focija sem volt szebb."
Ezzel meg vitába kell szállnom, Pirlo focija sokkal szebb volt. Sokkal jobb xg különbséget is produkált, mint Maxi.
A rutin hiányzott onnan, képtelen volt konzisztens teljesítményre(ebben jelenleg Allegri sem sokkal jobb).
Abban a Juvéban voltak azért kiemelkedő teljesítmények, Cuadrado 20 gólpassza mellett pályafutása legjobb szezonját produkálta. Chiesa lubickolt Pirlo focijában és Morata 22gól, 12 gólpasszal zárta a szezont.
Tegyük ezek mellé még azt, hogy a Pirlo féle keretnek Ramsey, Arthur és Bentancur féle focistákra kellett támaszkodnia, Allegri egy lényegesen jobb játékosállománny-al dolgozik jelenleg.
Egy jóval ígéretesebb projekt volt a Pirló féle, akkor is ha nem sikerült jól az első szezon. Ezt úgy mondom, hogy én magam is tévedtem, annak idején Allegrit "követeltem" a helyére.

Zidane sztem hasonló karakter, mint Allegri, meglepődnék ha eredményes tudna lenni ezzel a kerettel. Conte szerintem leszerepelt és kiégett, jelenleg alkalmatlan edzőnek. De zerbi érdekes megoldás lenne, ezzel a sok utánpótlás játékossal benne látnám a legnagyobb fantáziát.
A kerethez szerintem a végre sokat emlegetett Tudor illene a legjobban, érte tudnék igazán lelkesedni.

Pilsnerurquell 2023.04.28. 18:08:43

Amúgy Igor szerintem simán Francia bajnok lenne ha nem lenne szétolajozva a p$g. Bár még a Lens veszélyes lehet rájuk de szerintem simán meglesz a második hely.

venember83 2023.04.28. 20:23:50

Paolo Ziliani kezdi a "bomba bejelentések" sorát már most, április végén: "Nem Allegri lesz a Juventus mestere a 2023/24-es szezonban, bármilyen sorozatban is fog szerepelni a Juventus."
Közben a Gazzetta újságírója, Fabiana Della Valle arról számolt be, hogy a Juventus az Allegrivel való folytatás mellett tette le a voksát.

insieme 2023.04.28. 20:58:37

@Pavel1988: lényegében mindenben egyetértek ,,Morata nekem ok s ,mert ő Juventino..
Sztem képes egy Mandzukič féle
szerepkörre ,.,sőt Vlahovič /Millik cseréje is. Atletico és válogatott ban is alap többnyire.

Shyr Kahn 2023.04.28. 21:05:11

@venember83: En is hiszek mindkettonek. Az elobbi a kovetkezo idenyre szol, az utobbi pedig arrol szol, hogy az ideny vegeig megszavaztak, hogy vele lesz folytatas. Valoban az. ev vegeig mar nincs ertelme valtani. :)

2023.04.28. 21:19:48

Lecserélődik az egész vezetőség, de a híreket olvasva dézsavú érzésem van. Mintha mi sem történt volna. Ugyanazok a nevek bukkannak fel, semmi újítás, koncepció. Ugyanaz a szar.
Remélem, Paolo Ziliani-nak lesz igaza.

Leram7 2023.04.28. 21:25:49

@Gaben Smith: Tény, hogy jelenleg nincsen eredmény. Allegri játéka pedig a legtöbb esetben nézhetetlen.

@Pavel1988: Valóban Morata jobb volt, de én őt már nem hoznám vissza.
Bár sajnos Morata a jelenlegi Chiesanal is jobb és Di Marianál is, mert terhelhetőbb.

Pirlo esetében voltak nagyon kínos eredmények. Pirlonak és Sarrinak volt egy Ronaldoja.

Amúgy akármekkora egoista, öreg kretén CR, Vlhahovic egy nulla senki a portugálhoz képest.

Azért jelen pillanatban mindent elmond a csapatról, hogy ha az akciógólokat nézzük, akkor Rabiot a gólkirály.

Vlhaovic, Chiesa, Kostic, Cuadrado, Pogba, összesen 19 gólt lőttek a szezonban eddig. Ezt egyedül Vlhaonak kellett volna hoznia.

west30 2023.04.28. 21:58:55

@venember83: Az en velemenyem,hogy szerintem iden vegen o maga fog elmenni.Megkertek telen hogy maradjon,o pedig szereti/tiszteli a klubbot annyira hogy belement annak ellenere is,hogy tudta ez mivel fog jarni.Minden rajta csattan meg pedig nem lehet mindenert ot hibaztatni,csak mas meg nincs aki elvigye a balhet.

delpi0823 2023.04.28. 22:58:35

@west30: Nem lehet mindenert ot hibaztatni,hat azert ne haragudjal meg o a serie a legjobban kereso edzoje,es hetrol hetre ezt a szart kell nezni.Jo ha az egesz szezonban volt ket ertekelheto meccsunk.Ez az inter elleni meccs meg normalis hogy sokaknal kibaszta a biztositekot.Pirlot meg Sarrit ugy basztak ki hogy nyertek valamit.O itt van mar 2ik szezonja es nagyon ugy nez ki hogy iden se nyerunk semmit(ne legyen igazam).Maccabi haifaktol kapunk ki,napoli feltorli velunk a padlot,ami sok az sok.Arrol nem is beszelve hogy a csapat 99%nak fingja nincs hogy mit kene csinalni ha mondjuk hatranyba kerulunk,mert valoszinu a nagy mester arra nem nagyon kesziti fel a csapatot.En is sokaig azert vedtem,meg hogy idovel jobb lesz,de mar lassan lemegy a 2ik szezon is,es semmi nem valtozott.Rabioton kivul gyakorlatilag mindenki a valos tudasa alatt teljesit,hat az kinek a hibaja ha nem az edzoje?

DelPiero2 2023.04.28. 23:20:26

@Leram7: meg Dybalajuk is, aki akkor még nem volt annyira összebalhézva a klubbal.

JuveMI 2023.04.29. 00:07:54

Sandro, Cuadrado, Bonucci... mind-mind kiváló játékosai voltak a Juventusnak egykoron... jelenleg azonban már nem képesek olyat hozzátenni a játékhoz, amivel előre léphetnénk... nagyon remélem, hogy nem hosszabbítunk velük!
Rabiot, Artur Melo, De Sciglio, Rugani... ilyen emberekre nincs szükségünk... 'zsoldosok'... menjenek innen.
Pogba, Di Maria, Milik... nem határolódok el... inkább döntse el egy/az új edző.
Conte/Zidane? ... Nem, nem, soha!
Tudor? ... ám legyen... ha mindenképpen Juventinot akarunk a padra ültetni.
DE remélem, hogy tisztában van a vezetőség azzal, hogy nagyon sok jó edző mozdítható a nyári piacon!
Én személy szerint nagyon örülnék egy 'új húsnak'... ha ez a 'hús' a Nagelsmann-De Zerbi-Italiano sorból kerülne ki.

west30 2023.04.29. 00:59:23

@delpi0823: Szoval te ugy gondolod,hogy ennel a klubnal minden napsutes es szivarvany az edzon kivul?Semmilyen mas problema nincs a klubnal?

alexGicamo 2023.04.29. 06:52:41

Nem értem , miért ragaszkodunk még mindig Alex Sandróhoz ? Már ezer éve kifutotta magát , a helyén már rég egy fiatalnak kén játszania !

venember83 2023.04.29. 06:55:26

@alexGicamo: Sándor Sándor átigazolási díj fizetése nélkül megoldhatja a balhátvéd feladatait, esetleg háromvédős rendszerben is nagyszerűen használható, ahogy eddig, mindössze évi pár millióért. Igazán filléres megoldás...

venember83 2023.04.29. 07:01:21

@west30: nincs minden rendben, de nem lehet folyamatosan mentegetni a top fizetésű mestert rajta kívül álló körülményekkel. Azokat is meg kell oldani, kompetens sportigazgató is kell, tudatos építkezéssel, de az elmúlt két évben mutatott ad hoc játékszervezés, belesz*rok mentalitás miatt ő a közvetlen felelős, tetszik vagy sem.

alexGicamo 2023.04.29. 07:22:50

@venember83: Az nem baj, hogy már ezer éves és rég csapágyasra hajtottuk ?

venember83 2023.04.29. 08:21:40

@alexGicamo: pénzügyi szempontból mindegy.

delpi0823 2023.04.29. 10:35:13

@west30:Egy szoval nem mondtam ilyet.Irtam azt is hogy 2018 ota lejtmenetben vagyunk.De Sarrit meg Pirlot kibasztak egy ev utan.O meg mar itt van 2eve,legmagasabb fizetessel,es a fejlodesnek meg egy picike kis szikrajat se latni,ami sok az sok.Azert mert a jatekunk szar es mindenki forman kivul azert nem hibaztathatjuk mondjuk Calvot mert az nem az o hibaja,azert Allegri es a stabja a felelos.Az hogy a klub anyagilag szarban van mondjuk,na azert a vezetoseg a felelos.Nem azt mondom hogy bitang keret all a rendelkezesere,na de mi ugyanazt a szart jatszuk mindenki ellen kb,legyen az inter az ellenfel vagy mondjuk a lecce......

alexGicamo 2023.04.29. 12:01:21

@venember83: A vezetőség számára biztosan ...

babo0410 2023.04.29. 12:04:56

@Leram7: Sarrinak volt Ronaldoja, meg Dybalája. Bajnokok is lettünk. Pirlonak meg? Volt Ronaldoja egy fél szezonra kb. Aztán csak egy hiszti p-je, mert Pirlo mert olyat kérni, ami neki nem tetszett. De meggyőződésem, ha Dybala egészséges, (egyébként őt se értem, nem akart játszani bezzeg a bulik), sokkal jobbak lettünk volna. Ronaldo mellé nagyon kellett volna Dybala. Ahogy most is.

venember83 2023.04.29. 12:36:35

@babo0410: Allegrinek van Paredese. Na jó, van Di Maria, van Chiesa, van Vlaho. De sokra nem megy velük.

babo0410 2023.04.29. 12:43:51

@venember83: Mennénk. De szar a rendszer. Meg az, hogy van pár jó játékosod nem elég. Taktika is kéne, meg egy sportigazgató, aki olyan játékosokat igazol, akik nagyobb eséllyel fognak jól működni együtt.
Khedirát a blog 90% szidta akármit csinált, ellenben vele működött a kp. Mióta nincs Marotta, kb. azóta sz.r a kp-nk. És ha a kp. jobb lenne, nagyobb eséllyel lennének a támadóink is eredményesebbek.

Thuglife! 2023.04.29. 14:24:56

@west30: épp most viszik el mások a balhét az miatt amit elkövettek, eltiltások formájában.
Volt egy győzelmi sorozatunk tehát a játékosok függetleníteni tudták magukat a pontlevonástól is nem kellene más okokra fogni hogy aki letámad minket,vagy képes elsőként gólt szerezni az viszi a 3 pontot.

Sportigazgató

Ok akkor konkrétan írjuk le azt a nevet!!
Vagy írjuk körül azt a profilt aki ide akarna jönni.akit ide tudna hozni egy sportigazgató ha lenne.
8 aranylabdája volt Juventus játékosnak eddig.
A legutóbbi 2003-ban.van olyan játékunk edzőnk ami vonzó egy ambiciózus játékosnak?
Gondolkozzunk egy kicsit egy játékos fejével is akit megkeres a Juve.Arra van e itt szükség amit eddig csinált a csapatában? Vagy teljesen mást kell megtanulnia?alkalmas e a játékunk hogy kiemeljük az erényeit?De Ligt elmenekült a többi fiatal nem fejlődött semmit Szept. óta.
Nem azért nem tudtunk az elődöntőben negyed óráig kijönni a térfelünkről mert nem volt sportigazgatónk a páholyban.nem kellenek ide kamu állások ha úgyis csak a pénz diktál,(ami nincs?)ingyen zsoldosok jönnek meg a levitézlett játékosaink kapnak plusz éveket.
Semmire nem megyünk egy sportigazgatóval ha Allegrinek hozza a Koulibaly Kanté Firmino féléket.

insieme 2023.04.29. 14:32:16

@venember83: irónia?!
Filléres megoldás:Cambiaso
"Olcsó " Kerkez/10 évre megoldás

insieme 2023.04.29. 14:37:40

@venember83: tény és való, de
A klub mindent rá hagyott, senki nem támogatja
Sajtó előtt, stb mindenkinek mindenről csakis ő nyilatkozik
Miért....
Sztem..amint vége a jogi, gazdasági cirkusznak,
Új vezetőség,,minden szinten csere.
Ikonokat vissza,,del Piero, Chiellini, Barzagli,,Trezeguet, Marchisio...
Lehet hogy Allegri marad...

venember83 2023.04.29. 15:20:33

@insieme: felőlem maradjon, nyilván semmi beleszólásom, de egyre nehezebb elviselni ezt a helyzetet, fogalmazzunk így.

west30 2023.04.29. 16:20:54

Rendeben,amikor vegre hozunk ide egy uj edzot nyilvan minden jobb lesz.Sajnos en ettol sokkal negativabban latom a helyzetet,oszinten nem latom ki vagy kik lennenek azok a szemelyek akik kihuznak a szarbol ezt a klubbot jelenleg.

venember83 2023.04.29. 17:28:45

@west30: hacsak nem Lampardot hozzák, mert ő még a pillanatnyi formajavulást sem tudta hozni a csapatával, pedig ez általában kb. minden edzőnek sikerül.

Kicsit komolyabban: igen, a jogi hercehurca után valószínűleg új vezetőség érkezik, az egyetlen kérdés, hogy addig mennyit veszít a klub azért, mert Allegrit pozícióban hagyják. Gyanítom, hogy a BL-csoportban nyújtott teljesítmény által okozott mínusz túlmutat a mester egyéves bruttó bérén.

Leram7 2023.04.29. 17:40:51

@venember83: Lampard egy olyan hihetetlen legenda, aki most már szerintem oda szülyedt , hogy soha többet nem fog kapni top teamet.

Értem azokat, akik kritizálják Allegrit, nekem sem tetszik a foci, de azért játszott idén sok fiatal és Max mentségére, Kotic, Vlaho, Chiesa, Pogba, Cuadrado nagyon adósak a gólokkal.
Illetve Miretti is 0 gólos, azért már neki is illett volna 2-3 gólt szereznie.

Ha valaki azt mondja nekem szezon előtt, hogy a Danilo + Bremer ugyanannyi gólt szerez, mint Chiesa, Pogba, Kostic, Cuadrado 4-es kiröhögöm. De ez ez szomorú tény.

venember83 2023.04.29. 17:45:53

@Leram7: "Ha valaki azt mondja nekem szezon előtt, hogy a Danilo + Bremer ugyanannyi gólt szerez, mint Chiesa, Pogba, Kostic, Cuadrado 4-es kiröhögöm. De ez ez szomorú tény."

S az vajon nem tulajdonítható nagyrészt a vezetőedzőnek, ha a keret jelentős része, az egyik nyilvánvaló kivétel Rabiot, formán kívül teljesít a szezonban? Értem, hogy Vlaho kutyaütő, de most szinte mindenki az lett erre az évre?

Leram7 2023.04.29. 18:16:38

@venember83: Lehet ez Allegrinek tulajdonítható. De ezt nem fogjuk megtudni sajnos.
Én azon az állásponton vagyok, hogy taktikától, edzőtől függetlenül többet kellett volna rúgniuk a támadóknak.

Kean a maga 8 vagy mennyi góljával egy pozitív eset, mert róla tudjuk, hogy nem focista.
De Chiesa, Kostic, Vlhaovic azért gólokban fájó pontok.

venember83 2023.04.29. 18:34:46

@Leram7: az egész Juve fájó pont számomra mostanra, már Chiesa sem enyhíti a fájdalmat, mert kb. semmi helye/formája nincs, Allegri alatt meg jövője sincs.

venember83 2023.04.30. 06:13:46

Sport Italia: Cristiano Giuntoli vezeti a jelöltek listáját a sportigazgatói poszt ügyében.

De Laurentiis némi kárpótlásért cserébe elengedheti az igazgatót, főleg, ha a Napoli bajnok lesz, és a sportigazgató is lépni szeretne. Egyes lapok szerint már nézelődik is a tulajdonos az olasz szakemberek között.

Más lapok pedig Beppe Marotta visszatéréséről írnak.

Bárhogy legyen, jó lenne iparkodni, mert hamarosan kezdődik a mercato, s csomó meghatározó játékos távozik (Rabiot, Cuadrado), jó lenne valami tudatos építkezésbe kezdeni, nem pedig csupán pénzügyi szempontok alapján foltozgatni.

babo0410 2023.04.30. 11:54:46

@venember83: Én azt olvastam vele kapcsolatban, hogy azért nem érdeklődünk komolyabban iránta, mert nem ő, hanem a segítői azok, akik igazán intézik az igazolásokat. Mi inkább a Napoli tehetségek felkutatásáért felelős szakemberét, Maurizio Michelit szeretnénk megszerezni.
Egyébként olyan források is napvilágot láttak, hogy állítólag mi sem Allegrit, sem a stábját nem küldenénk el jövőre. És ha ez így lenne, az igazi katasztrófa. Ha már a 2. szezon óta nem működik az edzővel a dolog, és csak egyre nagyobbnak látszik a káosz, miben reménykednek? Pedig az edzőnk állítólag elég sok mindenben szabad kezet kapott. Játékosokat kérhet, sportszakmai ügyekben elég erős a szava stb.
Viszont Marotta visszatérésének örülnék. Egyrészt az inter nagyot veszítene vele, másrészt mi egy jó szakembert kapnánk.

venember83 2023.04.30. 21:28:46

Francesco Calvo a DAZN munkatársának: “Allegri megerősítése egy bizonyosság kijelentése lenne, ez a tervünk, és a mester helyzete teljesen megkérdőjelezhetetlen. A projekt 4 évet ölel fel, és ennek a felénél sem járunk.”

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása