Pletykák hétfő estére

koulibaly_kalidou_chelsea_mezben.JPGTegnap a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Juventus kölcsönben visszahozná Olaszországba Koulibalyt, már megtörtént a kapcsolatfelvétel a játékossal, jövőre a Bremer-Koulibaly védőpárosban gondolkodnak a Juve vezetői. A kulcsszavak: olcsó kölcsönszerződés kivásárlási kötelezettség nélkül.

Daniele Longo, a Calciomercato munkatársa  a mai napon folytatta a szálat, a Chelsea szeretné értékesíteni a játékost, és a Juventus tárgyalásokba bocsátkozhat, de csak bizonyos feltételek mellett: egyszerű kölcsönszerződés vagy kölcsönszerződés kivásárlási opcióval. Kalidou Koulibaly ügynöke szerette volna nyáron Torinóba szerződtetni a játékost, és azon dolgozik, hogy a tárgyalási csatornák ismét kinyíljanak.

A TuttoJuve értesülései szerint Massimiliano Allegri csak rendkívül komoly ajánlat esetén hagyná el a Juventust, számára megfelelő klubhoz, ezért nagyon valószínű a Juventusnál maradása.

Az edzőkérdéshez kapcsolódik Ekrem Konur beszámolója, a török mercato specialista szerint Zinedine Zidane készen áll arra, hogy leüljön egy csapat padjára, a célja pedig a szerepvállalás egykori klubjánál, a Juventusnál.

Tegnap a Juventus sorozatban harmadik bajnoki vereségét szenvedte el, amire Luigi Del Neri ideje óta nem volt példa, s egy másik borzasztó mutatót is kiemeltek a lapok, Dušan Vlahović, Arkadiusz Milik és Moise Kean csatárhármas az elmúlt 14 mérkőzés során egyetlen akciógólt szerzett. 

A TuttoSport jó hírekkel szolgált, a torinói sportlap szerint a Juventus Matías Soulé szerződésének a meghosszabbításán dolgozik, a játékos 2026-ig érvényes szerződést kaphat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2218109852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pilsnerurquell 2023.04.24. 21:20:23

"Tegnap a Juventus sorozatban harmadik bajnoki vereségét szenvedte el a Juventust, amire Luigi Del Neri ideje óta nem volt példa, s egy másik borzasztó mutatót is kiemeltek a lapok, Dušan Vlahović, Arkadiusz Milik és Moise Kean csatárhármas az elmúlt 14 mérkőzés során egyetlen akciógólt szerzett. "

Beszédes. Sokan itt meg még mindig azon rugóznak hogy a játékvezetés miért nem hozta le a meccset legalább X-re a Juvénak. Hát elárulom azért mert nem volt mire. Ez a Var ez ilyen. Számtalan példát láttunk már. Visszafújt és érvénytelenített dolgokat egyaránt. Plusz itt ugye Milik szabálytalan volt(ha nem lett volna VAR lehet 1-1, de VAN), pumukli meg elgáncsolta saját magát a 16oson belül. Oszt ennyi.

Egyébként ritkán nézek Premier Ligát, mit tudunk jelenleg erről a szép szál tagbaszakadt kulibali csávóról? Beválhat?

Pilsnerurquell 2023.04.24. 21:23:22

*mondjuk ez hogy a juventus elszenvedte a juventust ez kicsit érdekesen jön ki de annyi baj legyen XDDD

Wizzurah 2023.04.24. 22:42:10

Fingom sincs miért a sporting meccshez rakta a hszem lol:

Wizzurah bácsi reagálása a hétfő esti pletykákra:
Koulibaly: Minek? Max cserének Bonucci és Rugani helyett, de hogy szerintem meg a Bremer-Gatti vagy Danilo belső védőpárossal kéne kezdeni az tuti és ingyen lenne, mert már itt vannak....

Allegri: Kérem, valaki tegyen le egy komoly ajánlatot, kérleeeeeeeek. Takarodjon. Bár szerintem sem Zidane lenne a megoldás ide, de bárki jobb a kóklernál, bárki!

A csatárjaink: Jók lennének de a kókler miatt nem, ettől függetlenül szerintem már nincs a klub abban a helyzetben, hogy 90 milliós csatára legyen. Kean miattuk nem lő gólt, no Kean, no Party! Olasz, fiatal, egyformán suták, akkor már az szóljon mellette... Még így is több pontot köszönhetünk neki, mint a másik kettőnek összesen....
Soulé hosszabbítás oké, mindemellett szeretném kezdőben látni jövőre a nagy csapatban Cambiassot, Rovellát, Iling Junior kedvencemet és Ildizt is és Huijsen (amúgy meg inkább ő legyen a cserevédő, mint egy kivénhedt Koulibaly)

Tovább pletykálnék: Rabiot akkora fizuért nem kell, Arthur is jön vissza hurrá. A lengyelt is el kéne patterolni, Perin tökéletes, Cuadradot is el kéne patterolni bár 1 év még oké, Alex Sandrot viszont páros lábbal kéne elzavarni.

Tuti csak 15-öt vontak le? Most néztem az Atalanta-Romát is, igen jó eséllyel a visszakapott pontokkal sem lesz BL, nem tudnánk kárpótlásként még kérni öt pontot kb? Ha már a pályán nem megy, valahonnan szerezzünk pár pontocskát.

2023.04.24. 23:51:08

@Pilsnerurquell: ha a PL-t nem is nézed, kb 7-8 évig a Napoli meghatározó játékosa volt, legjobb védő címet is kapott, tán nem is egyszer. Akkor a Seria A-t sem követed? Mert őt nem lehet nem ismerni.
Egyébként nem kéne jönnie. Jó védő, meg minden, de szívesebben látnék újra egy olasz magot a védelemben, és Gatti megfelelő lehet egynek.
Ruganiért sosem voltam oda, a tegnapi meccsen azért belopta magát a szurkolói szívemben.
Szóval nem rossz Koulibali, 10 misiért és 2 milliós fizetésért jöhet:):):)

west30 2023.04.25. 01:19:11

Koulibaly egy hatalmas nem,ujabb hanyatlo jatekos magas fizetssel akit nem lehet majd evekig kirugdalni a klubtol.Allegrinek pedig mennie kell sajnos,hiaba a korulmenyek ,ami megy a csapatnal az valalhatatlan.

Shyr Kahn 2023.04.25. 01:25:28

En Zidane-t szivesen latnam. Sajnalom, de ez nem ugy tunik, hogy mukodik Allegrivel. Ket ev alatt semmi fejlodest nem latok a csapaton (igaz mostanaban csak az osszefoglalokat neztem, de a forumhangulatot nezve nem veszithettem sokat) es az is beszedes, hogy az elozo 14 merkozes soran egy azaz egyetlen egy akciogolt tudtak a "kiemelt" csataraink szerezni.
A tippem az, hogy ha az EL-t megnyerjuk (amire nagyon kicsi eselyunk van a jatekunk alapjan), akkor valahogy itt fogjak tartani Allegrit.

Csak a BL helyet ne veszitsuk el.

venember83 2023.04.25. 04:56:14

@Wizzurah: a kósza kommentet kigyomláltam, csak ez maradt meg.

Zsltrk977 2023.04.25. 07:15:32

@Pilsnerurquell:
Azóta nézek PL meccseket folyamatosan , amióta létrejött (1992). A nagycsapatok meccseit leginkább, így a Chelsea mérkőzéseit is.
Nem kell ide Koulibaly. A Chelsea miatta is áll ott a tabella 11. helyén. Olyan hibákat csinàlt a meccseiken ( persze nem csak ő) amik pontokba került. Lehet a Seria A-ban volt év védője, bàr nem tudom hogy miért, mert szerintem nem nagy szám. Gattit jobbnak gondolom ill. nem rosszabb mint Koulibaly.
Iszonyatosan kellene már egy jó sportigazgató egy jó scoutcsapattal mert ami jelenleg folyik a klubnál az katasztrófa.

venember83 2023.04.25. 07:57:27

@Zsltrk977: ami folyik, az a költséghatékony biztosra menés/alibizés, ami elvileg/látszólag olcsóbb. Gyakorlatilag meg nem az, mert az ingyen érkezők ingyen távoznak, vagy egyszerűen a visszavonulás előtt az utolsó komoly klubjuk a Juve. Mondjuk a vezetőség képes ezt a veszteséges/nullértékes távozást nagyon komoly átigazolásoknál is eljátszani, lásd Pipita minden tekintetben méltatlan távozását a kilencvenmilliós kivásárlása után.

JuveMI 2023.04.25. 08:24:47

Hát... ha kell egy kiégett exnápolyi zsoldos... akkor tényleg van baj... mondjuk feketejogi aktivistát még tud játszani... kh-t már nem.
Inkább hozzuk Nagelsmann-t... ő majd intézi Gvardiolt (minden pénzt megérne).

delpi0823 2023.04.25. 08:51:08

Ide ne jojjon az biztos.Hanyszor nyilatkozta le hogy soha nem igazolna a Juventusba?Ilyen ember nem kell az biztos.Erdekes most jok lennenk mikor mar senkinek nem kell........

Attilio79 2023.04.25. 09:53:14

Újabb öreg zsoldos, aki csak Allegrinek kell. Sem a csapatnak, se a szurkolóknak nem jelentene veszteséget, ha nem kapnánk a nyakunkba.
A tudatos csapatépítés hiányzik!

Juvino 2023.04.25. 15:38:08

@delpi0823: igy igaz! Mult nyaron meg ő nyilatkozta,h a Napoli utan szo sem lehet a Juverol. Ez maradjon is igy!

Leram7 2023.04.25. 15:52:11

Kulibaly remekül kezdett a chelseaben, szerintem ott Tuchel elküldése volt a mélypont.

Szerencsétlen Tuchel kapott túlértékelt Lukakut, aki 2 kihagyott helyzet után visszavágyott az interhez... Majd egy 33+ éves Aubeyangot sérülten, utolós pillanatban. Aztán jöttek a jenki tulajok, akik megcsinálták a bajt, mint anno a MU-nál.
Mert ugye Abramovich, akit még a zsidó és ukrán származása sem mentett meg, továbbá az, hogy próbált békíteni a háborúban... Orosznak volt titulálva a csávó. Így legalább a "békés" USA szerezhetett újabb skalpot európában.

Szóval, ha van eszünk akkor csemegézünk játékosokat londonból. Kb vége van a chesleanek évekre.

steven.h 2023.04.25. 15:56:54

@Leram7: Nyilván egyetértek veled, hogy jelenleg a Chelsea-ből lehetne szemezgetni, mert nem nagyon van olyan játékos ott jelenleg aki ne vágyódna el, de nem hiszem hogy a 30+-os Koulibaly az akit szemezgetni kellene, hanem akkor már inkább egy Kovacic, Mount, Pulisic trióból valaki.

xXPeiperXx 2023.04.25. 16:53:14

Jó, hogy van kéznél egy fejlődő képes De Winter és egy igencsak ígéretes Huijsen... Zavarják már el a rákba Allegrit....

Leram7 2023.04.25. 16:53:39

@steven.h: Én sem hoznám el őt a kora miatt, de azért jobb játékos, mint a szezonja mutatja. Gatti, Bremer, Danilo védősor elég jó. Bonucci + Rugani úgyis marad még 1 évet és valami tehetséges fiatalt szerzünk még talán Sandro helyére.

Kovacic álomigazolás lenne, Mount esélytelen, de őt én is bírom. Pulisic is jó lenne, sőt még Badiashile, Ziyech és még sokan mások is.

insieme 2023.04.25. 21:08:51

@Leram7: Sandro/tőle még lehet hogy Frabotta is jobb/helyére van
Cambiaso,az álom kategória sztem
Kerkez..szép ábránd a szemezgetés, de magas fizu stb.
Inkább a Next Gen és akit lehet vissza

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása