Sassuolo - Juventus: a várható kezdőcsapatok

serie_a_sassuolo_juventus.jpgA Juventus 1:0-ás hazai győzelemmel zárta az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzését, s így előnnyel várhatja a lisszaboni visszavágót a Sporting CP otthonában. Ezt megelőzően a zebramezesek azonban a Sassuolo otthonába látogatnak vasárnap este a három bajnoki pont reményében.

Wojciech Szczęsny csütörtökön idő előtt elhagyta a pályát, s ugyan szerencsére úgy tűnik, semmi komoly probléma a lengyel kapussal, a Goal.com szerint a portugálok ellen remekül beszálló, nagyszerű védéseket produkáló Mattia Perin őrzi majd a kaput.

A Juventus védelmében az első torinói találatát csütörtök este megszerző Federico Gatti, Danilo, valamint Gleison Bremer juthat szerephez. A középpálya szélein Juan Cuadrado és Filip Kostić, a tengelyében Nicolò Fagioli, Manuel Locatelli és Adrien Rabiot szerepelhetnek, elöl Ángel Di María és Arkadiusz Milik próbálja majd bevenni a Sassuolo kapuját.

SASSUOLO (4-3-3): Consigli; Zortea, Erlic, Ruan, Rogério; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Pinamonti, Laurienté.

JUVENTUS (3-5-2): Perin; Gatti, Bremer, Danilo; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostić; Di María, Milik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9118102444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuveMI 2023.04.14. 22:13:27

Pogba és Vlahovic hol van? Megunták a 'taktikát'??

JuveMI 2023.04.15. 08:05:40

@Pogboom: Próbálom jóindulattal nézni a dolgot.... szóval hol vannak? Nem sérültek... Ha még mindig nincsenek 100% közeli fizikai állapotban, akkor milyen munkát végzett velük a stáb? Vagy annyira erős a kezdőnk, hogy nincs helyük benne?
Végignéztem Pogba agóniáját a Unitedben... írtam is szezon elején (vissza lehet keresni), hogy ilyen játékrendszerben nem sok kedve lesz játszani! Vlahovic, Paredes dettó.

Pilsnerurquell 2023.04.15. 09:44:51

Ez nem kedv kérdése. Ez a munkahelyük. Profi labdarúgók. Ha valóban ilyenek mennek a csapatnál akkor meg aztán végképp békén lehetne már hagyni Allegrit. Ő a főnök. Más a szívét lelkét kitenné hogy a Juventusban játszhasson, nemhogy még nyavalyogjon.

Jó hogy nem már bemegyek a munkahelyemre és megmondom a górénak hogy figyelj, én így és ezt meg azt amúgy akarom csinálni mer nekem ez nem tetszik. Hol élünk....? Vannak persze játékosok akikre külön taktika van szabva, és be is jön nekik, de ez nem áll mindig mindenhol. Túlságosan el vannak kényeztetve már ezek a sztárocskák. Amit az edző mond az van és kész. Ha nem tetszik el lehet menni.

Pogboom 2023.04.15. 10:08:17

@Pilsnerurquell: szerintem ez egy várható kezdő csapat, nem pedig a meccsre nevezett teljes keret.

Pogboom 2023.04.15. 10:09:50

@Pilsnerurquell: Imádom hogy ilyen sokan hivatalosak a Juve edzésekre és mindent is tudnak.

Lanzafame 2023.04.15. 10:43:03

@JuveMI: Allegri valószínűleg úgy látja, hogy Milik jobb játékos, mint Vlahovics.

Fifában tényleg jobban mutatna Dusan, de az az igazság, hogy Miliknek jobban fekszik ez az esetleges szenvedős borzalom, amit egyesek futballnak látnak.

Bundesz 2023.04.15. 11:25:12

@Pilsnerurquell: Mikor ébred már fel mindenki, hogy Allegri egyre jobban kormányozza a zuhatag felé, az általa vezetett hajót!! Ő rakta össze a nagyját, ő kérte a Parádést, Pogbát stb.. Most komolyan úgy érzed, hogy jól csinálja, Dybala, De Light, és sokan mások nem akartak ebben tovább részt venni, mert Allegri mostanra a teljes elképzelés hiányában van, kizárólag a régi dolgokat próbálgatja! Abszolút nem akarom bántani, mert vártam vissza, de lássuk már be, hogy ez a minden meccs egy ki-ki meccs az utolsó helyezett ellen is, ne vicceljunk már! A legnagyobb baj, hogy senki sem akar majd ide jönni edzőnek... Elkannak remélem maradt még valamennyi esze, és a szezon végén ide hoz egy fiatal edzőt, vagy olyat, aki nem ezt erőlteti, mert minden játékos el fog innen menni, nem tudnak fejlődni, csak visszafelé!!!!
Szóval fiatal támadó felfogású edző, és adjunk neki két szezont legalább egy jó csapat építésre! Úgy gondolom Allegri mostanra a tűzoltás feladat után, nem tudja megugrani az építkezés folyamatát!

delpi0823 2023.04.15. 11:37:50

@Lanzafame: Hat nekem nagyon nem ugy tunik hogy Miliknek jobban fekszik.A Sporting ellen o is eltunt ugyanugy.Az az igazsag o is az elejen volt jo mikor meg vitte a lendulet,mint Vlahovicot is amikor ide igazolt.Aztan szepen lassan mindenki belefasul ebbe a szarba az az igazsag.De en pont ezt irtam ha Allegri marad,akkor vegyuk meg Miliket es adjuk el Vlahot nagyon gyorsan amig van erteke,mert ha lehuz meg egy ilyen szezont Allegrinel akkor majd kb 40ert se fogjuk tudni elpasszolni.Hozhatnank ide Haalandot is,ilyen felfogas mellett o se termelne 15golnal tobbet abban biztos vagyok.........Amig ilyen a jatekfelfogasunk addig teljesen folosleges ilyen luxuscsatarokat igazolnunk mert semmi ertelme.Ha Allegri marad Milik,Kean kettos tokeletes lesz elore,igazabol teljesen mindegy ki a csatar szenvedni fog,akar egy ures sorosdobozt is lerakhatnank elore..........Ami pozitivum ebbe a rendszerbe hogy sokszor hozunk le meccseket kapott gol nelkul amit nem lehet Allegritol elvenni.De o ezt tudja valoszinu,ezert ragaszkodik ehhez annyira.

Lanzafame 2023.04.15. 12:20:10

@delpi0823: lehet, jogy igazad van Milikkel kapcsolatban. Kiderül majd, egyelőre most tért vissza, talán belejön. De szerintem nyár óta érezhető, hogy Allegri jobban bízik benne.

A többivel egyetértek, azt viszont nem tudom elfogadni, hogy Allegrit azzal mentegessük, hogy kevés gólt kapunk. Ez a Juventus, nem a Spezia, Allegri pedig a világ egyik legjobban fizetett edzője, ehhez képest annyit tud elérni minden egyes meccsen, hogy 5-4-1-ben betolja a buszt mindenki, a kicsik ellen is, aztán reménykedünk, hogy lesz 2-3 szöglet. Ez nem méltó ehhez a klubhoz.

delpi0823 2023.04.15. 13:01:56

@Lanzafame: En nem mentegetni akartam ezzel,de amit jol tud csinalni azt is el kell ismerni,es ebben tenyleg jo.Mert itt ket veglet van ezen a blogon,valaki szereti valaki meg utalja.Azert amiben jo azt ne vegyuk mar el tole.Ha hozunk mondjuk egy tamadofelfogasu edzot akkor meg lehet ugy nyeljuk majd a golokat mint kacsa a nokedlit,akkor meg majd az lesz a baj.Olyan edzo kell sztem aki megtudja talalni a koztes allapotot(ami persze nem konnyu).

Andras74 2023.04.15. 13:52:58

@delpi0823: ezt a védelmet nem lehet magára hagyni. Ha nem védekezünk csapatként, annyi gólt kapunk, amennyir biztosan nem tudunk rúgni.
Szerintem kényszerből van ez a mostani taktika.

delpi0823 2023.04.15. 14:17:17

@Andras74: Ez sztem hulyeseg.Mert ha meg Bonucci jatszana aki tenyleg ugy fordul mint a csuklosbusz akkor talan meg lehetne erre fogni.De Bremerbe is meg Gattiba is van sebesseg,meg Danilo se annyira lassu sztem.

Thuglife! 2023.04.15. 15:11:22

@Andras74:
"Szerintem kényszerből van ez a mostani taktika."
Ez az amikor elfogultságból védünk valakit anélkül hogy utánanéznénk vagy mások véleményét is figyelembe vennénk.
Allegri az újonc Cagliarival 2008/9-ben 15 győzelmet ért el.akkor még volt benne spiritusz az edzők megszavazták a legjobb edző díjra.egy apró érdekesség: a 15győzelemből 7 volt 1-0-s győzelem.ok benn tartott egy újonc csapatot ez még csak egy érdekesség.köv szezonban kirúgják de a Milan látott benne valamit...2010-ben bajnok is lett a milannal.de itt csupa olyan játékossal akivel lehetne színezni a játékot,a 24 győzelemből 8 lett 1-0-s.ennek fényében már össze lehet vonni a szezonokat.az idei szezont látjuk...
Nem történik más mint leporolta a bennmaradásért küzdő Cagliari taktikát,ami még a milános klasszisokkal működött (bár nem hiszem hogy tetszett nekik).
Mindezt a kiscsapat -felfogást/taktikát egy rekordbajnok,olaszban dominálni akaró klubnál.
És mégvalami.az hogy ugyanazt alkalmazza minden csapatára az arra is bizonyíték hogy nem a játékosok adott jellemzői/képességéhez igazítja a taktikát.tökre mindegy ki jön ide alá játszani.

Vergilius1897 2023.04.15. 18:50:18

@Thuglife!: Nagyvonalúan kihagysz laza 5 évet amikor először volt a csapat edzője

Rocky80 2023.04.15. 20:09:31

@Thuglife!: te kivel akarsz dominálni amúgy?

- védősor: harmincikszéves Sandro és Danilo (az áldomina, tojógalamb, folyamatosan sérült Bonucci), meg a középhátvéd pályafutása elején álló Gatti és Bremer - Rugó ugye nem nagyon játszik, de ő se egy alfahím, na;

- középpálya: a menekülökalabdaelőlregista Locatelli, a most a nagycsapatba épülő Fagio meg az élete szezonját futó Rabiot, aki talán ebből a hármasból jelenleg! alkalmas lenne;

- elöl meg a magát kereső Vlahovic, a most felépült Milik, meg a nyilván szintén alkalmas Di Maria, amikor nem sérült...

Ezzel a gárdával aztán szét lehet csapni mindenkit!

Kihagytam De Scigliot, Cuadradot, Kosticot mondjuk. Utóbbi kettő talán, habár Cuadrado egyik legfőbb fegyvere még mindig az, hogy várja hogy hozzáérjenek és elessen. @Lanzafame:

Nyilván Bremer meg Gatti b*szó lesz, már most is villantanak, de azért még mindig az "öregeké" az utolsó szó a védelemben gondolom.

Nekem nem tűnik úgy, hogy ez jelenlegi állapotában egy mentálisan bika, dominánsan fellépő csapat lehetne.

@Andras74: @Vergilius1897: +1

@Lanzafame: persze, hogy nem méltó, csak ez nem Allegri hibája, ebben nem értünk egyet!

Thuglife! 2023.04.15. 20:49:36

@Vergilius1897: mint írtam,leporolta a cagliaris kiscsapat hozzáállást.nem sikerült értelmezni.nem a biográfiáját akartam felidézni.
@Rocky80:
Persze ha 10 meccses veretlen széria van akkor jó az edző...ha kikapunk az első csapattól aki letámad akkor szar a keret...szerintem meg fordítva van.

venember83 2023.04.15. 21:31:39

@Lanzafame: légy türelmes. Pár év s világverő csapat lesz a Juve.

Rikoo 2023.04.15. 22:57:25

@Rocky80: Engedd el, nincs értelme ezen vitatkozni.

Rocky80 2023.04.15. 23:20:34

@Thuglife!: szerintem meg ez sem, az sem igaz teljesen. Az igazság valahol félúton van.

2023.04.16. 00:25:57

@JuveMI: Pedig lehetne. Sőt, ha megfigyeljük ebben a rendszerben inkább a középpályások dominálhatnának, és erre Pogba képes lenne.
DeZerbi sikerrel vette a Chelseat. Ha a két elmaradt meccset hozzák, akkor most az 5-ik lenne a tabellán. A Brighton.

NagyonJuve 2023.04.16. 14:00:08

@Rocky80: mondjuk de zerbi 19, 20 éves játékosokkal dominál a premier liga nagycsapatok ellen is.

Rocky80 2023.04.16. 15:53:33

@NagyonJuve: nem vagyok otthon a Brighton ügyében, csak az eredményeiket meg a tabellán elfoglalt pozíciójukat látom; de ez megsüvegelendő mindenféleképpen! Sőt, imádnám, ha Allegri után ő lenne nálunk és megpróbálna valamit kezdeni velünk is, meg támadójátékot kialakítani nálunk! Ha meg esetleg nem, jöjjön valami német edző, bírnám!

Visszakanyarodva, megint más, ha az egész csapat (vagy a többség) fiatal úgymond és úgy dominánsak, mert a többség az! Nálunk ha megnézed a fiatalokat, akkor: Fagio-Soulé-Miretti-Iling-Kean-Barren egyik sem úgy tűnik nekem, hogy erre képes lenne a személyiségéből fakadóan.
De ott van Gatti például: benne látom ezt! Csak ő is ugye most érkezett, sokadik a sorban a hierarchiában a posztját tekintve, nyilván nem az ő szava/cselekedete lesz a vezérvonal a pályán.
Vagy ott van Bremer: benne is látom ezt! Talán Fagioban is ilyen csendes vezérként mint Pirlo.

Láttam már párszor a meccseinken, hogy Cuad meg egy fiatal rúghatná a szögletet, erre mindig a fiatal kullog el, mert mondja neki gondolom, hogy "majd én rúgom, kicsi!". Megint más, ha két egykorú menne oda és ők döntenék el.

venember83 2023.04.17. 21:42:15

@Rocky80: "majd én rúgom, kicsi!"

Lassan eltakarodnak a szenátorok, ha az Úr is úgy akarja, s akkor talán a légkör is más lesz. Persze ha nem szerződtetnek újakat a visszavonuló régiek helyett. Bonu, Cuad, Alex Sandro, Szcz, mindnek lépnie kell lassan a megújuláshoz. Hogy ne csak mindig Allegrire fusson ki a szükséges-változás-szele sor.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása