Landucci: „Nem akarunk vitát generálni”

landucci_marco_dazn_serie_a_meccs_utan.JPGA Juventus az Olimpico gyepén alulmaradt a Lazio ellen 2-1-re, Adrien Rabiot még tudott válaszolni Sergej Milinković-Savić találatára, ám Mattia Zaccagni góljára már nem volt válasza az Öreg Hölgynek.

„A bíró dönt. A Juve szurkolói szerint szabálytalanság volt, a Lazio szurkolói szerint nem, de az egyetlen vélemény, ami számít, az a bíró véleménye.” - kezdte az értékelést Marco Landucci a DAZN munkatársának, miután az első hazai gólt megelőző lökésről kérdezték Massimiliano Allegri jobbkezét.

„Annyit tudok mondani, hogy az első félidőben nem ugrottuk meg a szintet, a szünet után pedig sokkal jobban teljesítettünk, megérdemeltünk volna még egy gólt, és a döntetlen lett volna az igazságos eredmény.

Szokás szerint elfogadjuk a pályán született eredményt. A védőink megfelelő pozícióban voltak, ha a bíró a sípjába fúj, akkor vége az akciónak, de nem ez történt. Nem akarunk vitát generálni ezekből a dolgokból.

Federico Chiesa és Leandro Paredes jól állt be, jó második félidőnk volt, de hiányzott a gólt, és ez nem részletkérdés.

Soha nem volt a keretben együtt Federico Chiesa és Paul Pogba, Fede lényegében kihagyott egy évet, most kezdi visszanyerni az erőnlétét, és ez a ma esti egyik pozitívum, mivel vele több különböző rendszert is játszhatunk. A második félidőben visszaálltunk négyvédős rendszerre, és jól sikerült, kár a bekapott gólért, de kialakítottunk több helyzetet is az egyenlítés érdekében.

Vlahović? A csatároknak gólokra van szükségük, és azt is kijelenthetjük, hogy ma nem nyújtottunk számára kellő támogatást. Mindannyian kicsit puhák voltunk az első félidőben, és több szerelést kellett volna bemutatnunk. Ahogy a főnök mondani szokta, meg kell nyerni ezeket a párharcokat. Beszéltem vele a meccs után, és azt mondta, hogy a második félidőben jól teljesítettünk, de az elsőben többet kellett volna nyújtanunk, de ezzel már tisztában voltam.”

Ángel Di María az első félidőben kissé szenvedett, de a játékrendszer váltása után mintha jobban teljesített volna.

„Szerintem mindenki jobban teljesített a váltás után. Mindenki ismeri, milyen kvalitásokkal rendelkezik Ángel, kicsit szenvedett az első félidőben, de gondokat okozott a Lazio számára a másodikban.

A fellebbezés a 15 pontért? Mindig optimistának kell lennünk, meg kell várnunk az ítéletet, tudjuk, hogy 59 pontot gyűjtöttünk a pályán, de jelenleg 44 pontunk van hivatalosan. Várunk, s meglátjuk, mi lesz az ítélet.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr618098052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuveMI 2023.04.09. 09:27:09

Ha a játékrendszer váltása után mindenki jobban teljesített... akkor miért nem kezdünk eredetileg úgy? Ezt a dumát is hallhatjuk rengeteg alkalommal... még sincs változás... és ez az egyik legnagyobb baj!

SuperTrezi 2023.04.09. 09:31:00

Vlahovics lassan eltalálhatná a kaput fejesből, talán akkor nagyobb esély lenne a gólra, mint a folyamatos mellé- és föléfejeléseivel.
Amúgy a meccs nagy részében kutyák voltunk. Szerencsénkre a második félidőre nem egy megérdemelt 0-3-mal fordultunk, de látható volt, hogy itt levernek minket, ha nem lesz látványos javulás. Hát nem lett.

Pilsnerurquell 2023.04.09. 10:30:18

@JuveMI: Ezt úgy hívják taktika. Én se rontok az ellenfélnek fifában pl mert nem hiányoznak a benyalt gólok hátul. Az más ha menni kell előre mint a meszes mert hátrányban van a csapat.

Kiváncsian várom a Sporting elleni meccset ami egy igazi csemege lesz.

orwelll1 2023.04.09. 21:36:05

@Pilsnerurquell: de miért kell megvárni, hogy hátrányba legyünk? Ez egy szar taktika.

Egyébként a vicc az, hogy Mariska bármennyire is szenvedett, mert szenvedett rendesen, mégis talán a meccs legjobbja volt. Várjunk az a baj, hogy ez nem vicces, hanem elkeserítő.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása