Allegri: „Nagyon jól játszottak a srácok”

allegri_massimiliano_kabatban_mosolyog_el.JPGA Juventus a Freiburg ellen nyerni tudott Torinóban, Filip Kostić beadását Ángel Di María értékesítette, azonban az Öreg Hölgy egygólos előnye komoly veszélyben volt az utolsó percekben, amikor a Freiburg betalált nagyjából egyetlen helyzetéből, ám a videóbíró érvénytelenítette az egyenlítő találatot kezezés miatt.

„Szerintem a srácok nagyon jól játszottak ma este, nagy intenzitással, jó technikával, és szerencsénkre az ellenfél gólját kezezés előzte meg, ellenkező esetben a Freiburg egyetlen helyzetével egyenlített volna.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia számára.

„Amin javulnunk kell, az az utolsó passz, mivel sokszor rossz passzt vagy időzítést választunk, s ezek a dolgok alapvető fontosságúak, ellenkező esetben az ellenfél visszarendeződhet. Megtörtént ma párszor, és beszélgettem Moise Keannel is erről, mert neki is ki kellett volna ugratnia Juan Cuadradót. Ezen a szinten ezekben a dolgokban nem lehet hibázni.

Nem lesz egyszerű a visszavágó, de a számos kialakított helyzet miatt bizakodó vagyok. A visszavágón többet kell majd kezdeményezniük, ami nekünk több területet ad majd, és nekünk ezt ki kell majd használnunk. A helyzeteket jobban kell értékesítenünk, mivel a kialakított helyzetekhez képest a szerzett gólok száma nagyon alacsony.”

Romeo Agresti a meccs után arról számolt be, hogy Alex Sandro izomsérülést szenvedett, és vasárnap nem lesz elérhető, míg Federico Chiesa a jobb térdében érzett fájdalmat, Ángel Di Maríánál viszont izomfáradtság jelentkezett.

„Federico Chiesa egy szúrást érzett, mindannyian reméljük, hogy ez semmi komoly. Holnap meglátjuk. Jelenleg mást nem tudok mondani, mert nem tudok semmit. Nem találkoztam vele a meccs után, mert doppingtesztre kellett mennie.

Ángel Di María intenzív 90 percet hozott ma, szerintem görcs jelentkezett nála, holnap meglátjuk, mi a helyzet vele.

Pár játékos kiesett, Fabio Miretti csak ma tért vissza, s csak egy félidőt bírt. Leo Bonucci is jól játszott, kár, hogy Moise Kean nem játszhat vasárnap egy nagyon, nagyon nehéz és számunkra nagyon fontos meccsen, mert a bajnokságban vissza kell térnünk a győztes útra. Amint elérkezünk a rangadókhoz, bármi megtörténhet. A Sampdoria ellen az a fontos, hogy megfelelő hozzáállást mutassunk, a játékosoknak ezekben a helyzetekben áldozatokat kell hozniuk a csapatért.

Paul Pogba? Vannak bizonyos szabályok egy olyan csapatnál, mint a Juventus, és ehhez mindenkinek tartania kell magát, különösen a tapasztalt játékosoknak. A sorozatban való hosszú szerepléshez kell technika és minőség, de leginkább tartás és morális erő. Szerencsére Paul Pogba ma időben érkezett, azt hiszem, szóval holnaptól ő is bevethető lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2818068368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2023.03.10. 06:48:52

Melyik meccset nézte a mester?
Egy normális, gyors támadást nem vezetett a csapat és nem a Real volt az ellenfél. Az EL győzelemhez ennél több fog kelleni a pályán.
Chiesa jó lenne, ha felépülne teljesen, szükségünk lenne a szalag sérülés előtti teljesítményére.
Pogba? Komolyan lehet még venni 1 év kihagyás után?

Zsltrk977 2023.03.10. 06:50:24

Hát ha neki ez a jó játék, akkor itt semmi komoly eredmény nem lesz amíg ő a menedzser. 1-0 után megint ugyanaz deffenzív szutyok ment. És örülhetünk, hogy a Freiburg gólját nem adták meg (teljesen jogosan) a kezezés miatt.
Komolyan kötelezően megnézetném vele a Liverpool-Manchester United (7-0) meccset, hogy lássa milyen a jó játék egy csapat részéről.

ACE12 2023.03.10. 07:15:54

Nagy intenzitással???? Ember....tekertem elore a meccset de még akkor sem ért el olyan sebességet mint mondjuk egy Fulem-brajton meccs..

venember83 2023.03.10. 07:36:07

@Zsltrk977: "akkor itt semmi komoly eredmény nem lesz amíg ő a menedzser."

Szerinte a BL-hely megszerzése felér 3 scudettóval, 3 scudetto meg egy év alatt csak komoly eredmény, nem?

Thuglife! 2023.03.10. 08:52:02

Úgy érzem magam a Juve meccsekkel mint amikor filmet töltök le és megnézem,rászánok az élwtemből 2 órát.
99%-ban azt mondom utána de jó hogy nem fizettem a moziban/streamen ezért a szarért!

Gaben Smith 2023.03.10. 09:02:57

Ez az ember mindent megtestesit amit utal egy szurkolo a csapata edzojeben.
Nem akartam nézni a meccset igy is lett .(halisten)
Par gondolat viszont nem hagy nyugodni.
Pogba keretbe sem volt elvileg elkesett valahonnan , valaki komolyan tudja venni meg ezt a palit? A legnagyobb luzerseg volt visszahozni ,ujra az ingyen szar elv menten gondolom megint azt a polipot lattak a vezetosegben aki x eve elment csak azota egy oreg,serulekeny,besult,instamajom lett.
Nem kellenek az ilyen emberek.
A masik , hogy Chiesa megint nem egeszseges. Nem latok a szinfalak moge h mi a baj valojaban de mar eleg bosszanto.
Ahogy az is hogy itt a jatekosok nem tudnak 3 meccset lehozni zsinorban ugy h ne legyen bajuk. Most vagy nalunk szinte mindenki allatorvosi lo vagy valami nagyon nincs rendben a felkeszitesben.
Az nyugtat ,hogy mar kevesebb van a szezonbol mint ami eltelt igy egyre kozelebb a nyar ami vizvalaszto lesz.(Allegriout)

Zsltrk977 2023.03.10. 09:13:52

@venember83: hangsúlyozzuk ki, hogy szerinte! De még a 4. hely is ami Bl indulást ér 12 pontra van. Amit pont a Róma foglal el jelenleg. Akik ellen nyerni kellett volna hogy „csak" 6 pontra legyünk tőlünk. De ugye nem ez nem sikerült egy amúgy semmit nem mutató fővárosiak ellen.
Nyilván ha visszakapnánk a 15 pontot, akkor az 50 ponttal jól állnánk, de még az se jelentené biztosan a Bl helyet (47 pontos Róma és Milán van a 4-5. helyen)mert még lesznek nehéz meccsek, és ilyen játékkal messzire nem jutunk.

venember83 2023.03.10. 09:19:40

@Zsltrk977: "mert még lesznek nehéz meccsek, és ilyen játékkal messzire nem jutunk"

Majd akkor összekapják magukat a srácok.

Lanzafame 2023.03.10. 10:34:18

Az, hogy most nem szoptuk be a szokásos gyökér gólunkat 1-0-nál, az a szerencsén múlott. Pontrúgás után történt ugyanis, ami az edző hibája is.

Ha ez a jó játék, vagy egyáltalán ez egy játék volt szerinte, akkor érdemes lenne elkezdenie futballt és más bajnokságokat nézni. Vagy akár BL-t, bár az már biztos nem olyan érdekes, miután ősszel kiestünk.

Vagy ha az a "jó játék", hogy Di María 35 évesen éppen jó napot fog ki, akkor az siralmas.

2023.03.10. 11:21:46

"Nagyon jól játszottak a srácok." Na, ezért nem lesz itt normális, nézhető foci, amíg ő itt van. Én képtelen vagyok már végignézni egy meccset is. Unalmas, szar, nézhetetlen az egész.

insieme 2023.03.10. 17:47:54

@venember83: Ch. Günter a Kicker nek::::ilyen minőségi focit a Bundesliga ban nem játszanak,,
,csak a Bayern hez lehet hasonlítani........

steven.h 2023.03.10. 17:53:12

Igazából a tegnapi meccsel pont nem volt akkora gond, mint előtte sokkal. Ha csak ezt hoznánk minden meccsen a bajnokságban is, arra is azt mondanám, hogy ez a minimum, de akkor nem hiszem hogy a -15-tel is gond lenne a BL indulás. 20 kapuralövése volt a csapatnak, ilyen maximum akkor volt ebben a szezonban ha 4-5 meccset összeadok, de lehet még kis számot mondtam. Hirtelen tudott mindenki futni és küzdeni... legalább ennyit.

A legnagyobb gond, szubjektíven, szerintem az hogy ki van adva hogy az EL a fő, és akkor mindenki erre összpontosít, de az nem megy úgy, hogy csak az EL-re csúcsformában lesz valaki, ahhoz konstansan kellene hogy pörögjenek azért...

Másfelől, kövezzetek meg, szokás szidni itt a brazil 3-ast hátul, de miután beállt Bonucci, megint lehetett látni a megtorpanást a csapaton, a rúgott gól után meg főleg. Látszódott a közvetítésen hogy Allegri mutogat hogy menjenek feljebb, támadjanak, Bonucci meg kb folyamatosan az ellenkezőjét csinálja, a csapat meg megy vele, ezzel fedve a korlátait. Ha Rugani vagy Gatti jön be, azzal jobban járunk, mert Bremer legalább nem azt játsza mint Bonucci. Nekem már az megnyugvás lenne ha ő nem lenne, mert tényleg pont elég szr a csapat így is, de ő még lefelé húzza.

De lehet ezzel csak én vagyok így.

Shaky79 2023.03.11. 12:19:46

Szóljon már valaki ennek a bohócnak, hogy a Juvénál dolgozik és nem Salernitánánál! Ez jó meccs egy Juvénak, könyörgöm ez melyik bolygón él!!! Nagyon leadtuk a szintet ezzel az edzővel, de az előző érában is a világsztárokkal lejtmenetet produkált a Juvéval, ezért kellett akkor is eltakarodnia, ja úgy hogy a fizuját azért megkapta akkor is amikor nem dolgozott!!! Mire számítottak egy ilyen antifocit játszató balfasztólalféktől! Édes Istenem, meddig kell még ezt a szenvedést nézni, elviselni! Ő meg úgy prédikál mintha itt minden a legjobb lenne, ha baj van csak más hibázott ő nem! Tiszta Magyarország komolyan!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása