Allegri: „Bizonyítottuk, hogy csapat vagyunk”

allegri_massimiliano_dazn_mikrofonnal_megfontoltan.jpgA Juventus a városi derbin aratta első idegenbeli győzelmét idén, az összes kiírást figyelembe véve, s ezt követően nyilatkozott Massimiliano Allegri.

„A srácok ma bizonyították, hogy csapatot alkotnak. Szervezettek voltunk, a meccs elejétől irányítottuk a mérkőzést, számos kapuralövésünk volt.” - mondta a mester a DAZN mikrofonja előtt.

„Elégedett vagyunk, különösen mivel ez az első idegenbeli győzelmünk idén, az elmúlt öt meccsből hármat elbuktunk, szóval nam volt egyszerű. A srácok tartást mutattak.

Csalódást keltő ez a legutóbbi sorozat, de olykor egyes helyzetek összejátszanak, és ezek fölött nincs uralmunk. Ma egy első kis lépést tettünk a gödörből való kimászás felé, nem kételkedtem, hogy a srácok meg fogják ezt tenni, most pedig folytatnunk kell.

Az elmúlt időszakban többször találtuk magunkat fordulópontnál. Az egyik a Salernitana ellen volt, mindenki tudja, hogy mi történt azon a meccsen, és a srácok tudták, hogy reagálniuk kell. Nyugodt voltam a padon, mivel láttam, hogy a csapat jó hozzáállást mutat. Korábban is betalálhattunk volna, és volt több lehetőségünk, de ez majd idővel alakul, ahogyan fokozatosan fejlődünk.

A félidőben azt mondtam, hogy amikor a két csatár jobb a védőiknél, akkor folyamatosan keresnünk kell őket. Moise jó meccset hozott, és gólt érdemelt. Leandro Paredes megfelelő szellemiséggel lépett pályára az utolsó öt percben. Folyamatosan beszélek Dušan Vlahovićcsal, még csak 23 éves, mindenki képes még javulni, még a sokat látott futballisták is, hát még az ő korában lévő játékosok.

Egyértelmű, ha nem fut vissza mindenki, amikor elveszítjük a labdát, akkor gond lesz. Ezúttal óvatosak voltunk, és mindannyian dolgoztunk azért, hogy alakzatba rendeződjünk.

A hozzáállás tetszett, ami nagyon más, mint a taktika. Minél több párharcot nyer meg az ember, annál jobb esély mutatkozik a mérkőzés megnyerésére. Bruno Giorgi mondogatta ezt folyamatosan a Cagliarinál, ez bő 30 éve volt, lényegében az ókorban, de a sport nem változott azóta.

Mindenki jól teljesített, először Gleison Bremerrel, majd Leonardo Bonuccival. Három védővel fontos, hogy agresszív legyen a csapat, de jól fogtuk az embert úgy a tizenhatoson belül, mint azon kívül.

A meccs után a srácoknak elmondtam, hogy hazamehetnek, és ma este átölelhetik a szeretteiket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6217955090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino86 2022.10.15. 21:58:38

Okés, mister, azért annyira nem voltunk elájulva a mai produkciótól. Tény, hogy a második félidő egész jó volt. Az is igaz, hogy hajtottak a fiúk, de azért ez még mindig elég soványka. Voltak nagyon gyenge egyéni teljesítmények is. Kean dicsérete nyilván a sajtónak szól, valójában mindenki tudja, hogy a csávó nem igazán tekinthető focistának. Alex Sandro ma meglepően jól játszott. Le van már lassulva, szélső hátvédnek már öreg, de belső védőnek még talán jó lehet 3 védős rendszerben.

Zsinórban több meccsen is nyerni kell, csak akkor tudunk kicsit felzárkózni. Felőlem lehet ilyen keserves 1-0 is, csak legyen meg a győzelem! Forza!

Kukszi 2022.10.15. 22:24:35

Gratulálok a srácoknak!
Szerintem borzalmas gyengék voltak, és óriás mázli a győzelem.
Hátha átlendülnek, bízom benne

venember83 2022.10.15. 22:26:03

Bremer belesérült a mai meccsbe, a napokban kivizsgálják, a bal combhajlító sérülhetett, a DAZN szerint elég negatív előérzet uralkodik a Juventusnál a sérülés kapcsán.

NCSMCS628 2022.10.15. 22:38:07

Roppant gyenge meccs volt,de megvan a 3 pont,ami a lényeg!....és ,hogy Vlahovic a saját helyére adta a labdát többször is,hát....!Kostic beadásai sem jöttek...De ez már csak történelem!Sok a gyenge teljesítmény...

giorgio007 2022.10.15. 22:48:00

Nézzük a jó oldalát: A legrosszabb esetben is 8. vagyunk a forduló végén... pont mint előtte :D

Keniíi 2022.10.15. 22:58:42

@venember83: Csak az kapcsán? :D Alig várom, hogy elküldjék végre Colgate fogsort Agnellivel együtt.

Ze Roberto 2022.10.16. 06:18:18

sziasztok. végre ma volt kedvünk focizni vagy nem is tudom...Allegrinek sajna itt nincs sok babér. Érdekes nálunk mindenki elfelejt focizni. máshol meg kivirágzik meg stabil kezdő lesz jó teljesitménnyel. Zakaria jó volt pl. vagy kuluék. nálunk kuka máshol profi. az is gond lehet hogy talán de csak talán ott kéne játszatni a játékost ahol a pozicioja legjavát adhatja. sajna nem mindenki mehet bárhová mint Cuadrado. szerintem ő még mindig tartja a tempot, szorgalmas és előre hátra dolgozik. ez a csapat kezd csapatra emlékeztetni játékban és ezt jo volt látni. csak előre. Forza Juve

alexGicamo 2022.10.16. 08:08:26

A 3 pontnak örülhetünk, de egyébként nagyon gyenge mérkőzés volt ! Igen , próbálkoztak a srácok, de nem sok sikerrel . Remélem, lesz ez még jobb is !
Bremer sérülése aggasztó ,jobbulást neki !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Pedro32 2022.10.16. 08:54:46

“Ez bő 30éve volt,az ókorban,de a sport nem változott azóta.”
Ebben a mondatban bennevan Allegri Achillessarka. Egyszerűen nemhajlandó haladni a futballal.És szinte mindig tesz egy utalást arra,hogy nem is kell.
Pedig tök jó lenne látni a csapattól variációkat vagy sémákat,jó lenne ha lehetne egy ránk jellemző játékot látni.
Talán nemcsak ilyen talált gólokat tudnánk lőni.Nemértem,hogy miert gondolja azt,hogy kidolgozoot taktikával roosszabbul teljesítene a csapat.Rajta kívül mindenki felismerte,hogy a modern futballban a játékosokat minél több utasitással,segítséggel kell ellátni.
Allegri szembeforgalommal hajt egyedül az autópályán,mert szerinte mindenki hülye.
Örülök a győzelemnek,Vlahovic ismét betalált .Nagyonkevés lehetősége van ,szinte mindig kapunak háttal ,mégis szépen hozza a gólokat eddig.
Szandro középhátvéddé szelidült ,de talán a megkopott gyorsasága miatt ebben a szerepkörben jobban nézett ki.
Bízom benne ,hogy lesz egy pont,mikor a játékosokban jobban kialakulnak az automatizmusok és Allegri válláról letudják venni a taktikát.
Csak az a probléma,hogy ez a projekt döglött.Jövőre kezdődhwt monden előrről és évek óta ez van

supertrezi 2022.10.16. 10:18:04

A jó életbe, én nem ezt a meccset néztem akkor!
Rendben van, a helyzetek alapján lehetett volna ez 4-0 a Juventusnak, de a mérkőzés színvonala inkább azt támasztja alá, hogy egy "irtó gyenge csapatot" 1 góllal kínkeservesen megvert egy "gyenge csapat", szóval a Mesternek ne legyen akkora arca, hogy ne férjen be a következő meccsre a stadionkapun. Ennyi hiba, rossz passz, meg nem értés egy magára valamit is adó csapatnál 5 meccsre is sok. Cuadrado, Kean, Locatelli, Kenny meg még páran a teljesítményük (hiánya) alapján teljesen úgy tűntek tegnap is, mint akik edzőt akarnak buktatni. Kean csótány azt a balról betett labdát, mintha szánt szándékkal lőtte volna méterekkel mellé - legalábbis kísérletet se tett a helyes lábtartásra, hogy kapu felé terelje a ladát. De Cuadrado is inkább a szabotőr szerepében tetszelgett, pedig ő tavaly meg előtte is tudott focizni.
Egyelőre az van, hogy nyertünk most megint 1 meccset. De erre rá kéne tenni még egyet. Meg még egyet. Meg még egyet. És a játék színvonalának is folyamatosan javulnia kellene végre, mert ez lópikula továbbra is. Ezzel a tegnapi játékkal kb. csak ezt a tegnapi ellenfelet tudtuk megverni, másik 15 Serie A-s csapat ellen nem lett volna meg a 3 pont.

Fabrizio 2022.10.16. 10:58:08

Bizonyítottuk? Egy mérkőzés alatt mit Mister? Hja hogy vért köpve, elképzelés nélkül bepréseltünk egy gólt a Toro-nak.
Értem, akkor sínen vagyunk.

delpi0823 2022.10.16. 10:59:16

@supertrezi: En jelenlegi allapotat tekintve a csapatnak meg mondom oszinten azt hittem hogy ez torino,mivel ez egy derby,siman fas........ra huz minket.Nem azt mondom hogy sziporkazott a csapat, de jelenleg minden apro reszsikernek orulnunk kell.A bajnoksagba kovetkezik az Empoli,Lecce duo,oket mindenkeppen verni kene hogy egy kis onbizalommal forduljunk a sinter elleni rangadora.A blt azt hagyjuk is mert az mar eluszott,de lehet jobb lenne ha nem kene az elben se bohockodni mert akkor azert heti 1meccsel,nagyobb sansz lenne a 4ik hely megszerzesere.

Direct_01 2022.10.16. 12:43:33

Nagyon negatívak vagytok, Srácok!

Ez egy rangadó volt és ha kínkeservesen is,de elhoztuk a 3 pontot.Ez megadhatja a kezdő lökést a bentmaradásért folytatott harcban.

Csak így tovább Mister, Hajrá Cremonese!!!

Ja,hogy ez itt a Juventus!? Akkor bocs,nem ide!!!

Idióta barom, hogy lehet ilyet lenyilatkozni. Egyre mélyebbre süllyed a tengeralattjáró.Örülhet, hogy nem kaptunk egy hármast.Amikor pár percre bele pillantottam a meccsbe,azt láttam, hogy be vagyunk szorulva a kapunk elé. Egy ultra mázlista góllal sikerült nyerni.Óriàsi teljesítmény.Gratulàlok!

ZED! 2022.10.16. 13:09:13

Mit bizonyítottál?? Te vadbarom..
Egyszerűen nem kötnek le a meccseink és ez valamit jelent..inkább kezdj el fejlődni, mert amíg itt vagy ezt a fostengert nem vagyok hajlandó nézni.

Köszönöm!

Primo Dimarzio 2022.10.16. 15:18:59

@Direct_01: "amikor pár percre belepillantottam a meccsbe"
Az igazi szagértő.Egy perc alatt megmondja a frankót.Imádom az ilyeneket , akik úgy pofáznak ,hogy semmi rálátásuk.
Ostoba emberek ismérve , minél kevesebb információval rendelkeznek egy adott témában ,annál inkább kompetensnek érzik magukat.
Okosfosás(kodás) helyett ,inkább csendben tanulgassál , bármiről.

Igen egyébként a béka segge alatt van a chemistry, a haifa elleni buko utan , tudjuk ,hogy bárkitől is kikaphatunk , de akinek van minimum egy szeme és minimálisan ismeri a calcio t az tudja ,h 3-0 ás baromságnál nagyobbat is nehezen lehetett volna írni.Egyébként mi értelme ,h meccset se nézel és fröcsögsz?még azokat meg is értem akik kitartanak és végigkövetik a meccseket és aztán rínak ,hogy mi volt ez, mert való igaz mélyrepülés ez nem vitás , de 600x besírni rajta javít ezen?

Direct_01 2022.10.16. 16:56:01

@Rupert28: Igen drága Barátom! Megértem hogy vannak mazochistàk, én nem tartozom közéjük.Az utóbbi pár évtizedben az Öreg Hölgynek voltak jó és rossz pillanataik.Rengetegen kitartottak a csapat mellett, köztük én is.Nem mai motoros vagyok már, de ez a mostani mélyrepülés a legalja. Annyi a különbség a mostani és az eddigi rossz időszakok közt, hogy most a vezetőség se tudja mit tegyen. Allegri nem ide való, fingja nincs mit kellene játszatni.Agnelli keze meg van kötve, mert csunyàn beleállt a FIFA-ba. Óriási bajban van a klub, idióta aki ezt nem látja.

Primo Dimarzio 2022.10.16. 17:22:05

@Direct_01: "Megértem hogy vannak mazochistàk" ez jogos. xD
Leszámítva a kaphattunk volna 3at dolgot ,a többivel mind igazad van.Reménykedjünk benne , hogy ez volt a legalja és nincs további lejtmenet.

Rikoo 2022.10.16. 18:49:23

@Direct_01: Összesen volt 2 kaput eltaláló lövésük az egész meccsen, hogy kaphattunk volna ki 3-0-ra.
Milinkovic-Savic volt talán az egész meccs legjobbja a 7 védésével.
Ki kellett volna használni a helyzeteinket és akkor nem csak 0-1 lett volna.

Andras74 2022.10.16. 19:00:57

@Rikoo: azt gondolom, örüljünk a 3 pontnak. Egy góllal mindenképpen jobbak voltunk. Remélem, ezzel elindult valami! Jön két nyerhető meccs a bajnokságban. Ki kéne használni!

Galbandi 2022.10.16. 22:18:23

Ez egyszerűen hihetetlen! Végre nyerünk egy fontos meccset, erre lehet, hogy Bremer hetekre kidől a védelem tengelyéből. komolyan mondom, el vagyunk átkozva...

babo0410 2022.10.17. 01:22:14

@Galbandi: Nem elátkozva vagyunk, hanem szar az erőnlétért felelős stábja Allegrinek. Sok helyen azt írják hozzáértők, hogy szinte nincs is nálunk konditermi edzés, és Allegri elsősorban a taktikára helyezi a hangsúlyt az edzéseken. Ami azért baj mert a játékosok arra panaszkodnak egyes források szerint, hogy nem értik mi lenne a taktika.

Del Pybala 2022.10.17. 06:19:59

agyatlan megint villant...bemakoltunk egy szoglet golt es annyi

Kukszi 2022.10.17. 08:43:34

@Galbandi: nem elátkozva vagyunk hanem amatőrök a szakembereink

Gaben Smith 2022.10.17. 09:51:39

Nos érdekes lelek a szurkoló.
2019 Allegri kirúgás. Bajnok a csapat legjobb 16 Ajax …Csúnya a játék ,van Ronaldo, jobb játék kell.
2020 Sarri kirúgás. Bajnokok vagyunk legjobb 16 Lyon. Kevesebb meggyőző játék valamivel kevesebb pont ez kevés nekünk ki kell rúgni.
2021 Pirlo kirúgás . Bajnokság negyedik BL 16 Porto. Minden meccsen más kezdő ,szerkezetből szerkezetre váltás nem tudni hogy mi lesz ebből inkább menjen ez kevés más kell.
2022 Allegri . Na majd Ő megmutatja. 4.hely bl 16 Villareal. Nulla egyeb kupa nezhetetlen játék . Javulás se a statokban sem a játékban sem a pontokban. Nem baj itt már a keret szar mert hiszen hogy Allegri a hatalmas nem lehet inkompetens.
2022/23 Allegri . A csapat a 10.hely környéken Októberben kiesés a Bl csoportból se játék se elképzelés se valami kivehető irányvonal. Allegri meg mindig itt most már a 90 százalék szerint mennie kellene de van egy Agnellink. Győzelem a Torinó ellen majd biztos erőt merítunk belőle. Az idényben már sokadszor …
Érzitek , hogy esik az elvárás ?
Keretbe foglalva 2019 egy olyan szezon ahol a BL eselyesei között emlegettek minket az ideiben pedig már a csoportkör se megy a bajnokságba meg a legjobb 4 lehetetlennek tűnik.
Egészen komolyra fordítva a szót van egy Inter,Milan,Napoli,Atalanta akik a top 4-ért fognak versenyezni van egy Roma aki őket fogja szorongatni . Van egy Lazio akik az első 6-ba várhatóak. Van egy Udinese akik iszonyat jó szezont mennek. Szóval a jelenlegi állás szerint is ha valamennyire össze kapjuk magunkat a 6. helynel jobb nem lehet.
Alapból sok távozók lesz jövőre:Maris,Cuad,Sandro,Rabiot,Paredes lejarosak. Keni,Bonu is mehet . Bl nélkül biztos lesz aki el akar igazolni.
Pótolni kell őket mikor se bl ,se koncepció, se pénz .
Mégis mi a faszt akarunk Allegrivel?
Abszolút nem értem hogy miért várunk arra hogy valami itt gyökeres fordulatot vegyen? Mi az a szalmaszál amibe kapaszkodunk?

Shaky79 2022.10.17. 10:39:38

"Egyértelmű, ha nem fut vissza mindenki, amikor elveszítjük a labdát, akkor gond lesz. Ezúttal óvatosak voltunk, és mindannyian dolgoztunk azért, hogy alakzatba rendeződjünk."

Nekem ezzel van a legnagyobb problémám, hogy azonnal fusson vissza mindenki!!! Nem!!! Szerintem néha megpróbálhatnánk azonnal visszatámadni, nem csak egy-egy kósza próbálkozás szervezetlenül és egy-egy játékos fejéből kipattant ötletként. Ezt kellene az edzőnek megszerveznie, hogy ne rohanjunk vissza beparkolni a buszt, és szervezett letámadással tudatos mozgásokkal megnehezítsük az ellenfél támadásépítését, netán labdát szerezzünk az ellenfél térfelén és akkor nem a felállt védelem elleni tanácstalan passzolgatás lenne!!!

"Három védővel fontos, hogy agresszív legyen a csapat, de jól fogtuk az embert úgy a tizenhatoson belül, mint azon kívül."

Egyáltalán nem vagyunk agresszívek, sőt mindig túl óvatosak vagyunk! A két középső védőnk folyamatosan üresben játszik, nem fognak embert, hanem biztosítják a középpályások mögötti területeket! Az egész védekezésünk túl van biztosítva, így a középpályásoknak folyamatosan a létszámfölényben lévő ellenféllel szemben kell futkározni és mégsem érnek oda, nyilván mert egy Monza szintű kis csapat is tud létszámfölényben játszani! Kedves mester ezeket kellene megszervezned és nem folyamatosan a hülyeségeket nyilatkozni. Ráadásul védekezésben öten voltunk hátul, mert Cuad és Kostic is teljesen visszajöttek. Azt is Allegri számlájára írom, hogy nincs értelmes szélső védelmünk! Danilo és Alex Sandro már lassú, körülményes szélen, De Sciglio (Allegrinek kell), meg ahogy írtam anno 2 (azon a kettőn is középszer) meccset játszik 10-et sérült! Erre az átigazolási időszakban azt nyilatkozza, hogy sok a szélső védő a csapatban nem kell több... Mivan??? Danilo is simán lehetne középső védő, amit most szerintem látni is fogunk, mert Bremert sikerült csapágyasra hajtani, eddig minden meccsen játszott, pedig ott van Gatti és Rugani is a keretben! Nem igaz, hogy néha nem lehetett volna pihentetni!!! Tudom, hogy Rugani milyen képességű (Allegri tartja a Juvénál), de Gatti is ott van, szóval ezt sem tudom megérteni, hogy akihez ragaszkodik azokat kinyuvasztja, a többit meg nem játszatja! Ilyen meccsterhelésnél ami most van, ennyire amatőr hibákat nem lenne szabad elkövetni!
Szerintem 2 minőségi szélső védő és egy modern, szervezett focit játszató felfogású edző megoldaná a Juve gondjait! De amíg ez itt van addig erre nincs esély, nézzük a szenvedést tovább, és majd a játékosok fognak eligazolni ebből a kilátástalanságból! Köszönjük Mister!

babo0410 2022.10.17. 11:19:40

@Gaben Smith: És te komolyan el tudod képzelni az Udinese, Atalanta, Napoli, Lazio, Roma csapatairól, hogy végig így fogják nyomni? Tegnap láttam a Napoli meccsét. Ha a Bologna nem állt volna vissza és nem elégszik meg az X-el, akkor simán meg is verhették volna a Napolit. Szerintem elől maximum a Milan az amelyik esélyes a bajnoki címre, többi csapatnál nem tudom elképzelni, hogy végig bírni fogják ezt a tempót. És kérdés a VB után mi lesz? Mert szerintem iszonyatos káosz vár majd. A nagy csapatok szenvedni fognak szerintem. Minél több válogatott játéjkosa van egy csapatnak, annál rosszabbul jár a VB-vel. Szerintem a VB-n résztvevő játékosok nagyon le lesznek harcolva. Remélem nekünk kevés játékosunk fog VB-n szerepelni.

Gaben Smith 2022.10.17. 12:25:15

@babo0410: én azt nem tudom elképzelni hogy mi több pontot szerezzünk tőlük. Jelen helyzetben csak azt verjük meg aki nem akar focizni

insieme 2022.10.17. 12:45:11

@Shaky79: labdavesztésnél hátra futni az kézilabda....
Pressing Gegenpressing =Klopp
Ezt nálunk csak Morata/
/Mandzukič--oh hol vagy/csinalta,
Mostanában Vlahovič
Rotációs Probléma, csere általában 60. Perc után, vagy kényszerből.

Thuglife! 2022.10.17. 16:26:42

@babo0410: napolinál ki az a játékos aki a vb-n el fog fáradni? Neveket!
Az Atalanta nem bírja a kettős terhelést.ami most nincs.
Inter,Milan...nem azért végeznek előttünk mert jobb a játékosállomány hanem mert tudja mindenki a szerepkörét,csak nagyon zárójelben, azért mert jobbak az edzők.meg is 4 csapat.a Lazio meg a roma majd meglátjuk biztos rettegnek tőlünk és nem azt érzik hogy ez most egy fogható Juve.
Állítasz valamit majd az utolsó mondatoddal szépen meg is cáfoltad magad.
De nem baj pont azoknak szólnak ezek azt Allegri nyilatkozatok akik még hülyíthetők.

Shyr Kahn 2022.10.17. 16:29:03

@Gaben Smith: ++ a jelenlegi helyzetben. Kesobb, majd kiderul.

babo0410 2022.10.17. 19:37:24

@Gaben Smith: Én meg abban bízom, hogy lesz még ilyen edzőtábor, és ez csapattá kovácsolja a játékosokat. És szerintem elsősorban ez a legnagyobb gond. Mikor a Juve csapatként egymásért harcolt, voltak eredményeink. Jött Ronaldo, és sajnos ez a csapatszellem hullot szét, mert már csak az ő kiszolgálása lett fontos. Aztán a keretet is szépen kicseréltük, de nem tanítottuk meg őket csapatként küzdeni. Ha ezt visszahoznánk, akkor ha csúnyán is, de jönnének a győzelmek. Én ebben hiszek.

babo0410 2022.10.17. 19:41:20

@Thuglife!: Napolinál, Románál vannak válogatottak, Lazio, Atalanta, Udine meg eleve nem olyan erősek, hogy végigverjék a mezőnyt. Most elkapták a fonalat, de ne mond azt, hogy ilyen erős a keretük...

Thuglife! 2022.10.17. 20:31:38

@babo0410: nem a többiekre kell figyelni és abba reménykedni hogy majd kipukkadnak.hiába szurkolunk a többiek ellen amíg nekünk nincs csapatunk.
Az elmúlt másfél hónapban semmi jelét nem láttam hogy ne növekedne tovább a távolság köztünk és a többiek között.Empoli,Lecce.még két győzelem.olyan pontok amiket más is be fog gyűjteni.de hogy kit fogunk megverni az előttünk állókból arra nem fogadnék.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása