Allegri: „Csak jó eredménnyel vethetünk véget ennek a helyzetnek”

allegri_massimiliano_sajtotajekoztaton_allianz_rovidujju_mez.jpgMassimiliano Allegri sajtótájékoztatót tartott a Torino elleni hétvégi meccs előtt, s nem is tagadhatta, hogy rendkívül fontos mérkőzés következik, ám először is kihasználta az alkalmat arra, hogy elutasítsa a sajtó azon értesüléseit, amelyek szerint egyes játékosok felemelték a hangukat a nemrégiben megkezdett edzőtábor ellen.

„Egyáltalán nem igaz, hogy bárki elutasította volna az edzőtáborba vonulást. A csapat soha nem kérte, hogy ne vonuljunk edzőtáborba, és ez nem büntetés volt. Ez mindössze lehetőség arra, hogy együtt legyünk és beszéljünk. Ez csak pozitív következményekkel járhat, és segítségünkre van, hogy ne a negativitást lássuk. Izraelből szerdán délután hatkor értünk vissza, és azonnal edzésbe kezdtünk. A következő reggel tíz órakor ismét a pályán voltunk.

A helyzet lezárásának módjaira koncentrálunk, és a helyzetnek kizárólag egy jó eredmény megszerzésével vethetünk véget. Holnap derbi vár ránk, mindkét csapat számára fontos meccs. A Torino agresszív csapat, intenzív futballt játszik, óvatosnak kell lennünk, és csapatként kell dolgoznunk. Kötelezően jó eredményt kell elérnünk.

A tabellán nagy a lemaradásunk, ez betudható a Monza és a Salernitana elleni meccseknek, ezeken hibáztunk. Jelenleg 29 meccs van hátra, és fel kell kapaszkodnunk. A BL-meccs után foglalkozunk majd az Empoli elleni mérkőzéssel. Figyelmesebbnek kell lennünk, külonösen igaz ez a védekezési fázisban.

Az elnök úr motivációt adott a közösségnek, most pedig még egységesebben kell fellépnünk. Mindannyiunk összefogása szükséges a rossz pillanat lezárásához, és az egyszerű dolgokra kell koncentrálnunk.

Mindez nem személyes kihívás, mivel mindenkire vonatkozik. Együtt kell nyernünk és veszítenünk. A csapat jól dolgozott az elmúlt két napban, ma még van egy edzésünk, holnap pedig játszani fogunk.

Kívülről úgy tűnhet, hogy a csapat nem egységes, de szerintem mindenkiben megvan a vágy a nehézségek leküzdésére. Egy meccs nem old meg minden problémát, azonban szép teljesítményre van szükségünk holnap. A holnapi eredménytől függetlenül dolgoznunk kell a keretünkkel, lépésről lépésre.

Moise Kean kisebb problémát észlelt a Maccabi ellni meccs előtt, ezért nem akartam kockáztatni. A holnapi kezdő tekintetében választanom kell kettőt Moise Kean, Dušan Vlahović és Arkadiusz Milik közül. Még nem döntöttem a kezdőcsapat tekintetében, ma még van egy utolsó edzésünk.”

Leandro Paredest sokat kritizálták mostanában, az edző hogyan vélekedik az argentin középpályásról?

„Nem sokat játszott a PSG-ben, mielőtt hozzánk igazolt volna, aztán játszott pár jó meccset. Nem Leandro Paredes a probléma, és nem is a többi középpályás jelenti a problémát, a probléma mindannyiunkat érinti.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7617954304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supertrezi 2022.10.14. 17:05:40

"A csapat soha nem kérte, hogy ne vonuljunk edzőtáborba, és ez nem büntetés volt. Izraelből szerdán délután hatkor értünk vissza, és azonnal edzésbe kezdtünk. A következő reggel tíz órakor ismét a pályán voltunk. Természetesen előtte edzettünk egy keveset még előző este tíztől éjfélig, majd némi megérdemelt pihenőt követően megmozgattuk egy keveset a fiúkat reggel négytől hatig, aztán fél óra reggeliszünetet követően a csapat saját kérésére kétórás tájfutást rendeztünk Torino környékén. A fiúk lelkesek, fegyelmezettek, erőtől duzzadóak. Tisztában vannak vele, hogy mindezt a jó eredményekért tesszük. Szombaton meg fogjuk verni a Torinót. Erre akár mérget is vehetnek!"

xXPeiperXx 2022.10.14. 17:22:47

@supertrezi:
Öreg mit szívsz?! Adj nekem is. :D

Allegri soha nem mondana ilyet, a legnagyobb baj, hogy nem is tesz.

NCSMCS628 2022.10.14. 18:28:22

Moise Kean kisebb problémát észlelt?Mi meg nagyot,vele kapcsolatban....

SuperTrezi 2022.10.14. 19:39:58

@xXPeiperXx: Akkor most elszomorodtam. Mondjuk ez már pár éve jellemző rám, mikor a Juventusról van szó. De majdcsak kilábalunk ebből is. Bízom benne, hogy nem hagyják (huzamosan) középcsapattá süllyedni a Juventust; lesz erő és akarat, hogy pár év alatt felemelkedjünk.

Mtg007 2022.10.15. 12:54:41

Este 8 körül...."Most csendben kell maradnunk és dolgoznunk"

venember83 2022.10.15. 15:05:58

@Mtg007: este nyolckor nem, de még este közölni tervezzük a mondanivalóját, legyen az bármi.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása