A Juve kiszemelt erősítéseiről cikkeznek

grimaldo_alejandro_golorom_labdaval.jpgAlig egy hónapja zárult le a nyári mercato, de a sportlapok már a következő átigazolási időszak terveiről cikkeznek, úgy érkezők, mint távozók tekintetében.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége Carlo Pinsoglio lejáró szerződésének a meghosszabbítását fontolgatja.

A CalcioMercato szerint kapus poszton a nyár komoly változást hozhat, mivel a vezetőség David de Gea esetleges leszerződtetését vizsgálja, a spanyol kapus Wojciech Szczęsny helyére érkezhet, és vonzó opciót jelent, mivel minőségbeli ugrás a lengyel hálóőrhöz képest, illetve lejáró szerződése miatt átigazolási díjtól mentesen megszerezhető.

A Juventusnál nyáron több futballista szerződése is lejár, így a fentiekben említett Carlo Pinsoglio mellett kiértékelendő Juan Cuadrado, Alex Sandro, Adrien Rabiot és Ángel Di María helyzete.

A Corriere dello Sport szerint a fenti felsorolásból Adrien Rabiot és Ángel Di María új szerződést kaphat, azonban Alex Sandro bizonyosan elhagyja a torinói klubot, és egyéb források szerint Juan Cuadrado távozása is rendkívül valószínű.

Pozitív hír, hogy a napokban több forrás is arról számolt be, hogy Danilóval a klub hosszabbíthat, a La Gazzetta dello Sport szerint a brazil hátvéd 2025-ig a Juventusnál maradhat.

Az elmúlt években visszafogottan teljesítő brazil balhátvéd helyére a La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus már télen helyettest szerződtethet. Az egyik kiszemelt a Benfica játékosa, a 27 éves Alejandro Grimaldo, akinek nyáron lejár a szerződése, így télen feltehetően diszkontáron szerződtethető lesz. A másik opciót az Empoli fiatalja, a 21 éves Fabiano Parisi jelenti, és a sportlap szerint bizonyosan lesz érkező télen a balhátvéd posztjára.

Romeo Agresti a minap tovább tüzelte a pletykákat azzal, hogy kijelentette, értesülései komoly játékost fog szerződtetni a Juventus ezen a télen.

Ekrem Konur úgy értesült, hogy a Juventus próbálkozhat nyáron Antoine Griezmann ügyében, különösen ha az Atlético Madridnak nem sikerül megegyezésre jutni a 31 éves francia csatár ügyében a Barcelonával.

Végül pedig egy cáfolat az elmúlt napok pletykái kapcsán. Több forrás szerint is Dušan Vlahović iránt mutat érdeklődést az Arsenal, és a londoni klub esetleges januári próbálkozásairól cikkeztek a pletykalapok, ám Fabrizio Romano szerint mindkét oldalról egyértelműen elutasították ezeket a pletykákat, és a szerb játékos kizárólag a Juventusra koncentrál.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4517940918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2022.09.27. 09:09:21

A felsoroltak közül Cuadradoért kár lenne, mindenképpen, minőségben nem tudjuk pótolni.
Parisi érkezésével Cambiaso mehet újra kölcsönbe? :D
A "nagy név"-re kíváncsi leszek.
Mi a helyzet Udogie szerződtetésével vagy eltűnt a radarunkról?

supertrezi 2022.09.27. 09:20:48

De Geában nem látom a minőségbeli ugrást (az elmúlt éveiben nemegyszer nyújtott sorozatos rossz teljesítményeket), de legalább a ManU egyik legjobban fizetett zsoldosa, s ide se bagóért jönne 32 évesen. 20 millió fontot(!!!) keres évente. Abból 2-3 másik fontos játékost tudnánk fizetni, de akár ötöt-hatot, ha ilyen Grimaldo-félékben megtalálnánk a számításunkat (s miért ne?). Ő olyan másfél millát keres a Benficában, és jól teljesít. Perin meg 1 millát nálunk, és jól teljesít. Szóval meghagynám másnak az örömöt, hogy leszerződtesse a Grincset. Most benthagynám Perint a kapuban, és lássuk, mit tud nyomás alatt hosszú távon. Eddig biztató.

rockitbaby 2022.09.27. 09:30:25

@Attilio79: Udogie már csak kölcsönben van Udinében, nyáron megvette Paratici és a Tottenham.

2022.09.27. 10:00:24

Nem értem, hogy miért kéne Daniloval hosszabbítani. 2024-ig van szerződése, szeret itt lenni, bőven ráérnénk még ezzel foglalkozni. Már 31 éves, ki tudja mikor jön nála egy nagyobb formahanyatlás vagy sérülés. Cuadradonak is hálásak lehetünk, hogy nem fogadta el a 2 éves hosszabbítási ajánlatot nyáron, mert idén teljesen kiégett. Jó is, hogy le fog járni a szerződése a szezon végén.

venember83 2022.09.27. 10:22:23

@Pjanista: "Cuadradonak is hálásak lehetünk, hogy nem fogadta el a 2 éves hosszabbítási ajánlatot nyáron, mert idén teljesen kiégett."

Mivel a dél-amerikaiak elég hangulatemberek, ez simán történhetett fordítva is, a komoly fizetéscsökkentést tartalmazó kétéves hosszabbítás elvette a kedvét a futballtól. Nem írtam bele a cikkbe, de az elmúlt napokban vele kapcsolatban felmerült az Inter érdeklődése is, a szerződés lejártával nyáron Milánóba költözhet.

rockitbaby 2022.09.27. 11:02:11

@venember83: És a Roma is.

@Pjanista: Igazából Cuadrado előző hosszabbítása egy automatikus opció volt bizonyos pályára lépés után, és a csökkentett fizetéssel hosszabb időre ajánlat ez után érkezett, amit csípőből utasított vissza. Ellenben a lényegi különbség a kolumbiai és a brazil között, hogy bár Cuad 7 éve a játékosunk és Danilo csak 3, azonban utóbbi ezerszer inkább kezd kapitányként viselkedni, mint előbbi valaha is. Szerintem ezért akarjuk megkínálni egy hosszabbítással, mert a nyáron én úgy tippelem, hogy a 2024-ben lejáró szerződésűek közül is lapátra fognak kerülni - pl Bonu -, és akkor szükség lesz rá.

Vecchia 2022.09.27. 11:03:24

@supertrezi: Ezt nagyon osztom. Éppen így gondolom én is. Ha idehozzák De Geát a lengyel helyett, akkor végleg leírták magukat nálam futballszakmai kérdésekben.

venember83 2022.09.27. 11:06:36

@rockitbaby: kétlem, hogy Bonu lapátra kerülne, vagyis hogy elfogadná a szerződésbontást, mivel jelenleg annyit keres, amennyit máshol kb. sehol sem kapna meg. Miközben elég sokat sérült is.

rockitbaby 2022.09.27. 11:15:52

@venember83: Lehet nem jól fogalmaztam meg a dolgot, de nem konkrétan szerződésbontásra gondoltam, hanem leülnek vele, és megbeszélik, hogy vonuljon vissza. Azon az idei pár meccsen amit láttam, Bonucci inkább viselkedett a pálya szélén úgy, mint egy edző, mint Allegri, nem lepne meg, ha a gazdaságosság elve mentén, de jóval racionálisabban, megfontoltabban újfent megpróbálnánk azt, ami nem ment Pirlóval. Csak most Bonucci lenne a "célpont".

JuveMI 2022.09.27. 11:33:15

Na igen.... megváltás lenne a Unitednek De Gea elpasszolása, hiszen Dean Henderson személyében egy óriási tehetség várakozik!
De Gea egy jó reflexű vonalkapus, aki képtelen normálisan kijönni a kapujából... pontosan elérkezett abba a korba, amikor a reflexek kopnak... sem kijönni nem tud... lábbal sem jó... a jelenlegi Juve-védelemnek igazi kegyelemdöfés lenne!

Wizzurah 2022.09.27. 13:28:39

De Gea minden, csak nem erősítés. Az erősítés már házon belül van, Perin-t kell játszatni. Alex Sandro-val semmiképpen sem szabad hosszabbítani, de az előző szezon második felét és az idei első felét nézve már Cuadrado-val sem kellene. Bár lehet ő is csak a totál alkalmatlan edző miatt fásult be.
Sajnos az lenne a legnagyobb igazolás és minőségi ugrás, egy másik edző, de ahogy látom az esélytelen, szóval reméljük az eredmények majd demonstrálják hogy igenis mennie kellene, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló.
Nico Williams-nek örülnék, mivel hogy iránta is "érdeklődünk", ahogy egyébként persze kb. mindenki után, másnak a cikkben említett nevek közül nem.
Erről az ingyen kukázásról nem tudnak leszokni a nyomorultak, meg is érdemli a klub a sorsát.

Attilio79 2022.09.27. 14:08:36

@rockitbaby: Na, pont ezért, Paratici összeszedte magát, mi meg nem tudjuk.

insieme 2022.09.27. 14:26:59

@Wizzurah: házon belül van
Rovella, Ranocchia ,Cambiaso
Be kell őket építeni,,
Pl. Kerkez,,,Barca ban is többen,
Kell egy kis idő, aztán jön a siker..

rockitbaby 2022.09.27. 15:58:17

@Rikoo: De el tudod képzelni? :D Érted a logikát mögötte? Mert ha igen, akkor Bonucci helyére szinte bárki nevét be lehet írni és még mindig igaz lesz a jelen helyzetünkben.

Shyr Kahn 2022.09.27. 16:18:18

Antoine Griezmann kivallo igazolas lehetne meg igy 31-32 evesen is, de nem lett volna rossz, ha mondjuk 2-3 eve erkezett volna. Nyilvan erosen kerdojeles, hogy le tudnank-e igazolni, de ha igen es relative olcson, akkor hasonlo minoseg erkezne, mint anno Pirlo volt (meg ha nem is ugyanaz a ketto posztja).

Ha erositjuk a francia kulonitmenyt (aminek nyilvan meg van az elonye es hatranya is), akkor talan remenykedhetunk, hogy Allegri-t egy francia edzo (DD, Zidane) nagyobb valoszinuseggel valtja majd.

A Vlaho cafolatnak orulhetunk.

venember83 2022.09.27. 16:58:01

TuttoJuve : Rabiot kész hosszabbítani, amennyiben bére nem változik (nettó 7,5 millió euró).

Gaben Smith 2022.09.27. 16:58:56

@venember83: csupa csupa jó hír de rátesznek egy lapáttal ez egy idei stat:
uventus in Serie A this season:

▫️25 shots on target (15th best)

▫️65 key passes (14th best)

▫️2064 Successful passes (15th best)

▫️9 goals scored (8th best)

▫️10 pts from possible 21 (8th best

Rikoo 2022.09.27. 17:28:34

@rockitbaby: Inkább nem akarok bele sem gondolni.
@Shyr Kahn: DD inkább vonuljon vissza. Aki képes kiégni még válogatott kapitányként is, annak nem való klubcsapat.
Még a Rennes sem, főleg nem a Juventus.
Griezmann ugyanez. Le se sz@rja már az egészet, csak sétálgat

rockitbaby 2022.09.27. 17:36:52

@venember83: Ha jól rémlik, a mi részünkről a hosszabbítás feltétele pont az volt, hogy kevesebbet keressen.

Leram7 2022.09.27. 17:42:42

Griezmann még viccnek is rossz.

Rabiot szerintem abban az esetben maradhat, ha a hiányzóink visszatérnek és a csapat elkezd szárnyalni. Ellenkező esetben meg kell válni tőle.

Sandro out. Bal oldali védőnek fogalmam sincsen kit lehetne hozni...de kell valaki.

Di Maria eddig nálam megbukott 1 meccsen volt klasszis, 1 meccset buktunk miatta, 1 meccsen meg gólt kaptunk, mert nem tudott felszabadítani.

Cuadradot cserélni kell az idei teljesítménye alapján. Csak kire? Jobb szélső védőből sincs nagy választék.

Vlahovic egy nagy kérdőjel, szerintem másik csapatban szárnyalna, de itt nálunk beleszürkült. Milik jelenleg sokkal jobbnak tűnik. Azt gondolom ez eddig Allegri legnagyobb hibája, hogy van egy klasszis támadója és nem támadunk.

venember83 2022.09.27. 18:20:59

@rockitbaby: nem tudom, a mellékhatások elkerülése érdekében nem olvasok általában olyan híreker, amelyekben felmerül a hosszabbítás és a Rabiot kulcsszó.

rockitbaby 2022.09.27. 18:33:43

@venember83: Bár azok után, hogy nyáron lényegében mi már eladtuk a Manchester Unitednek, csak ők kavartak be, kifejezetten csodálkoznék, ha egyáltalán terítéken lenne ez a hosszabbítás. Bár Lord Allegri bármit el tud intézni a megnyerő mosolyával és magával ragadó futball stílusával.

Shyr Kahn 2022.09.27. 18:36:51

@Rikoo: Orulok, hogy ilyen ketsegtelenul tenykent kezeled, hogy DD kiegett. Sztem beszeljunk a VB utan (fuggetlenul hol vegez a francia valogatott... lassuk milyen a jatekuk es mennyire tunik kiegettnek Deschamps).

Pirlo feltamadt nalunk. Sztem Griezmannak is egy kornyezetvaltas kellene, mert amimben az elozo evekben (ATMA es Barca keringo oda-vissza) van az erosen negativan befolyasolhatta a motivaciojat es ezzel a jatekat. Persze van benne kockazat. Foleg Allegrivel az elen.

rockitbaby 2022.09.27. 19:01:58

@Shyr Kahn: Griezmann Barcelónában nagyjából 20 milliót keres a szerződése szerint, de tán engedett az igényeiből, mikor visszatért Madridba. Az ATMA azért nem játszatja, csak a 60. percben cserélik be, mert még véletlen meg kellene venniük a szezon végén. A statja ennek ellenére nem vészes, de talán itt lenne az ideje annak, hogy elfelejtsük végre mind az ingyen igazolható játékosokat, de leginkább a 30+ éveseket. Nem volt még elég az idős, magas bérű cserébe még sérülékeny játékosokból? Van nekünk nélküle is elég bajunk.

insieme 2022.09.27. 19:26:03

@Leram7: bal oldali ...fentebb irtam,,,Cambiaso,Pellegrini.
szerintem ez ok,,mindkettő jobb mint Sandro

m.martin91 2022.09.27. 19:55:38

"A CalcioMercato szerint kapus poszton a nyár komoly változást hozhat, mivel a vezetőség David de Gea esetleges leszerződtetését vizsgálja, a spanyol kapus Wojciech Szczęsny helyére érkezhet, és vonzó opciót jelent, mivel minőségbeli ugrás a lengyel hálóőrhöz képest, illetve lejáró szerződése miatt átigazolási díjtól mentesen megszerezhető."

Ez valami tréfa? Hogy merte ezt bárki leírni? Látta már életében De Geát játszani? Ebben a szezonban? Konkrétan a Manchester United történetének legrosszabb kapusa címet adományozták neki többszörösen a saját szurkolói. Az egykori hősből egy kiutált lúzer lett, aki a 20 milliós gázsija miatt távozni sem hajlandó csapatától. Olyan helyzetben van a szurkolók szemében, mint nálunk Rabiot, vagy Ramsey volt.

Ennek a Deschamps-nak a nevétől meg konkrétan már a hányinger kerülget. A bukott EB után kellett volna elzavarni a franciáknak a büdös picsáb@ ezt a szerencsétlent. Van vagy három csapatra való játékosa, aztán majdnem kiesett az A ligából ebben a Nemzetek Ligájában. Egész Európát végig kéne vernie azzal a csapattal, de a borzalmas válogatási rendszere, és az elképesztően gyenge edzői kvalitásai miatt folyamatosan a kirúgás szélén áll. Zidane fogja váltani a VB után, akármi is lesz, de ha ez az ember a végén a Juventus kispadján, én ott befejeztem azt egészet, egyetlen egy mérkőzést sem lennék hajlandó megnézni ezzel a bohóccal a kispadon. Persze, világbajnok lett az űrválogatottal, micsoda siker, csak ő lett volna képes erre, senki más ezen a világon. Előtte is, utána is csodálatos eredményei voltak Európa messzemenőkig, fényévekkel legjobb csapatának az élén. A legnagyobb kerékkötője a francia válogatottnak ez az ember. Egy óborzalom, egy rakás szerencsétlenség, egy ultrafos hulladék szerencsétlen edzőként az az ember. Én írni sem fogok többet róla. A Juventus közelében nem szeretném látni. Inkább legyen az edző egy olasz középsz@r, hányingerem van a látványától is. A világ egyik legjobb, Európa legjobb csapatával bohóckodik. Egy kártevő a francia labdarúgás számára. Nem mintha érdekelne a francia válogatott eredményei.

Shaky79 2022.09.27. 20:34:58

Megint borzalmas az irány! De Gea minek, semmi értelme! Daniloval hosszabbítani, még van 2 éve és már most is öreg, semmi értelme Cuadrado viszont bármennyire is rossz formában van, várjunk ezzel, mert ha ezek a nagyszerű eredmények jönnek akkor egy edző váltás után tuti kivirulna ahol nem kellene egyszer jobb bekket, utána meg jobb szélsőt játszania! Alex Sandrot viszont el kell engedni, Rabiot fizetését csökkenteni kell, ha nem megy bele akkor pénzt kell csinálni belőle! A benfikás meg az empolis gyereket nem ismerem, Griezman felejtős, idős és nem olaszba való!

Rikoo 2022.09.27. 20:56:29

@Shyr Kahn: Ugyanaz a véleményem, mint Martinnak. Lehet én kicsit szofisztikáltabban fogalmaztam volna, de az a tény, hogy ez a francia válogatott kiemelkedően a legjobb játékoskerettel rendelkezne, ehelyett egy qrva nagy káosz az egész.

Rikoo 2022.09.27. 21:03:55

@Shyr Kahn: Griezmann karrierjét követed?
Vagy mi alapján gondolod ezt?
Pont az ilyen játékosoktól akarunk szabadulni.

Leram7 2022.09.27. 21:52:40

@insieme: Cambiasot nem láttam még játszani, Pellegrini szerintem kezdőcsapatba nem fog szerepet kapni.

Azt gondolom, ha balhátvédet akarunk, akkor olyan kell, aki előreviszi a csapatot. Nem nagyon van mostanság a piacon értelmes opció.

ggbuffon 2022.09.27. 21:57:16

@m.martin91: úgy azért kíváncsi lennék ki lenne neked alkalmas edző..

Csak nem Tusel? Agyon van hajpolva, holott a Psg-n és egy kifutott Chelsea félszezonon kívül mi annyira meggyőző benne?

Nem kellene a sportsajtó minden faszságát benyelni.

Logikusan gondolkodva DD egy jó választás lenne.

Csesnyi lecserélése akár De Gea-ra is szintén nem kérdés a spanyol javára. Nehogy már ez a lengyel bohóc legyen a mérce..

Rikoo 2022.09.27. 22:44:51

@ggbuffon: De Gea egy komplett katasztrófa. Örüljünk, hogy nálunk nincs ilyen probléma, mint Manchesterben.
Évek óta csak a bakijaival van tele minden platform, ha nem lenne 20 milliós fizetése, már rég megszabadulhattak volna tőle, ehelyett sorra bukhatják a pontokat miatta.
Hozzá képest Gulácsi világklasszis.

Shyr Kahn 2022.09.27. 22:57:35

@m.martin91: @Rikoo: Harom dolog, amin erdemes elgondolkozni:
1. A nemzetek ligaja a nagyobb csapatok szamara nagyon kis ertekkel bir. Lasd Anglia-t, vagy Nemetorszagot (elobbinel azert Franciaorszag meg igy is jobb volt, pedig jatekeroben hasonloak)
2. Domenech jobb volt? A francia valogatottban mindig sok az ego es talan a legnehezebb valogatott, amiben sztem dolgozhat egy edzo, mert irto nehez a francia mentalitasu nagy egoju emberekbol csapatot osszekovacsolni
3. DD multja a Monaco-val, Marseille-el es a Juveval is gyozelmeket es Kupakat mutatott. Igaz, nem most voltak ezek a gyozelmek, de ahogyan mar irtam korabban, nem erzem ezt problemanak.

Ami Martin radikalis hozzaallasat illeti sokszor nem ertheto miert (most sem igazan, mert az indokok inkabb mutatnak egy erosen eloiteletes iranyba), de van ez igy. Elfogadom, hogy valamiert utalod DD-t. Azert ha jol remlik Allegrit visszavartad, de gondolom azota te is latod, hogy ami most van, annak a nezettsegi szintje lassan verdesi a foldet. Ennel valoban rosszabb lenne DD? Allegri focijat megnezed, de az ovet nem nezned? Lelked rajta.

Persze tamadjon fel Allegri, ha tud (erre egeszen kicsi az esely szvsz, de nem lehetetlen).

Griezmann karrierjet nem kovetem. Csupan emlekszem a Barca elotti idoszakban mennyire penges jatekos volt. A fizetese valoban bajos lehet, de ha kepes lenne leadni annyira, mint Pogba tette, nem latom miert ne lehetne megprobalni. 4 eve egy bivalyeros jatekos volt. Azert vontam parhuzamot Pirlo es kozte, mert Pirlo is eltunt a Milan-ban, mielott hozzank igazolt volna, szoval lehetnek neki is motivacios problemai abban a szituacioban, amiben van.
Amennyiben persze nem adna le a fizetesi igenyebol, felejtsuk el - en is azt mondom.

insieme 2022.09.27. 23:01:08

Morata,,már nem először dönt!
Nekünk nem érte meg!
Középcsatár,válogatott....
Vlahovič, ,ez van, ha csapat van mögötte,,,Kostič tud beadni...
3 4 1 2 ben játszik a Szerbia..
Kettő "Tank csatár ""
Nálunk is megvan a keret és jön Chiesa..

JuveMI 2022.09.27. 23:55:49

A vezetőségünk (lázas tempóban) "új" csapatot próbál építeni... egy kivénhedt felfogású edzővel, tapasztalt (ámde lélektelen) játékosokkal próbál kimászni a gödörből... próbálja megkímélni a pénztárcáját a következő (kötelező) Elkann-injekciótól! (Ennek érdekében még a legjobbjaitól is hajlandó lenne - jó pénzért - megválni).
Mindeközben a vezetőségünk nem hajlandó észrevenni, hogy egyetlen modern felfogású edzőnyire van várva várt áttöréstől!
Új stílus... szabad kéz... friss levegő...
B@sszátok meg! Engedjétek már el ezt a gyeplőt... ÉS adjátok egy bátor, modern felfogású Mister kezébe!!!!

Bruce57 2022.09.28. 06:43:59

Itt volt Pirlo de nem volt elég hogy nyert 2 kupát, most már az is jó hogy nem nyerünk semmit sem és akármilyen kiscsapat be tud szorítani.

venember83 2022.09.28. 06:48:58

@insieme: elvileg ezt akarja Allegri is, Milik játszhat Vlaho mellett.

venember83 2022.09.28. 06:53:47

@JuveMI: "próbálja megkímélni a pénztárcáját a következő (kötelező) Elkann-injekciótól!"

2019-ben 300 milliót, 2021-ben pedig 400 milliót kapott a klub helyzetének a rendezésére. Nem lehet folyamatosan zsákkal önteni a pénzt a klubba. Ezek csak pketykák, én mindenképpen bizakodok a jövőben a vezetőség miatt, ellenkező esetben jelen helyzetben nagyon nehéz lenne a Juventusnak szurkolni.

insieme 2022.09.28. 08:29:20

@venember83: szerintem a védelem jó,,válogatott ban is ez megy, Bonucci nak ok,
Van Kostič Chiesa Cuadrado/di Maria,,,belül Pogba Miretti Paredes Rabiot. Lehet variálni.

insieme 2022.09.28. 09:07:23

Vajon CR7 miért csak nálunk nem akart középcsatárt játszani??

rockitbaby 2022.09.28. 09:10:41

@insieme: Annak is örülhet ha éppen játszik, nem hogy csatárt. Most komolyan fel kellett ezt hozni ennél a cikknél?...

insieme 2022.09.28. 09:32:02

@rockitbaby: csak érdekel, hogy ki dönti el, hol játszik CR7, mi edzőink
,vagy ő

rockitbaby 2022.09.28. 09:48:48

@insieme: És ennek van bármi köze a nyári kiszemeltjeinkhez?:D

Del Pybala 2022.09.28. 13:12:52

Egesz hiheto pletykak mert borzalmasak. A retardaltak a vezetosegben tuti vmi gyalazatos mercatot hoznak majd ossze megint.

insieme 2022.09.28. 13:30:12

@rockitbaby: szerintem itt is lehet keresni az okokat, hogy mennyire tökös a vezetőség és/vagy az edző
Kit kell, kit szabad és hol játszatni

venember83 2022.09.28. 13:35:12

@Del Pybala: inkább eladhatónak nevezném ezeket a pletykákat, mert De Gea pl. messze nem hihető, hisz jóval többet keresne, mint bárki, legalábbis aktuális bérét alapul véve, és a vezetőség bizonyosan továbbra is csökkenteni kívánja a bérkeretet.

JeetTrader 2022.09.28. 14:17:32

@Del Pybala: mit neveznél NEM gyalázatos marcatonak, figyelembe véve az anyagiakat?

Del Pybala 2022.09.28. 14:37:04

@JeetTrader: ha hanyagolnank a rokkantakat es a nyugdijasokat jo lenne

Rikoo 2022.09.28. 14:57:24

@venember83: De Geanak még 4-5 millió eurót sem hiszem, hogy bárki fog adni.
Egy szégyen amit művel.

venember83 2022.09.28. 15:43:35

@Rikoo: nem nagyon látom, milyen célok elérésében jelentene gátat Perin, vagy egy másik valamire való olasz kapus, aki Szcz pénzének (6,5 millió euró nettó/év) pl. harmadáért szerződtethető, s milyen pluszt adna hozzá a Juve játékához és eredményeihez egy top kapus, aki keresne 6-7-8 millió eurót. Ha már bércsökkentés és racionalizálás. Abszurd lenne kapusra költeni (legyen szó kimagasló bérről vagy átigazolási díjról, és De Gea előbbihez tartozna a bérével), miközben a csapat nem tud mit kezdeni a labdával a középpályán, és nem jut el az a qrva labda a csatárokhoz, hogy kezdjenek vele valamit az ellenfél kapuja előtt.

Rikoo 2022.09.28. 16:03:46

@venember83: Nem is fogunk kapusra költeni. 2024-ig biztosan nem lesz változás.
A támadásépítést meg hagyjuk is. Néztem olyan statisztikákat, amelyek alapján a kiesőzónában vagyunk, ha csak szimplán a támadásokat vennénk figyelembe.

insieme 2022.09.28. 16:09:39

@venember83:
1.Perin
2.-3.Garofani -Audero?/kölcsönben van?
Esetleg Senko vagy vki új
Napoli bízott Meretben,,

Rikoo 2022.09.28. 16:16:02

@insieme: Tök mind1, mert a lengyelnek 2024-ig 13 millió eurós bruttó fizuja van. Majd utána lehet gondolkozni, addig max. Perint tudnánk elküldeni.

Auderot eladtuk a Sampnak 20 millió euróért.

Meret közel 30 millió euróért igazolt a Napolihoz az Udinesetől.

alexGicamo 2022.09.28. 17:28:05

@JuveMI: Egyetértek ! De jó lenne !

insieme 2022.09.28. 19:27:49

@Rikoo: ok kösz, tiszta a kép

rockitbaby 2022.09.28. 20:40:12

@Rikoo: Én azért valahol mélyen legbelül örülnék neki, ha maradna Perin a kapuban és nem kerülne vissza azonnal Tek, amint a leghalványabb esély mutatkozik a játékára. Bár azért érdekelne, hogy mik lehetnek a klub tervei 2024-ben kapuskérdést illetően, mert Tek ahogy eddig áll, nem akar tovább maradni.

The king of alibis 2022.09.28. 21:48:42

Grimaldo jó lenne
A többi felejtős

JuveMI 2022.09.29. 00:02:03

Max!
Pogba... esetleg Grimaldo és Griezman majd kihúzza a szekeret a gödörből??
Egyelőre maradjunk csak Pogbánál... mit vársz tőle? A jelenlegi (defenzív) játékfelfogás 5-6 meccs után kiveri majd nála a biztosítékot!
Vagy a kezébe adod az irányítást (a sorsod), hogy szabadon játsszon... ahogy akar? Bocs... ezt akár én is tudnám!
Sőt... egy Perin-Danilo/Gatti/Bremer- Cuadrado/Locatelli/Miretti/Kostic-Chiesa/Di Maria-Vlahovic sort is fel lehetne (hamarosan) pakolni... feltolt védekezéssel, agresszív letámadós, előrejátszó stílusban...
Ja bocs! Még Te vagy az edző... nem Thomas Tuchel:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása