Capello: „A Juve a tavalyi szintet hozza”

capello_fabio_1.jpgA következő fordulóban a Juventus a Roma ellen lép pályára, a Sky Sport Italia műsorában Fabio Capello beszélt erről a mérkőzésről, ám előbb a Sampdoria elleni teljesítményt értékelte.

„A Juventus kevés minőséget mutatott tegnap, Paul Pogba és Ángel Di María hiánya érezhető volt. Ezt a csapatot kihívás elé állította a Sampdoria játéka. A Juventus kevés dolgot valósított meg. A középpályán, ahonnan indul a játék, kevés minőséget láthattunk. A csapat visszatért a tavaly mutatott szintre, Massimiliano Allegri bizonyosan várja ezeknek a játékosoknak a visszatérését.”

Délután Gianluca Di Marzio szerint a Juventus végül Arkadiusz Milik megszerzése mellett tette le a voksát, a csatár kölcsönben érkezhet, és már adott a megállapodás a klubbal, már csak a játékossal kell megegyeznie az Öreg Hölgynek. A center mellé Memphis Depay is érkezhet Romeo Agresti szerint, ám ez csak Moise Kean értékesítése esetén lehetséges, illetve a holland csatár abban az esetben öltheti fel a Juventus mezét Arkadiusz Milik helyett, ha csökkenti bérigényét.

„Erősítések középpályára? Igazi registákat nemigen látok, úgyhogy a helyzet nem egyszerű. A lapokban Arkadiusz Milikről olvasok, de ő nem olyan játékos, aki különbséget jelenthetne. Nem róla álmodnak a szurkolók, és bár jó játékos, nem kezdőbe való, inkább kiegészítőembernek tekintem. Azonban bárki érkezik idén, annak a kezdőben a helye.”

Végül a Roma elleni meccsre terelődött a szó: „A Juve-Roma meccs sokat elmond majd a Romáról. A Juve a tavalyi csapat, a sérülések miatt talán gyengébb is. Hiányzik Chiesa, Pogba, Di María, ráadásul De Ligt és Chiellini távozott. Nagyon nehéz meccs lesz a Juve számára.

Szerintem a Roma ráérzett, hogy miképpen kell játszania a csapatnak, és a csapat magas minőségi szintet és gyorsaságot képvisel. Szokás beszélni Zaniolóról, Abrahamről, Dybaláról, de ott van még Spinazzola, aki továbbra sem 100%-os, s amikor visszanyeri cselezési képességeit, az irányváltásokat és a sebességét, amellyel a sérülés előtt rendelkezett, nagyon fontos játékos lesz.

A Roma önbizalommal érkezik majd Torinóba, és nagyon érdekes meccsre számítok. Úgy vélem, hogy a meccs sorsa a széleken fog eldőlni.”.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5617914603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuveMI 2022.08.23. 22:45:52

„A Juventus kevés minőséget mutatott tegnap, Paul Pogba és Ángel Di María hiánya érezhető volt. Ezt a csapatot kihívás elé állította a Sampdoria játéka. A Juventus kevés dolgot valósított meg. A középpályán, ahonnan indul a játék, kevés minőséget láthattunk. A csapat visszatért a tavaly mutatott szintre, Massimiliano Allegri bizonyosan várja ezeknek a játékosoknak a visszatérését.”
Igazat kell adjak ennek a bohókás f@sznak!
Egy jó edző hozzáad a csapat játékához... és nem azt várja, hogy a csapat adjon hozzá a ő játékához!

babo0410 2022.08.24. 07:47:40

@JuveMI: Pontosan. Allegri nem tud mit kezdeni a támadásépítéssel. Azt várja, hogy majd elől lesz vki, aki villant. A kp-t meg teljesen visszafogja. És a Samp ellen is volt, mikor a pálya közepe tök üres volt, mert Allegri állandóan a szélekre erőlteti a játékszert.
Kezdem azt érezni Allegri visszahozatala hiba volt. Igaz mikor visszatért, már rossz előérzetem volt. Sajnos ez bejött. Ha már ez a keret van, ide olyan edző kéne, aki mellett többet futna a kp is. Azt megmutatták már, ha gyorsabban játszunk, ez a kp se olyan rossz. Igaz akkor több gólt kapunk, ellenben többet is szerzünk.

babo0410 2022.08.24. 08:08:45

Capello Allegritől mit vártál? Sajnos a két év pihenő teljesen kicsinálta. Egyébként Capello a másik edző, akitől mindig is kivert a víz. Ha van borzalmasabb edző a jelenlegi Allegrinél, hát az Mister 1-0. De lehet most vele is eredményesebbek lennénk.

DelPiero2 2022.08.24. 12:18:10

@babo0410: kizártnak tartom, hogy vele eredményesebbek lennénk. Minden idők legjobb játékosanyagával képtelen volt a BL-ben a Juvéval eredményt produkálni.

supertrezi 2022.08.24. 16:04:50

Az igaz, ha visszagondolok a Capello-féle Juventusra, a hideg futkos a hátamon. A Bréma-meccsre még kb. ma is felriadok, mert álmomban Wiese a tigrisbukfenc után nem pöndöríti ki a labdát maga alól.
Pedig az a játékosállomány egészen mesés volt a Juventus jelenlegi keretéhez képest, minden meccsen 3-4 gólt kellett volna szerezni. Erre olyan focit kaptunk, amilyet... És ez egyértelműen Capello sara volt.

Juvino 2022.08.24. 22:54:35

@supertrezi: mondhatni h Capelloi melysegbe kerultunk Allegrivel is...

ZED! 2022.08.25. 23:01:25

Egy dolgot NEM értek, mindig a játékosokat veszik elő nagyon sokan, itt a blogon is! De nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy Allegri több mint 1 éve van már ezzel a kerettel, de semmit nem tud kitalálni, tavaly is ugyan ez volt a gond, nem hiszem el, hogy a Samp kerete erősebb, ezt ne mondja senki!
Egyszerűen ennyit tud a sztár edző, fölösleges is ide depáj, meg hasonló játékosok, mind beleszürkül ebbe a focit alázó valamibe..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása