Chiesa hétfőn újabb kivizsgálásra látogat

chiesa_federico_edzesen_cuadradoval.jpgGianluca Di Marzio értesülései szerint Federico Chiesa, Ángel Di María és Arkadiusz Milik várhatóan a szünet után már a Verona elleni mérkőzésen bevethető lesz. Nicolò Fagioli kapcsán pedig az újságíró sietett mindenkit megnyugtatni, hogy a játékos csak egy enyhébb bokasérülést szenvedett. Ha pár nap alatt sikerül felépülnie, a válogatott keretben marad, ha viszont ez nem sikerül, akkor visszatér Torinóba a felépülés folytatásához.

A TuttoJuve további fejleményekről számolt be Federico Chiesa kapcsán. A játékos aggódik térdei állapota miatt, ezért hétfőn Ausztriába látogat Christian Fink professzorhoz. Szerencsére a játékos íngyulladása javul, és ezért is optimista a Juve stábja a játékos Verona elleni bevethetősége ügyében.

A Calciomercato.com megerősítette, hogy Federico Chiesa a sérülései ellenére egyértelműsítette maradási szándékát, és a klub sem kíván megválni a játékostól, hacsak nem érkezik érte 100 millió eurót meghaladó ajánlat.

A La Gazzetta dello Sport szerint viszont Juan Cuadrado helyzete a klubnál korántsem biztos, a Roma szívesen leigazolná a nyáron lejáró szerződésű kolumbiai játékost. Ugyancsak a milánói sportlap számolt be a Juventus nyári terveiről, ha nem sikerülne hosszabbítani Adrien Rabiot-val. Ebben az esetben a bianconero vezetőség Davide Frattesit igazolná le, akiért a Sassuolo 30 millió eurót kér, s akiért a pletykák szerint a Manchester United is érdeklődik. 

A játékospiactól kissé eltávolodva Franco Leonetti egyéb esetleges érkezőkről számolt be. Az újságíró szerint a klub egy ideje már egyeztet Giorgio Chiellinivel és Alessandro Del Pieróval, a fejlemény pedig az eseményekben az, hogy a két meghatorozó egyéniség nem egymás alternatíváját jelenti, és akár mindketten érkezhetnek az elmúlt időszakban komolyan átalakult vezetőségbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3518079926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barza 2023.03.25. 07:44:24

Az nem jó, ha FedEx parás lett :-( , persze teljesen érthető. Emlékszem bennem is volt félelem régen egy egy komolyabb sérülés után. Nem úgy lép oda az ember, folyamatosan a sérült részre figyel és ez a játékra is nyilván hatással van. Reméljük rendben lesz a térde és leküzdi a félelmeit.

alexGicamo 2023.03.25. 09:13:06

Bárcsak jönne ALEX és GIORGIO valamilyen testhezálló poziba !

insieme 2023.03.25. 20:10:06

@alexGicamo: pár napja írtam vhol, hogy a mostani jogász-közgazdász vezetőség rendbe teszi a dolgokat azután pedig futball szakértő profik jönnek,,
Del Piero, Chiellini, /Buffon?esetleg Barzagli,,mert kell az Ikon

insieme 2023.03.25. 21:06:52

ha rajtam múlik most és rögtön
Marchisio is
jó példa a Bayern ,,a régi ikon az elnök,,elótte a nagy világsztárok
ez a jő út

JuveMI 2023.03.25. 23:54:39

Apropó bayern... az idióta vezetőségük kirúgta Nagelsmannt (talán a legtehetségesebb fiatal szakember)... van még néhány nap, hogy a Juventus lecsapjon rá... és lapátra tegye a jelenben tobzódó múltat!

alexGicamo 2023.03.26. 07:25:14

@insieme: Én is szívesen látnám őt is !

Rocky80 2023.03.26. 12:33:09

@JuveMI: ugyanilyen idióták lennénk mi is ha kirúgnánk Allegrit, csak szólok!

Habár nyilván sokan vitatkoznának ezzel a kijelentéssel... :D

Amúgy meg ez aztán a szint és elvárás: szétvágnak mindenkit a BL-ben, a bajnokságban meg jelenleg másodikok; és ez sem elég jó! :O

Követendő ez a maximalizmus azért. Persze nem Allegri kárára! :D (na jól van most már abbahagytam, nem hergelek tovább, habár tényleg így gondolom... :-))

venember83 2023.03.26. 14:08:37

@Rocky80: "Amúgy meg ez aztán a szint és elvárás: szétvágnak mindenkit a BL-ben, a bajnokságban meg jelenleg másodikok; és ez sem elég jó"

Kahn: „Ha mindent figyelembe veszünk, a Bundesligában csak 5 meccset nyertünk meg a 10-ből. Nem ez a mi célkitűzésünk.”

Juve: 27 meccs, 17 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség. BL-t inkább nem is írom. Ahogy az EL-t sem, mert büdzsé alapján, főleg ha az olasz közeghez viszonyítunk, a Juve nem EL-csapat, hanem egyértelműen BL-ben a helye.

Brazzo: „Persze, hogy voltak problémák, és felmerült pár fegyelmi probléma.”

Juve: szerencsére Torinóban ilyen nincs, játékos sem állíttatja ki magát kb. rekordidőn belül becserélése után, és a kulcsjátékosok is komolyan veszik az edzéseket, nem késnek, nem veszélyeztetik a felépülésüket stb.

venember83 2023.03.26. 15:29:51

@Rocky80: ui.: csak annyit akartam mondani, hogy ha keresel, akkor találsz is indokot adott döntésekre, akár Maxi maradásara is. Persze tudom, hogy nagyon más pénz- és sportügyi lehetőségei vannak a Bayernnek, ugyanakkor az is borzasztóan zavaró és fájó, hogy kizárólag sportszakmai szempontokból mennyivel jobban mutatna Chiesa és Vlaho is a Bayernnél.

Rikoo 2023.03.26. 17:51:05

@venember83: Sportszakmai szempontból semmi helye Chiesanak Münchenben. Teljesen telítettek.
Vlahovicnak poszt szerint lenne helye, de ahhoz sokkal jobb mentalitás kellene tőle, mint nálunk hogy folyamatosan kezdő is tudjon lenni.
Láthatjuk, hogy Gnabryt és Sanét is képesek meccsekig padoztatni, ha nem játszanak megfelelően.
Hol vagyunk mi ekkora luxustól?:D

venember83 2023.03.26. 19:56:45

@Rikoo: elnézést, ha félreérthető volt a megfogalmazás. Egy Bayernnél sokkal jobban érvényesülne a két játékos, nagyobb százalékban kihasználnák a bennük rejlő potenciált. Persze feltételezve, hogy Chiesából még játékos lesz.

JuveMI 2023.03.26. 20:50:26

@Rikoo: Chiesa mentalitását még csak véletlenül se hasonlítsuk össze a Sané/Gnabry-féle zsoldosokkal! ... bebizonyították "hazájuk" válogatottjában igazi lelkületüket... egy egészséges Chiesa pillanatok alatt padra tenné őket a bayernben is! Vlahovic, aki itt gyengének van bélyegezve, a világ bármely támadócsapatában ontaná a gólokat (attól félek ősszel bizonyítja is máshol)... a bayernben meg szinte érte kiált a 9-es poszt!
Én nem bántom Allegrit!!!! Az ostoba defenzív felfogását nem tudom elfogadni... az ő futballjához sztárok kellenek... ilyenek most nem jönnek hozzánk... sőt, ha marad elveszítjük az összes fiatal sztárjelöltet is!

Rikoo 2023.03.27. 00:09:02

@JuveMI: A mentalitás önmagában kevés, ha valaki nem illik valamilyen játékstílusba bele.
Chiesa nem rendszerjátékos, ezt láthattuk a Fiorentinanál és a válogatottnál meg főleg. Teljesen kilógott a csapatból, viszont a mentalitásának és tehetségének köszönhetően végül kulcsszereplője lett az EB-t nyert csapatnak.
Mancininek meggyűlt a baja vele, hogy nem jó összjátékban és a saját játékát játssza, ami nem illett az elképzeléseibe.
És ha belegondolunk, akkor Chiesa pont ezért nem illene olyan csapatokba, amelyik nagyon erősen az összjátékra építenek. Neki ez kifejezetten gyenge oldala.
A másik ami problémája volt még Mancininek, hogy Chiesa nem védekezett. Szerintem ebben már sokat fejlődött.

Vlahovic érdekes kérdés, viszont azzal hogy Mané-t középen játszatják és Choupo-Moting pedig ennyire jó szezont fut, igazából luxus lenne nekik Vlahovic.
Ott van még Müller is és Sané is többször játszott középen mostanában.
Nagyon telítettek támadóposztokon.
Musiala a sztár, aki köré építik a támadójátékot és még ott van Coman is, aki nagyon hasznos játékosuk.
Lehet szeretni vagy nem szeretni Gnabryt, viszont ő nagyon jó összjátékban és hatékony is a gól/gólpasszokat illetően.
Szerintem a Bayern a németeket preferálná Chiesaval szemben.

Nem muszáj elfogadni a mostani defenzív felfogást, viszont a jelenlegi keretünk kiált azért, hogy kontracsapat legyünk.
Di María és Fagioli csak olyan játékosaink, akik alkalmasak lennének arra, hogy sokat birtokoljuk a labdát. Ez így rettentően kevés. Mondjuk szerintem a teljes keretkialakítás nálunk egy káosz és borzalom. 0 koncepció.
Olyan védelmünk van, amellyel nem lehet magasan védekezni...
Megpróbáltuk Sarrival és Pirloval, ebből az lett a vége, hogy rekordmennyiségű gólokat kaptunk és ezt nem lehetett elől kompenzálni.
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ha más keret állna rendelkezésre, akkor Allegri ugyanezt játszatná.

venember83 2023.03.27. 21:58:14

Luca Momblano értesülései szerint Filip Kostićnál a szakemberek nem találtak sérülést, azonban óvintézkedésként a játékos pihenőt kaphat a Verona elleni meccsen. Romeo Agresti pedig Federico Chiesáról hozott jó híreket, az innsbrucki kivizsgálás megerősítette a J Medical munkatársainak a diagnózisát, Fede mentes a sérülésektől. A fiatal olasz játékos délután már vissza is tért Torinóba.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1848) bajnokság (3350) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (891) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9845) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2417) meccsek (4116) mercato (4118) nyilatkozat (7378) Olasz Kupa (314) összefoglaló (403) pletyka (4148) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (285) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása