Locatelli: „Pogba nagy lelkesedést hozott a keretbe”

pogba_paul_locatellivel_stadion_folyosojan.jpgA DAZN munkatársa, Marco Cattaneo nemrégiben riportot készített Continassában a Juventus több fontos szereplőjével, a játékosok közül pedig Paul Pogba és Manuel Locatelli kapott lehetőséget az önkifejezésre.

„Jól beszélem még az olaszt? Köszönöm, bár néhány szót elfelejtettem.” - mondta Paul Pogba, miután kezdésként a riporter elismerését fejezte ki, amiért a francia játékos olaszul nyilatkozik.

„Manchesterben volt egy olasz séfem, ezért emlékszem még kicsit a nyelvre. Mit ettem? Tésztaféléket, rizst és szarvasgombát is, amit nagyon szeretek. Magasabbnak tűnök, nem? Nem is a magasságra gondolok, hanem nagyobbnak tűnök, nem igaz? Mivel sikerült még némi izmot felszedni. A múltban egy srác voltam, most már férfi két gyerekkel, mások a felelősségek, s az edző is megmondta, hogy a dolgok meg fognak változni, amint családom lesz.

Az újoncok? Dudù nagyon erős, Federico Chiesa is nagyon tehetséges, láttam még játszani a sérülése előtt. Aztán ott van még Locatelli, akit Superclassnak hívok, mivel elegáns, kifinomult megmozdulásai vannak.

Igen, érkezésemkor kapott mindenki egy becenevet, Ángel Di María Il Fide lett, Weston McKennie pedig Dennis Rodman, Manuel Locatellit Superclassnak szólítom, Dušan Vlahović pedig Dudù.

A kosárlabda és Allegri? Most természetesen már meg tudnám verni egy kihívásban, s ahogy mondtam, a múltban tiszteletből hagytam nyerni, mert fiatal voltam, de most már komolyan fogok játszani.

Ángel Di María nagyon erős játékos, még ha tudod is, mire készül, nem tudod elkapni. Szeret bal oldalt elhúzni, de olyan sokszor ér hozzá a labdához, hogy már nem tudod, mikor fog kilőni.

Amikor megkértem Paulo Dybalát, hogy legyen a csapattársam, azt mondta nevetve, hogy hamarabb kellett volna szólnom. Komolyabb hangot megütve, azt szeretném, ha boldog lenne. Amikor mesélt a Roma csapatáról, akkor boldognak tűnt, s ennek örültem, mert szerződés lejárta után van egy kis nyomás az emberen. Nagyon örülök, hogy megtalálta a helyét.”

A riport egy másik játékosszereplője Manuel Locatelli volt.

„Én egyedül vagyok egy szobában, mert ki nem állhatom, ha valaki horkol mellettem. Nagyon ragaszkodok a gyerekkori barátaimhoz, és amikor csak lehet, visszatérek vidékre, ahol születtem, ahol a barátaim és a szüleim élnek.

Pogba? Nem ismertem őt személyesen, de pozitív meglepetés volt, mivel nagy lelkesedéssel érkezett a csapathoz, és a keretnek nagy szüksége volt erre. Az én meglátásomban abszolút bajnok futballista, színtiszta tehetség, hihetetlen fizikai jellemzőkkel és komoly minőséggel. Felnéztem rá, amikor a Juventusnál játszott, most viszont a csapattársam lett, és ez számomra csodálatos dolog, és büszkeséggel tölt el. Most szüksége van egy újraindulásra tiszta lappal, és azért vagyunk itt, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk számára, és megismételhesse azt a teljesítményt, amit már nyújtott a Juventusnál a múltban.

Superclass? Igen, így szólít, mivel szerinte elegánsan és kifinomultan futballozok, edzésre pedig mindig jól öltözötten, rendezetten jelenek meg.

Elvárások az idei évre? Nem akarok ezzel foglalkozni, remélem, hogy nagyszerű évünk lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2417889553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2022.07.24. 07:21:03

Érdekes nyilatkozatok ! Köszönjük !

Jozeph Pelikahn 2022.07.24. 11:06:08

Gondolom mindenki látta, de azért belinkelem a kosaras esetet, mert imádtam:

www.youtube.com/watch?v=lpimQLbpQyw

Dybi ahogy lazán befejeli...

Matteo89 2022.07.24. 16:33:52

Hu vaze. Ha Pogba hozott lelkesedest akkor jo melyen van a moral. :) Bar Bonu a csk-nk szal mar nem lepodok meg semmin.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása