Bremer aláírásáért verseng a Juve

bremer_gleison_torino_mezben_gesztikulal.JPGAz esti fejlemények után úgy tűnik, hogy a Juventus magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Matthijs de Ligt utódjának keresése kapcsán, és Gianluca Di Marzio szerint a holland futballista már hétfő reggel Münchenben áteshet az orvosin, illetve szerződését is aláírhatja.

Giovanni Albanese értesülései szerint a Juventus mindent megtesz Gleison Bremer megszerzése érdekében, amíg lehetőség mutatkozik a brazil játékosra, akit többen az Inter szinte biztos érkezőjének tekintenek.

Luca Momblano természetesen némileg eltérő információkkal szolgál, a figyelemre rendkívül éhes olasz újságíró szerint Gleison Bremer a Juventust választotta, és az újságíró a hátvéd érkezésének a valószínűségét is számszerűsítette 80%-ban.

Visszafogottabb és megbízhatóbb források szerint még mindig az Inter térfelén pattog a labda, Romeo Agresti szerint az Inter ma egyeztet a Torino képviselőivel, de a Juventus figyeli az eseményeket, és az Öreg Hölgy beavatkozik, ha lehetőség mutatkozik, és a nerazzurro együttesnek nem sikerül lezárnia a tárgyalásokat.

A La Gazzetta dello Sport szerint Gleison Bremer az első opció a holland hátvéd helyettesítésére, a Torinónak 35+5 millió eurót fizetne a Juventus, a játékost pedig ötéves szerződéssel csábítja, ám most az Internek kell lépnie.

A Calciomercato új kapcsolatfelvételről számolt be Pau Torres kapcsán, a Villarreal komoly követelményekkel rendelkezik, megközelítőleg 45 millió eurót kér a spanyol klub a védőért, aki opciót jelent a Juve számára, ám nem ilyen feltételek mellett.

Nicolò Schira úgy értesült, hogy a Monza vezeti a Filippo Ranocchia aláírásáért zajló versenyt, a tárgyalások folynak a középpályás kivásárlásáért, a Juventusnak pedig visszavásárlási opciója lehet. A fiatal középpályás kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a La Nazione értesülései szerint a Perugiának komoly részesedést kell fizetni a játékos értékesítése esetén, az umbriai klubot illeti az átigazolási díj fele, s a Juventus természetesen szeretné ezt a záradékot eltávolítani a játékos szerződéséből, és ezért tárgyalás várható a Perugia illetékeseivel.

Végül egy Juventushoz már csak kevéssé köthető fejlemény, Cèsar Luis Merlo (TYC Sports), Fabrizio Romano, Rudy Galetti és Gianluca Di Marzio is beszámolt az AS Roma hivatalos ajánlatáról, amit a fővárosi klub Paulo Dybalának tett. A szerződés nélküli játékost a farkasok minden bónusszal együtt évi 6 millió eurós bért garatantáló, hároméves szerződéssel csábítják, José Mourinho is felvette a játékossal a kapcsolatot, így nem zárható ki, hogy az argentin támadót még láthatjuk olasz bajnokikon, de nem az ősi rivális Inter, hanem a Roma mezében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2317885335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2022.07.18. 06:02:25

Ha úgy adtuk el de Ligt-et kapkodva, olcsóbban a vételáránál, hogy előtte nem egyeztünk meg Bremerrel, hogy hozzánk igazol, akkor az egy amatőr húzás. Nagyon remélem, hogy azért zártuk le ilyen gyorsan a holland eladását, mert tudjuk, hogy Bremer meglesz.

Egyébként mindenki tudja, hogy most ki leszünk tömve pénzzel, és nagyon nagy szükségünk van védőre. Közben meg Kimpembe és Lisando Martínez kerülnek 60 millióba, Koulibaly 40-be, szóval jól meg fogják kérni tőlünk bárkinek az árát. Nagyon nagy szükség lenne rá, hogy a legolcsóbb/legjobb opciót Bremert be tudjuk húzni. Különben egy normális pótlás alig fog kijönni abból a pénzből, amit de Ligtért kapunk, nem hogy még más posztot is rendbe rakjunk belőle...

venember83 2022.07.18. 06:04:27

@Pjanista: "Egyébként mindenki tudja, hogy most ki leszünk tömve pénzzel"

Miközben nagyon nem ez a helyzet, ezért is tudta a Bayern elvinni de Ligtet a kivásárlási ár 2/3-áért. Szerintem leginkább egy Milenkovicra érdemes számítani.

2022.07.18. 06:14:52

@venember83: Milenkovic elég nevetséges de Ligt pótlék lenne. Talán Rugani helyére elfogadnám.

A vételár mellett azért de Ligt fizetése is jelentős volt, ami most felszabadul. Szerintem 50 milliót most probléma nélkül ki tudunk fizetni a pótlására. Így például az Arsenal ha eddig mondjuk 40-et kért Gabrielért, akkor lesz az most 60 is.

juve28adam 2022.07.18. 07:13:16

Papi, maradj Torinóban, neked sem kell annyit költözni, jobban jársz, hidd el :DD a mez más lesz, de jobban áll a csíkos majd, az a csíkos amibe kék nem kell.

Bunci88 2022.07.18. 08:03:40

Sziasztok! Bremer cb és középre jobbra jön (nagyon remélem) , de akkor is kell még egy cb középre és bal oldalra. Ez lehet Gabriel vagy Pau vagy Kimpembe. Lehet a végén 2 Brazillal és 3 Olasszal megyünk neki a szezonnak. De meglátjuk...

rockitbaby 2022.07.18. 10:07:12

@Pjanista: Itt nem az a legnagyobb gond, hogy mennyit tudunk vagy akarunk kifizetni a pótlásért, hanem az, hogy a holland teljes vételára sincs még kifizetve az Ajax részére. Így lényegében ez a kb 80 millió euró nagyjából egyben el is fog menni a pótlásra és a maradék részlet kifizetésére, számottevő haszon nélkül. És ezen az se nagyon segít, hogy a bére felszabadul, mert könyvelés tekintetében az más kategória.

2022.07.18. 10:10:26

Izgalmas egy-két nap következik

Rikoo 2022.07.18. 10:33:29

Dybala elfogadta a Roma ajánlatát és a következő órákban átesik az orvosi vizsgálatokon is.

tjunior 2022.07.18. 10:36:06

@rockitbaby: De most mi? Végtörlesztünk vagy hogy? Meg van határozva a szerződésékben, milyen időközönként kell elutalni a részleteket. Miért térnénk el ettől? Arról nem beszélve, hogy 3 éve vettünk, nem valószínű, hogy komoly pénzzel lógnánk illetve nem fizetnénk mert az Ajax már verné a tamtamot. De nyilván a Bayern se fogja kifizetni egyben mint ahogy a holland pótlását mi sem. Ezzel fölösleges foglalkozni. De Ligt amortizációja és bére benne volt évente a klubnak vagy 30-35 millió euróba, ettől most megszabadultunk, sőt ugye a könyv szerinti érte lehet vagy 35 millió jelenleg, ha 75ért eladtuk egyből lesz 40 millió plusvalenza a könyvekben. A pótlása meg ha a híresztelt kondíciókkal érkeznie Bremer, a feléből megvan évente, ez a lényeg.

Rikoo 2022.07.18. 10:39:21

@Rikoo: Ez amiatt is érdekes, mert Dan Friedkin komoly ambíciókkal rendelkezik és top klubot akar építeni.
Ha idény még nem is, de jövőre már biztosan Scudetto esélyes keretük lesz.
Az összes többi célpontjuk is minőségi játékos.

Illetve ne felejtsük el, hogy így teljesen megnyílik az út Zaniolo felé.

venember83 2022.07.18. 10:47:31

@Rikoo: a Napolinál zajló eseményeket látva, BL-helyre idén jók lehetnek, ha az Atalantát megelőzik. Mou második éve amúgy is jó szokott lenni.

2022.07.18. 10:51:48

@Rikoo: Én ennek kimondottan örülök:)
Mindig is úgy tartottam, hogy Dybala legjobb opciója a Roma
És annak is örülnék, ha bl helyen végeznének az Inter és Milan előtt

rockitbaby 2022.07.18. 10:53:14

@tjunior: 85 millióért vettük, 5 éves szerződéssel, az amortizációs értéke 17 millió évente. Az három éve alatt 51 millió, így a jelenlegi, könyvelés szerinti értéke 34 millió. Nyilván a egy játékos vételárát nem egy összegben könyvelik el a klubok, míg az eladásból keletkező árat igen, de ezek könyvelési machinálások. Azonban ha a jelenlegi értékét 34 milliónak vesszük és egy összegben könyveljük el a 70 milliót - a bónuszt még ne vegyük bele, mert az nem teljesülhet -, akkor is kb amennyi marad, az - egy összegben - nem fedezné Bremer árát. Könyvelni lehet úgy, hogy a klub papíron komoly bevételt lásson a játékosból, de a valóságban ezen összegek csak igen ritkán realizálódnak úgy, ahogy feltüntetik őket. Ebből volt a gond a Plusvalenza kapcsán is az Arthur-Pjanic cserével. Mert mi két külön tranzakciónak könyveltük el, egy vételnek, meg egy eladásnak, így kb 50 millió profitot jelentett könyvelés szerint, de mindenki tudja, hogy ez valójában egy Pjanic + tizenpár millió = Arthur csere volt.

MdewC 2022.07.18. 10:59:22

Vmiért azt érzem, hogy elhozzuk Bremert. ;)

Rikoo 2022.07.18. 11:01:32

@rockitbaby: Tök mindegy, hogy forgatjuk ezt a szálat.
Felszabadul közel 20 millió eurós bruttó bérkeret, ami fix kiadás lett volna a következő idényre.
Könyvelési szempontól is jól járunk, ha a plusvalenzat figyeljük.
A valódi pénzmozgás problémát sem értem.
Amikor leigazolunk egy játékost, akkor fixen eltervezzük a fizetési ütemtervet.
Nyilván nem igazolunk le úgy valakit, hogy tudjuk üres a kassza és nem tudjuk kifizetni a teljes átigazolási összeget.
Ennyi erővel még nyugodtan ki lehetne számolni, hogy a többi játékosunk törlesztésével hogy állunk pl. Vlahovic.

venember83 2022.07.18. 11:02:54

@Rikoo: meg Locatelli és Chiesa.

Rikoo 2022.07.18. 11:08:19

Érdemes megvárni a hivatalos jelentést De Ligt-nél, mert Romano és Di Marzio szerint van verbális megegyezés és 80 millió euró feletzi átigazolási összeg lehet majd.
Mások bónuszokkal együtt 90 millió feletti ajánlatról is beszélnek.

Egyébként a színfalak mögött komoly tárgyalások lehetnek Bremerert. Már amit Schira ír az is érdekes, két különböző ügynökségen keresztül folynak a tárgyalások.
Ott is csata van, hogy melyik fog nyerni és végül Bremer melyik csapathoz igazol.
Jelen állás szerint a Juventus vezetősége magasabb fizetést tud ajánlani a játékosnak, több átigazolási pénzt Caironak és valószínűleg a commisson fee is magasabb a mi esetünkben.
Az Internél komoly gátak vannak jelenleg azzal, hogy az Oaktree felé tartotás van és Skriniar értékesítése a PSG-hez teljesen leállt.

Rikoo 2022.07.18. 11:12:08

@venember83: +Kean.
Ezért mondom, hogy felesleges ezen agyalni. Konkrétan mi vagyunk a legjobb helyzetben a Serie A-ban és ezt most ki kell használnunk a hátralévő másfél hónapban.
De Ligt értékesítéséből csak jól jöhetünk ki szinte.
Mondjuk az is érdekes, hogy ilyen magas átigazolási összeg lesz, miközben átlagos teljesítményt nyújt évek óta. Még a holland válogatott védőhármasából is kiszorult.

Il Principino 2022.07.18. 11:12:52

Ahogy levette Dusant a pályáról azzal megvett engem..
Remélem sikerül megszerezni!!!

babo0410 2022.07.18. 11:14:08

@Rikoo: Érdekes egyébként, hogy Dybala 6-7 milliót fog keresni. És ezt már bónuszokkal. Szerintem abból nem sok igaz, hogy Dybala tőlünk 15m-et kért.
Már ma hivatalosan is Roma játékos lehet Dybala.
Egyre több helyen olvasom, hogy Bremert nagyon akarjuk, és ma vagy holnap eldőlhet a sorsa, mert Bremer nem vár tovább az interre. Mi 40m-et adnánk érte, neki meg 4 m fizetést. Kíváncsi leszek.
Én is biztosra vettem, hogy Bremer az interbe igazol. És ha a legutóbbi ajánlatukat el is fogadta volna a Toro, ami 30m + Casadei volt, az hatalmas üzlet lett volna. Én nem bánnám, ha Dybala után Bremert is buknák. Habár sajnos Lukakuval így is nagyot nyernek. Remélem rosszabb formában lesz, mint legutóbb volt.

Rikoo 2022.07.18. 11:27:04

@babo0410: 4,5 millió euró lesz a fix fizetése.
Ez egyedül amiatt lehet, hogy 4 meccset nem tud zsinórban lejátszani.
A teljesítménye nem romlott ilyen mértékben, technikailag még mindig a Serie A top3-ban van.

Frankie.7 2022.07.18. 11:35:25

@Rikoo: Viszont ilyen kondícióval nálunk is maradhatott volna.

78juve 2022.07.18. 11:56:29

Nem rossz bol de light akkora Spiller volt

Leram7 2022.07.18. 11:57:26

@Frankie.7: Egyetértek, ennyiért Dybala simán megéri.
Csak hát ugye tőlünk elvileg 10M aláírási pénzt és 8+2-őt kért. Jól hoppon maradt, szerintem többre számítottak az ügynökével.

Bremer ha 35+5-ért jön és Ligt 70+10-ért megy az egy remek és szerencsés forgatókönyv.

Rocky80 2022.07.18. 12:06:27

Hagyjuk már Dybalát srácok!

Más ez a fizu most, meg más, ha mi ajánlottunk volna ennyit - amikor még nem találkozott igazán a piac realitásával. Nem beszélve arról, hogy egy sérülékeny játékosnak ez is sok. Jó döntés volt, hogy elment, lépjünk már túl rajta.

Más téma:

Amúgy nem semmi, hogy nemrég még álmodoztunk egy De Ligt - Demiral párosról mondjuk, ami hosszú évekre megoldja a középhátvéd gondjainkat; jelenleg meg lehet lesz belőle egy Bremer-Gatti... :D
Mekkorát fordulhat a világ kis idő alatt! A mai fociban úgy tűnik hogy nem lehet egy játékossal sem hosszú távra tervezni.

venember83 2022.07.18. 12:11:20

@Rocky80: engem egy Bonu - Rugani páros hoz igazán lázba. Játékosok jönnek és mennek, de Rugani marad. Igazi hűséges katonája az Öreg Hölgynek. Még Rennes csodálatos városából is visszatért Észak-Olaszország iparvárosába, hogy az Öreg Hölgyet szolgálhassa.

Rocky80 2022.07.18. 12:19:56

@venember83: remélem hogy nem ők lesznek az alap páros...
Ha már a kezdőbetűkkel határozzuk meg mindig: volt ugye a BBC meg az MVP; ez meg lesz a BoRú... Nemrég még volt DeRu(ű) is, de hát ugye már nem lesz itt a holland...

Apropó, Dybalára visszakanyarodva: remélem ez Zaniolo érkezését is jelenti egyúttal!
Lehet hogy balhés meg minden, de ennél a színtelen-szagtalan semminél ami az elmúlt években voltunk, bármi jobb! Még a celeb Pogba meg a balhés Zaniolo is!
Legalább érdemes lesz meccseket nézni jövőre, nem alszunk el: Di Maria, Pogba, Zaniolo, Chiesa... Valamit mindig látunk majd!

venember83 2022.07.18. 12:22:09

@Rocky80: Zaniolo akkor érkezhet, ha... a Roma elfogadja a kölcsönt és/vagy beszámít egyes játékosokat (pl. Arthurt). Egyelőre ez az álláspont.

Rikoo 2022.07.18. 12:22:37

@Rocky80: A második résszel abszolút egyetértek.

Rikoo 2022.07.18. 12:26:18

@venember83: Di Marzio szerint nyitottak mindkettőre.

Rikoo 2022.07.18. 12:33:44

@venember83: Elolvastam sry. Ilyen ez, ha rohan az ember, de közben érdeklik a történések.:D
De azért reméljük, hogy Arthurral kisegítenek minket.

babo0410 2022.07.18. 12:47:38

@rockitbaby: Amikor bevezették az FFP-t, akkor volt szó róla, hogy a játékos árát vagy egyben könyveled, vagy úgy, hogy a játékos szerződésének időtartamára elosztod arányosan. Ha hosszabbít adott játékos, akkor az árat is tovább oszthatod. Ezért vannak furcsa hosszabbítások sokszor.

babo0410 2022.07.18. 12:53:10

@Rikoo: Ha megtartják Skriniart az nagy erősítés az internek, viszont én úgy olvastam ma tárgyalnak a PSG-vel, és akár olcsóbban is elengedik a szlovákot. Viszont a legjobb az lenne, ha Skriniar tényleg 60-65-ért menne, mi meg elhappolnánk előlük Bremert, aki persze itt nem vallana kudarcot.

m.martin91 2022.07.18. 13:33:46

Én azért nagyon remélem, hogy ez nem a senkiházi Zaniolo érkezését vetíti előre, főleg, hogy a Roma komoly csapatot kíván építeni, és a semmirekellő Zaniolo, az örökké sérült Dybalával meg Abrahammel alkothatna támadó triót az olasz média szerint. Adná a jó Isten, hogy megtartsák a szemetet, és nem b@sszuk szét teljesen a saját mercatónkat.

Lanzafame 2022.07.18. 14:08:47

Úgy néz ki, jön a brémai muzsikus. 35 millió plusz 5 millió bónusz, a $inter 3-ja helyett 5 milliós fizuval :)

m.martin91 2022.07.18. 14:21:13

Ha jön Bremer, márpedig jobban járna velünk, mint az Interrel, legalábbis posztilag, akkor nem hiszem, hogy más, nagyobb értékű középhátvéd is érkezne mellé, bár úgy volna az igazi. Őszintén szólva, ismerve a vezetőségünket, abban is kételkedek, hogy két játékossal pótolnák De Ligtet, ez inkább csak szurkolói ötletnek és logikának tűnik. Utóbbiból meg igen kevés van a Juventus vezetőségének. Nagyon meglepődnék, ha a brazil behúzása után felmutatnának egy Paut, Gabrielt, vagy Badiashile-t. Talán még Milenkovic akciósan ott lehet a vezetőség fejében, biztos, ami biztos alapon, de többet nem nézek ki belőlük. Lehet, hogy éppen a világsztár Zaniolóra tartogatják majd a pénzt, vagy valaki másra. Nem vagyok oda Bremerért, de most már jöjjön, mert kevés az opció, és megint veszélyben lehet a negyedik hely is.

Lanzafame 2022.07.18. 14:28:34

@m.martin91: szerintem sem várható nagy igazolás, bár egy kezdőbe való szélsővédő vagy középhátvéd kellene.

Allegri azzal kompenzálhat majd, hogy Danilo jobb (és bal)hátvédként gyakorlatilag 3. belső védő lesz.

2022.07.18. 14:30:24

@juve28adam: Emlékszel még erre a bejegyzésedre?

juve28adam
2021.12.24. 08:53:36
"Ezt a Bremer-t lehet érdemes lenne figyelemmel kísérni."

Emlékeztem, Te voltál az első aki említette Bremert, hogy le kéne igazolni!

Hajrá akkor

juve28adam 2022.07.18. 14:32:09

@LacaGLJuve: banyek, hát ez hogyan ragadt meg benned? :DDD

2022.07.18. 14:36:11

@juve28adam: Mert én is ugyanazt gondoltam, és megragadt, hogy van más is aki szerint fasza lenne itt nálunk.

m.martin91 2022.07.18. 14:38:33

A volt Juventus játékosok is bekövették közben Bremer-t, szinte biztos, hogy megelőztük az Inter-t, és ideigazol. Bonucci, Gatti, Rugani, Danilo is játszhat középen, sőt, ha minden kötél szakad, még Zakaria is, hiszen a Mönchengladbachban többször megfordult hátul is. Ehhez még csatlakozik Bremer, és szerintem ennyi. Ha nem tudunk megszabadulni például egy Ruganitól, senki nem fog már erre a posztra jönni.

Il Principino 2022.07.18. 14:55:37

@m.martin91: nono,Cáceres már dörzsöli a tenyerét :D

Rikoo 2022.07.18. 15:25:18

Minden forrás szerint nagyon közel kerültünk Bremer leigazolásához.
Sokkal jobb ajánlatot tudunk lerakni az asztalra, mint az Inter.

Del Pybala 2022.07.18. 15:27:31

Ha azt csinalja minden meccsen mint amit Vlahoviccsal csinalt akkor rohadt nagy uzlet.

Rocky80 2022.07.18. 15:31:22

@Del Pybala: ez az, csak így tovább, pozitívan!

Bremer - Danilo vagy Bremer - Gatti páros. Nem is hangzik rosszul.

Rikoo 2022.07.18. 15:38:55

@m.martin91: Én is így látom, de azért várjuk ki a végét.
Nálunk sajtócsend van egész nyáron Arrivabene döntésének köszönhetően, viszont szerintem kicsit felszabadul most a költségvetésünk De Ligt távozásával.
Várok még meglepetéseket és nyilván nem Paredesre gondolok.:D
Mondjuk tény, hogy még mindig Locatelli az egyedül aki tudja középről irányítani a játékot, senki nem tudja őt váltani.
Ha megy Arthur, akkor oda jönni fog még valaki.

Allegri kérése állítólag egy bal lábas védő volt középre, alapból így indult a mercato tervekben Chiellini távozása után.
Legalábbis Agresti és Di Marzio szerint.

Rikoo 2022.07.18. 15:41:52

Amúgy lehet, hogy Bremer egy favágó állat, de Chiellini után kell is egy ilyen a védelembe.

Primo Dimarzio 2022.07.18. 15:52:05

Én jobban örültem volna egy gabriel-milenkovic duo érkezésének a szerb azért egy multifunkcionális favágó és diszkontáron beszerezhető, a brazilért meg lehet beszámítanák a mi kis farturonkat szal winwin.
Persze bremer is egy vadállat statisztikailag ,viszont így kétlem ,hogy a szerb érkezne.Torres is jó lenne , de a hype miatt nem biztos h jo vetel.

Del Pybala 2022.07.18. 15:52:36

Gatti kozeppalyas volt szal kb olyan mint Bonucci, Bremer meg olyan mint Chiello szoval jo parosnak tunik...

2022.07.18. 15:55:31

Kell is egy Chiellini szerű favágó aki le tudja majd darálni a Lukaku féle támadókat

venember83 2022.07.18. 17:43:19

Agresti interes forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az Internek jelenleg 30 milliója sincs Bremerre

JeetTrader 2022.07.18. 18:14:34

@venember83: ez jó hír. Akkor tényleg jó eséllyel elhappolhatjuk Bremert az Inter elől.

Sokak bánatára, sztem Zaniolora is nőtt az esély, pláne most h Dybala a Romába megy.

Meglátjuk. Remélem Bremer done deal és lehet akkor horgászni tovább. Milenkovic sztem kevés lenne nekünk. Ha ezek a dealek összejönnek azt hiszem egy szavunk nem lehet.

babo0410 2022.07.18. 21:13:22

@m.martin91: nyugi, csupa olyan játékos fog jönni, akiket nem kedvelsz. Mondjuk neked nehéz a kedvedben járni.

babo0410 2022.07.18. 22:06:55

@venember83: @JeetTrader: Én örülnék Bremernek, de lehet az inter akkor megtartja Skriniart, ők azzal se járnak rosszul, sőt. Ha beáldozzák így is, az csak jó nekünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása