Keddi pletykák

berardi_domenico_rabiot_es_alex_sandro_mellett.jpgGianluca Di Marzio értesülései szerint az Atalanta úgy döntött, hogy nem él a kivásárlás lehetőségével Merih Demiral ügyében, így a játékos visszatér a Juventushoz, s feltehetően az Öreg Hölgy fogja értékesíteni a török védőt.

Ugyancsak a megbízható olasz újságíró jelenti, hogy nem történt semmilyen előrelépés Ángel Di María és a Juventus között, sőt, inkább visszalépések történtek. Az argentin támadó alternatíváját a vezetőség szemében Filip Kostić és Domenico Berardi testesíti meg.

A Rai Sport munkatársa, Paolo Paganini úgy értesült, hogy a Juventus ismét beszállt a Gabriel Jesusért zajló versenybe.

A Sky Sport cikke szerint hétfő délután Destiny Udogie ügynöke arra tett próbálkozásokat, hogy kikényszerítse a játékos értékesítését a Juventus felé, az udinei klub a fiatal balhátvédet 20 millió euróra értékeli.

Romeo Agresti több témában megszólalt tegnap, véleménye szerint Adrien Rabiot nem fogja elhagyni a keretet, és jövőre sok játéklehetőségben fog részesülni, Moise Kean viszont el fogja hagyni a Juventust.

Ugyancsak Romeo Agresti számolt be arról, hogy Ángel Di María további türelmet kért a Juventus vezetőségétől, hogy a játékos dönthessen a jövőjéről, ám kérdéses, hogy erre miképpen fog reagálni a Juventus.

Romeo Agresti a védősor tekintetében is szolgált némi információval, s az újságíró úgy gondolja, hogy a Leonardo Bonucci - Matthijs de Ligt páros nem működik optimálisan, így véleménye szerint az angol válogatott ellen nagyszerűen bemutatkozó Federico Gatti átveheti Leonardo Bonucci helyét.

Az újságíró szerint a Juventusnál lényegében biztosra veszik Paul Pogba csatlakozását, a bejelentés viszont a felek júliusra időzítik adóügyi indokok miatt.

Romeo Agresti is megemlítette David Neres nevét, az újságíró arról számolt be, hogy a Goal brazil munkatársai szerint a Juventus hevesebb egyezkedésbe kezdett a 25 éves brazil szélső ügyében.

A Domenico Berardit Juventushoz szerződtető szurkolók bizonyosan nem fognak örülni Romeo Agresti hírének, miszerint a Juventus vezetősége valószínűleg nem fog 30 millió eurót fizetni a Sassuolo 27 éves támadójáért.

Nicola Balice megerősítette a fenti, David Neresszel kapcsolatos híreket, az újságíró szerint is magasabb fokozatba kapcsolt a Juventus a brazil ügyében, a szélső Ángel Di Maria opciója a Juventus számára, az Öreg Hölgy feltűnésével a Benfica által megtestesített opció pedig parkolópályára került.

Az ESPN és az RMC Sport értesülései szerint nem kell júliusig várni Paul Pogba átigazolásának biztossá válására, mivel a játékosról szóló Pogmentary dokumentumfilmet június 17-én mutatják be, s ebben a játékos bejelenti a következő klubját, amely sokak meglepetésére a Juventus. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2817857269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2022.06.14. 06:39:45

Neres is full középszer, de inkább ő jöjjön, mint Berardi. Legalább olcsó. De komolyan az lenne a legjobb, ha inkább senki nem jönne, minthogy ilyen játékosokra költsük el a pénzt.

Agresti pedig nagyon optimista, hogy szerinte Bonucci helyét fogja átvenni Gatti. Szerintem meg a capitano alap kezdő lesz, ahogy a fizetése miatt távozni nem kívánó, és biztosan extrán motivált Sandro is. Balra pedig megvesszük Moratát, ahogy az várható volt. Micsoda játékunk lesz, ha ez 3 játékos egyszerre a pályán lesz...

Shyr Kahn 2022.06.14. 06:39:49

A vezetoseg atigazolasi munkaja ezidaig ertekelhetetlen. Persze lehet meglepnek a vegen, de egyelore csak azt latom, hogy senki sem erkezett es Pogba kapcsan otvenszer meg lett emlitve, hogy erkezik, de semmi hiavatos hir. Angel DiMaria szerencsere nem jon... ezek utan en nem vagynek ra. Tudom, hogy jo jatekos, de a motivacioja(nak hianya) eleg sok kerdest vetne fol akkor is, ha ezek utan leigazolnank, hiszen az hogy ennyit varakoztat azt mutatja, hogy nemigen szeretne nalunk jatszani.

venember83 2022.06.14. 06:52:43

@Shyr Kahn: alig van június közepe, persze, hogy értékelhetetlen. Majd akkor válik igazán azzá, ha nem sikerül kisöpörni a keretből az oda nem illő elemeket, és viszonylag megfelelően pótolni a távozókat. Nem könnyű a feladat, a vezetőség magának is nehezítette meg, és biztos lesznek szuboptimális igazolások is, de minőség is kell legalább 2-3 posztra, mert mindenhova azért nem lehet.

JeetTrader 2022.06.14. 07:45:36

Jelenleg a kiseprés legalább olyan fontos mint utána a megfelelő helyek betöltése. A valamire való játékosokra nagy lóvéval lecsapnak az angol klubok, velük nem tudunk versenyezni úgyhogy marad a "kukázás" , hátha találunk olcson egy eddig rejtett tehetséget ( kb Gatti).

Rabiotrol nem rég szembejött egy videóban h a mutatói alapján nagyon jó játékos és h Pogba mellé állítólag ideális. Hát nem tudom...az elsők között szabadulnék meg tőle pláne mert ingyen jött és lenne bevétel belőle.

Suarez nem akar jönni ha már levizsgazott olaszbol? :))) Lehetne Vlaho cseréje ;)

Én örültem vna Mariskának, de csak akkor ha egyből ide akart vna jönni. Ez a huza- Vona nem tetszik...csak az a baj h a helyére kiszemeltek meg még annyira sem tetszenek.

Gabriel Jesus nem az Arsenalba tart? Ő azért jöhetne. De ő nem középre való ?

Attilio79 2022.06.14. 07:46:03

Továbbra sem értem, hogy Raspadorival miért nem számolunk?
Frattesit is jó lenne megszerezni, azonban a túl sok fiatal középpályás miatt, erre kevés "szükség/esély" mutatkozik. (Bár Rabiot, Arthur, Ramsey helyett egy Fagioli, Rovella, Frattesi sort jobban néznék. Bármelyik jelenlegi játékosnál hasznosabbak és talán olcsóbbak lennének)

2022.06.14. 07:57:14

Addig olvastam, hogy rabiot marad és sok játéklehetőséget fog kapni...

Wizzurah 2022.06.14. 08:50:49

Ezek pletykak. A vezetosegre eddig nem lehet panasz. Idehoztak Vlahot, tuladtak Kulusevskin es Betancuron, ha csak ideiglenesen, de Ramsey sem rontotta itt a levegot. Hoztak Gattit is, elpusztitottak Bernardeschit es Dybalat. Nem mondanam, hogy nem cselekedtek es hogy szarul. A mercatoig hetek vannak meg.
A cikket velemenyezve. En Kosticnak orulnek a legjobban az opciok kozul. De ki tudja mi lesz, nalunk mar szoba kerult kb tenyleg minden focista a vilagon. Van, akik mar elkeltek, Gravenberch, Hlozek, stb. Ezek csak buta pletykak, ne emelje meg a vernyomasotok.

MdewC 2022.06.14. 09:07:20

@Wizzurah: Teljesen egyet értek.

supertrezi 2022.06.14. 11:08:54

@Wizzurah: Szerintem is akkor kell majd mérleget vonni, ha Arrivabene bejelenti, hogy számunkra véget ért a Mercato. Nyilvánvalóan nincs könnyű dolgunk, mert sok embernek kéne útilaput kötni a talpára, és jó párat kéne szerződtetni. A Klubnál is 24 órából áll egy nap, nem többől; a tárgyalásokhoz, utazásokhoz idő kell, meg kell szervezni őket, a játékossal meg
a klubjával is egyeztetni kell; el kell gondolkodni, mi a jobb nekünk, kire mennyit tudunk szánni. Aztán még vannak az ilyen Mariska-féle döntésképtelen trógerok is.
Minderre sok idő kell, főleg, hogy mi nem a ManCici vagy a PSG vagyunk, hogy eléteszünk bárkinek akár egy harmincmilliós szerződést is.

Attilio79 2022.06.14. 13:01:01

@supertrezi: Akkor érdemes fiatalokban gondolkozni és kreálni egy új csapatot, ahogyan azt be is ígérték! Meg kell találni azokat, akik küzdenek, hajtanak és a klubért is tesznek, erre volt egy fél éve a vezetésnek, hogy megtalálja ki passzol a legjobban az elképzelésbe. (Jó lenne, ha olasz lenne)
Az első pillanatban mondtuk páran, hogy Di Maria nem az, akire szükségünk van. Egy évre, nonszensz.
A rehabra meg ne jöjjön senki, még Ramsey is ott van.

venember83 2022.06.14. 13:22:20

@Attilio79: pedig úgy tűnik, hogy Di María egy évre kötelezné el magát Európa mellett, vagy talán inkább egy fél évre (sem)...

Attilio79 2022.06.14. 13:28:24

@venember83: Tegye meg, csak ne a Juventusnál, bármekkora focista, egy évre ne jöjjön, lehet találni jobbat is.

Il Principino 2022.06.14. 14:09:53

@venember83: sajnos már Ronaldo hatás,hogy miatta jöjjenek ide nagy nevek és ígéretes fiatalok,öreg hölgy vagyunk tényleg,nem fiatal suna :)

Primo Dimarzio 2022.06.14. 14:26:17

@Il Principino: a Juventus a nevével ellentétben sosem volt fiatal, kb mindig "érett" korú félig meddig befutott játékosokkal vertük szarrá itáliát.

Egyébként ezek a hírek , javarészt nekem tetszenek , főleg az udogie rész , hatalmas lenne ha jönne + molina is.
Ami nagyon nem tetszene , ha bonuccira bármilyen csapat ellen kezdőként számolnánk.Évek óta bizonyítja már a csávó ,hogy kezdőben helye nincs, a bbc védősor leggyengébb láncszeme volt anno is , most meg már nem csak szar , de túl öreg is.

alexGicamo 2022.06.14. 17:33:39

Ha igaz a Mariskás rész , csak ne várasson minket ! Ne kéresse már magát ! Vagy jön vagy nem ! Mi olyan nehéz ezen ?

Juvino 2022.06.15. 12:57:56

Udogie akkor megis elado? Ő nagyon johetne! Rasparol letettunk?

venember83 2022.06.15. 13:37:25

@Juvino: "Udogie akkor megis elado?"

Az ügynöke az Interrel tárgyalt, szóval igen. Csak nem biztos, hogy a Juventusnak szánják ezek szerint.

Juvino 2022.06.15. 19:08:51

@venember83: az Inter most mindenkire ramegy? Meg jo,h nincs penzuk...

MDaniel98 2022.06.19. 09:45:47

Hmm, nem rossz hírek, Di Maria ha annyira nem akar jönni, akkor le kell mondani róla, nem lenne jó ha olyanoknak kellene játszani feltehetőleg kezdőként akik amúgy itt sem akarnak lenni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása