Chiellini: "Szükségem van egy külföldi tapasztalatra"

chiellini_giorgio_kezfogas_szurkolokkal_stadionban.jpegA Juventusnál töltött 17 szezont követően elköszön a zebramezes csapattól, s minden bizonnyal az Egyesült Államokba igazol, új klubja, a Los Angeles FC pedig előreláthatólag még a mai napon bejelenti a veterán védő érkezését.

"Szükségem van egy külföldi tapasztalatra ahhoz, hogy fokozatosan befejezzem a pályafutásomat játékosként. Egy fejlődő ligába igazolhatok, hogy valami újat is tanuljak." - mondta Chiellini a Radio Anch’Io lo Sport munkatársának nyilatkozva.

"Készen állok egy szerepre a pályán, de mentálisan arra is készen állok, hogy igazgató váljon belőlem. Tudni szeretnék mindenről, ami a pályán és az irodákon belül történik, de ehhez időre, türelemre van szükség, valamint elszántságra, hogy áldozatot hozzak. Néhány éven belül újra beszélni fogunk, s remélhetőleg addigra megismerem a szerep sajátosságait és nehézségeit. A kalandom az USA-ban fel fog készíteni mindarra, ami ezután következik.

A Juventus védelmében egy fiatal játékos kaphat lehetőséget a Frosinone csapatától igazolt Federico Gatti személyében, aki szombat este már az olasz válogatottban is bemutatkozhatott az Anglia elleni mérkőzésen.

"Federico jó benyomást tett rám azokban a napokban, amiket együtt töltöttünk az Argentína elleni mérkőzés előtt.  Kedves fickó, akinek megvan a szenvedélye, s a technikai és fizikális képességei átlagon felüliek. Dolgoznia kell, nyomás nélkül, de megvan benne minden ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtson a Juventusnál és a nemzeti csapatban."

Chiellini szentelt néhány mondatot annak is, hogy vajon mit hozhat a következő bajnoki szezon.

"Úgy gondolom, hogy az Inter még mindig a többiek előtt áll, s ez a következő szezonban is így lesz, még ha el is veszítették a bajnoki címet. Meglátjuk, mi történik majd augusztusban-szeptemberben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4417856203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2022.06.13. 17:55:55

Megértem , hogy vágyik külföldi tapasztalatra is, mert az egy kaland .
Várom vissza a vezetőségbe , majd ha már kellőképpen felkészült és alkalmas rá !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása