Allegri: „Ebből a dühből táplálkoznunk kell jövőre”

allegri_massimiliano_sport_mediaset_mikrofonnal_olasz_kupa_donto_utan.jpgMassimiliano Allegri az Olasz Kupa döntőjén végig nagyon irritáltnak tűnt, végül pedig Simone Inzaghi segítőjével, Massimiliano Farrisszal is összetűzésbe került, és ezt követően a bíró elküldte a padtól.

„Valaki az Intertől elment mellettem és belém rúgott. Dühös lettem, és teljesen jogosan a bíró kiállított.” - mondta a mester a 4-2-re elveszített mérkőzés után a Sport Mediaset munkatársa számára.

„Semmin nem változtat, ha kiderül, hogy mi is történt. Egyszerűen gratulálnunk kell az Internek a győzelemért. Mi nem nyerünk egyetlen trófeát sem idén, ezt a dühöt el kell tennünk a jövő évre, amikor kötelezően vissza kell térnünk a győztes útra.

Jó teljesítményt láttam, de a végső percekben szétestünk, voltak játékosok, akik nem voltak teljesen felépülve, s mindent megtettek, ami tőlük telt. Csalódást érzünk az elveszített döntő után, de csak köszönettel tartozunk az erőfeszítéseik nyomán.

Tanulunk ezekből a tapasztalatokból. Rossz érzést hagy maga után a mai meccs, mert nem nyertünk az Inter ellen a bajnokságban, és ma este sem vettünk revansot. Az incidensek olykor adott csapat ellen fordulhatnak, s egyúttal a másikat segíthetik.

Nincs értelme beszélni most arról, hogy melyik az erősebb csapat, én csak gratulálni tudok az Internek, a srácoknak és a bírónak a jó teljesítményért. Megszereztük az első négy hely egyikét, ami igen nehéz feladatnak tűnt januárban. Most a srácok kapnak kis pihenőt nyáron, feltöltődhetnek, és felkészülhetnek arra, hogy nyerjenek a következő szezonban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1117829651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thuglife! 2022.05.12. 05:50:28

Aztán majd a jövőben keletkező dühből táplálkozunk az utánna lévő szezonra.végül olyan frusztrált örök vesztes mindig mást hibáztató csürhe leszünk mint a nápolyiak.

FeriGjuve 2022.05.12. 06:02:35

Szerintem meg ebből a dühből el kéne takarodnod!

2022.05.12. 06:13:51

Takaroggy!!! Ennél még a Pirlo is jobb volt! Annál meg a Sarri is! Annál meg az Allegri is! Mindenki takaroggyon!

Szabi984 2022.05.12. 06:56:22

Előző kettőnek bár volt egy Ronaldoja aki nagyobb részt belőte a helyzeteit,be tudta lőni a helyzeteit. Jelenlegi helyzet kihasználás mérkőzésről mérkőzésre a borzasztónál is borzasztóbb. Arról nem beszélve,hogy egy megveszekedett középpályásunk nincs aki hasonlókat tud művelni mint Barella vagy Perisic. Senki,nulla! És emberek legyünk már reálisak,bármikor össze akart volna csiszolódni egy valamire való összeállítás,azonnal ketten kidőltek. Ez ment egész èvben! Ajánlok figyelmetekbe egy cikket egy bizonyos Antonio Pintusról,aki korábban volt Conte erőnléti segéd trènere is és jelenleg Ancelotti mellett jutnak újra a csúcsra azzal is hogy egész èvben képes a csapat játszatni a húzóembereket,akár 90perceket is. Én nem mondom,hogy Allegri tökèletes,de rengeteg külső tényező befolyásolta ezt a szar évet. Jó kerettel,jó közèppàlyával tudtunk mi szépen jàtszani alatta,úgy hogy Kloppokat meccselt le simán,csak erre már senki sem emlèkszik. Èn nagy remènyekkel várom a következő èvet. Fino alla fine

Dzsákkeríni 2022.05.12. 07:08:19

Nem jó edző ez a Del Neri...

2022.05.12. 07:15:03

Gyakorlatilag semmit nem léptünk elöre Pirlóhoz képest, csak előbb meg lett a 4. hely. Söt! Pirloval legalább nyertünk kupát.

Tony. 2022.05.12. 07:20:52

Elment a meccs mert mikor felülkerekedtünk az ellenfélen, jól játszottunk, inkább megtörte az egészet a 3 védőjével, hogy megint csak óvja, óvja azt az 1 gólt.

Gaben Smith 2022.05.12. 07:21:05

Egyébként erről beszelek a veres szajjal frocsogo allegri vedougyvedeknek. Ez a meccs tokeletes Allegri esszencia volt.
Ezert nem fog soha a budos eletbe BL-t nyerni mert beall sundisznoba reaktiv focit jatszani aztan bekapott gol vagy kedvezotlen eredmeny utan elkezd merni oszinten jatszani,majd ha jo az eredmeny ujra akkor megint beall vedekezni. Lsd: Real,Atletico ellen BL.
Nem rossz edzo de ilyen gyavan nem ulsz fel a tronra es en se nem akarok wgy gyava Juventust a palyan latni se nem egy olyat amelyik nem nyer BL-t.
Folytatva a gondolatot a Grande Mister legalabb 4x annyit keres mint Pirlo , de ures maradt a vitrin iden kevesebb a pontunk a helyezesunk ugyanaz a bl kieses ugyanaz a jatek egyenletesebb de egyszerre csapnivalob is. Pirlot egy ilyen ideny utan paros labbal rugjak a holdig itt meg sokan azt mondjak , hogy mar a keret a selejt az edzo a tuti. Nehez lenyelni a keseru pirulat , hogy ismet hoztak egy ostoba dontest Allegrivel. Igy meg maradt a paradox sorminta :Marrotta-Ronaldo+Sarri+Pirlo+Allegri+ bravo bravo Agnellieknek is.

Gaben Smith 2022.05.12. 07:29:55

@Szabi984: Valoszinu Te vagy a csepp a tengerben ,mert javareszt mindenki fel a kovetkezo szezontol vajon fajdalmasabb lesz mint az idei? Ilyen gyava defenziv edzot en meg eletemben nem lattam mint ez az Allegri. Persze , hogy nem ment Madridba ,mert nem mert!

Szabi984 2022.05.12. 07:46:24

@Gaben Smith: A gyáva edzőnek kit kellett volna behoznia,hogy ne az eredményt tartsa hanem támadjon tovább,figyelembe véve hogy Dybala már csak lépkedni tudott? Mahrezt,Sterlinget vagy Gabriel Jesust? Ne vicceljünk már. Többször leírtam már,ez Olaszország,olasz foci,olasz mentalitás. Akinek nem tetszik menjen angol focit nèzni! Lippi is szenté van itt szo.kodva, pedig nála is voltak kőkemény védekező meccsek amikor 1x találtunk kaput és nyertünk és semmi más nem számított

Szabi984 2022.05.12. 07:58:56

Agnelli úgy tűnik továbbra is ragsszkodik ehez a szemlèlethez,ehez a stílushoz,azzal hogy nem mert külföldi edzőhöz nyúlni. Talán mert ez is a klub identitása. Én is jobban szerete

Szabi984 2022.05.12. 08:00:16

@Szabi984: .. szeretem az 1:0 a 5:4nél. A taktika,az izgalom,a kőkemèny védelem. De mindenkinek joga van mást gondolni

Tony. 2022.05.12. 08:18:45

Azért arra felhivnám mindenki figyelmét, hogy ezzel a szedett vedett kerettel, pocsék játékkal igazából a szezon eleje miatt nem harcolunk a Scudettoért. Miután Olaszországban igazából továbbra sincs egy meggyőző, erős csapat, néhány erősítéssel valószínűleg jövőre ismét a bajnoki címért fogunk küzdeni, tehát a jövő szerintem nem annyira sötét. Az európai színtér persze más tészta.

Juventino86 2022.05.12. 08:29:00

Vezettünk, lendületben voltunk. Erre Allegri visszaállt a cseréivel a bunkerfocira. Ez védhetetlen döntés szakmailag. Lendületben voltunk, ott megtörhettük volna az ellenfelet. Allegri mellett látványosan elhaladt a modern foci. Váltani kell. Zidane vagy akár Mancini is jó lenne. Szertáros Pirlo két kupát is nyert, ennek ellenére jogosan rúgták ki. Allegrinek ugyanez jár.

Donath Mate 2022.05.12. 08:57:50

Én azt gondolom, hogy a kezdő csapatunk jól játszott, jó teljesítményt nyújtott... meg is lett a fordítás.
Danilo lesérült és védő helyett támadó jött be. Ez szerintem nem a gyáva húzások közé tartozik.
Aztán nézzük már meg, hogy kik ültek nálunk a padon és kik az Internél. Középpályásunk (Arthur, Locatelli) 2 volt a padon ( + Miretti). Tehát ott a felnőtt keretből kihasználtuk a lehetőségeket.
Csatárként kit lehetett behozni? Csak Kean volt... (+Aké).
Védelemben jött Bonucci... a szélre pedig Pellegrini. Ez utóbbi kifejezetten jól játszott!
Az Internél kik jöttek be? Dumfries, Sanchez, Correa, Vidal, Bastoni. Ebből a sorból csak Bastoni lóg ki, mert ő egy fiatal játokos, de ő is csak a 116. percben állt be.
Azért ez jelentős különbség!
Ha nálunk a támadósorban Chiesa jön be Kean helyett....
Ha a középpályára lenne egy SMS vagy legalább egy Raspadori szintű játékosunk vagy a szélre egy Di Maria.... szerintem az eredmény is más lehetett volna... Szerintem! :)

Krisztian Keresztes 2022.05.12. 09:05:22

Sajnos egyetértek veletek.
Lassan rá kéne jönni hogy nem fontos olasz edző a padra.Más szemléletet követő edző kellene aki mer kockáztatni. Ez a sablonos,ötlettelen,semmitmondó játék katasztrofális. Jöhet ide bárki ez a csapat egy becsült csapat benyomását kelti.

Csak Csucsu 2022.05.12. 09:48:08

@Gaben Smith: +++++++1!
@Szabi984: Ja igen az úgy nézett ki mintha védőt cserélt volna támadóra...mennyire támadó csere...igazából nem volt más jobb hátvéd Cuadradon kívűl így szélsőt kellett cserélni

Bodnar Daniel 2022.05.12. 09:58:46

A támadó focihoz se erőnk, se cserénk nem volt nemhogy 90 de 60 percre sem. Mindent a megtett a csapat. De ha máskor két bites teóriák helyett változást is akartok, küldjetek erőt a fotelból. Meg Sanchez-t, Vidalt, Kean helyett..

Szabi984 2022.05.12. 10:24:00

@Csak Csucsu: arra céloztam,hogy írtátok mennyire gyáva tőle,hogy támadó foci helyett beáll bunger focit játszani és védekezni. Ilyen intenzitással nem lehet 70-80percen àt nyomni az elenfelet,hacsak a kispadon nincs egy Sterling,Mahrez,Jesus minőségű triód mi t pl Guardiolanak. Neki volt egy Bonuccija..

2022.05.12. 11:08:47

@Szabi984: Egyetértek. Ha Kean állt volna be, az lett volna a baj. Ha nem állt be volna senki, az. Így, hogy Bonucci állt be, most ez a baj. Tulajdonképpen Moratán és Locatellin kívül egy épkézláb cserénk nem volt, Moratát pedig kényszerből be kellett hozni már az elaő félidőben.

DelPiero2 2022.05.12. 14:43:42

Remélem a bíró jó teljesítményét csak gúnyból mondta. Sajnos az meg képes ezeket félreérteni, és nem csoda hogy folyamatosan így vezet meccseket ellenünk, de elképzelhető hogy más meccseken is tündököl.

sleepy8 2022.05.12. 17:51:15

Amugy gyerekek, mikor és hol kerekedtunk az sinterek fole? Rugtak egy gólt az elején, aztan visszalltak úgy mint mi a 2. után nem sokkal. Azt eddig is láttuk hogy ha az ellenfél nem akar focizni, akkor tud focizni ez a csapat. Az a baj hogy ahogy az inter elkezdett letamadni, azt se tudtak nehanyan a palyan hogy merre tamadunk. :D Berna például amig visszaalltak fickadozott, letamadtak eladott 3perc alatt 3 labdat. Úgy a seggukre vertek a fiuknak, hogy lehet a 3 védő nélkül a kamu tizi se kell. (Megjegyzem a tizi nélkül szerintem holnap reggelig se rugtak volna gólt, hiaba nyomtak.)

Én 60 percig azon csodalkoztam (iden mar nem eloszor), hogy egy inter jobban tart tolunk, mint egy Genoa vagy Venezia.

FeriGjuve 2022.05.12. 22:03:44

@Krisztian Keresztes: Vagy egy olyan olasz edző,aki másik generációs és nem ezt a sündisznó taktikát nyomatja.

Shaky79 2022.05.13. 13:13:44

Na akkor az 1 biteseknek mégegyszer leírom mi volt a baj Allegri cseréivel, hátha megértik!
Nem a Danilo Morata csere volt a gond, mint ahogy itt félremagyarázzák! Ott nem tudott mit csinálni, és Cuadrado visdzament jobb hátvédnek! Arról nem Allegri tehet, hogy nincs normális jobb hátvédünk, de ez egy másik történet!
A 2. félidőben kijöttünk és felfaltuk az intert, 7 perc alatt megfordítottuk a meccset és nekünk állt a zászló, itt Inzaghi cserélt is, mert ha itt rugunk mégegyet akkor vége a meccsnek, de igazából posztra cserélt csak ambrosio helyett hozta dimarcot, ami kicsit támadóbbá tette őket! Erre Allegri mit lépett, semmi extrát csak a szokásosat, betolta a buszt a kapunk elé és középpályás helyeré behozott egy belső védőt (Bernardeschi Bonucci csere)! Ekkor írtam a meccs közben, ha kikapunk az Allegri hibája lesz, nyugodtan olvassátok vissza! Sajnos bejött! 5 védő 2 középpályás és 3 csatár volt ekkor fent! Teljesen feladta a középpályát, aminek egyenes következménye volt, hogy csak védekezni fogunk, labda nélkül és 35 méterre nem tudtunk kijönni a kapunktól, egyetlen egy halvány Morata kontra volt de az is szar volt! Szóval ha a középpályát frissíti behozhatta volna Berna helyett Arthurt vagy Mirettit is, és akkor posztra cserél! Valaki azt írta, hogy nem bírunk 70-80 percet letámadni! Ki írt ilyen baromságot, hogy támadjunk le 70-80 percet, ezt senki sem bírja, de azt igen, hogy okosan a labdát járatva tartjuk az eredményt, majd 5-10 perceket letámadással próbálkozni szerintem elvárható egy Juvétól!!! Azt viszont soha sem tudtuk megcsinálni, hogy 25-30 percet a kapujától 25 méterre védekezik és nem kap gólt még egy kis csapat ellen srm és ez öngyilkosság, amit lehetett is látni! Amikor kiegyenlített az inter akkor vissza is cserélte a középhátvéd posztot egy középpályásra (Chiellini Arthur csere), mert látta, hogy ki is kapunk a rendes játékidőben ha így marad, de az már egy mentálisan gyenge Juve volt!
Szóval Allegri a saját játékunkat törte meg azzal a cserével Berna-Bonu csere és nem a Danilo-Morata cseréről beszélünk!!! Ha ezt valaki nem érti akkor.....hagyjuk is inkább!!!

venember83 2022.05.13. 13:31:09

@Shaky79: igen, Sacchi erre azt mondta, hogy az ellenséget nem behívni kell a házba, hanem inkább távol tartani.

venember83 2022.05.13. 14:18:18

Megvan a rúgás, a képek alapján szerencsére valószínűleg maradandó sérülés nélkül megúszta a mester ezt a komoly rúgást: twitter.com/FBiasin/status/1525054065301913600

Shaky79 2022.05.13. 20:39:58

@venember83: Véletlenül összeütköztek, a csávó elnézést akart kérni tőle majd Allegri elhajtotta és utána még neki állt feljebb!!!Bravo, nagyszerű emberi teljesítmény...nálam egyre lejjebb tornázza magát már nem csak edzőként de emberileg is...

venember83 2022.05.14. 06:09:09

@Shaky79: "Véletlenül összeütköztek, a csávó elnézést akart kérni tőle majd Allegri elhajtotta és utána még neki állt feljebb"

Ugyanígy láttam.

MDaniel98 2022.05.18. 11:48:30

Valamiért annyiban bizakodó vagyok a következő szezont illetően, hogy jobbak leszünk mint most, főleg ha jól sikerülne megerősíteni a keretet.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása