Hírek középpályásokról

mckennie_weston_pacsi_locatellivel.JPGA Juventus az elmúlt időszakban igencsak kényszerpályán mozgott a középpálya minőségbeli hiányosságai miatt, ráadásul Weston McKennie és Manuel Locatelli kiesésével Massimiliano Allegri már válogatni sem igazán tudott a pályára küldött játékosok tekintetében.

A Tuttomercatoweb értesülései szerint Manuel Locatelli jövő hónap elején, a Venezia elleni meccsen már visszatérhet, míg Weston McKennie sem áll messze a visszatéréstől, pár napra rá már a texasi születésű futballistára is számíthat a mester.

A Juventust az elmúlt időszakban folyamatosan hírbe hozták Jorginhóval, akinek 2023 nyarán lejár a szerződése, azonban a Chelsea jelenleg semmit sem tud tenni a játékos kapcsán, a szigetországi hatóságok megtiltottak a klubnak mindenféle szerződéshosszabbítást vagy értékesítést.

A Sportmediaset szerint a válogatott olasz játékosra valóban igényt tart a Juventus, azonban korántsem mindenáron, és megközelítőleg 10 millió eurós átigazolási díj jöhet szóba, vagy Adrien Rabiot játékjogát vonhatja be a bianconero klub az átigazolásba.

A megkérdőjelezhető Fichajes.net értesülései szerint a bianconero együttes az Olympique Marseille középpályása iránt is érdeklődik, főleg mivel a 22 éves Boubacar Kamara szerződése pár hónap múlva lejár.

A védekező középpályás tud a védősorban is futballozni, s nagyon úgy tűnik, hogy szó sem lehet szerződéshosszabbításról az aktuális klubjával.

A játékosért több európai klub is bejelentkezett, például kiemelt figyelemmel követi őt az Atlético Madrid, s a Juventus a többi klub megelőzése érdekében minél hamarabb meg szeretne állapodni a marseille-i születésű játékossal.

A Calciomercato úgy tudja, hogy Sergej Milinković-Savić ügynöke, Mateja Kežman egy ideje egyeztetést folytat a Juventus vezetőségével, és a vezetőség kész egyik tehetségét átadni a Laziónak a szerb középpályásért cserébe.

A fiatal tehetség nem más, mint a Cremonese együttesében futballozó Nicolò Fagioli, akit a Juventus a Serie B csapathoz vezényelt az idei szezonra tapasztalatszerzés érdekében.

Az olasz lap szerint Maurizio Sarri nagyra értékeli a középpályást, és figyelemmel követi a fejlődését a másodosztályú csapatnál, azonban kérdéses, mennyire lehet létjogosultsága egy ilyen átigazolási konstrukciónak, hiszen Claudio Lotitóval nem egyszerű megegyezni, s a szerb középpályásért több európai élklub is érdeklődik, amelyek feltehetően nem játékosok bevonásával bonyolítanák a tárgyalásokat.

Egy tegnap esti esemény még mindenképp említést érdemel ma reggel, hiszen a Roma döntetlent játszott a Napoli otthonában, így a fővárosi csapatnak nem sikerült három pontra megközelítenie a Juventust a tabellán. Ennek köszönhetően a Juventusnak már csak 11 pontra van szüksége a következő öt meccsen, hogy bebiztosítsa a negyedik, BL-kvalifikációt érő helyet a bajnokságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9517810951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2022.04.19. 10:14:44

Kamara-t jó ötletnek tartom, de csak ha játszatjuk is a fiatalokat. Továbbra is úgy gondolom, az egyik legjobb húzás a mercatoban az lenne, ha megszabadulnánk allegritől. Jorginho-van kapcsolatban vannak kétségeim, már idősödik, őt kb 3 évvel ezelőtt kellett volna leigazolni legalább. Fagioli-t meg semmiképpen sem vonnám be semmilyen üzletbe sem, Rabiot-ot oké, de nem 10-15 millió értékben, azért na... Amikor valaki kettő egyeneset rúg a labdába már 30 millió az ára... Annyit tud Rabiot is. Savic-ért meg rohadtul nem adnék 80-at, de még 60-at sem. 40-45... Ahogy Rüdiger se jöjjön ha tényleg 10 milliós fizu meg 20 milliós aláírási pénz kell neki, szálljunk rá akkor Günter-re, Milenkovic-ra, Bremer-re.

A másik jó hír, hogy az Atalanta is kikapott, tehát ők sem hoztak rajtunk. Akármilyen szar lett a szezon eleje a vicc, hogy az inter elleni meccsen ment el a bajnokság, meg utána a Bolognán. Ha azt a kettő meccset tudtuk volna hozni, igen jó esélyekkel lennénk harcba még a bajnoki címért is. Persze másrészről ez allegrivel lehetetlen és jövőre is az lesz úgy érzem. Az inter mezére meg mi rakjuk fel a második csillagot, szégyen...

JeetTrader 2022.04.19. 10:49:30

Én örülök h mindenki IS felmerül. Cherubini röpköd jobbra-balra meglátjuk végül kit sikerül elhozni és legfőképp mennyiért.

Fagiolit max visszavásárlási opcióval engedném el.

Rikoo 2022.04.19. 13:55:40

@Wizzurah: Kamara 5 millió euró körüli fizetést akar.

Rabiotnak jövőre lejár a szerződése és több, mint 7 millió euró az éves fix nettó fizetése.
Valószínűleg ő is válogatna, hogy milyen csapatba igazolna a PSG és Juventus után.
Ingyen érkezett, úgyhogy könyvelési szempontból nagyon örülnénk mi 15 millió eurónak is.
Milinkovic-Savic értéke 60-70 millió körül lehet, igaz várhatóan 80 milliót is fizetne érte a PSG vagy a PL csapatok.

Bremert támogatom.

Shyr Kahn 2022.04.19. 17:59:13

Kuldjetek SMS-t! SMS-t! SMS-t! (akar Fagioli-ert is, mert nekunk kesz jatekos kell, aki jo korban van es nem egy tehetseg, aki ki tudja milyen palyat fut be)

rockitbaby 2022.04.19. 20:16:10

@Rikoo: Szerintem az 5 millió vállalható és telkesíthető nagyságú igény még a mi új, kialakulóban lévő bérstruktúránk mellett is. Ez nem szabadna, hogy gátat szabjon a megszerzésének, főleg ha valóban akkora léptékű átalakulás lesz a középpályán, mint amit a hírekben olvashatunk napról napra.

SMS árát szerintem meg az is alakíthatja, hogy ő maga mit szeretne. Nem bízok benne túlságosan, de ha minket akarna minden áron, akkor Lotito lehet kénytelen lenne elfogadni egy szerényebbn ajáblatot is érte. Mint Vlahovic esetében a Fior. De még egyszer mondom, nem vennék erre mérget, sokkal inkább el tudnám őt képzelni egy Erik ten Hag féle Manchester Unitedben, mint Maxi taktikájában.

Shyr Kahn 2022.04.19. 21:13:38

Nem is tudtam, hogy Alex itt volt vegre 2012 ota eloszor a stadionban!!! Remelem ez jelent valamit a jovore nezve.

Most lattam a Tevezzel keszult videot is.

Ket ilyen jatekossal joval elorebb lennenk, gyenge kozeppalya ide, vagy oda.

west30 2022.04.20. 02:06:28

@Shyr Kahn: Valoban a tamado harmad gyengeseget nagyon sokan elbagatalizaljak.Jelenleg van 6 tamadonk ha Cuadradot is ideszamoljuk,amibol 5 jatekos szenaja kifele all a csapatbol.Igy varunk mi tamado focit es motivaltsagot?Csoda ha vegul a 4-ben vegzunk.

venember83 2022.04.20. 05:43:31

@Rikoo: szerencsére Bonu valószínűleg túléli a francia srácot is a klubnál, 2024 nyaráig érvényes a kontraktusa. Szerencsére nem keres sokat, nem bakizik sokat az amúgy nem kulcsfontosságú poszton, és mostanában nem is sérült sokat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása