A Juventus a Sassuolo több játékosát is figyeli

scamacca_gianluca_grimasz_sassuolo_mezben.jpgA Juventus keretében az elmúlt időszakban is komoly változások voltak, ám nyáron további érkezők frissíthetik a keretet, s a pletykák alapján a Sassuolo játékosai kiemelt figyelemben részesülnek.

A Juventusszal hírbe hozott egyik játékos Domenico Berardi, aki a múltban többször felmerült, ám minden alkalommal meghiúsult az ügylet. A futballista játékjogának a felét is birtokolta a Juventus, azonban 2015-ben eladta azt a Sassuolónak.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a 27 éves játékost a Juventus 30 millió euróért kivásárolná szerződéséből, és a segítségével pótolná a vezetőség Paulo Dybalát.

A játékos iránt a Milan is érdeklődik, de a torinói klub kiváló kapcsolatot ápol a neroverde kollégákkal, így nem zárható ki egy nyári átigazolás. Idén Domenico Berardi 14 gólt és 14 gólpasszt osztott ki 27 bajnokiján, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy éppen legjobb időszakát éli.

Egy másik fontos játékos lehet Giacomo Raspadori, aki a 2020-as kontinenstornán az olasz keret legfiatalabb tagja volt, s azóta is kiváló fejlődést mutat.

A 22 éves támadóra szüksége lehet a Juventusnak, mivel Paulo Dybala egyértelműen távozik, míg Álvaro Morata és Moise Kean kapcsán sem biztos a maradás.

A Juventus érdeklődéséről beszélt Giovanni Carnevali, a Sassuolo vezérigazgatója: „A Juventusszal sikerült megállapodnunk Manuel Locatelli kapcsán, s ha felmerül a lehetőség további ügyletekre, örömmel állunk elébe. Januárban egy angol klub érdeklődött többször is Giacomo Raspadori iránt. Őt alapvető játékosnak tekintjük.”

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Juventus egy középpályás iránt is érdeklődik, a 22 éves Davide Frattesi keltette fel a vezetőség figyelmét. A játékos pár napja hosszabbította meg a szerződését, amely így 2026-ig érvényes, ám ez nem jelent gátat az érdeklődők számára.

A játékos akár már most nyáron távozhat, mivel nagyon jól és gyorsan fejlődik, és bár a legfrissebb olasz válogatott keretben nem kapott helyet, a Sassuolo vezérigazgatója szerint hamar visszakerülhet a válogatottba.

„Jelenleg nem képezi a válogatott keret tagját, de olyan játékosról beszélünk, aki a jövőben ismét kerettag lesz. Az ő posztján nincs nagy választék, már sok ajánlat érkezett iránta, s meglátjuk, mit hoz a jövő. A helyzet igencsak kedvező, nem sok klub büszkélkedhet ennyi ajánlattal.”

A Sassuolo kapcsán az utolsó említésre méltó játékos a Juventus kapcsán Gianluca Scamacca, aki a Genoánál is jól teljesített kölcsönben, s idén a Sassuolo mezében 28 bajnokin 13 gólt szerezve sem okoz csalódást.

A Calciomercato szerint a játékos kapcsán is felmerül a nyári távozás lehetősége, azonban a Juventus korántsem az egyetlen érdeklődő, a Milan is szívesen leigazolná a Sassuolo 23 éves erős centerét.

Giovanni Carnevali az ő helyzetéről is beszélt: „Nincs ára a játékosnak, mivel jelenleg nem kívánjuk értékesíteni őt, így az összegek lényegében az ajánlatoktól függnek. Ha Gianluca Scamacca távozik a keretből, akkor ő bizonyosan egy nagy klubhoz kerülne jelentős átigazolási díj ellenében.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5617787210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2022.03.23. 09:20:19

Én örülök, hogy megszabadultunk Dybalától (az baj, hogy ingyen), de a kvalitásait nem vontam kétségbe sosem. Berardival helyettesíteni nem hiszem, hogy lehet. Serie a-ban jó és elég lehet, de nemzetközi porondra nem. Azt mondanám egy 15 misiért jöhetne a padra. Raspadori úgy 30-35m, Scamacca körül meg csak nagy hype-t érzek, semmi többet, vegye csak meg az sintér 40-ért. Ha még lehet szemezgetni a chelsea-ből tényleg, akkor megfontolandó talán inkább az. Nem tudom a fiatalítás jobb e jelen helyzetben pláne amilyen edzőnk van és sajnos úgy néz ki marad is, vagy inkább akkor idősebb, tapasztalt minőséget és jöjjenek előbb újra az eredmények, legyünk újra vonzóak mint klub. Milyen érdekes a full csődbe került barcába akar menni kb. mindenki ingyen. Rüdiger, Jorginho mind jöhet, sőt Ziyech is. Én örültem volna egy de Beek-nek is, kezd magára találni a srác, csak környezetváltozás kellett neki. Nem érzem úgy személy szerint hogy ilyen Scamacca, Berardi, Raspadori figurákkal előrébb lennénk, persze olaszok, tök jó, de úgy érzem most eredmények és kupák kellenek újra, de gyorsan.

Attilio79 2022.03.23. 10:38:50

Tulajdonképpen minden felsorolt jöhetne, ha megy Dybala, Morata, Kean, Rabiot és nem jön vissza Ramsey és Kulu.

venember83 2022.03.23. 10:58:12

@Attilio79: Kulu elvileg már most nyáron kivásárolható 30 millióért.

Camo76ers 2022.03.23. 11:57:18

@Wizzurah: szerintem kár hogy nem te vagy a csapat managere .

Juvino 2022.03.24. 13:26:37

Tenyleg, hogy all az ukrajnaban jatszo jatekosok kolcsonadasanak lehetosege? Veluk azonnal lehetne szamolni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása