Vélemények Dybala távozásáról

dybala_paulo_golorom_inter_1.jpgA Juventus tegnap bejelentette, hogy vége a szerződéshosszabbítási tárgyalásoknak, Paulo Dybala pedig távozik nyáron, a vezérigazgató tegnap este ezt megerősítette, s elmondta, hogy a klub nem kívánt visszafogott bérajánlatot tenni a játékosnak mivel az rangon aluli lett volna.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus próbálkozott egy ajánlattal, ötéves helyett hároméves szerződést kínált a játékosnak, az ajánlott alapbér pedig 6 millió euró volt, amihez további bónuszok társultak volna az egyéni teljesítmény alapján. A klub rugalmasságot kért Paulo Dybalától, azonban a játékos és a képviselői nem fogadták el ezt az opciót, s így a játékos és a klub útjai elválnak.

A játékos távozása kapcsán eltérő vélemények keringenek a sajtóban, a Juventus vezetőségével sokszor kritikus Antonio Cassano például helyesnek tartja a klub döntését: „Paulo Dybala számomra nem bajnok, nem lehet a Juventus vezére, ha pedig nem hosszabbítottak vele szerződést, az jó döntés a klub részéről. Úgy vélem, hogy a bianconero klub sokkal többet adott Paulo Dybalának, mint amit ő adott a csapatnak. Soha nem döntött el a csapat számára igazán fontos meccseket. Ezért gondolom, ha a Juventus tízmilliót ajánlott volna neki, akkor neki egy nyolcmilliós ajánlatot is el kellett volna elfogadnia. Azt nem tudom, hogy az Interhez igazol-e. Én viszont inkább tartanám meg Alexis Sánchezt. - mondta az egykori játékos a Bobo TV adásában.

A Pescara és a Parma egykori középpályása, Stefano Impallomenti a TMW Radio megkeresésére nyilatkozott, szerinte a váláshoz kizárólag gazdasági okok vezettek, s az 54 éves játékost nem lepné meg, ha Paulo Dybala az Intert választaná.

„Szerintem kizárólag gazdasági kérdésről van szó. A Juventusnál nem merülhetett fel minőségügyi kérdés, mivel a játékos minősége megkérdőjelezhetetlen. Úgy vélem, hogy Paulo Dybala egy olasz vagy angol klubhoz kerülhet. Akár az Interhez, miért ne? Azt azonban mindenképpen kiemelném, hogy jelenleg Paulo Dybala kevesebbet keres, mint Allegri és Adrien Rabiot, igaz?”

Gianluca Di Marzio szerint az Inter mindeddig nem bizonyult túl eltökéltnek Paulo Dybala szerződtetése kapcsán, s még némi időbe telik, míg ajánlatot tehetnek, s ehhez a keretben is szükségesek egyes változtatások. A csatár és az ügynökei számára vonzó opciót jelent a Barcelona, így ezt az opciót sem lehet kizárni, ahogy az Atlético Madridot sem, amelyik a múltban érdeklődést mutatott a csatárért.

Az elhúzódó és meghiúsult szerződéshosszabbítás kapcsán érdemes kiemelni, hogy Federico Bernardeschi is hasonló helyzetben van. Nicolò Schira értesülései szerint a játékos négyéves szerződést szeretne az aktuális bérével, ami 4,2 millió euró plusz bónuszok, míg a Juventus csupán 3 millió eurós bért ajánl három évre, így egyáltalán nem zárható ki, hogy a keretet nyáron Federico Bernardeschi is el fogja hagyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1617786316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak Csucsu 2022.03.22. 07:51:17

*************************** :D

Csak Csucsu 2022.03.22. 07:54:40

Tudom BL ben csak a Barcának tudtunk visszavágni neki is hála + a csoportkörökben sokszor nélküle nem nagyon mentünk volna tovább...most így hirtelen viszont összeszámolni se tudom hogy hány milánói derbyt vagy kiváltképp fontos első gólt szerzett. Cassano megint csak böfögött egyet lehet sok volt a pizza

Csak Csucsu 2022.03.22. 07:56:52

Helyében a Liverpool,Barcelona közül válogatnék ....azinter nagy csalódás lenne de szerintem Marotta mindent megfog tenni, bár Lautaroval egy poszt 3-5-2 ben

Wizzurah 2022.03.22. 08:01:25

Akármilyen is Cassano, most megmondta a frankót. Igazán fontos meccseket sosem tudott eldönteni kb, sőt igazából számítani sem lehetett rá. Nem arról van szó, hogy nem akartak vele hosszabbítani, hanem hogy lejjebb rakták az alapbért és a bónuszokkal lett volna meg, amit akartak, ez nem tetszett neki, ez több mint visszatetsző. Úgy tudom az inter 7.5 milliót tud neki ajánlani, ami azért nem sokkal több a 6-nál amit mi ajánlottunk neki, plussz a bónuszok. Ha ezek után az interbe menne tényleg, akkor meg kifejezetten egy kis patkány rejtőzik a kis óvodás test mögött, bár én eddig is ezt éreztem róla, csak nem akartam leírni és szítani a tüzet, hisz sokan úgy szeretik itt dybalát mintha a rokonjuk lenne. A barcára számítok mint következő állomása, ha nem betoji, mert aztán az interbe is megmarad egy örök ígéretnek, hisztizhet, mehet a medicalba, stb. barcába meg PL-be túl sok a komoly meccs szerintem a kis tüdejének.
A legnagyobb: "a bianconero klub sokkal többet adott Paulo Dybalának, mint amit ő adott a csapatnak."

BigChris 2022.03.22. 08:13:47

Szerintem is hülyeséget beszél Cassano. Én jópár mérkőzésre emlékszem, amikor pont, hogy az ő góljával nyertünk... én Dybala párti vagyok, de ha a Interbe megy, akkor gerinctelen.

BigChris 2022.03.22. 08:18:30

Ja és Zaniolobol köszi, de nem kérek...nem látok benne semmi olyat, ami miatt ő lenne a fontos láncszem a középpálya és a csatársor között. Ha meg lenne is benne ilyesmi, Max kiölné belőle. Ha tovább folyik a töketlenkedés a középpálya miatt, akkor én lelkiekben készítem magam, hogy Vlaho is 2 év múlva távozik.

Del Pybala 2022.03.22. 08:32:00

Rabiot jobban megerdemli a zset :D

kovta23 2022.03.22. 08:43:23

Amúgy biztos hogy ez a kapcsolat megérett a szakításra. Dybala nagyon egy posztos játékos ráadásul a mai fociban ez egy kevésbé használt pozíció. Szerettem a játékát de a pályán is volt inkább a kis csapatok ellen villogott. Persze döntött el rangadót is de 7 év alatt keveset. Ezért a teljesítményért alá kellett volna írni kevesebbért is ezek után nem lepne meg ha az inter lenne a következő állomás. Barca hülye lenne leigazolni egy nagy bér igényű nem fiatal játékost amikor tele van támadóval. Berni meg ha nem fogadja el a bér csökkentést nyugodtan mehet. Idén szerintem elég sok lesz a búcsú... Dybala,Berni,Sandro,Perin, Chiellini,Kean

Attilio79 2022.03.22. 08:54:57

Biztosan nagy tervei lehetnek a klubnak, hiszen anyagilag luxus körülményeket tud fenntartani. Kíváncsi vagyok a tervekre, hogy kikkel tudtak/nak megegyezésre jutni.
Remélem jövőre ugyancsak a BL döntő lesz a kitűzött cél, azonban, ha nem is jutunk be, mint idén, a szép játékban reménykedhetünk!

Juvebest 2022.03.22. 08:58:20

Felháboritó Rabiot fizetése és a mutatott játéka, de irreálisnak tartom a Mister 9 miláját is. Berna is azért erőlködik itt 4 éves szerződésben mert itt meg lehet csinálni hogy egy meccset jól játszom 6 on szarul és annyi a sérült hogy újra a kezdőben vagyok

Lanzafame 2022.03.22. 09:36:56

Nagyon jól tolják, a következő ügy Berna elkergetése. Hogy nem szakad le a pofája, hogy 4 milliót akar keresni ezért a teljesítményért cserébe. 1 milliós fizetés is túlzás lenne neki.

Wizzurah 2022.03.22. 09:37:39

Ne azzal védjük Dybalát, hogy más alaptalanul magas fizetését hozzuk szóba, meg azzal takargatjuk.... Fel lett ajánlva a mutatott játékához passzoló bér, amit elutasított, nincs miről beszélni, szar műsort tolt le Dybala. Az attól függetlenül egy percig sem kérdéses, hogy páros lábbal kell kipenderíteni a francia nyulat is, ill. mivel neki még van hátra a szerződéséből és megmagyarázhatatlan módon van aki érdeklődik utána, be kell vonni csere üzletekbe, ahogy a fartúrót is, mert tényleg megmagyarázhatatlan, de belőlük még akár ki is lehet sajtolni valamit. Mester 9 millájától is megfájdul a fejem. Biztos vagyok benne, hogy az új vezetésnek lesz erre is gondja, ill. rohadtul fel van nekik adva a lecke, mert bár tény, hogy Dybala maradhatott volna, azért nem tetszett neki ez a fajta felállás, az elárul jó néhány dolgot róla.... De hogy a vezetőségnek még meg kell oldania a velszi bárdot, a francia nyulat, a brazil fartúrót... Alex Sandrot, nagyon remélem hogy Moratat se vesszük meg.

Amit szerintem nem csináltak jól. Demiralt túlságosan olcsón herdáljuk el, Kulusevskit is, pláne utólag látva mindkettőt, de Bentancurból is ki lehetett volna szedni többet... nem tudom miért nem lehet simán kölcsön adni és ilyen alacsony kivásárlási opciót belerakni.... Berna is mehet, bár jó lett volna ebből a kettőből is mind kisajtolni valamit még tavaly...

Lehetne ezeken vitatkozni sokáig. Az út adva van, a vezetőség inkább hagyja elmenni Dybalát de nem enged az irreális követelményeknek és szerintem ez miatt fog elmenni Berna is. Legyen is így, jobb lesz, ha megtanulják, hogy mostantól a Juventus nem az a csapat, ahol 5 éves szerződéseket adnak rohadt nagy fizuval a semmire. Remélem, hogy a francia nyúl és a néhány semmit érő pajtása az utolsó és több ilyen nem lesz.
A pénzen én nem aggódnék, ha kell akkor van miből belefeccölni, van a juve mögött anyagi háttér bőven. Minden évben van amúgy egy 80-100 milliós igazolásunk, szóval nem lehet etéren panasz, csak eddig a vezetés amatőr volt, most úgy fest és nagyon remélem, hogy úgy is van.... van vezetőség. Bár Nedved még egy nagyon nagy kérdőjel nekem alkalmasságát illetően.

Del Pybala 2022.03.22. 09:54:45

@Wizzurah: Majd jovore meglatjuk milyen siralmas zs kategorias tamado jon helyette...

2022.03.22. 10:08:56

Biztos nem véletlen döntött így a vezetőség. Dybalára egyszerűen nem lehet folyamatosan számítani, így nem is lehet rá építeni egy csapatot. Ha nem sérülékeny és hoz egy konstans jó teljesítményt, lövi a gólokat, biztos kapott volna szerződést. Ugye a 6+4, az 10 misi. Akárhogy számolom. :) Csak az nem tetszett neki, hogy ezért meg kéne dolgozni, a pályán kéne lennie és nem állandóan a gyenguszon. Elhiszem, hogy tök jó dolog felvenni a csilliárdokat, miközben fexik az ember és nem csinál semmit.
92 óta Lakers szurkoló vagyok. Ott van Antony Davis. Ő a Lakers Dybalája, csak még rosszabb. Horror összeget keres, amire jut kb 10 meccs, a többit kifekszi. Most is, már nem is tudom, mikor volt pályán utoljára? Ha csak csúnyán néz rá valaki, máris 1-2 hónap pihi. Porcelán a javából Ha rajtam múlna, úgy basznám ki a csapatból, mint a huzat. Én szívből gyűlölöm az ilyen embereket.

Andris Farkas 2022.03.22. 10:19:31

Aztán ha ezután is ugyanennyi sérült lesz, akkor már lehet, hogy nem is a játékosok gyenge teherbíróságára kell visszavezetni mindent, hanem lehet, hogy az edzőstáb hajtja őket túl. Azért ennyi edzéssel, 3 meccsel egy héten nehéz pihenni, felépülni, így lehet, hogy a következő lépés az edzések intenzitásából kéne visszavenni és akkor lehet, hogy fele ennyi sérült lenne a keretben. Talán még Dybala is kevesebbet lett volna sérült.

venember83 2022.03.22. 10:47:27

@Andris Farkas: 3 meccs egy héten? A háromnaponta meccs is túlzás, ami a mester száját oly sokszor elhagyja, de a három meccs egy héten, az kb. abszurd olasz viszonylatban. Max. 2 meccs van egy héten, de vannak hónapok öt-hat meccsel is, sőt...

Március: scontent.fclj1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274930509_5746012602092588_8490533502399855677_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rsX2k_CXDsgAX9MLjtH&_nc_ht=scontent.fclj1-1.fna&oh=00_AT_nv5u4Kn-Rfn-UtgMgotAT8TQU-1OhHYZG4wemtw4DcQ&oe=623F640C

Február: scontent.fclj1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273139135_5656993494327833_5340611670746809820_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EAKpn-8a9OMAX_iGEkR&tn=GFrY4hsfqp1aE6-5&_nc_ht=scontent.fclj1-2.fna&oh=00_AT9mqq6Ha2FGFOX9OR-8-aLnabA3-xYOn6mGMLYSqmSs3A&oe=623E8650

Január: scontent.fclj1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270334612_5529738210386696_7171294018592512156_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Pc6spIdNECIAX8NSeAh&_nc_ht=scontent.fclj1-2.fna&oh=00_AT8wZi1ASu4DzD2a4rJ-EEANzMXTwHEM-KtZzFGJcBZ3uA&oe=623F01E5

December: scontent.fclj1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/262281806_5415082291852289_6349424598588770713_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0OzLx6_KgS4AX-I593Z&_nc_ht=scontent.fclj1-2.fna&oh=00_AT9Gj9mHMpc9ruGyBJefW7DT6WIcS7ivqiu2qKtmUaMArg&oe=623E95BF

November: scontent.fclj1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/251405170_5309397272420792_7041270749854911551_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YHXWCgTLPf4AX8nWQDe&_nc_ht=scontent.fclj1-2.fna&oh=00_AT_D-2kx4RncImGi50A86_vBoXMGaD7Pw8pWzJSuWmLX-Q&oe=623DE600

Október: scontent.fclj1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/244072561_5210030795690774_4013841494848837895_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cJvkovFTmCYAX9aqDiu&_nc_ht=scontent.fclj1-2.fna&oh=00_AT8jM6g3RsVNE0cNmZXHc0QFpm7Hnf74k5l_dLagDonYUw&oe=623E13E2

Sajnos a szeptembert nem találtam meg, de akkor is 6 meccse volt összesen a Juventusnak. Nem védeni akarom Maxi edzésmódszerét, mert nem ismerem, s nincsenek meg a kellő edzéselméleti ismereteim, de ez a háromnaponta meccs, heti három meccs ez akkor blődség, hogy szó szerint már fájdalmat okoz az olvasása ennek a kijelentésnek, sajnálom.

Pavel1988 2022.03.22. 11:02:46

@Wizzurah: Amúgy láttad Kulusevski góljait/gólpasszait?
A City ellen szemben állt az üres kapuval, csak egy egyensúlyát elvesztett védő volt ott. Kulu bárhova lőhette volna, telibe oda sikerült ahol a védő van, pont elment a lába között a labda.
A 2. gólját jobb szélről a rövidbe lőtte, erős és jó lövés volt de bármelyik olasz kapus megfogja, hatalmas kapushiba volt.

Brighton ellen 18 méterről ellőtte a labdát, telibe Romerot akin megpattant a labda és beírták gólpassznak.
Everton ellen egy rossz passz Kanenek, mögötte Regulion jön akit észre sem vett a Kulu, bumm gólpassz.
Másik gólpassza ezen a meccsen egy sima 3 méteres ütempassz volt Sonnak aki györűen megoldotta.
City ellen szépen keresztbe lőtte a labdát, megtalálta Kane fejét, ez az egy amit jó szívvel megadok.
A Juventusban láthattuk eleget, egy belső védő gyorsabb nála.

Bentancurról nem tudok higgadtan beszélni, a világ vicce, hogy ez a játékos ilyen csapatokban játszhat.
Mégis milyen ész érv mondatja veled, hogy ez a két játékos többet ér 70 millió eurónál?

Leram7 2022.03.22. 11:37:00

Itt nehéz igazságot tenni. Amikor Nedvedre kinézett már szerintem lehetett tudni.

Dybala fontos játékos volt és nagyon nagy kérdőjel a pótlása.

Rabiot, Ramsey, Ligt fizetése vicc Dybaláéhoz képest.
Ligt idén tényleg nagyon jó, de az előző években azért erős közepes volt.

Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy ha ajánlottunk Dybalának 3 évre 6M + bónuszokat, azt elfogadhatta volna. Az a pénz még mindig szép, mert valljuk be tényleg sérült sokat.

Én szerintem orvosilag felmérték és úgy határoztak, hogy kockázatos az állapota 5 évre, de ez csak feltételezés.

Egy közel legenda státuszt kiérdemelt és fájdalmas lesz a búcsú, de azért sokminden bennemaradt és mindenkinek lehet jogos hiányérzete. Csak ne az interbe menjen.

Pilsnerurquell 2022.03.22. 12:03:26

Én nem bánom h megy. Csak aztán értelmes igazolással kéne pótolni.

Meg hát arról is kezdek már teljesen lemondani h valaha az életben igazol e a Juve 1-2 értelmes TÁMADÓ középpályást.

Egyébként meg lehet nézni Kulut és Bentát a Spursben...Itt jön ki Allegri kóklersége.

FeriGjuve 2022.03.22. 12:40:12

@BigChris: Nem csak gólokkal lehet kulcsszerepet vállalni egy győzelemben.
Néhány kivételtől eltekintve,az egész csapat képe más,ha ő pályán van.
Annyi a baj,hogy az utóbbi időben keveset volt pályán...

Thuglife! 2022.03.22. 12:58:43

Cassano kimondja amit kell.Most így hirtelen 2 gólja jut eszembe a 7 év alatt a barca elleni és egy inter elleni győztes.és ennyi.az jobban megmaradt hányszor nem volt elérhető valószínűleg azért mert a klubot szeretem kinőttem a játékos fan klubokból.

Del Pybala 2022.03.22. 13:03:49

@Wizzurah: Arrivabene "It would have been easy for Juventus to make a low bid, but it would have been disrespectful towards Paulo."

nem kapott semmifele ajanlatot

venember83 2022.03.22. 13:58:09

@Del Pybala: a Sky szerint nem volt valós ajánlat (de valami ajánlat csak volt), s Di Marzio is szerint volt egy felvetés a Juve részéről, de Dybala nem kívánt ebbe a kompromisszumba belemenni. Arrivabene meg a békés elválás érdekében ferdít kicsit.

Csak Csucsu 2022.03.22. 14:41:03

@venember83: Dybala jelen volt a találkozón? Nekem gyanús ez az egész de már nem is érdekel csak valamikor nyerjünk egy BLt
Elvileg alkudoznak s telefonon hivogatják Dybalát vagy emailben? Ezek kávéztak egyet csak meg rajtunk röhögnek :D

Rikster91 2022.03.22. 15:11:51

Valószínűleg megvolt az ajánlat a háttérben, de az ott is maradt. Gondolom előjöttek a vezetők azzal, hogy az októberi egyezség nem érvényes a továbbiakban es módosultak a pénzügyi és a szerződés hosszát érintő feltételek. Szerintem itt mrgbukott a dolog, hogy a Dybala ügynökei nem hajlottak ez irányba és így szerintem a konkrét ajánlat sem lett terítve, nagyon maximum vonalakban érinthették a felek.

venember83 2022.03.22. 15:12:52

@Del Pybala: egy dolog, hogy mit hiszel, s egy dolog, hogy mi történt, s esetleg miről számoltak be az újságírók. Én sem azt mondom, amit hiszek (ami amúgy senkit sem érdekel természetesen), hanem amiről megbízható források beszámolnak.

Del Pybala 2022.03.22. 15:18:18

@venember83: Szted melyik a megbizhatobb forras? Arrivabene vagy ujsagirok? Ne rohogtess mar...

Rikoo 2022.03.22. 15:42:12

@Del Pybala: Az összes vezetőségi tagunk évek óta hazudozik a nyilvánosság előtt.

Attilio79 2022.03.22. 16:21:48

@Rikoo: ... és nem csak ők. Dybala is lenyilatkozta, hogy alá fog írni. Mindenki keveri a kártyáit. A szavahihetőség messze elkerüli a csapatot.

Juvino 2022.03.22. 16:31:09

Hagyjuk mar azt a kocsog ragyadzsonit. Mikor mondott ő rolunk frankot? Mi koze a Juvehoz a rosszindulatan kivul? Csak tetszik neki,h vmi gyokerseget mondhat velunk kapcsolatban.

BigP86 2022.03.22. 17:20:54

Errol csak annyit, hogy egy Del Piero, Buffon, Chiello elé egy bianko összegű szerződést letettek volna, azt is aláírták volna… Bye Bye Paolo!

venember83 2022.03.22. 17:32:49

@Attilio79: a pénzközpontú futball természetes velejárója a klub és a játékosok részéről egyaránt. Bennem is undort kelt, de ez van.

@Del Pybala: nem célom standupolni.

@Rikoo: ez az összes elitklubnál elterjedt.

alexGicamo 2022.03.22. 17:47:05

Azt gondolom, hogy nagyon egyszerű a történet : ha egy játékos a klub jelenlegi gazdasági helyzetére nem hajlandó tekintettel lenni és a szerződés hosszabbítása tekintetében , ha kell fizetéscsökkentésbe is beleegyezni, akkor arra van az ajtó ! Legyen szó Dybaláról vagy bármelyik másik játékosról . Nem kötelező nálunk játszani ! Nem ő az egyetlen labdarúgó a bolygón ...

2022.03.22. 18:48:47

Én most is csak Lichtsteinert tudom felhozni ellenpéldának, aki szó szerint fizetett azért, hogy maradhasson és tovább viselje a Juve mezt! Ő legalább képes volt felszántani a pályát, apait, anyait beleadni. Ilyen játékosból kellene 11 a kezdőbe. Dybala ennek a szöges ellentéte. Ő meg a Juve legenda. Pfff.... Nevetséges!

Attilio79 2022.03.22. 18:51:01

@venember83: a hazugságok tengerében nekem nem jön össze a Juventus család, de még az sem, hogy lehetnek a jövőben igazi juventinok...

delpi0823 2022.03.22. 19:13:06

@Wizzurah: Ja,majd kivancsi vagyok ha mondjuk ez a remek vezetoseg majd hozza Pogbat evi 10 millios fizuval akkor majd mit fogsz mondani.1500 percet jatszott Iden,amit csak ugy megjegyeznek meg Dybalatol is 500perccel kevesebb.Rudiger,Jorginho,Pogba ha ez lesz az iranyvonal,akkor nalam ez a vezetoseg is csak ugyanazt a szart viszik tovabb amit Paratici rajtunk hagyott.

babo0410 2022.03.22. 21:13:42

Sajnálni fogom, ha megy pláne, ha az interbe. De remélem jól fogják pótolni, és nem Jorginho meg Pogba a cél. Pogba 29, Jorginho 30 évesek, egyik sem hosszú távú megoldás, és 30 felett ki tudja ki mikor kezd hanyatlani. Nem hoznék ismét magas fizetésért idősebb játékosokat. Fiatal tehetségeket kellene.

Mark Szabo 2022.03.23. 01:01:57

Cassanonak most teljesen igaza van!

venember83 2022.03.23. 13:33:07

A Calciomercato.com lehozta ma, hogy valószínűleg Berna is távozni fog, nem fogadja el a Juve bércsökkentési ajánlatát.

Juventino86 2022.03.23. 14:20:13

@venember83: Berna bármikor távozhat. Alig játszik, és amikor játszik, akkor sem jó igazán. Remélem, hogy vele sem hosszabbítunk.

venember83 2022.03.23. 14:32:25

@Juventino86: 6 gólpassz, 1 gól, igazából idén télig nem volt rossz, főleg mivel eleve elég visszafogottan teljesített a támadórészleg, s ennek a 6 gólpassznak és 1 gólnak is kvázi örülni kellett. De pont az zavar benne, hogy ha jó és hasznos is tud lenni, eddig mi a fenéért nem játszott úgy, mint idén ősszel? A 16/17-es szezonban tudott sokat játszani, eredményes is volt, de azóta... Volt bőven ideje a bizonyításra még Allegri első ciklusában is, most meg, amikor nagyjából tisztázódott, milyen feltételeket ajánl neki a Juve, hirtelen már jönnek a sérülések és a gyengébb teljesítmények.

De persze azt sem zárom ki, hogy rosszul látom a helyzetet, s a szerződéshosszabbítási ajánlatnak semmi köze nincs a visszaeséshez, a tévedés kockázata mindig benne van a véleménynyilvánításban.

Rikoo 2022.03.23. 16:13:31

@venember83: @Juventino86: Nem tudom jó döntés-e. 4-3-3-ban lenne helye a középpályán, nyilván nem a kezdőben.
Ennyire gazdagok vagyunk, hogy mindenkit átigazolási összeggel igazoljunk?

venember83 2022.03.23. 17:40:58

@Rikoo: vagy lesznek nagy értékű távozók a nyáron, s az ő árukból erősít majd a Juve. dL, Church... Persze ez talán a legrosszabb forgatókönyv, de Sandro és Rabiot eladásából sok érkező nem lesz.

Rikoo 2022.03.23. 17:49:19

@venember83: Kizárt, hogy De Ligt vagy Chiesa távozna. Mondjuk, ha a költségvetést figyeljük, akkor a felszabaduló bruttó bérkeret is beletartozik.
Mondjuk tényleg fogalmunk sincs, hogy jelenleg mekkora a klub költségvetése.

Shyr Kahn 2022.03.23. 17:58:55

@venember83: Nem csoda, meltatlan a fizu csokkentes. Eleve nem is keresett sokat, ha jol remlik.

venember83 2022.03.23. 19:19:57

@Rikoo: ezt a hsz-t elmenthetem? :)

Rikoo 2022.03.23. 19:34:26

@venember83: Nyugodtan. De tegyük hozzá, hogy idén nyáron.:D

Jozeph Pelikahn 2022.03.23. 22:36:15

Továbbra se értem, hogy pénzügyileg miért nem kellett Dybala. Én adtam volna neki egy 10 milliós szerződést, jövőre meg eladnám 30-40 millióért.

Az 20-30 millió plusz, alsó hangon.
Lehet nem a játékosok bérei miatt áll szarul a csapat költségvetése? Hogy lehetnek ott ekkora befektetési analfabéták?

venember83 2022.03.24. 05:52:44

@Jozeph Pelikahn: már többször megpróbálta a Juve értékesíteni Dybala játékjogát, de ez mindig meghiúsult, s nem a klub miatt, hanem a játékos akart maradni, vagy éppen az ügynök sikerdíja verte ki a biztosítékot, netán arculati jogokon ment a huzavona.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása