Allegri: „A Fiorentina nem változott Vlahović távozásával”

allegri_massimiliano_sajto_10.jpgA Juventus szerda este Toszkánába látogat az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésére, s minden bizonnyal kiemelt figyelemben részesül majd az Öreg Hölgy jelenleg talán legjobb formában lévő futballistája, Dušan Vlahović.

„Holnap futballmeccset rendeznek. Bízok a Fiorentina szurkolóiank az intelligenciájában és kultúrájában. Dušan Vlahović mindörökké hálás lesz a firenzeieknek és a Fiorentinának, hiszen ennek a klubnak a segítségével került a Juventushoz. A meccs miatt nem aggódok, vannak a világon egyéb problémák, amik sokkal aggasztóbbak, így például a háború. Holnap csak egy kellemes futballmeccs lesz

A Fiorentina kellemes csapattal rendelkezik és egy izgalmas edzővel, aki agresszív és támadó mentalitással ruházta fel a Fiorentinát. Mindazonáltal mi döntőbe akarunk jutni. Ennek egy kellemes meccsnek és sportestének kell lennie.

A Fiorentina nem sokat változott Dušan Vlahović távozásával. Nem változtak a jellemzőik. Úgy Dušan Vlahović, mint Krzysztof Piątek erős csatárok, akik a területet támadják. A Fiorentina nem változott. Továbbra is magas intenzitással futballoznak, és gondot okoznak az ellenfélnek.

Dušan Vlahović játszatásáról még döntenem, sokat játszott mostanában. Meglátjuk. Elégedett vagyok Moise Kean teljesítményével. Gólt szerzett az Empoli ellen, s voltak helyzetei. Ki kell értékelnem a helyzetet, Moise Kean, Álvaro Morata és Dušan Vlahović egyike pihenőt kap.

Dušan Vlahović nyugodt, arra a helyre tér vissza, ahol felnőtt. Természetes, hogy izgatott, különleges meccs lesz számára, de nyugodtnak kell maradnia, ellenkező esetben soha nem játszana a Fiorentina ellen.

Dušan Vlahović a csapatnak nyugalmat sugárzott, most már tudják a srácok, hogy képesek vagyunk gólokat szerezni. Jól dolgoztunk, és a szezon első hónapjaiban létrehoztuk az alapokat. Mindazonáltal naiv gólokat kaptunk, sokszor megnyugvás kap el minket, miután megszerezzük a vezetést, ezért a megfelelő mentalitásra lesz szükségünk. Koncentrálnunk kell folyamatosan.

Nem izgulok a sérülések miatt, sok meccset játszottunk. Vasárnaptól Paulo Dybala és Federico Bernardeschi elérhető lesz. Rugani jól érzi magát, Alex Sandro további tíz napig még gyógyul, Denis Zakaria pedig remélhetőleg visszatérhet a Villarreal ellen, míg Giorgio Chiellini továbbra is sérült. El kell fogadnunk ezeket az eseményeket. Az orvosi stáb jó munkát végez. A lehető legjobb módon kell eljutnunk a szünetig, s azt követően az összes játékosnak rendelkezésre kell állnia.

Meglátjuk, hogy holnap ki lesz elérhető. Van három vagy négy fiatal is, akik készen állnak a játékra. Diego Stramaccioni csatlakozott a felnőttekhez Matias Soulé, Fabio Miretti és Marley Aké mellett. Fabio Miretti jó futballista, de tapasztalatra van szüksége. Matias Soulé, Marley Aké és Fabio Miretti közül egy valaki játszani fog. Jó felmérő lesz számunkra. Kellemes meccs lesz Firenzében, de késznek kell lennünk. Az idegenben szerzett gólt az Olasz Kupában továbbra is többet ér, így fontos lesz betalálni.

Mattia De Sciglio játszhat, Leonardo Bonucci pihent az elmúlt két napban. Az Empoli ellen kínlódott kicsit, ezért a Fiorentina ellen pihennie kell. Elérhető Mattia De Sciglio, Danilo, Matthijs De Ligt, Juan Cuadrado és a fiatal Diego Stramaccioni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8417769520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2022.03.01. 20:44:41

Agresti: ezt próbálta ki ma a mester:
Perin; Danilo, De Ligt, De Sciglio; Aké, Manuel Locatelli, Arthur, Adrien Rabiot, Luca Pellegrini; Dušan Vlahović, Álvaro Morata

JeetTrader 2022.03.01. 20:56:12

@venember83: Na. Ez rendben volna...Ake már játszott egyszer ugye? Összehozott egy tizit nekünk...vagy az nem ő volt?

BigChris 2022.03.01. 21:27:41

@JeetTrader: de igen...Sampdoria elleni olasz kupa meccsen. Gyors, robbanékony szélső.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása