A Villarreal lesz az ellenfél a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében

villareal_logo.jpgMa délben, a svájci Nyonban megrendezték a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását, amely alapján úgy tűnt, hogy a sorozat legjobb tizenhat együttese között a Juventus ellenfele a portugál Sporting CP lesz, amely a csoportgyőztes Ajax mögött másodikként végzett csoportjában.

A sorsolás során azonban rendkívül kínos technikai bakik is történtek, a Villarreal első nekifutásra azt a Manchester United-et kapta ellenfélnek, amellyel azonos csoportban kezdte a sorozatot, s amely a szabályok szerint így értelemszerűen nem kerülhetett össze a spanyolokkal. Ehhez hasonló módon, az Atlético Madrid lehetséges ellenfeleinek nevét tartalmazó gömbök közé bekerült a madridiak csoportját megnyerő Liverpool neve is. A Manchester United kimaradt az Atlético Madrid lehetséges ellenfelei közül, míg a Real Madrid gömbje bekerült egy másik spanyol csapat, a Villarreal ellenfelei közé.

Valamivel később az UEFA végül hivatalosan is bejelentette, hogy 15:00-tól megismétli a nehezen felvállalható körülmények között zajló sorsolást a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére, bízva abban, hogy második nekifutásra sikerül hiba nélkül lebonyolítani az eseményt.

A megismételt sorsolás döntött arról, hogy a Juventus ellenfele a spanyol Villarreal lesz a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A további párosítások:

  • RB Salzburg - Bayern München
  • Sporting CP - Manchester City
  • Benfica - Ajax
  • Chelsea - Lille
  • Atlético Madrid - Manchester United
  • Inter - Liverpool
  • Paris Saint-Germain - Real Madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7516782448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.12.13. 15:21:33

Ha ezt is megismételnénk, akkor már tuti megkapnánk a psg-t vagy a bőrgatyásokat. :D
Ha megtartja a Villarreal a jelenlegi formáját és átmentik tavaszra, lehet jobban jártunk velük.

venember83 2021.12.13. 15:24:13

@MGB75: MU és Bayern csoportgyőztes.

Gaben Smith 2021.12.13. 15:26:51

Na két rokonlelkü edző csatája lesz ez, hiszen Emery ugyanolyan halvérü mint Allegri. Két unalmas gólszegémy találkozóra számtok ahol 1 gól fog dönteni.
CSóri $Inter megkapta a lehető legerősebbet.
Ja és a Man City állandóan gyenge csoportkörbe kerül és gyenge ellenfeleket kap a továbbiakban ez véletlen lenne? Ekkora mázli nem lehet állandóan.

Leram7 2021.12.13. 15:27:52

Bayern München
Manchester City
Ajax
Chelsea
Atlético Madrid / Manchester United
Liverpool
Real Madrid
Juventus

2021.12.13. 15:28:37

@venember83: De a psg-t megkaphatnánk. Ebben a sorsolásban bármi megtörténhet. :D Állítólag megint volt ugyanolyan hiba, mint az első sorsoláson. Lehet, lesz egy 3. :D

Attilio79 2021.12.13. 15:38:05

Ez most már biztos vagy még kitalálja az Uefa, hogy rosszul álltak a csillagok a sorsolasnál?

Tony. 2021.12.13. 15:40:27

Ellenük sem vagyunk egyértelmű esélyesek.

Tony. 2021.12.13. 15:41:29

Ellenünk sem vagyunk egyértelmű esélyesek.

MarcoT 2021.12.13. 15:49:12

A jelenlegi helyzet alapján nagyon sokat kellene javulnunk ahhoz, hogy reális esélyünk legyen a továbbjutásra. Ezzel a kerettel ez egyáltalán nem reális. Ha nem tudunk igazolni a télen legalább két húzó embert, úgy legfeljebb húsz harminc százalékos esélyt adok magunknak.

2021.12.13. 15:58:02

@MarcoT: Azért a Villarreal sem egy veretes csapat jelenleg. Sztem ők még ezzel a nullához közeli kerettel is verhetők. Én azt mondom, hogy talán könnyebb ellenfél, mint a portugálok. Aztán majd möglássuk.

babo0410 2021.12.13. 16:03:36

Januárban igazolni kell ez nem kétséges, és Allegrinek is meg kell emberelnie magát, mert úgy, hogy azt mondja elől majd valaki villan egyet, nem tudna itt még egy Messi-Mbappe-CR7 tengely sem sok gólt szerezni, hiszen simán 2-3 ember tudja fogni a labdás játékosunkat, nem tudunk területeket teremteni, és pláne lassan, inkább hátrafelé passzolgatva játszunk. És akkor Allegri mindig azt mondja nem vagyunk eléggé türelmesek. Könyörgöm, nem türelem kéne, hanem nekik rontani, hogy ne rendeződhessenek vissza. Pont a lassú játék miatt nem tudunk annyi gólt szerezni. Nincs terület, mert addig passzolgatunk, míg vissza nem zárnak.

babo0410 2021.12.13. 16:04:52

Egyébként a Villareal nem rossz ellenfél, verhetőek.

Wizzurah 2021.12.13. 16:06:33

Várjunk még, bohózat az egész. A Real Madrid óvást nyújtott be.

m.martin91 2021.12.13. 16:09:15

VILLARREAL a csapat neve.

Eddig is nevetséges volt az a klubfutball csúcsának nevezett bohózat, de a mai teljesítményükkel felrakta az i-re a pontot az UEFA. Remélem, ez is a Szuperliga minél előbbi elindulását segíti, úgy sem tudják elkerülni. A Real Madrid nem is ismeri el, hogy a Benfica helyett a PSG-t kapták, perelni vagy nem tudom, mit akarnak. Akkora öngólt rúgott az UEFA, hogy ilyet tényleg csak a legnagyobb amatőrök csinálnak.

Apuleius 2021.12.13. 16:17:37

@m.martin91: Köszi, jogos, javítottam.

2021.12.13. 16:25:11

@The king of alibis: Valamilyen szoftveres hibát írtak mindenhol. Másképp nem ismétlik meg. Én azt hittem, azért ismétlik meg, mert az 1. sorsoláson a muki a MU-t is beletettre abba tálba, amibe nem kellett volna és végül MC lett belőle.

Csak Csucsu 2021.12.13. 16:34:00

@babo0410: Ezt mond a tavalyi 3 évben kiejtő Ajax,Lyon,Porto csapatnak hogy verhetőek...kb a Villarreal illik a sémába

babo0410 2021.12.13. 16:58:49

@Csak Csucsu: Ajax az erős volt, életük formájában mentek, majdnem döntőbe jutottak, az az Ajax szerintem erős volt, nem csak minket szívattak meg. És akkor Allegri sajnos nem tudta úgy átvariálni a keretet, ahogy szerette volna, mert sok volt a sérült. Pedig nem volt rossz amit akkor kitalált, csak a megfelelő emberek nem álltak rendelkezésre hozzá. Szerintem az a kiesés annyira nem volt fájdalmas, mint utána Sarrival.
Az viszont nagyon gyenge volt. Sarri ugyanazt erőltette a visszavágón, ami már elsőre sem működött.
Semmit nem tudott kitalálni Sarri. És csak egyedül Ronaldo formájától függtünk. Az első meccsen igen gyenge volt Ronaldo, a 2-on viszont már nagyot ment, csak sajnos az már kevés volt.
Én a Porto elleni kiesést meg inkább Pirlo zöldfülűségének tudom be. Az első meccsen eltaktikázta magát, aztán a visszavágón mindent egy lapra feltéve támadtunk. Ha nem kaptunk volna gólt az első félidőben, szerintem tovább tudtunk volna jutni. De az a bekapott gól eléggé idegessé tette a csapatot. Én nem hibáztatok senkit a Porto ellen kiesés miatt, maximum Ronaldot, aki megint mikor nagyon kellett volna, akkor mondott csődöt. Pirlonak viszont jó lecke volt az a két meccs. Sé látszott, hogy az első meccs hibáiból rengeteget tanult.
Én csak a Lyon elleni kiesést tartom kudarcnak, mert Sarri nem volt képes semmit kitalálni a viosszavágóra, és csak Ronaldo jó formájának köszönhettük, hogy összejött. Az Ajax ellen sok sérült miatt nem működött a kitalált taktika, a Porto ellen meg Pirlo nem rendelkezett kellő tapaszttal.
Ellenben ha Allegri kiesik a Villareal ellen, az megint nem lesz számomra elfogadható. Idén sajnos Allegri rengeteg rossz döntést hoz, és a taktika se mindig megfelelő, habár mióta 4-2-3-1-t játszat, kissé támadóbbak vagyunk, de még így is lassan "türelmesen" játszunk, nem tudunk felpörögni. Ezen nem tudom mennyit fog javítani, ha érkezik egy támadó januárban. Vajon ő ebben a taktikában nem fog szenvedni? Pláne, ha neki is annyit kell majd védekeznie, mint Moratanak.

m.martin91 2021.12.13. 17:14:53

Semmivel nem vagyunk esélyesebbek a Villarrealnal. Igaz, hogy a bajnokságban most nincsenek formában, de a BL-ben négy pontot szereztek az Atalanta ellen, és a ki-ki meccsen megverték őket a második helyért idegenben. Ez épp elég figyelmeztetés számunkra, tekintve hogy az Atalanta jobban áll tőlünk a bajnokságban. A Villarreal tavaly megnyerte az EL-t, és csak tizenegyesekkel kapott ki a Chelsea-től az európai szuperkupáért. Nagyon sok idő van még a párharcig, de egy oda-visszavágós kupameccs egészen más, mint egy bajnokság, abból nem lehet kiindulni. Ha nem igazolunk játékosokat télen, könnyedén ugyanabba a helyzetbe kerülhetünk, mint a korábbiakban, hogy idejekorán búcsúzunk a BL-ben. Ennek a Juventusnak minden versenyben lévő csapat nehéz ellenfél.

Thuglife! 2021.12.13. 17:29:46

@babo0410: kicsit homályosak az emlékeid.a lyon ellen voltak komoly hiányzók.Costa szokás szerint sérült volt Dybala is,le is kellett cserélni.azzal a kreatívnak nem nevezhető csapattal még úgy is 65-35volt a labdatartás százalékban,ordító volt a kreatív játékosok hiánya.

juve28adam 2021.12.13. 17:57:31

@Thuglife!: Sosem kedvelte Sarri-t, érthető, hogy csak az a kiesés amit nem lehet megmagyarázni, a többinél lehet kifogásokat keresni. Mondjuk az öreg láncdohányoson el lehet verni a port, de valahogy csak behúztuk a bajnokságot még vele is. Azóta meg megyünk a 4. helyért :D :/

alexGicamo 2021.12.13. 18:49:20

Szánalmas az UEFA !
Sajnos , annyira romhalmaz ( értsd : szar ) a keretünk, hogy bármilyen sikert is érünk el ,az csodaszámba megy . Meccsek óta figyelem , hogy semmi magabiztosság , tudatosság nincs a játékunkban , azt sokkal inkább az esetlegesség ( esetlenség ? ) jellemzi ! Ez nagyon elszomorít ! A másik meg Maxi túlzott óvatoskodása . Nem tetszik a taktikája . A focit még mindig gólra játsszák . Nem lehet állandóan 11 emberrel védekezni ! Na !
Amúgy szerintem , mindegy , hogy Sporting vagy Villareal . Győzni kell és kész ! Ez egy pokoli nehéz olasz meló lesz !

Thuglife! 2021.12.13. 19:54:48

@juve28adam: én viszont kedveltem és meggyőződésem hogy rosszkor volt a juvénál sztem Allegri bajnoki címeit ő is behúzta volna+ azzal a kp-val talán a bl is jobban elsült volna a keze alatt.
Visszatérve a mára bárki jön ebben a szakaszban az derül ki hogy nincs bl-sebességünk.egy-egy meccsen le tudjuk húzni a magunk szintjére az adott ellenfelet(pl chelsea itthon) de ezzel az antifocival nem lehet sokáig jutni.

Galbandi 2021.12.13. 22:21:25

Én annak idején örültem a Lyonnak, az Ajaxnak és a Portonak is. Most inkább nem mondok semmit. A Venezia ellen nyújtott teljesítmény után meg pláne nem...

DelPiero2 2021.12.14. 00:25:15

@babo0410: Az utolsó két kiesésben a bíró erősen benne volt. A Porto elleni odavágón a paraszt bíró meg is indokolta, hogy nem volt idő a visszanézésre (érdekes, mert az action időn belül volt) a Lyon ellen meg úgy adták meg a büntetőt ellenünk, hogy előtte Higuval szabálytalankodtak, úgy vesztettünk labdát, plusz kicsit véleményes volt maga a tizi is.

DelPiero2 2021.12.14. 00:26:46

@m.martin91: pláne ha nem vigyázunk még arra (pihentetés) hogy a fél csapat sérült legyen a meccsre.

DelPiero2 2021.12.14. 00:30:02

@alexGicamo: Érdekes, hogy az első gólt be tudjuk nyomni (mármint vezetéssel nagyon sokszor) utána jön az óvatoskodás, és 70. percnél látszik, hogy sokan már elfáradtak. Pedig állítólag lehet edzeni a játékosokat. Vagy a meccs előtt túledzi, vagy rosszul ütemez velük, de azért 90 percet ki kéne tudni bírni. Ha túl sok a meccs, akkor kevesebb edzés kell. (A meccset lehet beszámítani edzésnek, annak aki játszik)

alexGicamo 2021.12.14. 04:12:59

@DelPiero2: Egyetértek ! Talán Maxinak át kéne gondolnia a dolgokat ...

Il Principino 2021.12.14. 08:13:56

Egy már biztos,hogy az idegenben lőtt gólszabály miatt nem fogunk kiesni,mint az utóbbi 2 szezonban!!!

venember83 2021.12.14. 08:43:56

@DelPiero2: a bíró tevékenysége, az alább említett idegenben lőtt gól, igen, soktényezősök voltak ezek a kiesések. Ja, meg a csapat is szánalmasan teljesített, de ez már csak apróság.

Lanzafame 2021.12.14. 12:04:25

Minden meccs ajándék innentől a jelenlegi helyzetünkben. Be kell állni bekkelni és kontrázni, akkor talán van esélyünk 2 meccsen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása