Allegri: "Nagyobb kiegyensúlyozottságra van szükség"

allegri_massimiliano_magyaraz_3.jpgA Juventus a Fiorentina csapatát fogadja a válogatott szünetet megelőző bajnoki fordulóban, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja majd Torinóban tartani a három pontot.

"A Fiorentina jó teljesítményt nyújt, három ponttal többjük van nálunk, s mikor játszanak, a pálya teljes szélességét kihasználják. Technikás, trükkös és agresszív játékosaik vannak. Vincenzo Italiano egy jó edző, aki az előző szezonban nagyon jól teljesített a Speziánál, s ebben az évben megerősíti mindezt. Mind technikai, mind védelmi szinten a megfelelő mérkőzést kell játszanunk. Próbálunk majd jobb teljesítményt nyújtani, mint az előző két bajnoki alkalmával." - mondta a Juventus mestere, Massimiliano Allegri a pénteki sajtótájékoztató alkalmával.

"A Zenit elleni győzelem után két lábbal a földön kell maradnunk, s fejlődnünk kell számos helyzetben, például kevesebb gólt kell kapnunk. Nagyobb kiegyensúlyozottságra van szükség, s dolgoznunk kell, mert messze le vagyunk maradva a bajnokságban. A folytonossághoz jó teljesítményt kell nyújtanunk mind a védekezési, mind a támadási szakaszban. A Verona elleni mérkőzést leszámítva, a csapat hozzáállása mindig jó volt, de miután megszerezzük a vezetést, van egy pillanat, mikor leállunk, és sebezhetővé válunk. Pontosan ez az a pillanat, amikor növelnünk kell a koncentráció szintjét.

A teljes csapat a rendelkezésemre áll Moise Kean és Mattia De Sciglio kivételével. Paulo Dybala fontos játékos, idén azt tapasztalom, hogy fejlődött, minden nap jól edz és egyre nő a kondíciója, ahogyan az Manuel Locatelli és Weston McKennie esetében is van. Weston játéka mostanra rendezettebb, kevésbé csapongó, megy előre, s minden meccsen van két-három nagyszerű pillanata.

Álvaro Morata jól játszott a Zenit elleni mérkőzésen, Kevesebbet játszott háttal a kapunak, s ez előnyére volt. Kaio Jorge képes első számú csatárként játszani vagy párban egy másik csatárral, támogató szerepben.

Argentína behívott néhány nagyon fiatal játékost a legújabb keretébe.  Matías Soulé egy jó srác, de hagyni kell, hogy a saját útján járjon. A második csapat nagyon fontos, mert segíti a játékosok fejlődését."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316747208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delpi0823 2021.11.06. 12:46:17

Az a baj Maxal hogy o altalaban igy nyilatkozik a fiatalokrol,hogy nagyon jo srac hagyni kell a sajat utjat jarni.Ami nala azt jelenti hogy majd ha 23-24 eves lesz bemutatkozhat a felnott csapatban kb,ha addigra mar reg el nem igazolt egy masik csapatba.Ezt a fiatalitasi projectet elkezdeni nem hiszem hogy Allegri erre a legalkamasabb edzo.Van egy olyan erzesem hogy Kaio Jorge se lesz sokaig a mi jatekosunk...........

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása