Allegri: "Győznünk kell a Malmö ellen"

allegri_massimiliano_bl_sajto_2.jpgA Juventus az európai színtéren is elkezdi a szezont, a torinóiak a Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján Malmö FF otthonában próbálhatják feledtetni a bajnoki botlásokat.

"A jelenlegi helyzetet nem lehet összehasonlítani azzal, mikor 2014-15-ben legutóbb itt játszottunk. Győznünk kell, hogy lefektessük a megfelelő alapokat, s hogy a lehető legjobb módon szerepelhessünk a csoportban. A labdarúgásban soha sem lehet megjósolni, mi fog történni. Meg kell próbálnunk megvalósítani a helyes dolgokat. Jelen pillanatban a bajnokságban nem ment jól, annak ellenére, hogy a csapat megfelelően dolgozik." - kezdte a hétfői sajtótájékoztatót a Juventus mestere, Massimiliano Allegri.

"Holnap fontos lesz, hogy taktikus meccset játsszunk, s ne engedjünk nekik rögzített helyzeteket, mert egy nagyon fizikális csapatról van szó. A mérkőzéssel nyugodtan kell szembenéznünk, tudva, hogy mit kell javítanunk, függetlenül az eredménytől.

Folytatnunk kell a munkát, a labdarúgásban néha olyan dolgok történnek, amelyekre nem számítunk. Szczęsny egy magas színvonalú kapus, holnap pedig játszani fog. Chiesa nem volt százszázalékos állapotban, ezért inkább nem akartuk kockáztatni, hogy esetleg hosszabb távra kiessen. Bernardeschi rúgást kapott szombaton, semmi komoly, de az ő esetében sem akartunk kockáztatni. Kuluševski fontos jellemzőkkel rendelkező játékos, de fejlődnie kell abban a tekintetben, ahogyan a mérkőzéseket kezeli. Holnap fogok dönteni róla, hogy kezdőként lép-e pályára a mérkőzésen.

Mindannyian felelősek vagyunk, s ezekben a pillanatokban még nagyobb felelősségérzetre van szükség. Számos dologban javulnunk kell, ahogyan a mérkőzés egyes pillanatainak kezelésében is, s abban is, hogy figyelmet szenteljünk az apró részleteknek, amelyek a különbséget teszik. A Juventusnak azt a célt kell maga elő tűznie, hogy mindig legalább a negyeddöntőig jusson a Bajnokok Ligájában, aztán onnantól fogva úgy kell játszania, ahogyan sikerül. Mindig bennünk van a vágy a győzelemre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9716688094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (323) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása