Kean lehet a befutó

kean_moise_fuvon_csuszos_unneples_juve_mezben.jpgA tegnap éjszaka egybehangzóan számolt be minden valamire való olasz sportújságíró arról, hogy Cristiano Ronaldo a távozását kérte a klubtól, s többet nem kívánja magára ölteni a Juventus mezét.

Fabrizio Romano szerint a játékos és a City között megegyezés született, most Jorge Mendes a két klub között próbál közvetíteni, hogy végre pont kerülhessen az ügy végére. Gabriel Jesust szívesen fogadná a Juve, ám ő mozdíthatatlannak tűnik.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus Massimiliano Allegri érkezésével és a portugál aranylabdás elengedésével új ciklusba kíván vágni, s ezért fiatal játékost keres a támadósorba. Gabriel Jesus elérhetetlen, ezért felmerült Moise Kean, akinek az ügyében a tegnap történt is némi tapogatózás a Continassában feltűnő Mino Raiolával. Egy másik opciót a Sassuolo fiatal csatára, Gianluca Scamacca jelenti, de új nevek is felmerülhetnek.

A klub egyeztetett Mauro Icardi kapcsán is, ám az argentin csatár Párizsban maradna, főleg ha valóban távozik Kylian Mbappé.

Romeo Agresti szerint a Juventus Moise Kean visszatérésén dolgozik, ezt erősítette meg Mino Raiola megjelenése is, jelenleg a klub az átigazolási módját és költségeit próbálja felmérni, és zajlanak az egyeztetések.

Nicolò Schira úgy értesült, hogy Moise Kean szeretne visszatérni a Juventushoz, és sikerült is már megállapodni egy 4+1 éves szerződésben, ami így 2026-ig az Öreg Hölgyhöz kötné a csatárt. A Juve az Evertonnal egyeztet, és szeretne kölcsönszerződést kötni az angol klubbal, amely nyomán opciós kivásárlási jog illeti meg a torinói klubot, s ez az opció adott feltételek teljesülése esetén kötelezettségre módosul. Egyes kevésbé megbízható források 25 millió eurós átigazolási díjról írnak a fiatal olasz csatár kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6216672018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2021.08.27. 06:18:46

Sajnalom, hogy Icardi-nak elment az esze... ha volt neki egyaltalan. Kicsit szkeptikus vagyok Kean kapcsan, de kivanom, hogy fusson be nalunk.

Andras74 2021.08.27. 06:28:26

@Shyr Kahn: elment az esze? Efelől vannak kétségeim.....

Shyr Kahn 2021.08.27. 06:44:21

@Andras74: Hat ez az, hogy nekem is vannak ketsegeim efelol, hiszen ami nincs az nem mehet el :)
(nyilvan ertem en mire gondolsz: nem hiszem, hogy a PSG-ben jobb helye lenne, akar marad Mbappe, akar megy... a nevektol meg nem lesz jo az a csapat es az erosen lassulo es oregedoben levo Messi nem hiszem, hogy hozzaadott erteket kepviselne... hacsak nem marketing szempontbol)

venember83 2021.08.27. 06:45:35

@Shyr Kahn: fusson be/csússzon be, igen.

DrinkTeam 2021.08.27. 07:12:09

Ennek a Kean - CR "cserének" nagyon örülnék, nekem az az üzenete, hogy valóban cél a fiatalítás meg az olaszosítás.

2021.08.27. 07:37:59

Csak nehogy a végén Scamacca legyen ebből... :D

2021.08.27. 07:42:57

Egyébként meg cr bekaphatja! Nem kellett volna megvárnia augusztus legvégét őnagyságának a távozásával. Most majd jön a kapkodás az utolsó pillanatokban, meg a vészmegoldások. De remélem, ezek után tényleg elhúz a vérbe.

JeetTrader 2021.08.27. 08:21:54

Erről beszeltem...jön a minőség...Ronaldo out Kean in...

Nem tartottam sosem nagy számnak a srácot. Az Evertonnal ráadásul keményen lebőgött. A PSG sajna meg nem Juve ugyhogy nem varok tőle megváltást. Azért jön h legalább a létszám meglegyen.

Ennyit a bajnoki álmokról....a Milan meg az Inter meg csak erosodik és okosan igazolgatnak....nagyon szomorú vagyok :(

tjunior 2021.08.27. 08:27:47

@JeetTrader: A bajnoki álmokról annyit, hogy CR tavaly 29 gólt lőtt mégsem lettünk bajnokok. Kean egy okos igazolás lenne, 13 gólt lőtt tavaly kvázi csereként, nem neki kellene pótolni CR góljait hanem a csapatjátéknak.

DegerFaCan 2021.08.27. 08:30:52

@tjunior: kettős érzésem volt mindig vele kapcsolatban. Nagyon gólérzékeny, de kicsit olyan butuska a csapatjáték kapcsán. Lehető legjobb megoldás, kell a ráknak Jesus meg Silva meg Sterling...

Knob 2021.08.27. 08:37:09

Az igazat megvallva mikor idejött Ronaldo nem bántam. Elsősorban azért nem, mert azt hittem gazdasági szempontból jól jövünk ki belőle és ez is fontos, legalább annyira, mint a sport szakmai szempontok. Sajnos nem így lett, sőt! Ha most nem kapunk érte legalább 25 milliót, akkor komoly a bukta.

Sport szakmai szempontból sajnos a minimális elvárásomat sem érte el vele együtt a csapat. Tudom, hogy sok összetevőből áll a dolog és nem is CR7 nyakába kívánom varrni a megtorpanást, de nem tett semmit a csapathoz és a fizetését, illetve az istenkomplexusát tekintve ez csalódás. Nem is kicsi! Sok szempontból rosszabb is lett a helyzet vele a csapatban. Gondolok itt a morálra, a játékunkra (ami rá kellett, hogy épüljön), a sok-sok elrontott szabadrúgásra (főleg az elején), pedig a bolond is tudta, hogy Ő nem tud szabadot rúgni. A sok-sok önzőségre, ami a jellemzője és ebből sem a játékostársak morálja, sem pedig a csapat nem jött ki jól.

Mindent összevetve menni kell! Sőt! Ide sem kellett volna jönnie, de ezt akkor nem tudhatta még senki, így nem tartom hibának a leigazolását, de visszatekintve természetesen nagy csalódás lett ez az üzlet.

2021.08.27. 09:21:01

El se kellett volna mennie. Jövőre pedig Morata helyett el kell hozni Vlahovic-ot.

JeetTrader 2021.08.27. 09:24:05

@tjunior: nos, hát ha az előző szezonban mondjuk Ronesz sérült lett vna akkor még BL sem lenne...

Sokan ezt gondoljak h majd A CSAPAT pótolja a góljait. Hát lássuk. Nem tudom mégis mire alapozza bárki is ezt az állítást aki látta az előző szezon meccseit. Zéró kreativitás a kpn, gyakori rövidzárlatok fejben távolról látjuk mennyire gólerős a csapat (kitől is várjuk majd a távoli lövéseket Locatellin kívül?) Ehhez jön egy h Ronesz off....hát lássuk. De azért készüljünk lélekben fel arra is ha netán BL se lenne még...

venember83 2021.08.27. 09:29:28

@JeetTrader: bízzunk Allegriben, Istenben s Locatelliben. Tetszőleges sorrendben. A vezetőség is ezt teszi. Amúgy így is sokan vannak a keretben, lesznek kimaradók BL-keretből.

Rivendell 2021.08.27. 09:30:34

Minek ide ő? Semmiben sem jó, lesz 2 bohóc... Ő és a brazil, talán a brazil mezőnyben jó lehet. Semmi extra nincs a srác an, de 25m mehet érte pfff és irmerjuk az úgy őket, nem lesz kevés a fizu

Knob 2021.08.27. 09:32:13

@JeetTrader: Az igazat megvallva a tavalyi szezont szerintem úgy ahogy van felejtsük el! Pirlo teljesen tönkretett mindenkit, a csapatjátékról és az edzői kreativitás hiányáról meg ne is beszéljünk!

A gólok jönnek majd, ha nem kell állandóan CR7-nek passzolni, hanem majd az kapja a labdát aki ziccerbe van, belövi. Persze ez nem ilyen egyszerű és egyértelmű, de hidd el nem kell nekünk a portugál, eddig sem kellett volna és előtte sem kellett. Vele még a BL döntő közelébe sem jutottunk, ha pedig mindenképpen erőltetni szeretnéd a tavalyi évet, akkor a 4. hely Ronaldóval a kezdőben sem túl biztató. Persze ismétlem a tavalyi idényt a lehető leggyorsabban el kell felejteni... ez a Pirlo egy kalap szar sem volt!

Dybala és Morata is könnyen meg tudja majd találni a helyzeteket, ha lesz rá lehetőségük és nem aggat ott állandóan Ronaldo. Emellett Chiesa és Kulusevski is kellően gólérzékeny lehet, ha játszhatnak a kapuhoz közel, nem úgy, mint eddig, mert ugye kellett a hely a "hetesnek".

Egy szó, mint száz nem lesz itt gond nélküle, ahogyan előtte sem volt. A Scudetto visszakerül a helyére!

Forza Juve!

Rivendell 2021.08.27. 09:34:58

Nálam aki fiatal, olasz és még extra tehetség is az Zaniolo/Berardi(mikor szó volt róla 2-3 éve extra tehetség volt) Chiesa és nem ilyen Kean sracok

Pogboom 2021.08.27. 09:35:08

@JeetTrader: inkább mint azt nézni, hogy kétszer jut el hozzá a labda, mert csak álldogál és akkor is leszerelik 2 MP alatt. Amennyi támadás elhalt rajta az kb ilyen Bendtner-i szinteket döntöget.

Ravanelli 2021.08.27. 09:38:45

@MGB75: azért várt ki, hogy meglássa, hogyan erősítünk. Mivel annyit nem erősödtünk, hogy keresnivalónk legyen a BL-ben, látta, hogy ebből a négy BL hely megszerzése a maximum, amit ki lehet hozni. Erre pedig 36 évesen nem akar egy évet elpazarolni.

Leram7 2021.08.27. 09:40:10

@DrinkTeam: Kean annyira olasz, mint a színe. Olaszországból nem szoktak top csapatból külföldre menni. Ő elment Angliába és felültette a csapatot, mert nem akart hosszabbítani. Leszerepelt a PL-ben a PSG-nek nem kell és most visszajönne.

CR, ha tényleg megy, az egy szomorú dolog lesz. Túl késő van már hozzá.
Valamint jó lenne megtudni az okokat. Bernardo Silva csere még jó lehet.

Van még 1 probléma, így Dybala bérkövetelése némiképpen nagyobb lehet.
Morata-t nem éri meg majd év végén megvenni.
3-4 napja van a vezetőségnek, hogy TOP játékost igazoljon. Talán Vlahovic?

Rivendell 2021.08.27. 09:42:02

Amúgy most lenne lehetőség 1 fiatal extra csatárra, mert beuzal mennyiségi pénz szabadul a fel,azert a fizuja+ado+ha sikerülne kiharcolni érte akár csak azt a 25m-t,mar most azon agyaknek jövőre kit lehetne elhozni mert közeleg a szerződés lejárata stb, kiv leszek a Margit mennyire gondolja komolyan az Mbappe+Haland párost, ugye jövőre csökken Haland(szerintem a fioros drágább lesz jövőre a hype miatt és a norvég kegyetlenül hajtos és nem 1 lezser sztarocska) ára és 1 Kean-Halad esetén már azt mondom oké, 2bol 1 csak bevalik, Morata meg vissza ATM.

Rivendell 2021.08.27. 09:45:47

Azt is nézni kell, hogy a marketing gépezet túl nagy csorbát ne szenvedjen, Dybala okes, de kevés.. Ő a jó fiú, kisfius arc mellé. Haland lehetne az, aki hozna a kemény formát, brutal sok mezt lehetne vele eladni, van benne valami extra hype

tomi12312323 2021.08.27. 09:49:24

Szerintem meg lett mondva Ronaldonak (valószínűleg Allegri), hogy na eddig rajtad volt a világ szeme mindenki érted dolgozott, de lebőgtél. Idén te is a klubbért fogsz dolgozni 9-esként és lehet, hogy csak csereként beállva.
Rinya meg egyből hívta az ügynökét brühühü új csapat kell.
Ezt már rég meg kellett volna tenni.

Remélem Kean érkezik helyette vagy Jesus, így duplán erősödnénk megszabadulnánk a kerékkötő vérszívótól és egy nagy potenciállal rendelkező fiatal támadó érkezne hozzánk.
A most nagyon aktív Juventust mocskoló emberkék pedig remélem eltűnnek ezzel a senkiházi ronaldoval együtt (legalábbis az ilyen jellegű hozzászólásaik).
Az mondjuk kizárt, hogy egy-egy vereség után nem fognak boldogan ideírogatni, de remélem a csapat nem sok lehetőséget fog biztosítani :D

Én végtelenül boldog vagyok :D
RONALDO TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szalnoki81 2021.08.27. 09:58:03

Ronaldo megtette amit tudott értelmes célokat sajnos a Juvénál nem lát. Ha nem az utolsó pillanatokban akarna meglépni talán még meg is köszönném neki amit a klubért tett. A fizuja más kérdés azért az a hibás aki ennyért idehozta bár gyanítom a PR értéke hozott is a klub konyhájára.
A vezetőség nehéz helyzetbe került de az érte kapott pénzt értelmes játékosba kellene fektetni és Kean sajnos nem ilyen.

Il Principino 2021.08.27. 10:00:54

@JeetTrader: egyetértek!
Dybalának fel kell nőnie a feladathoz idén!!!Megkapja a fizut,az elismerést,a bizalmat..Ha most sem akkor mehet a levesbe jövőre!

Ravanelli 2021.08.27. 10:08:00

@tomi12312323: attól nagyfiú leszel, hogy napok óta capslockkal vereted a "takarodj"- ot?;)

Milo92 2021.08.27. 10:09:29

Mi van ha a Juve adta ki az utjat? Ha csak 20 misiert eladjak, felszabadul a fizetesevel egyutt brutto 70 millio euro. Nem csak a kp-val volt a baj, gyakorlatilag nem volt jatszotarsa, Mandzu jatszott ala az elso evben, jol is nezett ki az a csapat. Nem neki valo a serieA, en Ronci fankent orulok hogy dobbant, kin szenvedes volt nezni a meccseket. Nincs terulet, nincs kontra, raules az eredmenyre. Szamomra az elso edzomeccs 2 hete volt jo, mert ott mertek jatszani. Szep golt is lottek, lett volna potencial egy Chiese Dybala Ronci harmasban.
A jatekosokat inkabb megbenitotta CR, nelkule szerintem csapatkent erosebb lesz a Juve.
CR-nek is jo lenne olyan csapatban jatszani amiben tud ervenyesulni, egy PSG lenne neki a legjobb, de szerintem meg Bappe nelkul is tul sok lenne a sztar. A City szembekopes a United fanoknak, nagyon elkeseredett lehet, hogy Guardiolahoz megy kuncsorogni fele fizuert. De meg lehet erteni, nem lehet tole elvitatni hogy legendas jatekos, orokke gyozni akar, soha nem mocskolodott a mediaban, nem szolt be senkinek, lehet hogy erzi hogy mar csak 1-2 eve van hatra, szeretne meg valami nagyot dobbantani.

tomi12312323 2021.08.27. 10:17:48

@Milo92: Jó látni, hogy Te vállalod, hogy Ronáldo fan vagy és nem egy Alex képpel, Juvés névvel mocskolod a csapatunkat és próbálod meg eladni nekünk, hogy mekkora megtiszteltetés volt ez számunkra.
Lehet példát venni!
RONALDO TAKARODJ!!!!

Lanzafame 2021.08.27. 10:22:35

@tomi12312323: A két dolog nem zárja ki egymást. Én amióta az eszemet tudom, Juve-szurkoló vagyok és szeretem Ronaldót is. Majd ha lezárták a távozását, érdemes lesz higgadtan kiértékelni, mi történt az elmúlt 3 évben.

Rocky80 2021.08.27. 10:46:41

@tomi12312323: neveket!

Amúgy az összes srác itt volt Roni előtt is szerintem.

2021.08.27. 10:48:55

@tomi12312323: Egyébként kire gondolsz? Én úgy látom, hogy a többség örül Ronaldo távozásának.

Tony. 2021.08.27. 11:36:29

Kean Ronaldo helyett :D Lesz itt nagy küzdelem a 4. helyért.

DrinkTeam 2021.08.27. 11:39:29

Ramsey-t valahogy bele kéne szuszakolni Kean árába, 25 helyett 24,9ert elhozhatnank így.
Legalább ő is visszakerulhetne Angliába.

Roland Máté 2021.08.27. 11:44:08

@tomi12312323: Üdv!
Kicsit késve, de megérkeztem. Én szintén Ronaldo távozása mellett vagyok, és veled értek egyet. Minden tisztelet kijár Ronaldonak, és teljesen rendben van, hogy vannak rajongói, de én is belefutottam sok sértő kommentekbe, ha megírtam a véleményem, így leginkább már csak olvasom a híreket. Természetesen tisztelet a kivételnek, akikkel észszerűen és kulturáltan lehetett beszélgetni, azokat kimondottan kedveltem.
Egyébként nekem is feltűnt a napokban a sok a Juve nem elég Ronaldonak, a csapat gyenge, stb. kommentek. Ezeket fájó olvasni. 3 év alatt a 100 gólját pedig igenis a csapatnak köszönheti. Az ellenfél 16-osán várja a labdákat. Mégis ki az Isten adja a passzokat neki, vagy harcolja ki a tizenegyeseket, ha nem a CSAPAT???
De meg lehet nézni a portugál válogatottnál is. Ott aztán kimondottan szupersztár középpálya van. EB -n 4 tizenegyes, és egy összezuhant magyarok elleni gól. Na és csk karszalag dobálás. De a selejtezőkön sem villogott.
Szóval el kellene fogadni, hogy már nem az a szupersztár aki a MU-ban és a Realban volt. Senki nem veheti el amit elért, klub és válogatott szinten, de be kell látni már, hogy nem a régi.

@Milo92: Üdv!
Én is örülök a hozzászólásodnak. Remélem nem írtam bántó dolgot! Tényleg minden tisztelet kijár a valaha volt egyik legjobb labdarúgónak. Magánemberként is csupa jót hallani, de egyet értünk: jelen pillanatban se neki, se a Juvénak nem jó a közös folytatás. A Cityt én is jó választásnak gondolom. Oda illene éknek. De oda is 9-nek, nem szélsőnek. Majd meglátjuk.

@Rivendell: Üdv!
Egyet értek! Sajnos szerintem Haland és Bappe is elérhetetlen lenne most és a közeljövőben is számunkra. De a fioros srác talán elérhető lenne. Valóban nagy a hype és kockázatos is lenne, de én mindeképpen többet látok benne, mint az új brazil srácban. Tavaly direkt megnéztem pár Fiorentina meccset, nagyon jól teljesített Vlahovic (ha jól emlékszem a nevére).

Összességében nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége, milyen évünk lesz, milyen mozgás lesz még. Talán amikor ideigazolt, akkor is nagyon ki volt centizve az átigazolási határidő végén. De már ködösek az emlékeim.

Lényeg a lényeg: hajrá JUVENTUS!!!

m.martin91 2021.08.27. 11:48:44

Azért az önmagában nevetségesen hangzik, hogy Ronaldo HELYETT jön ez a bohóc Kean. :D

tomi12312323 2021.08.27. 11:53:07

Ha ti azt állítjátok, hogy senki nem érkezett ronáldoval én elhiszem! Én sem fogom követni a City blogra, ha egyáltalán van ilyen :D
És ha nincs igazam akkor itt van néhány identitását elveszített ember.

RONALDO TAKARODJ!!!

venember83 2021.08.27. 11:53:18

@m.martin91: Csacska Macska nagyobbat üt.

2021.08.27. 11:57:22

@Ravanelli: Miért? Mit gondolt ilyen helyzetben? Hogy majd költünk 500 milliót és hozunk 3 Messit mellé? Szerintem meg qrvára nem érdekli a Juve, ha tehette volna, már júniusban megpattan, de a kutyánk sem kellett akkor.

Leram7 2021.08.27. 12:11:40

Amúgy a mancity a chelsea elleni BL döntőn is csatár nélkül állt fel, oda kb jó esélyel is megy központi szereplőnek.

Viszont amit nem értek:
-fele fizetésért elmegy, mi akartuk elküldeni? ő akar menni?
-kézsérülés kamu volt?
-ezért nem kezdett?

venember83 2021.08.27. 12:27:19

@m.martin91: a mezszámát is megörökölheti: CR7 után MK7. :)

delpi0823 2021.08.27. 12:29:40

@Lanzafame: Nehez lenne higgadtan ertekelni az elmult 3evet.Gyakorlatilag amiota megerkezett a klub egy budos nagy lejtmenetbe kezdett.A folyamatos edzovaltasoktol,az eppenhogy elertuk a blt helyig.Arrol nem is beszelva a klub anyagi helyzetet nezve nem hiszem hogy olyan sokat hozott a konyhara.Egy nagy budos minusszal fogunk kiszallni ebbol a Cr bizniszbol az az igazsag...........Es en nagyon remelem hogy az olajos bandaval se fog nyerni semmit max fa vagy ligakupat.

delpi0823 2021.08.27. 12:39:57

@Tony.: Hat Kean sztem is borzaszto megoldas.De hat igy az utolso utani pillanatban sok valasztast nem hagyott nekunk Cr(gusztustalan volt amit csinalt).Plane ugy hogy par nappal ezelott meg lenyilatkozta hogy minden ami a mediaban van csak kitalacio kb semmi tobb.Gusztustalan Mendessel probaltak ok sunyiba csapatot talalni,csak ugye nem kellett sehova,biztos vagyok a psgnel is kuncsorogtak,csak hat ok leigazoltak Messit.A unitednek nem kellett vissza,a city meg most kapora jott neki hogy nem tudtak Kanet leigazolni.......De amugy a csapat jatekat elnezve nem volt annyira nagy gond a jatekkal,csak hat ugye a kivalo lengyel kapusunknak sikerult felhoznia az udinet...........

Lanzafame 2021.08.27. 12:44:52

@delpi0823: máshogy pedig nincs értelme értékelni, mert csak fröcsögés lesz a vége. Majd leírja mindenki, én is, hogy mit gondol (mintha bárkit érdekelne :D)

De azt előrebocsátom, hogy szerintem nem lehet személyesen Ronaldo nyakába varrni, hogy a klub 3 év alatt visszaesett. Ha Ronaldo lesz a bűnbak az elmúlt évekért, akkor csak szőnyeg alá söpörjük a klub problémáit.

Ahogy nem ő erőszakolta ránk magát, valakik leigazolták, ő pedig csak hozta magát tokkal-vonóval, a fizetésével, a 150 ezer góllal amit lőtt azóta, vezéregyéniséggel és persze primadonnasággal plusz bizonyos idegesítő tulajdonságaival. Ezeket mindenki ismerte előre, ezek tudatában igazoltuk le, 33 évesen.

GodPiero 2021.08.27. 12:48:52

Kiváncsi leszek, ha tényleg megRonaldo, akkor mekkorára nő Dybala arca/bérigénye....

sleepy8 2021.08.27. 12:53:46

@Lanzafame: Hát akinek vezetőségi szinten köszönhetjük az elmúlt éveket (valószínűleg), már Londonban rontja a levegőt. Attól hogy nem csak Ronaldo hibája, attól teljes csőd lett ez a projekt. Lehet ha nincs a covid máshogy alakul, bár szerintem akkor is max gazdasagi szempontból nem lenne ekkora a baj.

De a tények magukért beszélnek. Egy zsinorban 8x bajnok, 2 BL döntőt játszó csapatba igazoltuk le, mint a hiányzó láncszemet. Most amikor távozik, ott tartunk hogy nem hogy egy BL döntő, de a bajnoki cím is elérhetetlennek tűnik.

Ronaldo is nagyon rosszul jött ki ebből a frigyből egyébként (nem véletlen nem kellett egész nyáron a kutyának se), de ez engem mint Juventus szurkolót, ez annyira nem tud érdekelni.

Juventino86 2021.08.27. 12:59:51

Kean nem rossz igazolás, mondjuk nem is a legjobb, Icardinak jobban örültem volna, de ezzel ki tudok békülni. Dybala-Morata-Kean hármas annyira nem nagyon erős csatárposzton, de azt is figyelembe kell venni, hogy ha mondjuk 4-3-3-at játszunk majd, akkor ott Chiesa biztosan komoly teljesítményt tud majd hozzátenni támadásban.

Il Principino 2021.08.27. 13:01:47

@delpi0823: egy meccsből ne induljunk már ki.Amíg a 60 percet bíró Dybalára akarunk építeni addig vannak bajok bőven.Óriási rizikó rá építeni a csapatot,soha nem volt képes 2 jó szezont egymás után produkálni.A portugál nélkül most nem a bl-ben vitézkednénk idén.Semmi állandóság nem volt az utóbbi években,Sarri alatt Dybala,Bentancur szárnyalt,Pirlo alatt Danilo,Cuadrado,Chiesa..Allegri uccsó évében meg CR mellé senki nem tudott felnőni egy Ajax ellen sem,nem beszélve az atleti meccsről.
Faszfej vezetőség,csakis ők a felelősek,évente edzőt cserélgettünk..
Tudták nagyon jól hogy ez benne van a pakliban,hogy bármikor távozhat,erre fel kellett volna készülni.
Mivel Kaneröl most derült ki hogy marad,és Mbappéról hogy távozik sanszosan,csakis most tud dobbantani olyan csapathoz ahol van esélye még bl-t nyerni..Chelsea megvette Lukakut,Bayern nélküle is ütős.
Madridba Perez miatt nem ment volna.
Abszolút megértem az ő oldalát is,mikor egy Lyon és Porto cumiztat minket...
Sandronak megint a jól bevált DS a cseréje,agyam eldobom,évek óta nincs oda ember..Ramsey,Arthur stb. Na ilyenektől kellene megválni,CR szinte nem is volt sérült vágott 100 gólt,teljesítette amiért hozták kb.
Egy fecske meg.....

m.martin91 2021.08.27. 13:10:30

@venember83: Na, hát az a világ vicce volna, ha ez a bohóc gyerek lenne a 7es. Szégyen.

Lanzafame 2021.08.27. 13:12:49

@sleepy8: röviden, butaság és rövidlátás volt egy lassan leszállóágra kerülő, 33 éves Ronaldótól várni a megváltást. Azt sem gondolom, hogy ő volt a hiányzó láncszem. Egy olyan csapatban nem lehet hiányzó láncszemről beszélni, ahol a középpályán Matuidi, Pjanic és az öreg Khedira viszi a prímet.

peti78 2021.08.27. 13:18:11

Ha cr megy sztem allegri vált a 4411 re és itt morata egyedűl kevés, bár ha jön kean akkor kifocizza alvarót a kezdőből

delpi0823 2021.08.27. 13:24:47

@Il Principino: Elottem szolo kollega leirta hogy a Paraticinek koszonhetjuk az egeszet.2018ban nem a 33eves Crre kellett volna konkretan kibaszni a fizetesevel egyutt majd 300millio eurot,hanem mar az akkoriban is igen csak szar kozeppalyankat ugy megerositeni abbol a penzbol hogy azota mar talan lehet blt nyertunk is volna............Lehet itt csurni,csavarni a dolgokat de ezt az alapotott ami a klubnal kialakult azt nagy reszben Cr leigazolasanak koszonhetjuk.Cr leigazolasatol kezdett meghulyulni Angnelli is,jottek a rosszabbnal rosszabb dontesek sorozata.A folyamatos edzovaltasok is szted nagy reszben kinek koszonhetjuk szted?Crnek nem tetszett senki mert nem tudtunk a bl kozelebe kerulni.Allegrit is tuti miatta vagta ki Agnelli is,mert hogy nem jatszottunk modern footballt..........aztan meg lattuk mi lett a vegeredmenye az egesznek.Hidd el hogy Cr tavozasa jot fog tenni a klubnak,visszaszallunk a foldre, es majd talan elkezdunk megint egy kicsit igazi csapatkent mukodni,olyan igazi Juves modra.

Ravanelli 2021.08.27. 13:33:06

@MGB75: nem Messi kaliberre vágyhatott, csak olyanra, aki valamennyire tud futballozni. Tehát jobbra, mint Ramsey, Kulusevski meg Arthur. Ha mi láttuk, hogy nincs középpályánk, egy világklasszis belülről hogyne látta volna? Borzasztó zavaró lehet ügyetlen játékosok közt focizni. Még amatőr, kispályás szinten is.

sleepy8 2021.08.27. 13:39:26

@Ravanelli: Azért a keret mostani összetételére valószínűleg nagy hatással volt a pénzügyi teher, amit pont a Portugál jelentett.

Ravanelli 2021.08.27. 13:44:34

@tomi12312323: már csomagol! Kikapcsolhatod a capslockot;)

Rivendell 2021.08.27. 13:46:28

Ha Bappe tényleg megy, végén Cr psg szerintetek?

Rivendell 2021.08.27. 13:48:48

Halandot én csak jövőre terveznem (olcsóbb lenne mint Vlahovic ha megint jó szezont fut) és mellé 2jo kp-t, selejteket elzavarni.

sleepy8 2021.08.27. 13:52:55

“I’m not disappointed by Cristiano Ronaldo. He wants to leave Juventus and he made a choice, he’s gonna look for a new club after three years here. It’s part of the life”.

Allegrit látszólag nagyon meghatja a dolog. :D

tjunior 2021.08.27. 13:55:28

@JeetTrader: A fő kérdés az, hogy CR jelenléte mennyire kötötte gúzsba a csapat játékát. Nem megfeledkezve arról, hogy nem volt kreatív a középpályánk, én azt mondom eléggé. És ha már nem kreatív középpálya, egyrészt az talán javult Locatelli érkezésével másrészt Allegri álltalában addig addig keverte a kártyát amig összeálltak a dolgok.

delpi0823 2021.08.27. 13:56:45

@sleepy8: Nem kis mertekben,de ezt a sok Cr imado nem veszi eszre,az nem szamit......Nem tudom mit vartak majd Cr melle meg veszunk vagy 3-4 vilagklasszist aztan minden fasza lesz.......Csak hogy mibol,abba nem gondolnak bele.......

2021.08.27. 13:56:55

@Rivendell: Biztosan drágább lenne Haaland, állítólag Raiola valami 40 milliós ügynöki pénzt szeretne kapni. :D Nekem Vlahovic lenne a tökéletes csatár, remélem Ő a terv jövőre.

Ravanelli 2021.08.27. 13:58:17

@sleepy8: szerintem még örül is neki. Egy év alatt nem jött rá, hogyan lehetne őket Dybalával együtt játszatni.

Ravanelli 2021.08.27. 13:59:16

@sleepy8: erre nem gondoltam, jó meglátás!

tjunior 2021.08.27. 14:15:29

@Leram7: "Kean annyira olasz, mint a színe" Hanyagolhatnánk ezeket a rasszista szövegeket?

Ravanelli 2021.08.27. 15:16:42

@tjunior: térdelj le előtte, ha egyszer összefuttok!

venember83 2021.08.27. 15:30:06

Rasszista hozzászólasok, majd mocskolódó felhangú beszólások, kéretik abbahagyni, méghozzá azonnal!

peti78 2021.08.27. 16:02:51

@Ravanelli: alapvetően sztem cr azért jött hogy agnelli bizonyítsa a világnak vezetői képességeit
No1 agnelli egója
No2 juve érdeke
Sztem

babo0410 2021.08.27. 16:07:43

Én Raspadorit is leigazolnám. Max maradna kölcsönben jelenlegi csapatánál.

tjunior 2021.08.27. 17:48:13

@Ravanelli: Ha azt gondolom Hanga Ádám magyar vagy éppen Liu Shaolin Sándor, akkor egyből BLM aktivistává válok?

Type-R 2021.08.27. 18:01:28

Nem kell ez a rasszista uszítás, gyerekek.

Juventino86 2021.08.27. 18:06:23

Én nem érzek itt rasszista hangokat. Csak meg lett állapítva, hogy Kean fekete.

Juventino86 2021.08.27. 18:23:08

@Juventino86: Vagy már azóta törlésre kerültek a rassista hozzászólások?

juve28adam 2021.08.27. 18:28:09

@juve28adam: Na, levágta... Szóval szerintem törölve lettek.

Ravanelli 2021.08.27. 20:05:05

@Juventino86: manapság már azt se szabad mondani! A román bírónak se jött be a PSG meccsén... @tjunior, nekem ezzel a jelenséggel van bajom, nem azzal, hogy ki milyen színű! Shaolin Sanyiék pedig természetesen magyarok!

tjunior 2021.08.27. 20:56:03

@Ravanelli: Akkor Kean miért ne lenne olasz?

Ravanelli 2021.08.27. 22:51:59

@tjunior: mondtam én, hogy nem olasz? A feketés kommentet nem én írtam, én csak a te válaszodra reflektáltam.

tjunior 2021.08.28. 09:32:31

@Ravanelli: Tudom hogy nem te írtad, te annyit írtál, hogy ugyan térdeljek már ugyan le Kean elé....Mert miért is? Mert nem tetszik, hogy egy Olaszországban született olasz álalmpolgár, nem mellesleg Juve nevelés játékost, egyesek a bőrszíne miatt nem tartják olasznak.
Részemről befejetem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása