Mendes Torinóba érkezett

cristiano_ronaldo_mendes_mellett_dijatadon.jpgTegnap este számos olasz forrás, így például a La Gazzetta dello Sport, a Calciomercato.com és Romeo Agresti megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes megérkezett Caselle repterére.

Giovanni Albanese, a La Gazzetta dello Sport munkatársa délutáni érkezésről írt, s az ügynök egyből a játékoshoz látogatott, jelenleg nem történt kapcsolatfelvétel a Juventusszal.

Romeo Agresti, Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano is megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo távozni szeretne még most az elkövetkezendő napokban.

Nicolò SchiraManchester City érdeklődéséről ír, a manchesteri klub 2023-ig érvényes szerződést kínál a játékosnak, de kérdéses, hogyan tudnak megegyezni a klubok, mivel a Juventus Gabriel Jesust szeretné bevonni az ügyletbe, Cristiano Ronaldót pedig 29 millió euróra értékeli.

Fabrizio Romano is a City érdeklődéséről ír, egyelőre nincs hivatalos ajánlat, de az angol klub nem kíván átigazolási díjat fizetni, Pep Guardiola pedig ragaszkodik Gabriel Jesushoz.

A Sky Sport Italia azt is tudni véli, hogy a Manchester City mindössze 15 millió eurós bért ajánl a játékosnak, ami az aktuális bérének a fele, azonban nem nagyon vannak opciói Ronaldónak, s az augusztus 31-én záruló mercato miatt ideje sem.

A Manchester City egyre valószínűbb opció lehet, főleg ha sikerül Bernardo Silvát bevonni az ügyletbe.

A PSG nem érdeklődik a portugál futballista iránt, Kylian Mbappé távozása esetén sem az ötszörös aranylabdással pótolnák a francia válogatottat.

Az ügynök várhatóan a mai napon egyeztet a Juventusszal a lehetőségekről és a játékos döntéséről.

Fabrizio Romano értesülései szerint Jorge Mendes a múlt héten egyeztetett a Man City vezetőségével, és felajánlotta nekik Cristiano Ronaldót, azonban nagyon bonyolult a helyzet, mivel a manchesteriek nem kívánnak fizetni az átigazolásért, és bár a Juventus érdeklődik Gabriel Jesusért, őt az angol klub nem kívánja elengedni. Aymeric Laporte sem jöhet szóba a csereügylet részeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr616670780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szauerb 2021.08.26. 07:09:27

Kiváncsi leszek a végkifejletre főleg arra, hogy ha elmegy akkor kit tudunk leakasztani helyette. A Morata-Dybala kettős elég ijesztő lenne...

Juventino86 2021.08.26. 07:12:51

@szauerb: A Morata-Dybala kettős előre valóban kevés. Ha elmegy Ronaldo, amire most már bőven van esély, akkor pótolni kellene. Icardival ki tudnék egyezni. Vészmegoldásnak kaphat Mandzu egyéves szerződést.

Camo76ers 2021.08.26. 07:51:30

@szauerb: miért kell ijedezni ? Ronaldo előtt is volt csapat , és utána is lesz . Sőt ! Mindenki több felelősséget vállal majd . Páran majd ettől az érzéstől felszabadultan fognak játszani .

Il Principino 2021.08.26. 08:00:58

Ronaldo out
Scamacca in...qrva jó lesz.
Közvetlen az eb után ment volna akkor oké,alig van idő a pótlásra,jöhetnek majd kapkodva szokás szerinta zs megoldások mindez lové nélkül!

szauerb 2021.08.26. 08:06:44

@Camo76ers:
Igen volt csapat és voltak minden sikeres időszakunkban mentálisan szinte megtörhetetlen vezéreink a támadó részlegben. Na most ez a két ember képtelen arra, az eddigi tapasztalatok alapján, hogy a csapat vezére legyen.( Legalábbis hosszabb távon.)
Ezt a Ronaldo előtt is volt csapat maszlagot hagyjuk már hiszen mindenki tudja. A problem itt az, hogy nincs aki pótolja sem a góljai számát, sem a mentalitását...

tomi12312323 2021.08.26. 08:32:21

Azért nem volt játék, mert itt van ez a kártevő... el kell távolítani és minden rendben lesz.
Biztos vagyok benne, hogy nélküle több gólt fogunk lőni csapatként.

RONALDO TAKARODJ!!!!!

FORZA JUVE!!!

venember83 2021.08.26. 08:32:33

@Il Principino: Scamaccát elhappolja a Juve az Inter elől?

Amúgy ne aggódjatok már. Majd a City ad valakit, az pedig tökéletesen megfelel majd a mennyei Premier League után a csóró, lityi-lötyi Serie A-ban. Bízzatok. Istenben, Allegriben s a vezetőségben. A sorrendet kedvetek szerint alakíthatjátok.

Tony. 2021.08.26. 09:02:51

Én őszintén sajnálom és komolyan nem értem azokat az embereket, akik képtelenek megérteni, hogy az életben nem fog többet ilyen kaliberű játékos a klubnál futballozni. Hogy a világon mindenhol sikert sikerre halmozó világklasszist éppen itt nem sikerült megfelelően kihasználni, az valószínűleg nem a játékos hibája.

Leram7 2021.08.26. 09:19:16

@Tony.: Egyetértek. Nagyon kevés kellett volna, hogy legyen egy kíváló csapatunk, de valami nem jött össze.

Sokan nem emlékeznek, hogy nemrég még Amaurikat, Vuciniceket, Matrikat, Boriellokat néztük.

Valami mindig hiányzott az elmúlt években, nem volt teljes a csapat. Most nincs támadó kp és nem lesz igazi támadónk sem. Dybala + Morata + Jorge kevés.

Mióta CR itt van 3 évben 3 edző volt. Iden van a 4. aki az első is egyben.

Ha már megy, akkor cseréljük Bernardo Silvara + vegyük meg Belottit, más nem nagyon van.

Matteo89 2021.08.26. 09:31:39

@Tony.: Bizonyos szempontból el vagyunk kényeztetve.

tomi12312323 2021.08.26. 09:32:01

@Tony.: A Realnak, annak a bűn gyenge Realnak a zsinórban három BL győzelme nem sikerülhetett volna ha nincs.....Pérez!!!
Ronaldo öreg és gyenge hatalmas arccal. Ennek ellenére 9-esként ilyen súlyponttal és önbizalommal a hasznunkra lehetne. A probléma csak az, hogy képtelen lenne csapattagként összedolgozni és közösen elérni a sikereket, esetleg azt is elfogadni, hogy Dybala és Chiesa a legnagyobb sztár.
Ő arra vágyik, hogy gólkirály legyen, aranylabdát nyerjen és minden róla szóljon. A "hatalmát" arra használja, hogy kizsarolja az edzőtől, vezetőségtől, csapattársaktól, hogy mindent rendeljenek alá az ő sikerének érdekében.
Szarik ő a Juventusra nem érdekli, ha 100-ból csak egy szabadrúgást tud belőni az is egy plusz gól.

Nem szolgálni akarja a klubbot, hanem azt szeretné, ha a csapat szolgálná őt.

Kártékony senkiházi, remélem Mendes valahova be tudja siránkozni ezt a kerékkötőt.
Egyébként nyilván örülnék neki, ha jönne helyette valaki, de ennyire nem lesz pancser a City.

RONALDO TAKARODJ!!!!!

FORZA JUVE!!!

Gaben Smith 2021.08.26. 09:45:40

Bernardo Silvára simán elcserélném. Lenne egy pengés szervezőnk aki fiatalabb van értéke és lesz is még valamint van továbbadási értéke is ha ugyalakulna. Jah és a fizuja is max az 1/3-a Ronaldoénak.

bianconeri83 2021.08.26. 10:01:05

@Tony.: Ez sanszosan valóban így van, és ránk nézve ciki, hogy ennyit tudtunk kihozni Ronaldoból.

Viszont ha eddig sem tudtuk kihasználni a kvalitásait és ennyire elvágyódik, mi értelme marasztalni?
Én is azt gondolom, hogy a csapatjáték javulhat nélküle, ami hozhat extra gólokat 4-5 játékosnál (ne feledjük, hogy Dybala tavaly szinte teljesen kiesett).
Illetve ha ez kell, hogy a klub kicsit egyensúlyba kerüljön gazdaságilag és jövőre talán legyen ismét rendes mercato, akkor én elengedném most. Ez a kapcsolat megfáradt, jobb lesz mindenkinek (középtávon a Juvénak is biztosan).

JeetTrader 2021.08.26. 10:17:26

Kíváncsi leszek ha elmegy Ronci és megint bukjuk a scudettot és neadjisten a BL be se jutunk ki akkor kinek kell majd takarodnia...

Írtam már korábban h senki nem tartotta vissza eddig sem a golszerzestol egyik játékosunkat sem. Aki most azzal jön h Roninak kell passzolni akkor az ezt mesélje el Chiesanak is aki bizony sokszor nem passzolt neki és inkább egyedül próbálta megoldani.

Tessek azt is eszre venni a nyilvánvaló anyagi terhek mellett h egyedül csak Locatelli tudott érkezni az évek óta zéró kreativitást és kompetenciát mutató középpályára. Egyesek vagy leserulnek vagy ha játszanak is nem tudjak biztosítani a megfelelő átmenetet a védekezés és támadás között ezért nem tud lenni érdemi tamadojatek! Látszott h Ronaldo nélkül nagy volt a szenvedés...eros kétségeim vannak h Dybala egy csapásra majd most hataraveszi a csapatot a gólok tekintetében mint Ronaldo tette nem kevesszer. Vagy bárki más. Mikozbe látszik h fejben elképesztően gyenge Kulu, Bentancur és most Szcsesny is Ramseyrol nem is beszélve...ja ő inkább sérült.

Chiello, Bonu, Cuadrado, Alex Sandro is egy-két éven belül off. Őket is pótolni fog kelleni! Legjobb felkészülni az ínséges időkre mert nem h Ronit nem kehet pótolni de még a kieső többi játékost sem tudom kikkel pótolnám az anyagi oldaláról szít sem ejtve...:(

venember83 2021.08.26. 10:21:52

@JeetTrader: "Aki most azzal jön h Roninak kell passzolni akkor az ezt mesélje el Chiesanak is aki bizony sokszor nem passzolt neki és inkább egyedül próbálta megoldani."

Meg is lett az eredménye, most CR bedurcizott s távozni akar... Szégyellje magát Fede!

Ravanelli 2021.08.26. 10:32:56

A Cityvel jól járna, velük végre tudna BL-t nyerni. Meg bajnokságot. Velünk kb.egyiket se.

Ravanelli 2021.08.26. 10:36:21

@tomi12312323: biztos olvassa majd, amit írtál és azonnal elhúz! Hiszen CR7 egy senki, te meg világhírű sportszakértő vagy. Ja, nem. Csak egy kis nímand a klaviatúra mögött.

4Evorg 2021.08.26. 10:49:40

Azt is eszre kell venni es ez azoknak szol, akik azt mondjak, hogy Ronaldo tavozasaval kiesnek a goljai, hogy Ronaldo mar most ugy viselkedik, hogy maradasa eseten sem vennenk sok hasznat. Szoval inkabb szerintem is menjen.

delpi0823 2021.08.26. 11:34:15

Ugyse lesz ebbol semmi.1 a 15millios fizuba ugyse fog belemenni Ronaldo,2 ennyi ido alatt mar mi sem fogjuk potolni,3 Guardiolanak soha nem is kellett a portugal........Nagyon meglepodnek ha ez az uzlet letrejonne.A masik meg nekunk igazabol Gabriel Jesus kene akit nem adnak,mert ha Silva jonne akkor mar hany jatekosunk lenne arra a posztra?

tomi12312323 2021.08.26. 11:37:24

Látom van aki nem bírja elviselni, hogy valaki nem szereti Ronaldot, semmi baj én nem haragszom. Én sem tudtam elviselni, ha valaki szidta Alexet nem vagyunk egyformák, mint ahogy a példaképeink sem ugyanolyanok (szerencsére).
Ronaldo leigazolása mindenre és mindenkire nagy hatással volt (főleg a blogra) és számomra a 4. hely mutatja a legjobban mit értünk el vele. Én imádtam Marottát (nem a kinézete miatt még mielőtt valaki félreérti :D ) a minden elképzelés nélküli 7. Juventusból építette meg minden idők talán legeredményesebb Juventusat. Itt mégis mindenki kancsalozott barmottázott és sorolhatnám.
Amikor elegem lett és Ravanellihez hasonló stílusban szóvá tettem kitiltás lett a vége.

Nem tudom meg lehet-e kérdezni, de Én mégis megteszem (legfeljebb törlitek majd a kommentet) hová lett a kommentelők egy jelentős része? Főként itt a Ronaldo ellenes emberekre gondolok pl:Juventusfanatikus akit Én nagyon kedveltem és a munkáját is nagyra tartottam.
Lehet Ronáldo meggyőzte őket és álnéven visszajöttek isteníteni (kötve hiszem :) )
Már Babotól sem nagyon jönnek a kommentek (nem hittem, hogy le lehet győzni :D ) az a tucatnyi Ronaldo fan uralja a blogot aki mostanra a kommentek 90%-át írják (sajnos).

venember83 2021.08.26. 11:44:16

@tomi12312323: jó magyar szokáshoz hűen sikerült pártokra szakadni, röviden ennyi a sztori a hiányzókkal kapcsolatban. Hosszabban meg itt a cikk alatt semmiképpen sem érdemes belemenni. Elég témát ad CR is.

MdewC 2021.08.26. 11:55:44

@Tony.: pontosan így van.

Az egész sztori egy oltári nagy szégyen.

steven.h 2021.08.26. 12:04:55

Én jobban szeretném ha idén már távozna, mivel talán valamiféle játékoscserét ki lehetne sajtolni és nem ingyen távozik jövőre és 36 évesen felesleges már rá építeni, főleg úgy hogy látható hogy nem is akar már itt lenni. Én személy szerint ezt a bukott projektként fogom elkönyvelni, amiben a COVID is biztosan erős szerepet játszik, de az látszódik, hogy nem tudunk tovább lépni az anyagi terhek miatt amit Ronaldo okoz, a bevételek nagy részétől meg a COVID miatt elestünk és ki tudja milyen lezárások jönnek még.

Azt látni kell, hogy hiába 36 éves, egyszerűen nem akar változtatni, nem gondol bele, hogy neki ebben a korban már mik az erősségei. Szerintem egy nagyon jó példa erre Ibra, aki ugyanúgy megtartotta az egóját, de arra használja hogy a csapata vezére legyen, eldönt meccset amikor kell, de nem derogál neki gólpasszt adni a társaknak. Régen azért ő sem ilyen volt...ez az ami Ronaldonak nem megy, pedig minden adott lehetne ahhoz, hogy ha jobban csapatjátékos lesz, akkor Dybala és Chiesa tudná labdákkal is tömni amire érkezhet, de ez nem elég, mindennek róla kell szólnia.

Szerintem távozzon még idén, mert egy 30 milliós Ramseyt nem bírunk el és látszólag nem nagyon akar ő itt már semmit. Az edzésekről is ilyen olyan kis szar dolgok miatt inkább kivonja magát.

niccolo 2021.08.26. 12:07:56

@tomi12312323: ,,gyenge Ronaldo " Dybala 50percet bírt az Udine ellen, 10 évvel fiatalabb mint Roni.

Leram7 2021.08.26. 12:12:22

@tomi12312323: Marotta a csapat történetének szerintem legjobb sportvezetője. Ez az Agnelli időszak pedig az egyik legjobb ciklusa. Allegri pedig a top3 edzők egyike.

De attól még CR is az egyik legnagyszerűbb játékos, aki valaha itt jászott. 08.26-a van, ha netalántán megy, bár azt mondta, hogy marad, akkor nagyon nehéz lenne őt pótolni. Dybala, Morata, Jorge trió együtt nem tesz ki gólokban egy CR-t. Ennek a jelenlegi csapatnak szüksége van CR góljaira.

m.martin91 2021.08.26. 12:14:13

El tudja valaki képzelni, hogy ha Ronaldo megy, akkor kapunk is érte valamit? Úgy értem, pénzt, vagy beszámítjuk egy játékoscserébe? Ez itt a Juventus, emberek. :-)

tomi12312323 2021.08.26. 12:18:24

@venember83: Köszönöm a válaszod. Talán majd egyszer újra összeállunk, jó lenne egy helyen tudni minden juventinót. Nekem egyébként nagyon hiányzik a meccsek után egy olyan cikk ahol valamelyikőtök értékeli a meccset, a játékosokat és nekünk is van lehetőségünk pontozni. Remélem terveztek ilyet a jövőben.
Én minden cikket és minden kommentett elolvasok több mint egy évtizede (talán korábban a JH olvastam) de a meccsutáni értékeléseket szerettem a legjobban.
Ja és engem soha nem zavartak azok a cikkek amik őrült pletykákról jelentek meg, szeretek álmodozni és eljátszani a gondolattal...bár azért vannak emberek akiknek az idegrendszere nehezen viseli és minden valós igazolást zs opciónak tekintenek :D
Bocsi az off-ért befejeztem.

FORZA JUVE!!! JA ÉS RONALDO.... :D

venember83 2021.08.26. 12:19:54

@m.martin91: tegnapi hírek szerint az Exor 70 millió eurót kb. azonnal a klub rendelkezésére bocsát a 400 milliós tőkeemelésből, ami év végéig megtörténik.

venember83 2021.08.26. 12:24:21

@tomi12312323: elhiheted, hogy én is sajnálom a helyzetet, s egyáltalán nem örülök a pártszakadásnak.

A meccsértékelő cikkeket sokan kedvelték, hiányoznak is, de két szerkesztővel örülünk, ha a fontos híreket le tudjuk fedni olyan gyorsasággal, hogy valamennyire megmaradjon a hírértékük.

tomi12312323 2021.08.26. 12:28:08

@Leram7: Szerintem nem kell Ronáldot pótolni az Olasz válogatottnál sem volt Ronaldo szerű játékos, sőt még Dybala szintű sem(ez természetesen csak az én véleményem) és mégis eredményesek tudtak lenni. SŐT Európa legjobbjai!
Szerintem ha elmegy nem csak a csatárok fognak sokkal több gólt lőni, hanem a középpálya is látványosan fel fog javulni és onnan is érkeznek majd a gólok.

Del Pybala 2021.08.26. 13:12:01

Nélküle is ugyanannyi gólt lőttünk... Remélem a vezetőség tanult a dologból és nem dob ki az ablakon 200 milliót egy kiöregedett szupersztàrert legközelebb.

Rikoo 2021.08.26. 13:17:27

@tomi12312323: Tegyük hozzá, hogy egy 7 meccses torna(EB), nem egyenértékű egy komplett szezonnal, ahol 50 meccs van. Nem lehet összehasonlítani.

tomi12312323 2021.08.26. 13:38:30

@Rikoo: Miért ne lehetne?
Ebben a kontextusban igen is összelehet. Nagyon szeretnék egy hasonló hajtós csapatot látni, aki a győzelemre törekszik mindenáron és a gólok száma megoszlik. Ne egyvalakit akarjunk már a csúcsra juttatni hanem a csapatot. Nyilván így is lesz valaki 20 gólt fog termelni Dybala, Morata, Chiesa ki tudja. Remélem igazam lesz, persze ehhez az kell, hogy Ronaldo elhúzzon.

sleepy8 2021.08.26. 13:42:41

@tomi12312323: Tehát nagyon szeretnéd végre a JUVENTUST látni a pályán. Hidd el, nem vagy vele egyedül.

GodPiero 2021.08.26. 13:44:02

@venember83: Ha már pozitívat írok is törölve van?

venember83 2021.08.26. 13:45:22

@GodPiero: nem kívánjuk magunkat fényezni, köszönjük. :)

Rikoo 2021.08.26. 14:02:16

@tomi12312323: Egy 7 meccses tornán megvalósíthatóak olyan dolgok, amik elfedik a hiányosságokat. Taktikailag, csapatszellemmel ezek áthidalhatóak. 50+ meccsen, viszont egyértelműen kijönnek a problémák.
Persze, nyilván mi a célunk, azt is le kell tisztázni. A TOP4-re idén is elég kell legyen a keretünk Ronaldo nélkül is Allegrivel.

m.martin91 2021.08.26. 14:28:11

Ronaldo nagyon összetett játékos még mindig, gyakorlatilag lehetetlen volna pótolni, mert nincs kit leigazolni. A játék valamilyen elemében visszaesést tapasztalnánk. Ha csatárral pótolnánk, akkor volna opció Morata mellett, de nem volna kiszolgáló szermélyzet, ugyanúgy, mint most. Ha szélső, kreatív játékos érkezne, akkor meg a góllövésben nem volnánk ugyanott, hiszen a 10 meccses Dybala, meg a lúzer Morata semmilyen szinten nem garantálnák a góllövést, pláne egy 50 meccsen átívelő szezonban. Szerencsétlen helyzet. Igazából két játékossal lehetne pótolni, olyan meg úgy sem lesz.

RuidaRobert 2021.08.26. 14:48:33

Közben meeting Raiolával. Mondtam én teg ap (és nagyon remélem is), hogy Kean lesz ebből.

Rikoo 2021.08.26. 15:05:09

@m.martin91: Télen lehetne még igazolni, amikor már megjön a lóvé.
A tegnapi hivatalos bejelentés szerint még 2021-ben megtörténik a 400 milliós tőkeinjekció.
Bernardo Silva jó lenne nekünk a középpályára a védekező kp-k elé.

venember83 2021.08.26. 15:10:37

@Rikoo: ott a cikk Agresti, Romano és Di Marzio értesüléseivel a mai egyeztetésről. Ezek alapján nem vagyok biztos benne, hogy CR távozni fog.

Amúgy elvileg nagyon hamarosan megérkezik 70 millió az Exor részéről.

Rikoo 2021.08.26. 15:23:46

@venember83: Megérkezik a 70 millió, hogy állják Ronaldo idei bérét.:D

Ravanelli 2021.08.26. 15:42:13

@niccolo: viszont cserébe állandóan sérült.

Type-R 2021.08.26. 15:55:09

@tomi12312323: Mi is sajnáljuk az elemzés posztok hiányát, de ahogy venember írta, nincs kapacitása a srácoknak erre. Ellenben, ha Te (vagy bárki) kapható vagy ilyesmire, akkor ne habozzon jelentkezni a szerkesztőknél, a színpad a tiétek lehet!

harciretek 2021.08.26. 16:09:19

@bianconeri83: Azért ahhoz, hogy nem tudtuk kihozni belőle a maximumot, abban ő is bőven benne volt, vagyis inkább a fizetése. Mellette nem tudtunk olyan erősítéseket hozni, amik kellettek volna a középpályára. Ezt tényleg olyan, mint venni egy szupersportkocsit, amit aztán nem tudunk fenttartani. Nyilván ebben azért a COVID is bőven közrejátszott. Ha belegondolsz, hogy Ramsey, Rabiot és ő durván 45-milliót keresnek, akkor helyettük tarthatnánk 3 Dybala-De Ligt fizetésű/kvalitású játékost is. Utólag kijelenthető, hogy rossz üzletet csináltunk vele, ő is velünk. Pedig mesébe illően indult, hogy a világ 2 legjobb játékosa közül az egyik pont hozzánk akart igazolni (szerintem akkor még mehetett volna bárhova). Lényeg, hogy ha megy, most kell okosan felépíteni a jövőt. Ehhez nem feltétlenül kell több százmilliót sem elkölteni, annak idején Pogba, Vidal, Tevez, Dybala, Chiesa,... sem kerültek ennyibe. Olyanokat kell hozni, akikben van potenciál és ide akarnak jönni (remélem, jövőre már Locatellit is beírhatom a sorba).

Camo76ers 2021.08.26. 16:20:26

Itt mindenkinek vagy fekete minden , vagy fehér . Oszt annyi . Ronaldo bebizonyíthatná hogy sportemeber . Ha nem ragaszkodna a 30 milcsihez annyira , akkor korrekt lenne . Mindenesetre megkönnyítené az üzletelést más klubokkal .

Shyr Kahn 2021.08.26. 16:27:50

Azta... mennyi hsz :) Latjatok tisztelt szerkeszto urak, hogy csak Roni tavozasarol kell irni cikket es maris idevonul mindenki :)

Az en 2 centem a temaban:
CR-t en a 2005-2015 kozotti idoszak legjobb jatekosanak tartom. Messi megkozelitette, de kozel sem volt olyan komplett jatekos, mint a portugal. Lehetne azzal jonni, hogy milyen jo lett volna, ha CR mar korabban erkezik, de nem erkezett... Moggi elcseszte a 2000-es evek elejen es Ibra-t hozta helyette :D

Viccet felreteve: CR meg mindig kimagasloan jo jatekos, akivel nagyszeru sikereket lehetne meg mindig elerni. A problema:
1. tul sokat keres es e miatt nem tudtuk kihasznalni, mert a csapatot nem tudtuk ugy alakitani, hogy kihasznaljuk a kepessegeit
2. oregszik es a teljesitmenye esik ezzel egyutt
3. Sajnos jatekos valoban ala dolgozik BEVALLOTTAN. Lasd Morata interjujat talan tavaszrol, amikor is elmondta, hogy mit lehet csinalni, amikor CR-el jatszik: passzolni kell neki, mert O olyan cool kiraly. Na marmost, ha egy jatekos ezt mondja, akkor sok jatekos igy csinalja es ez HATALMAS problema, ami azt jelenti, hogy a jatekosok egy resze nem tud kiteljesedni.

Sokan irjatok, hogy Morata - Dybala (Kaio-t ne vegyuk ide, mert O tul fiatal) nem elegseges. Latszik, hogy Dybala mire kepes. En nagyon bizok a sracban iden. Miert? Megkapta a bizalmat a klubtol es lathato (kapitanyi karszalag, ha nincs Chiello a palyan + szerzides hosszabbitas), hogy most nagyon el a jateka.
Morata - ahogyan emlitettem - benyalt CR-nek, igy az elso merkozesei ota nem az igazi Morata-t lathatjuk. CR tavozasa eseten szvsz egy uj Morata-t lathatnank, aki nagyon sok golt szerezhetne.

Ettol persze meg barmelyikuk serulese problemas es Icardi kellene.

Ha esetleg CR marad, azzal viszont nem ertek egyet, hogy alulmotivalt lenne. Lattuk, hogy cserekent mit csinalt. Eleg jol elt a palyan, eleg robbanekony volt. Nekem hatarozottan tetszett a mozgasa es az agilitasa.

Szoval ha CR megy, vehetunk ket jatekost. Idealis esetben Icardi-t es vagy egy kapust, vagy egy kp-t. Ha a City-vel menne a kolcson. Bernardo Silva egy fantasztikus csere lenne.

Meglatjuk, mondta a vak is...

Sunny21 2021.08.26. 17:20:31

@m.martin91: Csak mivel nem először írod le, hogy "10 meccses Dybala"...
254 meccsen lépett pályára Dybala 6 szezon alatt. Ez több mint 42 meccs szezononként.... (a tavalyi is benne van) Rohadt sérülékeny, ugye?

Rikoo 2021.08.26. 17:31:35

@Sunny21: Szerintem 10 jó meccsre gondol 1 szezonban.

Sunny21 2021.08.26. 18:05:20

@Rikoo: Az is lehet, de akkor meg ott van az, (és itt azért vegyük ki a tavalyi évet) hogy 95 gól 5 szezon alatt... 19 gól/szezon, és ebbe a 22 éves Dybala is benne van. Annyira nem szar Ő, mint amennyire elő van adva...

Rikoo 2021.08.26. 18:09:39

@Sunny21: "és itt azért vegyük ki a tavalyi évet"
Miért vegyük ki, hogy szebb legyen a statisztika? :D
Tényleg szeretem a játékát, de azért kezeljük helyén a játékost. Nagyon jó játékos, de nem kiemelkedő és vannak súlyos hiányosságai is.

Sunny21 2021.08.26. 18:13:21

@Rikoo: Sérülése miatt gondoltam, hogy vegyük ki.... Nem nyújthatott elvárt teljesítményt... Persze a stat nyilván szebb :)
Mindegy, amekkora okádást kap sok esetben, azt nem érdemli meg. Erre akartam kilyukadni.

Rikoo 2021.08.26. 19:41:34

@Sunny21: A sok bántást tényleg nem érdemli meg, de az tény, hogy tesz is azért, hogy vegyes vélemények legyenek róla.

GodPiero 2021.08.26. 19:50:30

@Type-R: neked kellene példát mutatni.... Hajrá!!!

alexGicamo 2021.08.27. 06:58:13

@venember83: És kihagytad, hogy tartsák szárazon a puskaport ! :-D

alexGicamo 2021.08.27. 07:01:49

@bianconeri83: Teljesen egyetértek veled !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása