Pénteken újabb találkozó Locatelli ügyében

vezetoseg_bemutatasa.jpgA Juventus péntekre új találkozóban egyezett meg a Sassuolo képviselőivel Manuel Locatelli ügyében. Ebben az esetben azonban az előző alkalmakhoz képest a találkozó Torinóban lesz, és ezúttal a torinói vezetőség egyértelműen le kívánja zárni az ügyletet. Az egyeztetésen megjelenik ezúttal a teljes vezetőség, nem csupán Federico Cherubini, hanem Andrea Agnelli és az új vezérigazgató, Maurizio Arrivabene is, számol be az eseményekről Alfredo Pedullà.

A Sassuolo és a Juventus eddig 8/10 millió eurós különbséget képviselő álláspontokat képviselt, a legmagasabb szintű vezetőség megjelenése azonban kulcsfontosságú lehet, mivel az elnök és a vezérigazgató olyan pénzügyi konstrukcióra mondhatnak igent, amire a sportigazgatónak nem volt jogosultsága. A Juventus természetesen újabb ajánlattal is készül a találkozóra.

A neroverde klub 35 millió euró plusz bónuszok konstrukcióban gondolkodik az olasz középpályásért, a Juventusnak pedig nem állt módjában megfelelni ennek a követelménynek, és olyan konstrukciókat ajánlott, amelyek nem nyerték el a Sassuolo képviselőinek az elismerését, azonban a középpályás mindenképpen a Juventushoz kíván csatlakozni, ezért például az Arsenal ajánlatát is elutasította, ez pedig annyiban mindenképpen segített, hogy nem feneklettek meg a tárgyalások.

A Juventus a fiatal olasz mellett Miralem Pjanić visszahozásán is gondolkodik, és bár a Barcelonával nem nehéz jelenleg megállapodni a bosnyák középpályás ügyében, az érkezéséhez távoznia kell valakinek, s az első és legvalószínűbb opció Aaron Ramsey továbbadása, akit Massimiliano Allegri visszavont játékmesterként játszatott az elmúlt meccseken.

A Sassuolo mindeközben bejelentette Manuel Locatelli utódjának a szerződtetését, Matheus Henrique kölcsönben csatlakozik a Grêmiótól, és 12 millió eurós kivásárlási kötelezettség keretében, amely összeghez további 3 millió eurós bónusz kapcsolódhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3816657252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeGmOnDtaM 2021.08.12. 07:10:22

Reméljük csakhamar lezáródik a Locatelli-saga, és végre teljes kerettel készülhet a csapat.
Nagyon fontos lenne egy erős szezonkezdés, elsősorban magunknak/szurkolók felé, aztán meg se álljuk a BL döntőig (kit érdekel Messicske PIESZZSÍje).

JeetTrader 2021.08.12. 08:03:45

Olvasva az első sorokat a cikkben azt hittem h ez óriási fricska Cherubininek h Agnelli és Arrivabene is elmegy a tárgyalásra. Aztán persze jön a magyarázat h így más konstrukciók is negvitathatok.

Nem lenne joga lezárni egy extr 8-10 millás dealt Cherubininek? Nekem kicsit furi...de lehet h állásajánlatot kínálnak majd a Sass képviselőjének :D

venember83 2021.08.12. 08:33:23

@JeetTrader: lehetne fricska, de ebben a szerepkörben Cherubini még kezdő, most nevezték ki. Az viszont nem lepne meg, ha nagyon szigorú pénzügyi keretek közé szorították őt ajánlatok tekintetében, mivel nincs pénz, ráadásul valami komoly ok is lehetett Paratici leváltására is, s a vezetőség nem akar megint ugyanabba a gödörbe lépni.

Meg persze az is lehet, hogy Locatelli ennyire fontos igazolás lenne, s ezért a legfelsőbb vezetőség is részt vesz a tárgyaláson a klub eltökéltségét bizonyítva.

GodPiero 2021.08.12. 08:34:03

Mekkora király ez a Locatelli gyerek, hogy az egész vezérkar elmegy érte...
Ez már SZÁNALMAS!!!!!
Egy Olasz középszer játékosért akkora cig@nykodás....

kovta23 2021.08.12. 08:46:32

@venember83: Komoly ok lehetett akár a Romero üzlet is. De sokat kellene fejlődni amúgy is az eladások terén. Neked mi a véleményed Dybala szerződés hosszabbításáról? Nekem még mindig az az érzésem ha lenne érte tisztességes ajánlat akkor eladnák.

JeetTrader 2021.08.12. 08:57:28

@venember83: igen ez lehet, de akkor akár az első interjúknál is megjelenhettek vna.....persze az ő idejük drága ahhoz h minden tárgyaláson ott legyenek, érthető is :)

Ez lehet ugyanakkor egy kis pszichológiai ráhatás/nyomásgyakorlás. Hátha együttes erővel elhozzuk 10+10 milláért :D

Tippem szerint ezt így most leütjük, a kérdés majd h mennyiért...

steven.h 2021.08.12. 09:02:50

@venember83: ugyanezt akartam írni, hogy valószínűleg volt egy kerete, amiből nem lehetett elhozni, így majd Agnelliék döntenek hogy belefér-e vagy sem.

Kicsit olyan érzésem van, mint mikor Marotta érkezett (de legalább ő nem volt kezdő) és Secco sz@rságait kellett eltakarítani, pénz meg nem volt a kasszában. Lett is belőle első nekifutásra egy 7. hely, de most legalább edző poszton jól állunk, meg kisebb kutyaütők vannak itt, cserébe sokkal több pénzért. Paratici ezt 2 év alatt jól összehozta, ez szerintem csak az ő sara, az átgondolatlan Ronaldo transzfer és az eszement költekezés, nyilván a Covidról nem tehetett, ahogy senki sem, de érdekes módon, bár én sem voltam teljesen elégedett Marottával sem, ő már akkor ellenezte pénzügyi szempontból a Ronaldo transzfert.

venember83 2021.08.12. 09:14:10

@kovta23: Dybalát már 2 éve eladták volna, de nem sikerült, most meg ki fizetne érte 60-70 milliót az elmúlt hónapok után? Nagyon szeretném, ha magára találna, és a 10-es mezhez hűen a csapat húzóembere lenne. Ennek rohadtul nem pénzkérdésnek kellene lennie ezen a szinten a játékos szempontjából. Ha mégis az, nos, akkor ideje véget vetni ennek a szappanoperának (is).

Camo76ers 2021.08.12. 09:35:35

@GodPiero: Bezzeg Romagnoli egy szupersztár , mi ?

Wizzurah 2021.08.12. 10:00:50

Én nem adnám oda Ranocchiát az ajánlatban. Lehet rákérdeznék van de Beek-re is, lehet még olcsóbban szabadulnának tőle, nem értem miét akarjuk mindenáron Locatellit. Ő azt mondta ha vár is, ha kell, akkor hozzuk el 1 évre Pjanicot aztán jövőre ingyen Locatellit.

Rikoo 2021.08.12. 10:12:14

@Wizzurah: Locatellire akkor 2 évet kellene várni.

Wizzurah 2021.08.12. 10:44:37

@Rikoo: 2 év van még? Hm, akkor meg olcsóbban meg lehetne majd szerezni, már ha akkor is kelleni fog még. Szerintem ennyi pénzért lehetne venni olyat, aki kevésbé "zsákba macska"
Még 1-2 évig úgyis szívni fogunk Marotta-Paratici hagyatéka miatt és mivel pénz sincs, az új garnitúra tudása sajnos nem tud megmutatkozni. Ha tényleg ennyire fos minden, akkor nem hiszem, hogy 40 milliót ki kellene dobni Locatellire, kizárólag a Chiesa féle kölcsön-megvételes téma jöhet szóba. Én akkor is nagyon szeretném ha de Ligt előtt egy van de Beek lenne, ha már Tonali nem jött össze annó. Felemás érzéseim vannak Locatellivel kapcsolatban.
Ha mindenáron pénzt kell költeni, én azt bizony Ramsey szerződés felbontására és végkielégítésére költeném, nem sajnálnám rá. Az felérne egy igazolással.
Ugyebár registát szeretnénk, Arthur egyszer jó oda, ha életképes lesz. Lehet körbenéznék a psg-nél is, mert annyi ember szereztek ingyen, hogy nekik is most eladniuk kell a szabályok miatt és mivel ott a pénz nem számít hátha lehetne akasztani valami jót. Aki jó szerintem használható lenne a posztra, ahova akarunk igazolni, rákérdezhetnénk nyugodtan Abdou Diallo árára, ahogy Colin Dagba árára is, ha már jobb oldali védőt szeretnénk. De a Lyon is szarban van, simán meg lehetne érdeklődni Bruno Guimaraes árát is.
Bőven van választék, nem tudom miért vagyunk évek óta ennyire hülyék az átigazolási piacon. A többi olasz csapat filléres igazolásokkal építették fel a csapatot. Mondjuk akár senki se kell, én simán bedobnám a mélyvízbe az összes taknyost az u23-ból. Szerintem simán le lehetne velük hozni a szezont.

GodPiero 2021.08.12. 10:59:31

@Camo76ers: Nem is szopkodjuk a Milant érte....

Amúgy kb egy szinten vannak....

Rocky80 2021.08.12. 11:52:28

@venember83: és hiszed is hogy magára talál? Hány százalékot adsz saccra hogy beváltja a hozzáfűzött reményeket?

Írjatok már ide légyszi ha mozdult az ügy és kiderült valami, nem követem a külföldi oldalakat és hírportálokat de nagyon érdekel! Köszönöm.

Rocky80 2021.08.12. 12:00:20

Nekem ez egy tök pozitív dolog hogy a vezérkar is ennyire szerepet vállal egy konkrét személy megszerzésében.

A személy felé is, meg felénk, szurkolók felé is. És igen, én nagyon sokat várok tőle, többek között azt, hogy 10 évig kihagyhatatlanul itt lesz köztünk.

Egy ilyen játékosért és alapemberért nem sok ez a pénz és vezetői fellépés. Donna pl sosem lett volna ilyen.

MdewC 2021.08.12. 12:05:49

@Rocky80: hát nem tudom. Vezető/döntéshozó akkor szokott menni, ha a tárgyalónak egyébként nincs megfelelő jogköre.

Úgy látszik a Sas nagyon köti az ebet.

Camo76ers 2021.08.12. 12:33:33

@GodPiero: szerintem más előadást nézünk mi ketten . Lehet hogy Én látom rosszul a dolgokat , de az is lehet hogy Te .

venember83 2021.08.12. 12:40:38

@Rocky80: nem tudom már, hogy Dybalára vagy Locatellire érted. Dybala hosszabbításáról szombaton tárgyalnak ismét. Ha Locatelliről lesz hír, megpróbáljuk minél hamarabb kitenni, bár én a melóhelyről most nemigen tudok cikkekkel szolgálni.

Tony. 2021.08.12. 13:30:44

Én nem tudom, egy Juventusnak, Olaszországon belül hónapokat, és ilyen szinten kell kínlódnia egy olasz középcsapat játékosáért... Vezérkar??? Ez sem volt idáig nagyon jellemző.
Ráadásul nem Batistutat akarjuk a Fiorból, hanem egy Locatelli... Ez tényleg elég szánalmas.

bianconeri83 2021.08.12. 13:56:50

Be kellene vezetni, hogy minden sikertelen találkozó után megy fél-fél millió euró az árváknak. Garantáltan elsőre meglenne a deal :)

Rikster 2021.08.12. 15:18:36

Lassan felmerülhet már Nagy Ádi is last-minute opcióként, ha holnap ez az üzlet befuccsol.

Rocky80 2021.08.12. 16:05:26

@Tony.: Chiesa is egy olasz középcsapat játékosa volt például. Most meg az egyik legértékesebb játékosunk.

Nem értem amúgy, hogy az utóbbi időben miért van lefitymálva minden játékos akit kis- vagy középcsapatból hozunk. Teljesen sztenderd hogy vannak jó és tehetséges játékosok kisebb csapatokban is.
Sőt, olyan is van hogy valaki csak később érik be és akkor lesz klasszis, addig nem is játszik nagycsapatban. Nem lehet mindig a Reálból igazolni.

Az, meg hogy egy fejes "lemegy" az öltözőbe pl vagy részt vesz egy ilyen tárgyaláson, nekem tök emberközeli és szimpatikus. Nem minden játékosnál van ez így, ez egy fiatal, olasz srác aki szeret minket és hozzánk akar jönni, sok-sok évig itt lehet és akár ikonikus játékossá is emelkedhet, ez manapság kuriózum, az elnök ezért úgy döntött hogy intézi. Hol itt a gond? :-)

steven.h 2021.08.12. 19:23:52

@Rocky80: vagy leginkább egy kiesés ellem küzdő csapat játékosa, függetlenül attól, hogy a kerete nem arra volt hivatott.

Ez valami nagyon újhullámos dolog lehet, hogy jó játékos csak az lehet vagy abból válhat, aki:
- nagy csapatnál játszik rendszeresen
- saját csapat akadémiájáról jön és tud egyeneset rúgni (“Fagioli már most jobb mint Locatelli”)

Gondolom őket régen az is zavarta volna, hogy a Padovából igazolunk és még ki is rakjuk miatta Baggiot, vagy épp, hogy a Hellas Veronától érkezik játékos…

venember83 2021.08.14. 15:23:40

@Rocky80: Agresti: vége a harmadik találkozónak Dybala hosszabbítása ügyében. A játékos ügynöke ajánlattal válaszolt a Juve ajánlatára. Egyelőre még van némi különbség a felek nézőpontjai között. Az egyeztetések ebben a hónapban folytatódnak.

venember83 2021.08.14. 17:10:24

@venember83: Guido Vaciago, Tuttosport: a Juve 8 millió euró plusz bónuszokat ajánlott, összesen 10 millióig. Antun 10 millió eurót plusz bónuszokat kért Dybalának. A felek barátságos és optimista hangnemben zajlik. Augusztus végén új találkozó.

alexGicamo 2021.08.15. 11:08:42

@Rocky80: Tetszik a pozitív gondolkodásod ! Reméljük úgy lesz, ahogy mondod ! Sikerül Locát megszerezni és személyében egy új ikonunk lesz .

Rocky80 2021.08.15. 11:19:33

@alexGicamo: ez a srác nem lehet flop. Érzem.

@venember83: köszönöm. Bízol Dybalában hogy felnő a feladathoz? :-)

alexGicamo 2021.08.15. 11:54:01

@Rocky80: Én is nagyon bízm benne ! Annyira szüksége lenne már a klubunknak, a csapatunknak egy új, fiatal, vérbeli juventinóra, aki kiforrja magát nálunk, igazi húzóemberré válik és szereti a csapatunkat, kész harcolni érte és OLASZ ! Tudom, hogy az idők során változik a foci, és az emberek is, de én azon nem vagyok hajlandó változtatni, hogy a kedvenc csapatomban túlnyomórészt olasz játékosokat szeretnék látni ! Nemcsak nyomokban fellelni, mint az ősellenségnél ! Ne legyünk már sintér !

Rocky80 2021.08.15. 19:18:40

@alexGicamo: igazából megpróbáltuk megtalálni mi is az utunkat és televágtuk zsoldosokkal a csapatot; de azt hiszem kiderült hogy a hazai mag lesz az, ami által a helyes útra kerülhetünk. :-)

Persze egy-egy külföldi lehet a csapatban mert régen is volt; de azt hiszem az lenne a legjobb ha újra kialakulna egy olasz fiatalokból álló, hosszú évekig még nálunk játszó váz amire lehet építeni.

Hogy kik lehetnek ezek? Ez már sokkal fogósabb kérdés. Egyelőre egyedül Chiesa az, akiben látom ezt sajnos.
Mellé zárkózhat fel Berna, Fagioli, Perin, Ranocchia, ezért szeretném ha Loca is csatlakozna pl.

Sajnos ennek a felépítése rengeteg mindennel jár, újra vonzó kell hogy legyünk és nem csak ugródeszka, jobban kell menedzselni az utánpótlás nevelést és a kiválasztási rendszert, stb. Rendkívül bonyolult sajnos... :-(

venember83 2021.08.15. 21:07:53

@Rocky80: van más opcióm, mint a bizalom? A múltbeli tapasztalatok alapján nem eladható, így csak ez a bizalom maradt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása