Puhatolózások csatárfronton

milik_arkadiusz_marseille_mezben.jpgA Juventusnál pár éve a nyarat a csatárkérdés határozza meg, mivel a csapatnak egyértelműen centerre van szüksége, Cristiano Ronaldo mellé, miközben mostanra egyre többet lehet olvasni a portugál klasszis távozásáról, így mindenképpen erősítenie kell az Öreg Hölgynek támadók szerződtetésével.

Az egyik potenciális név az Olaszországban az Internél több ízben bizonyító Mauro Icardi, akinek nem volt túl jó szezonja a 2020/2021-es, ráadásul Moise Kean személyében komoly vetélytársat is kapott.

Az argentin csatár továbbra is fontos eleme Mauricio Pochettino csapatának, azonban nincs kizárva, hogy távozni fog, főleg ha sikerül a PSG-nek szerződtetni a fiatal olasz támadót.

Mint oly sokszor, most is felmerült a Juventus opcióként, és bár a vezetők továbbra is nagyra értékelik a centert, nem ő az első számú átigazolási célpont csatárposztra, állítja a Calciomercato.

A beszámoló szerint Massimiliano Allegri egy mozgékonyabb csatárt szeretne a keretbe igazolni Mauro Icardi helyett, miközben a piemonti klub Arkadiusz Milik helyzetét is figyeli.

A Todofichajes cikke szerint Cristiano Ronaldo távozása óriási űrt fog hagyni, ezért a Juve már a pótlásán dolgozik, bár megbízható források szerint a klub és a játékos sem talált meg megfelelő klubot, amely a portugál klasszist ősztől szívesen fogadná.

Mindettől teljesen függetlenül a nem a megbízhatóságáról híres spanyol pletykalap szerint a Juventus Dušan Vlahovićot igazolná le, miután a szerb csatár idén nagyszerű idényt produkált, hiszen a bajnokságban 21 gólt szerzett a 21 éves csatár. 

A játékos távozása a Fiorentinától csak idő kérdése, és a Juventus már most nyáron lecsapna rá, azonban a firenzei csapat érinthetetlennek tekinti a szerb csatárt, és csak 50 millió euró fölötti összeg esetén gondolkodnak el az értékesítésén.

A Tuttosport egy másik centert említ meg esetleges nyári célpontként, az Atalanta 30 éves kiválóságát, Duván Zapatát, aki nem keveset tett azért, hogy az Atalanta az elmúlt években a tabella elején végezzen.

A bergamói klubvezetés tisztában van a játékos fontosságával, ezért bármilyen ajánlatra vagy puhatolózásra a válaszuk egyértelműen elutasító, és szeretnék megtartani a kolumbiai válogatottat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7416584128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.06.07. 09:53:13

Vlahovic elég örömteli lenne, de félek nem engedhetjük magunknak....pláne mivel más csapatrészekre is kell erősítés. Azt meg kizártnak tartom, hogy hasonló konstrukcióban engedje el a Fio mint Chiesát.

Asszem a védőjük Milenkovic is szóba került...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9903) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7430) Olasz Kupa (322) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása