Szombat reggeli pletykagyűjtemény

pjanic_miralem_barcelona_1.jpgA Juventus Massimiliano Allegri visszatérésével várhatóan folytatja a tavaly megkezdett megújulási folyamatot, a napokban erről egyeztet a Juventus vezetőség és a csapat élére szerződtetett sikeredző.

Kezdjük Romeo Agresti beszámolójával, amely szerint a Miralem Pjanićot emlegető pletykák kiindulási pontjául maga a játékos szolgált.

A bosnyák középpályás puhatolózott, hogy megtudja, a Juventus vissza tudná-e fogadni. Massimiliano Allegrivel jó kapcsolatot ápol a középpályás, és ezért érdeklődött, nem a klub irányából indultak ezek a puhatolózások. A jól értesült újságíró szerint Miralem jelenleg nem jelent prioritást a Juventus számára, azonban kölcsönszerződés keretében jó erősítés és meggondolandó lehetőség lehet a Juventus számára.

A tegnapi Agnelli - Nedvěd - Cherubini - Allegri találkozó után ugyancsak Romeo Agresti számolt be arról, hogy a mester szeretne egy nagy igazolást a középpályára, azonban Miralem Pjanić visszatérése is a komolyan felmerült lehetőségek egyike, ráadásul kölcsönben érkezve igencsak költséghatékony megoldás, ami segíthet erőforrások megtakarításában ahhoz, hogy a nagy név is érkezhessen.

Giovanni Albanese szerint a Roma és a Juventus hamarosan kiértékelheti az Alessandro Florenzi - Wojciech Szczęsny játékoscsere lehetőségét. Az ügy nem tűnik egyszerűnek több okból sem, azonban mindkét klub számára hasznos lehet bizonyos átigazolási célok eléréséhez.

Romeo Agresti szerint azonban Wojciech Szczęsny értékesítése híján a Juventus nem fogja szerződtetni Gianluigi Donnarummát, az olasz újságíró pedig nem bízik a fenti játékoscsere megvalósulásában a Juve és a Roma között.

Több forrás szerint Massimiliano Allegri megbízik a lengyel kapusban, ezért Gianluigi Donnarumma szerződtetése nem jelent egyértelmű prioritást.

Giovanni Albanese értesülései szerint a mester több lehetséges opcióról tárgyalt Pavel Nedvěddel és Federico Cherubinivel, azonban ezek jelentős része túlmutat az Európa Bajnokságon, így könnyen meglehet, hogy nem lesz fejlemény a következő pár hétben.

A Tuttosport értesülései szerint a klub Cristiano Ronaldo sorsának tisztázódására vár, és mindenképpen szeretne igazolni még egy csatárt Álvaro Morata mellé. Az első opció a sokak számára ismert, nemrégiben szavakban a PSG mellett elköteleződő Mauro Icardi, míg a másik opció Firenzében futballozik, az elmúlt szezonban rendkívüli gólérzékenységet mutató Dušan Vlahović.

Mauro Icardi esetleg játékoscsere részét is képezheti, ha a PSG valóban szeretné leigazolni Cristiano Ronaldót, míg a 21 éves szerb csatárért a torinói napilap szerint 50-60 millió eurós ajánlatra lenne szükség a Fiorentina számára.

A Tuttosport szerint Cristiano Ronaldo távozásával adott lenne a pénzügyi háttér a szerb csatár leigazolására, mindazonáltal Federico Cherubini listáján további csatárnevek is szerepelnek, így például Arkadiusz Milik, Donyell Malen és Moise Kean.

A Tuttosport természetesen Paul Pogba lehetséges érkezéséről is írt, de ehhez Cristiano Ronaldónak vissza kell térnie az Old Traffordra, s egyelőre ez még igencsak kérdéses, nem több az egész egy elképzelésnél, de az események kedvező alakulása esetén a francia középpályás visszaszerzése megvalósulhat. Amennyiben ez nem lehetséges, Donny van de Beek is opció lehet az Öreg Hölgy számára a portugál klasszisért cserébe, állítja a torinói pletykalap.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3316582662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szauerb 2021.06.05. 09:04:55

Szeretnék egy új,friss,fiatal játékosokból álló Juventust látni a következő szezonban.(Donnarumma,Milinkovic, Locatelli,Malen)Nem pedig a szokásos motiválatlan,lötyögő nyomorultakat.(De Siglio,Pjanic,Rugani)
Nagyon remélem, hogy Max nem hozza vissza egykori kedvenceit.

JeetTrader 2021.06.05. 09:08:25

Ki lesz az a nagy név a középpályára? Elvileg Pogba ha joĺ értem akkor jöhetne szoba ha Ronci Manchesterbe megy. Ki más jöhet nagy névként szoba?

JeetTrader 2021.06.05. 09:11:01

@szauerb: na hát ez a névsor elég jó lenne.

Én is felek h a régi recepthez akar nyúlni Max csak közben az összetevők szavatossága már lejárt....nem lenne finom....:)

steven.h 2021.06.05. 10:28:15

Egyetlen egy esetben tudnám megemészteni ezt a Pjanic kölcsönt, ha tényleg mellette érkezik egy Pogba vagy egy Van de Beek. Akkor azt mondom korrekt. Viszont “a” megoldás nem lehet Pjanic, és szerencsére komolyabban csak a játékosban merült fel a visszatérés, úgy tűnik. Florenzi -Szczesny csere, nem tudom, végülis Daniloval ketten megoldhatják azt a posztot, Donnarumma meg majd kiderül. Én a középpályáról azért egy olasz nevet még hiányolok, az olasz válogatott most ott tűnik a legjobbnak és egyik sem a mi játékosunk. Ez főleg Barella és Sensi miatt érdekes, egyiket majdnem leigazoltuk a másik meg a mi játékosunk volt.

Én egy Locatellit, amiatt mert jó játékosnak tartom, elhoznék bármi áron, és legalább a középpályán is lehetne egy olasz aki a gerincét adhatná.

venember83 2021.06.05. 10:50:55

@szauerb: pedig De Sciglióról is pletykálnak.

Juventino86 2021.06.05. 10:56:59

Fiatal játékosok már vannak a keretben elegen. De Ligt és Chiesa nemcsak fiatalok, hanem képesek jó teljesítményt is nyújtani. A fiatalság egy játékos esetében egy állapot, nem erény önmagában. Pjanic sem játszott mindig jól, sőt, voltak nagyon rossz meccsei is. Ennek ellenére én örülnék a visszahozatalának, mert legalább kellő rutinnal rendelkezik. Ebben az idényben sajnos világosan megmutatkozott, hogy még a sokszor jogosan bírált Pjanic-Khedira-Matuidi középpálya is sokkal jobb volt, mint a mostani. Szóval, várunk vissza Miralem! :)

venember83 2021.06.05. 11:13:52

@Juventino86: szerencsére már az edző is idősebb, tapasztaltabb, megbízhatóbb. Ideje, hogy ez az ostoba fiatalításnak is korlátot szabjon a klub, kellenek a megbízható játékosok a középpályára. Nem baj, ha lassúk és megfontoltak, ideje fityiszt mutatni a modern szemléleteknek. Mutassa meg Maxi, mennyit ér a tapasztalat.

Del Butus 2021.06.05. 11:16:31

sírnak itt páran, hogy fiatal meg olasz kell mintha az számítana.
aztan meg majd ugyenezek jönnek ide sírni, hogy miért a BL hely lehet a maximum cél.

szauerb 2021.06.05. 11:31:56

@Juventino86:
Persze a fiatalság egy állapot ami ha kellő tehetséggel párosul akkor igenis megéri az áldozatot,(Mi esetünkben egy-két kevésbé sikeres szezont.)annak reményében,hogy ha a tehetségük kellő rutinnal párosul akkor majd sikerül az ami nem jött össze 35 éve.
Vagy lehet tovább a híg fosban kapálózni Pjaniccal meg DS-el.

szauerb 2021.06.05. 11:33:13

@Del Butus:
Nem, ezek a hülyék az egész szezon folyamán azt mondták, hogy idén ez a realitás.

GGábr81 2021.06.05. 11:35:59

Összefoglalom. Baromi jókat fogunk igazolni, ha CR- t elcseréljük a PSG-vel, utána el cseréljük a múval, maj még el is adjuk jó pénzért. Én azért mindezek után még el is engedném ingyen.

Juventino86 2021.06.05. 11:40:01

@Del Butus: Így szokott történni időnként.

@szauerb: DS-t én sem szeretném már a csapatban látni. De Pjanic azért más, neki voltak nagyon jó meccsei is.

Összefoglalva: kell a rutin, mert a fiatalítás elrontottuk.

Juventino86 2021.06.05. 11:41:10

@venember83: Érzem soraidban az iróniát, pedig tényleg az a helyzet, hogy a túlzottan gyors ütemű fiatalítás sosem jó megoldás. Kellenek rutinos játékosok a keretbe. Pjanic talán olcsón visszahozható lenne. Jobb játékosra nem nagyon hiszem, hogy lenne pénzünk.

juve28adam 2021.06.05. 11:42:39

Remélem Allegri nem akar felülni majd teljesen a nosztalgia járatra...

szauerb 2021.06.05. 11:49:56

@Juventino86:
Nem, az edzőválasztást rontottuk el.
A fiatalok egytől egyik megfelelő teljesítményt nyújtottak.
Ellentétben a rutinosakkal.

Juventino86 2021.06.05. 11:56:08

@szauerb: Elnézést, de ebben nincs igazad. A fiatalok egyáltalán nem nyújtottak mind megfelelő teljesítményt. Elég csak Frabottára, Kulura és McKennire gondolni. Utóbbi legalább a szezon elején jól játszott, de utána nagyon gyenge volt ő is. Mondjuk nem is a saját posztján játszott.

szauerb 2021.06.05. 12:02:19

@Juventino86:
Persze lehet azt várni Kulusevski-től, hogy az első szezonjában úgy játszon mint De Bruyne, McKenny mint a fénykorában lévő Vidal vagy Frabotta Zambrottaként rohangáljon. Viszont akkor talán az elvárásainkat kellene a realitásokhoz igazítani. Az összes fiatal hozta a tőle elvárható teljesítményt, ezt tartom.

Juventino86 2021.06.05. 12:14:44

@szauerb: Értelek, viszont ha ez így van, akkor az említett fiatal játékosok nem azok, akikre szükségünk van. Szerintem a Juve nem az a klub, ahol a fiatal tehetségeknek idejük van arra, hogy fejlődjenek, és nem is lehet a célünk a fiatal tehetségek fejlesztése. Olyan játékosokra van szükség, akik viszonylag hamar képesek stabil teljesítményre. Ellenkező esetben az meglátszik majd az eredményeken, mint ahogy sajos az idei szezonban meg is látszott. :(

Juventino86 2021.06.05. 12:19:32

@szauerb: De amit írtam, nem bántásból tettem, egyszerűen csak máshogy látjuk a kérdést. Te fiatalítanál, én továbbra is a rutinra szavaznék, ezen nem veszünk össze. :)

szauerb 2021.06.05. 12:22:14

@Juventino86:
Persze, meglátszik. De nem lehet mindig nyerni. Ezt el kell fogadni.

szauerb 2021.06.05. 12:23:11

@Juventino86:
Nem is úgy vettem, én sem bántásból írok neked.
A lényeg az, hogy mindketten a Juve javát akarjuk.

venember83 2021.06.05. 12:47:41

@Juventino86: Allegritől mit várunk, ez az igazi kérdés. Azt, amit az utolsó 2 évében mutatott a Juve? Ahhoz Pjanic tökéletes. Ha azt, amit az első 2-3 évben, ahhoz nem elég Pjanic. Max ha cserejátékos.

Amúgy Sandro, Chiello, Bonu, Cuad, Morata, Dybala, Danilo. Mind 30-hoz közeliek vagy azon túliak. Benta és Arthur sem húszéves. Nem tudom, milyen kontextusban lehet erre ráfogni a túlzott fiatalítást.

Ha viszont azt nézzük, inkább néznék egy túlfiatalított csapatot, állítólag ilyen volt a Juventust kérlelhetetlenül kiejtő Ajax, mint egy nemzetközileg semmire sem jó, ám Olaszországban vitézkedő nyugger brigádot.

Juventino86 2021.06.05. 12:48:35

@szauerb: Így van, mindketten azt akarjuk, és ez a fontos. :)

Szincsak 2021.06.05. 15:35:10

Kapus poszton szerintem még mindig Buffon az biztos pont lenne, csatár poszton jó ötlet Kean, Malen, szerintem Pjanic egyártalán nem kellene vissza hozni

JeetTrader 2021.06.05. 15:58:33

Nem tudom kiverni a fejemből azt a minden kreativitást mellőző hatrapassz-vitéz Pjanicot akit az utolsó mondjuk 1.5 évében láttam...max a szabadrúgásokat oldotta meg relatíve jól...de legalább jobban mint Ronci. Javulni sem javult a Bárcában de a padra kölcsönben esetleg elfér...kérdés mit várunk tőle...?

Il Principino 2021.06.05. 16:38:33

Pjanic visszahozatala teljesen rendben van,de csakis kölcsönben.
Ramseynél és az idei Bentancurnál és még tán Arthurnál is hasznosabb lehet.
Láthattuk van még lejjebb,nem véletlenül akarja Allegri,valamint nem is öreg még 31 évesen.Jelenlegi anyagi helyzetben teljesen logikus döntés és eléggé Allegri kompatibilis játékos.
Beilleszkedés is zökkenőmentes lenne.
Persze kellene még egy húzóember egy igazi nagy név.
Persze kellene még

juventino74 2021.06.05. 17:00:32

@Juventino86: Értem amit mondasz és részben egyet is tudok vele érteni, viszont mostanság a rendelkezésre álló anyagiakat is érdemes figyelembe venni. Nem tudom pontosan, hogyan állhatunk financiális területen, de hogy nem túl fényesen az egész biztos. Ennek tükrében vagy nekünk is szükségszerű lesz "nevelgetni" fiatal tehetségeket vagy már korosodó, urambocsá kiöregedett bizonyított esetlegesen máshol levitézlett játékosokat tudunk megszerezni. Mert ugye ha fiatal, tehetséges és szinte azonnal első keretbe szánt húzó embert akarunk venni azt ugye más klub is szeretné, ez ugye árfelverő hatással bír és már a licitháborúban elvérzünk. Arra ugye a mai anyagias/zsoldos világban ne is számítsunk, hogy egy Mbappé vagy hasonló nevek a Juventus név hívó szavára mindent hátra hagyva csak és kizárólag minket választva és a máshol ajánlott bér töredékéért bennünket választana. Itt erősen korlátozottak az anyagi lehetőségeink ez pedig behatárolja a lehetőségeinket. Úgyhogy vagy fiatal tehetségeket nevelgetünk vagy az öregebb esetleg máshol levitézlet jut nekünk. Sajnos ez van és ennek tükrében érdemes az igazolásainkat és a terveinket szövögetni! Mert ugye aki Haaland - Mbappé csatársorra vágyott a következő szezonban az szerintem nagyot fog koppanni, de ugyanez a középpályás erősítésinkre is elmondható. Ha már a cikkben meg lett említve Donny van de Beek, bár jelentősen zuhant az ára a MU éve alatt, de azért őt sem tudnánk egyszerűen megvenni és akkor még arról beszélünk, hogy a MU cserepadjáról vennénk játékost, nem is az első keretből!

Shyr Kahn 2021.06.05. 18:26:31

Pjanic idehozatala felesleges. Ha voltak is jo meccsei azok mar evekkel ezelott voltak, azota leszallo agban van a srac. Csak foglalna a helyet masoktol es - kolcson ide, vagy oda - a fizujat fizetni kell.

SMS kellene, hogy legyen az elso alternativa a kp-ra. Mindenki mas masodsoros (kiveve Pogba, de csak abban az esetben, ha CR cserejekent jon).

Szamomra egyertelmuen a preferencia: SMS, CR <-> Icardi. A tobbi nem igazan erdekel, hacsak nem adunk tul Demiral-on, mert akkor kell egy vedo, akirol gozom sincs, hogy ki legyen.

juve28adam 2021.06.05. 18:40:33

@Shyr Kahn: Most Milenkovicot írják a védelembe, mert nem hosszabbít és viszonylag diszkont áron eladná a klubja.

Lanzafame 2021.06.05. 19:10:26

Ez a Pjanic-szál azt sejteti, hogy Locatelli érkezése nem biztos, és kicsúszhat a kezeink közül, mint anno Verratti. A 24 éves Arthur pont ugyanaz, mint a 31 éves Pjanic, minek kettő ebből?

venember83 2021.06.05. 19:29:42

@Lanzafame: ha 50 millióra taksálja a Sass, persze, hogy kérdéses Locatelli a Juve számára. Ne feledjük, pl. Chiesa sincs kifizetve, s gondolom de Ligt árát is még törleszti a Juve. A Sass meg nincs kényszerhelyzetben, nem kell komoly kompromisszumokat vállalnia. Berardit is inkább megtartották a Juve igyekezete ellenére.

venember83 2021.06.05. 19:33:24

Halkan megjegyezném pluszba, hogy Pjanic 16 milliót keres évente a Barcelonánál. Nem tudom, hogyan lehetne megvalósítható akár a kölcsön is, ha a Barcelona ragaszkodik a bér átterheléséhez.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása