A Juve Locatelliért tárgyal szerdán

locatelli_manuel_kulusevskivel_kuzd_j_stadium.jpgA ma esti Olasz Kupa-döntő helyszíne a Mapei Stadion Sassuolóban, és a mérkőzésen megjelenő bianconero vezetőség a pletykák szerint egyúttal a neroverde klub vezetőségével is egyeztet Manuel Locatelli kapcsán.

Az olasz középpályás már egy ideje a Juventus kívánságlistáján szerepel, a Sassuolo vezérigazgatója, Andrea Carnevali az elmúlt időszakban már beszélt Manuel Locatelli esetleges távozásáról, de az egyértelmű, hogy a 23 éves futballista átigazolása nem lesz túl olcsó művelet.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus tárgyalóasztalhoz ül a játékos kapcsán, így a következő napokban fejlemények várhatók a tavaly nyár óta elhúzódó sztoriban.

Andrea Pirlo középpályája kapta talán a legtöbb kritikát a szezon során, több szakértő és szurkoló szerint is ez a leggyengébb csapatrész a Juventusnál, ezért változások várhatók ezen a téren, és természetesen számos nevet be is lobogtatott az olasz média.

Ezek közül az egyik legjelentősebb Manuel Locatelli, aki idén Roberto De Zerbi csapatában fontos szerepet vívott ki magának, és jó teljesítményével a szövetségi kapitány figyelmét is felhívta, az elmúlt időszakban pedig többször kezdő volt már a válogatottnál is.

A Milan nevelésű középpályás idén a Sassuolónál 33 bajnokin 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2316565398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leram7 2021.05.19. 13:14:46

Hat nem sokra tartom Locatellit, de legalább olasz és a jelenlegi kp-n Bentancur és Ramsey helyére is kiváló lenne.

m.martin91 2021.05.19. 13:41:21

Erősen túlárazott játékos, szokásos történet. Olvastam olyan pletykát, hogy De Zerbi lehet a Shakhtar Donetsk edzője, és viheti magával Locatelli-t, is, miután az ukránok készek 35 millió eurót fizetni érte. Érdekes volna. :-)

JeetTrader 2021.05.19. 14:13:58

Meglátjuk mire lesz elég ha jön. Melle meg kellenének bőven...akik eddig szobajottek Milinkovic-Savic, Aouar, Pogba (???) és talán még de Paul. Viszont h majd ténylegesen kik jönnek és majd ők együtt mire lesznek kepesek hat meglátjuk....

Dante01 2021.05.19. 15:44:53

Most nagyon felkapott lett nálunk, de szerintem De Paul jobb nála. Ettől függetlenül még elférne a kp-n, főleg ha csak Európa liga lesz. Akkor menni fognak páran és Locatelli és De Paul bőven hoznák az eu liga szintjét.

steven.h 2021.05.19. 16:01:22

@Dante01: Nem egy poszt a kettő. Locatelli tökéletesen tudna a védelem előtt játszani és ha csak azt a lendületet és szívet tudná hozni, mint Marchisio azon a poszton, azokkal a keresztlabdákkal, amire Locatelli is képes, már nagyon jól jártunk vele (nézd meg milyen belöbbölt labdát adott ellenünk is, egyik középpályásunk sem képes erre...). Nyilván ettől ő egymaga nem fogja megváltani a világot, de De Paul-lal felesleges összehasonlítan, mert nem ugyanazon a poszton tudnak hasznosak lenni.

Szerintem pont egy ilyen játékosra lenne szükségünk most, akire lehet hosszútávon számítani és lehet rá építeni, ha hozza azt amit tud.

m.martin91 2021.05.19. 16:05:17

@Dante01: Oké, hogy ezek a játékosok a jelenlegi középpályán erősítést jelentenének, pláne egy EL-es csapatban, de nyilván nem ez a cél. Kétes minőségű játékosok magasabb szinten, s ettől függetlenül ketten együtt 70-80 milliós játékosok. Miből, ha nem lesz BL? De ha lesz is, megérné? Ígéretesebb játékosokat kellene felderíteni, és azokért tárgyalni, akiknél nagyobb esély van arra, hogy nemzetközi szinten is tudnak teljesíteni. Persze, ha nem lesz BL, akkor mindegy, mert olyan szinten hazavág minket gazdaságilag, hogy még ezek a túlárazott játékosok is az elérhetetlen kategóriába fognak esni. Az ingyen igazolhatók közül is lehetne szemezgetni, de a minőségi játékosok (Memphis, Wijnaldum) nem valószínű, hogy eljönnének egy EL-es csapatba, még akkor sem ha a Barcelona-deal bedől Koeman távozása miatt. Ez van, a hétvégén minden eldől a jövőnket tekintve is.

JeetTrader 2021.05.19. 16:11:15

Asszem május végén lesz egy nagy vezetői ülés is. Ott is eldől pár dolog...kapunk e lóvét, kik mehetnek kik maradnak...

Nyilván a hosszú távú cél a BL lenne de jelenleg anyagilag nem valószínű az lesz a fő cél. örülhetünk ha egy olyan csapatot teszünk össze melynek van identitasa és lehet rá építeni.

Il Principino 2021.05.19. 16:32:47

@Dante01: ha a pénz kevés és választani kellene akkor én is De Pault mondanám.
Sztem stílusa miatt nagyobb szükség lenne rá.Arthur ha összekapja magát játszhat a védelem előtt

venember83 2021.05.19. 18:05:50

@JeetTrader: ha lesz is pénz, így vagy úgy, de az nem igazolásokra lesz, hanem az egyenleg kozmetikázására. Mert ne gondolja senki, hogy amúgy az elmúlt félévi bő százmilliós mínusz mellett a Juve nem görget maga előtt többszázmilliós adósságot.

Csak azért írom, hogy ne induljon be nagyon a fantázia, ha esetleg sok számjegyű összegekről szólnak majd a hírek.

steven.h 2021.05.19. 19:18:43

@Il Principino: Én semmiképp sem, amit De Paul tud, azt egy jó edző alatt Rabiot is tudja szerintem, míg Arthurral a védelem előtt semmit nem érünk, mert előre nem játszik, főleg mikor a védelem előtt játszott akkor csak oldalpasszai voltak. Locatelli egy olyan játékos aki tudja forgatni a játékot és hosszú labdákkal is tud operálni onnan, míg védekezésben is nagyszerű számokat hoz. Nekünk pont egy ilyen emberre lenne szerintem szükségünk - teszem hozzá attól függően ki lesz az edző - Allegrinek biztosan egy ilyen játékos kellene, Zidane-nak, és le se merem írni, Gattusonak, nem tudom.

@m.martin91: Nem értem hogy Locatelli miért van ennyire lenézve? Azért mert egy nagyon szar Milant 18 évesen nem tudott a hátára venni? Ne abból ítéljünk már, hanem abból, hogy a Sasoknál mennyit fejlődött, és hogy most milyen mutatókkal rendelkezik, illetve mit lehet látni a teljesítményén. Jelenleg olyan labdákat mint amiket ő tud adni, amit ellenünk is adott, de elrontotta a címzett senki nem tud adni, főleg Arthur meg Bentancur nem.

Nyilván én is annak örülnék ha házon belül találnánk egy ilyen játékost (Fagioli?!) de az szökőévente egyszer van. Marchisio is csak azért lehetett az aki, mert akkoriban is a középpályánkon egy lesajnált Cristiano Zanetti szállított csak teljesítményt, míg a szakma által hype-olt Almiron meg Tiago megbukott.

Shyr Kahn 2021.05.19. 20:21:04

Szvsz, ha - adja Isten - csoda folytan BL indulok vagyunk SMS kellene, hogy a fo celpont legyen... ha Inzaghi jonne edzonek, johetnenek karoltve es lenne egy betonbitztos kp-nk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása