Ronaldo elszigetelődött a Juventusnál?

ronaldo_cristiano_golorom_napoli_ellen.jpgA La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Cristiano Ronaldo elszigetelődött a Juventus öltözőjében, s ennek az az oka, hogy a csapattársak úgy érzik, a klub túl nagy szabadságot engedélyez a portugál klasszis számára.

Ronaldo, aki a gólkirályi cím legfőbb várományosa, ma este előreláthatólag kezdőként lép majd pályára a Sassuolo otthonában.

A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a kapcsolata már korántsem olyan jó a csapattársakkal, amilyen néhány hónappal ezelőtt volt, mert a Juventus sok játékosa úgy érzi, hogy Ronaldo más megítélés alá esik, s sokkal nagyobb szabadságot élvez a többieknél.

A 36 esztendős támadó az AC Milan elleni mérkőzés követőn egy edzést is kihagyott, mert a klubelnök Andrea Agnelli, valamint az Exor elnökeként tevékenykedő John Elkann társaságában ellátogatott Maranellóba, a Ferrari üzemébe. 

Ezen kívül Ronaldo más edzéseket is kihagyott szponzori kötelezettségek miatt, s mindez egyre növekvő ellenérzést váltott ki a csapattársakból.

Az olasz sajtó értesülései szerint Ronaldo utolsó mérkőzéseit játssza Torinóban, s ugyan szerződése még egy évig a Juventushoz köti, bizonyosan távozni kíván majd abban az esetben, ha a csapat nem jut be a Bajnokok Ligája következő kiírásába.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6016557054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2021.05.12. 11:50:49

Ilyen amatőr társakkal régen kellett dolgoznia,nem ilyen minőségű labdarúgók voltak mellette korábbi csapatainál..
Elkann és Agnelli még a góré,ha hívnak menned kell,még ha a többieknek ez nem is tetszik.
Ha nem dolgoznak össze akkor magukkal is kibasznak a csapattársak,mivel a bl-ben nem lesz szereplés, ha marad ha nem a portugál :(

rockitbaby 2021.05.12. 11:57:01

@Il Principino: Azt nem tudhatod, hogy csapatként mennyiben fogunk megváltozni, ha nem lesz Ronaldo. Ő előtte is megvoltunk, sőt, azt kell mondjam, sokkal jobban is néztünk ki, mint csapat.

Tony. 2021.05.12. 12:47:08

Szóval CR ma 2 gólt fog lőni. :)
Nem tudom a Gazzetta-nak fizet valaki, hogy hetente megírja, hogy Ronaldo már nem teszi oda magát, az EB-re készül, elhagyja Torino-t, elszigetelődött?
3 éve Torino-ban van, a többieknek eleddig nem tűnt fel a megkülönböztetés, most 3 év után rájöttek, ami nagyon bosszantja őket... Istenem.
Egyébként az egész olasz médiát nem értem. A lapszámok eladása pl. biztos nagyon fontos és rövid távon el lehet adni ezekkel a sztorikkal, de CR folyamatos üldözése kinek jó? Végre van itt egy ember, aki miatt megnő világszerte az érdeklődés eziránt az évtizedes lecsúszásban lévő, gagyi liga iránt, erre zavarjuk el mindenáron. Bölcs.

venember83 2021.05.12. 13:15:58

@Tony.: CR7 érkezését követően a többi klub bevétele is megnőtt pl., ezt még Agnelli mondta, hiszen jobban érdekelte az embereket a liga. Vele minden eladható, újságok, sampon, divatcikkek stb. A fene egye meg, azt képzeljétek el, hogy neki köszönhetően pl. ez a blog is már annyi töménytelen mennyiségű pénzt termel az elmúlt időszakban, hogy lassan a lakáshitelemet is törlesztettem. :)

Ui. iróniadetektorokat ne felejtsétek el bekapcsolni.

molnart3 2021.05.12. 13:18:45

Teljesen megértem a csapattársakat! Ronaldo nagyon jó játékos és sokat köszönhetünk neki, viszont tudni kell kezelni a vele járó problémákat is. Itt ez nem sikerült. Ha nem egységes a csapat ne is várjunk jobb eredményeket szerintem. Ez a vezetőség hibája elsősorban hogy megengednek/előidéznek ilyen helyzeteket.

venember83 2021.05.12. 13:22:10

Amúgy egyes pletykák szerint Pirlo is elszigetelődött, illetve a játékosok zokonvették, hogy a vezetőség szerint ők a felelősek az adott eredményekért, ezért a vezetőségre is orrolnak. Áll a bál minden szinten, nem nagyon látom, hogyan lesz itt rend az aktuális felállásban, gondolom, hogy nyáron nagyon komoly nagytakarítás várható minden egyes szinten.

Il Principino 2021.05.12. 13:43:01

@rockitbaby: akkor volt még csapat és normális EDZŐ is..
Jelenleg Ronaldo miatt tudjuk "eladni" ezt a nézhetetlen trágyadombot,amit hetente leteszünk a pályára!

Leram7 2021.05.12. 13:45:25

CR-t lehet bántani, de nem érdemes. 130 meccsen 99 gól.
Azt gondolom ő sem tökéletes, de rajta nem múlik. Hoz egy szintet és rendkívüli akarat van benne, mégha minden meccsen ő sem tud segíteni.

Itt volt egy Allegri, nem volt jó? Marotta szintúgy nem volt jó.

Sosem szerettem az MU-t vagy az Arsenalt, de amikor elment Ferguson vagy Wenger, akkor látták be igazán, hogy mennyit is ért a munkájuk. Azóta európa liga csapatok lettek kb.

Nem lehet minden évben nyerni.
Pirlo és Sarri egy hiba volt, mint ahogyan Ramsey és még sok igazolás is az.

Soha nem kedveltem Khedirát, de ő elmondhatja magáról, hogy mesterhármast rúgott a juvéban és nem sok gólt okozó hibájára emlékszem. Ezzel szemben Bentancur még nem szerzett gólt idén és jónéhány kapott gólban sáros.

Allegrit vissza kell hozni és reménykedni benne, hogy CR maradni fog. Az alap csapat nem rossz, de náhány játékost le kell cserélni.

Sokkal nagyobb gondot látok abban, hogy Dybala 15M fizetést kér, mikőzben nem tud vezér lenni.

A következő probléma, hogy Haaland, Mbappe és a következő generációs sztárok nem nálunk fognak kikötni.

Túl szép volt ez a 9 év, ami lehetett volna jobb is, de szavunk nem lehet, max hiányérzetünk a BL miatt.

rockitbaby 2021.05.12. 13:58:33

@Il Principino: Es akkor ez azt jelenti, hogy Ronaldo után már nem is lehet?

Joker61 2021.05.12. 14:04:51

Ha ez valoban igaz, mar mint, hogy a jatekosok zokkonvettek, hogy netantan a palyara lerakott teljesitmenyuk miatt, a "fonok" odaszolt...igen, ez az amitol evek ota szenvedunk, a jatekos akarata.

sleepy8 2021.05.12. 14:36:37

Chiesan meg Ligten kívül az egész keretre rá kéne adni a kabátot, azt huzzon mindenki a picsaba, ronaldostul pirlostul mindenestul...

steven.h 2021.05.12. 14:44:42

@Leram7: Szerintem Ronaldot nem szabad megtartanunk, nagyon szép amit elért, de nem lesz már fiatalabb és a bére is nagy teher. Nálunk most megtisztulásnak és megújulásnak kell következnie, amibe hiba lenne Ronaldo megtartása. Ráadásul BL szerintem úgysem lesz, így Ronaldo sem marad, cserébe a GDS azt hozta le hogy Allegri akkor is elvállalná az állást, ha nincs BL. Nincs mese, a kívánságait a legjobb tudás szerint teljesíteni kell és akkor talán jövőre visszatérhetünk mint éremért küzdő csapat.

Il Principino 2021.05.12. 14:47:33

@rockitbaby: nyilván lehet,de az sok időbe fog telni.
Minden szinten áll a bál nálunk,erre a legjobb játékos van elővéve..Szégyen!
Ha nem lesz bl,CR után mások is elmehetnek,többek közt de Ligt is.
Komoly restart jön sztem.,pláne ha meg is büntetnek egy csinos summával,vagy több szezonra tiltanak el a bl--től..
Akkor jó esetben egy Roma szintjére zuhanunk vissza.

rockitbaby 2021.05.12. 15:05:44

@Il Principino: Conte megfelelő kerettel egy év alatt csapatot épített, amit Allegri még egy szinttel magasabbra tudott emelni. Ő is egy év alatt. Ésszel kell csinálni és akkor egy év után újból lesz BL.

Én ez miatt aggódok a legkevésbé. Sokkal aggasztóbbak azok a hírek, hogy a játékosok kihátrálni látszanak az edző mögül. Kritizálják az edzés módszereket pl. Ez összességében nagyobb gond a jövőre nézve, mint az, hogy csapatot kell építeni. A fiatalok ki fognak bírni egy évet.

Il Principino 2021.05.12. 15:14:44

@rockitbaby: ez mind igaz amit írsz,de ha Pirlo marad akkor nem lesz változás.
Serie A legerősebb keretével erre futotta tőle,ha pedig gyengül a keret a bl hiányában akkor sok jóra ne számítsunk.
Még egyszer mondom ide igazi tréner kell,nem elég ha a "haver" beugrik ezt láthattuk.
Allegri visszahozatala jó kiindulási pont lehet.

rockitbaby 2021.05.12. 15:38:48

@Il Principino: Serie A legerősebb kerete? Ezt maximum a saját csapatunk iránti elfogultság mondathatja, mert kanyarban nem így van. Az a büdös nagy helyzet, hogy a bajnok Inter kezdőjébe nem férne oda tőlünk, max 2 játékos, a középpályásaink pedig szerintem még csak nem is top 4 csapat kategóriásak.

A CR7-PD10 párost bármikor elcserélném Lukaku-ra, vagy Zapata-ra. A tavalyi középpályánkat - ahol még Pjanic volt, aki jobb, mint Arthur -, egyedül Locatelli beárazta és azóta ez a csapatrész csupán fiatalodott, jobb nem lett.

Hatalmas tévedésben van, aki azt hiszi, miénk a legjobb keret. A legtöbbet mi fizetjük ki a semmirekellőknek. A legnagyobb áron is talán mi vásároltunk. De ettől nem a miénk a legjobb keret. A csapat meg depláne.

Attilio79 2021.05.12. 16:01:20

@steven.h: +1
Annyit tennék hozzá, hogy jövőre érdekes lesz a nagy öregek nélkül...
Remélem Allegri érkezik, mert jobban ismeri a bajnokságot pl. Zidane-nál és ha megkapja a szabadkezet kíváncsi vagyok, hogy mit tud alkotni!
Sok olasz válogatott kell a keretbe, aki harap és éhes a sikerre (pl. Chiesa). Be kell állni a sorba és nem szabad kivételezni senkivel a keretben! Hajrá!

tomi12312323 2021.05.12. 18:40:30

Ronaldot el kell innen üldözni tűzzel vassal, de vajon hova mehetne ez a kappan.
El tudom képzelni, hogy az ügynöke odaáll majd Khan elé és azt mondja na idejön a huszmilliókövetőjével roncika, de akkor azt csinálja mindenki amit ő mond :D
Ezt is csak az idióta Agniellinek lehetett beadni. PSG már túl nagy csapat neki. A nagy múltú csapatok szerintem szóba sem jöhetnek.
Kínába nem lehet elmenni haknizni? Mostanában nem olvasok ilyen híreket.

A lényeg ki fogja megfizetni ezt a pojácát?
Kíváncsi lennék rá Ti hol tudjátok elképzelni.

Roncifanok bocsi a kommentért, de nekem a gyomrom felfordul tőle. (sajnálom)

tomi12312323 2021.05.12. 18:43:49

@tomi12312323: Bocsi természetesen Khan alatt Oliver Kahn-t értettem, úgy tudom Ő lesz a góré jövőre a börgatyásoknál.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2021.05.12. 20:08:18

mehet az Usába, ott van pénz, jót tenne a marketingnek is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása