Nagy az esély Dybala távozására Romano és Agresti szerint

dybala_paulo_narancssargaban_felemelt_karral.jpgGianluca Di Marzio szerint Paulo Dybala felépülése jó úton halad. A ma megejtett vizsgálatok szerint a játékos állapota javult, így a napokban csatlakozhat a kerethez, és teljes edzésmunkát végezhet.

Az argentin csatár még januárban szenvedett térdsérülést, és azóta nélkülözni kényszerült őt a Juventus, pedig igencsak fontos meccsek és hónapok vártak Andrea Pirlo csapatára, aki a beszűkült keretnek is köszönhetően sajnos már nem tudta hozni az elmúlt években megszokott eredményeket a bajnokságban, és sajnos a Bajnokok Ligájában ugyanott ért véget az út, mint tavaly.

A játékos szerződése 2022 júniusában lejár, és Paulo Dybala a tavalyi kiváló szezonja után szeretne a szerződéshosszabbítással jelentős bérnövekedést is kiharcolni magának, amit a Juventus megtagadott, a jelenlegi gazdasági és pénzügyi körülményekre hivatkozva.

A hosszabbítás kapcsán két olasz megbízható forrás is beszámolt a fejleményekről, vagyis inkább a fejlemények hiányáról.

„Úgy érzem, hogy Paulo Dybala el fogja nyáron hagyni ezt a Juventust.” - tájékoztat Fabrizio Romano, s ezt erősíti meg Romeo Agresti is: „Ha 1 eurót kell feltennem valamire, azt mondanám, hogy a Pjanić ügylethez hasonlóan fog távozni Paulo Dybala. Az értesüléseim szerint a szerződéshosszabbítás Dybalával teljesen mellékvágányra került.”

A két szakértő egy lehetséges Pogba-transzfer kapcsán is megosztotta a véleményét.

Fabrizio Romano szerint a Juventus tervezte a francia középpályás visszatérését, ám a globális események közbeszóltak: „100%, hogy az elmúlt szezonban, még a koronavírus-járvány kitörése előtt a Juventus tervezte Paul Pogba visszaszerzését.”

A helyzetről Romeo Agresti a következőképpen vélekedik: „Nehezen kivitelezhetőnek látom az ő visszatérését a bére és az elkönyvelt komoly veszteségek miatt. Az egyetlen esélyt erre az átigazolásra úgy látom, ha a Juventus elfogad valakit cserébe.” - mondta az újságíró, de arra már nem tért ki, hogy ki lehetne az a játékos, akit a Juventus hajlandó lenne feláldozni Polpo visszaszerzéséért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6916481362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flash91 2021.03.26. 20:53:17

Az evek ota a forumokon, hozzaszolasokban Dibit kopkodok most igazan orulhetnek... azon kivul , hogy nem ertem a reszerol valo fizetesemeles merteket, nem tudom megerteni a mai napig, hogy miert ekezit ot ennyien, engem total felhaborit, hogy mikor klasszisabbnal klasszisabb megoldasokat hoz, akkor tovig van itt is szopva, de ha szar egy fel eve mint iden, akkor maris o a legrosszabb jatekos a Foldon. Sajnos nagyon rovid a memoriaja rengeteg embernek, eleg csak a tavalyi evet nezni, ahol nem csak a sokak altal allitott virus utani idoszakban volt klasszis, hanem mar osztol, emlekezzunk csak (Inter idegenben, Atletico szabi, Lokomotiv dupla)
Amikor megy neki, minden labdaeritese elmenyszam, az ilyen jatekosokert ul le az ember a tv ele meccset nezni, mert tole var varazslatot, a mai fociban pedig nagyon keves az ilyen jatekos. Ronaldo erkezese valoban megtorte a lenduletet, de az bizonyitja a legjobban, hogy csakis azon mulik, hogy milyen felallasban rendszerben jatszunk, hogy tavaly Sarrinal Ronaldo mellett is kiviragzott, Pirlo felallasa megint nem neki kedvez, de Allegrinel is voltak evek es felallasok mikor klasszis volt es volt amelyikben nem. Tehat mivel benne van meg 4-5 jo szezon, fel kene ebredni hogy hozza kene a felallast igazitani. Igen, lehet hogy kicsit tulsagosan vedem, de erdekes, hogy ha golosszefoglalot nezunk rola, kb minden golja klasszis megoldas, es ilyen videokat csakis a mi draga Alexunkrol szoktam latni.

MdewC 2021.03.26. 21:12:06

@flash91: itt nem a megmozdulásaival van probléma, sőt, nagyon is kellenének a pályára ezek a megmozdulások, hanem azzal, hogy a szerződése miatt nem játszik a fiatal úr. Szóval itt ezzel vannak komoly problémák. Tévedés, hogy Dybala a teljesítménye miatt van elővéve, Dybala azért van elővéve (részemről is) mert ezt a klasszist nem akarja letenni a pályára.

Ez pedig az idei szezonunkba került.

Roppantul sajnálom Dybalat (imádom amúgy a palit, kedvenc lenne), a szezonunkat is sajnálom és azt is, hogy máshol újra meg fog tanulni focizni.

Ez van.

Juve!

flash91 2021.03.26. 21:18:03

@MdewC: azt egyelore nem tudom elkepzelni hogy azert nem focizik mert o nem akar a szerzodeshosszabbitas miatt :/
Bar ezt a nyaron megfogjuk tudni. En a mai napig hiszek benne, es abban is hogy jovore mar ujra formaba lendul!

Apocalipsis 2021.03.26. 21:23:01

Flash, Isten látja lelkemet nagyon szerettem a játékát.
De nagyjából 4 éve árnyéka önmagának.
Engem a testbeszéde is irritál. Az a flegmatikus hozzáállás bicskanyitogató.
Allegri utolsó évében annyira rossz formában volt, hogy több perce volt a kispadon, mint a pályán.
Valamkt tevékeny részese volt Allegri eltávolításában, aki 2019 tavaszán kérte az elpasszolását.
Konkrétan a pasas évek óta annyit ér mknt egy marék lepke!

flash91 2021.03.26. 21:41:31

@Apocalipsis: na az ilyen 4 eve gyenge hozzaszolasokra utaltam hogy ezt en komolyan nem ertem , te tavaly lattal Juve meccset? Vegig klasszis volt, 15-6 klasszis volt, 16/7 ben volt egy hosszabb serulese, de jo volt, 17-8 ban bajnoksagban 22 gol, itt tavasszal voltak mar kisebb megingasok, aztan Ronaldo megjott, es abban a szezonban valoban a leggyengebb evet hozta, de tavaly vegig jo volt a seruleseig, sajnos iden is amikor jatszott gyenge volt.. szoval joval tobb idoszaban volt kiemelkedo mint gyenge. Azt valoban elismerem, hogy a lecsereleseknek a hisztik, pofavagasok nagyon nem tetszrnek, es sajnos a munkamoralja is sokkal jobb kene legyen, akkor joval tobbet kihozna magabol.

nortu30 2021.03.26. 21:44:14

Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy megy, vagy marad, csak lenne végre egy olyan csapatunk, akinek jó nézni a játékát, látszik a győzni akarás, és reális esélye van a BL-győzelemre. Felőlem ez lehet Dybalával, vagy akár nélküle. Az utóbbi pár évben állva maradtunk, nem fejlődtünk, a korábban lesajnált kisebb csapatokat pedig a lehetőségekhez mérten folyamatosan építgetik Olaszországban, és máshol is.

Attilio79 2021.03.26. 23:15:15

Számomra továbbra is nagy talány a csatár helyzet.
CR öregszik, magas a bére, 2 játékost simán fizethetne belőle a csapat, akik fiatalabbak, agilisebbek lehetnének, szerintem el kellene passzolni.
Dybala és Morata idénye konvergál a nullához.
Dybala a mi játékosunk, jó lenne megtartani alacsonyabb bérezés mellett, ebben a szezonban használhatatlan volt a csapat számára, kíváncsi vagyok a hátralévő meccseire, az sokat nyom majd vagy erre vagy arra.
Morata 10m a köv. egy évre, plusz fizu, az sok érte, még létszámnövelésre is. Azt a 10et el lehetne költeni Keanre is, fiatalabb és amennyiben visszatérne, Rabiot+10ért már most aláírható lehetne. (Persze, ez szép álom)
Szóval a hátralévő meccsek sokat fognak számítani Dyb és Mor helyzetében.

Roland Máté 2021.03.26. 23:19:58

@flash91:
Ha jól rémlik Rabiot, Ramsey is annyit keresnek, mint Dybala. Talán Arthur is a közelében van. Sokkal jobb játékos náluk, többet le is tett már. Valahol érthető, hogy emelést kér ... de jogos, a mértéke lehetne kevesebb is.

Engem is nagyon bosszantanak azok a hozzászólások, hogy 3-4 éve szarul játszik. Tavaly pl a Seria A legjobbjának választották. Kétszer is messzebbre juttatta a Juvét a BL -ben, mint Ronaldo mióta itt van. (Valamint nem egy bajnoki cím is köszönhető neki) Nem összehasonlítani akarom őket, és nem szítani a feszültséget. De, ha valami nem jó akkor egyből Dybala a hibás. Ronaldo akármennyi rossz meccset játszhat, ő az isten ... pedig ő nem jár vissza védekezni, vagy támadást építeni. Allegri utolsó évében tényleg nem volt jó, de ott 3-4 poszton váltogatták, szinte középpályás volt.

@Apocalipsis:
Flegmának nem mondanám, de abban egyet értek, hogy a testbeszéde sokszor nem egy bajnokéhoz hasonlít. De manapság kié az itt a csapatban? 90% -a a csapatnak botrányosan közömbös. Semmi tűz. Talán hiányzik egy karizmatikus edző, nem tudom. Nem látunk a színfalak mögé.

DelPiero2 2021.03.27. 02:19:03

Tényleg erősen visszatetsző hogy ebben az évben, amikor alig játszott, Covid miatti megszorítások mellett emelést kíván. Egyéb dolgok mellett Ronaldo magas keresete is a rossz példa.

venember83 2021.03.27. 05:59:32

@Rikoo: a Carpi ellen Lichti miatt volt ennyire dühös, erről így beszélt nemrég Lichti:

„Talán más miatt volt dühös, de azért választott engem, mert tudta, hogy én nem fogok visszapofázni (nevet egyet közben Stephan). A Carpi ellen a magam feje után mentem, nem játszottam jól, és ezért üvöltött, hogy húzódjak vissza. Igaza volt, a mesternek mindig igaza van.”

Rikoo 2021.03.27. 12:53:04

@venember83: Rajta vezette le, de majdnem 1 perc alatt kiegyenéített a Carpi, miközben a 91. percben még 1-3 volt.

venember83 2021.03.27. 13:00:35

@Rikoo: igen, csak megerősíteni tudom az emlékeidet/tényeket.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása