Di Livio: "A Juve szezonja nem pozitív"

di_livio_angelo_1.jpgA Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio úgy véli, hogy a Juventus negatív szezont zár majd, s ebben fontos szerepe van Dybala hiányának is, azonban a klub olyan fiatal játékosokat tudott igazolni, akik a jövő csapatának sztárjai lehetnek.

"Dybala? Már meg is feledkeztünk erről, de a hiánya nagyon súlyos teher volt a Juve számára. Ha egy ilyen játékost kell nélkülöznöd, az problémává válik. Bízom benne, hogy ez a negatív periódus véget ért, s mostantól bevethető lesz." - mondta Di Livio a Radio Bianconera munkatársának nyilatkozva.

"Szükségünk van egy olyan játékosra, mint ő, de a hiánya nem jelenthet mentséget. Egy nagy tehetség, de a Juve szezonja ettől még negatív marad. Többet vártunk, legfőképpen a Porto ellen, ahol a Juvénak mindenképpen tovább kellett volna jutnia. A szezon nem pozitív, de még az lehet. A Juve megvette a legjobb fiatal játékosokat, s újraszervezik a jövőt. Azonban jövőre újra győzniük kell Olaszországban, s sokkal többet kell nyújtaniuk Európában."

A bajnoki cím legfőbb várományosa az egykori csapattárs, Antonio Conte által irányított Inter lett.

"Úgy gondolom, hogy a csapatával nem hibázza el a scudettót. Az Inter nem kezdett túl jól, de kiestek a Bajnokok Ligájából, s erős formát mutattak a bajnokságban. Úgy gondolom, hogy a Juvénak nehéz ledolgoznia a hátrányt, s Conte tudja ezt. Nehéznek látom ezt a Juventus számára, ugyanakkor meg kell menteniük a szezont azzal, hogy legalább a második helyen zárnak.

Az olasz csapatok hamar elvéreztek az európai porondon, egyedül az AS Roma maradt állva az Európa Ligában.

"A technikai és erőnléti szint sokkal magasabb Európában, mint Olaszországban. Ebben a tekintetben újra kell indítanunk, s egy bizonyos kaliberű európai játékosokat kell választanunk. Sajnálom, hogy mindenki Cristiano Ronaldót hibáztatta, aki valójában két mérkőzésen vallott kudarcot, de a teljes csapat volt az, amely elbukott Európában. CR7 mindig is hozzáadott értéket jelentett, nekünk pedig köszönetet kell mondanunk neki azért, mert a Juvét választotta, s visszaszerezte a bajnokságunk tekintélyét."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5316470810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2021.03.19. 19:01:03

Na ilyenkor aztán tényleg mindenki előkerül és nyilatkozik. Egészen hihetetlen és nevetséges is egyben. Kiváncsi vagyok kiket fognak még előszedni.

2021.03.19. 19:35:35

@Wizzurah: Igen, ez már nekem is eszembe jutott. Ha a Juvénak nem megy jól, akkor mindenki elkezd velünk kapcsolatba nyilatkozgatni és megmondani a frankót, a tutit. Olyanok is, akik inkább jobb lenne, ha meg sem szólalnának...

Shyr Kahn 2021.03.20. 01:28:24

Sracok ez nem ugy mukodik, hogy elojonnek a pincebol 20-30 ev utan es megkerik az ujsagirokat, hogy ugyan kozoljek mar le a velemenyuket a Juve idei szezonjarol.

A dolog ugy kezdodik, hogy az "ujsagirok" probalnak megszolaltani minel tobb embert a legnepszerubb olasz klub kapcsan, hiszen a Scudetto a szamok alapjan ugy tunik nem lesz most a mienk. 10 ev utan eloszor, szoval valahol jogos, hogy megkerdeznek mindenkit, hiszen az ilyen jellegu cikkeket az olvasok/nezok nyelik, mint kacsa a nokedilt.

En szemely szerint orulok, hogy az egykori jatekosok velemenyet elolvashatom itt a blogon. Az hogy egyetertek-e veluk vagy sem, az mar egy masik kerdes.

Rikoo 2021.03.20. 12:32:14

@Wizzurah: Nem tudom miért probléma az például, ha a klub régebbi nagy játékosai nyilatkoznak. Szerintem pont jó ez, hogy hallhatjuk őket is hogyan vélekednek, főleg a mostani komoly csalódást keltő időszakban.

Wizzurah 2021.03.20. 19:01:47

@Rikoo: Nem csak a juventus nagy játékosai nyilatkoznak, sokszor pont olyan, aki jobb kerettel még ennél is rosszabb eredményeket ért el. Di Livio mondjuk a klub legfényesebb korszakában volt itt, az érdem nem csak az övé és mondjuk ő szerintem még nagyobb fiorentina ikon, mint juvés. A legtöbben nem vélekednek, hanem fikáznak, szóval még csak építő jellegű kritikának se nevezném, a szavak felét a patkány újságírók adják a szájukba. Ez kicsit sem segít, de biztos örülni kell, hogy megszólal minden volt játékos, edző, szertáros, labdaszedő és próbál bele rúgni egyet a csapatba. Ha valaki ennek örül és ennek fényében az illető még nagyobb "ikon" lesz, lelke rajta, az én szememben nem.
Másrészről kinek mi a csalódás, én elhiszem, hogy van aki azt hiszi és várja el, hogy ezentúl más bajnok nem is lesz a serie a-ban, én a földön kívánok maradni, elfogadtam hogy irányváltás van, szóval nem azt mondom, hogy tetszik amit látok, de ennek képében is második hely remélhetőleg meglesz a világ egyik legerősebb bajnokságában és a bl-ben is csalódást keltő a kiesés, de (ismét) egy másik olasz csapat se jutott tovább a bl-ben, mint a juventus, kiestek velünk egy körben és már ez is meglepő tőlük.
De mindenkinek más a véleménye.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása